Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
supergod
HV kasutaja
|
24.03.2006 05:39:16
|
|
|
mis relvasid pakud ?
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
No_Limit
HV veteran

|
24.03.2006 13:55:31
|
|
|
Mõtlesin et vaatan, mida see endast kujutab, aga saan kohe Errori kui üritan mängu tööle panna.
_________________ Ave, Caesar, morituri te salutant |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
2 :: |
3 :: |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
supergod
HV kasutaja
|
24.03.2006 15:14:35
|
|
|
kui on exe. error siis vaata 5 postitust tagasi seal on lahendus
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
tormiimpreza
HV kasutaja
|
24.03.2006 17:07:18
|
|
|
Praeguse seisuga olen Lvl16. Võtsin ette 2 Questi. Lost Sword ja White Tiger-i värk. Esimesena läksin külastama bandiite. Foorumitest lugesin, et sellega võib aega võtta mõnest minutist kuni mõne päevani. Minul oli see esimene versioon. Vaatasin, et Bandit Giant seal rõõmsalt. Kohe esimese asjana hops kallale molkusele. Lightning+Speari lvl14 asi peale ja -500 lendas pidevalt. Mõne sekundi pärast ilmusid 2 tüüpi oma vibudega. Need "aitasid" kaasa, et seda Giantit maha võtta. Vahepeal ukerdasid 4 Archeri mulle kah veel peale. Jooksin ära korraks. 4 Archeri võtsid järgmise tegelase ette kes Gianti kallal oli, kui need selle kallal, siis ma kohe jooksin uuesti Giantile kallale. MP+HP potionid olid kiired minema. Lõpuks sain suht kenasti XP ja kohe üllatus üllatus, Sword oli kah olemas . White Tiger-ite juurde ma veel ei lähe. Kui lvl18, siis võib proovida, aga @ lvl16 ma ei lähe.
Tänane hommik on möödunud rohkete Disconnectidega. Otsustasin treenida peale Swordi saamist veel Bandits, olin kuskil 250hp peal ja sain Disconnecti. Ei tea kas mees on üldse elus veel. Kui on, siis on tore. Saab edasi treenida, aga kui ei ole, siis saab kenasti selle Swordi ära viia.
Oligi elus, aga kas ta ka enam on, seda ma ei tea. Jälle sain Disconnecti. Praegu ma suht närvis. Mingi vibuga tegelane tuli minu Giantile kallale. Kuradi rott sai Elixiri! Mina sain ainult mingi 1.5k Goldi ja 100 Arrowit ja 2.5k xp. Praeguse seisuga hakkan juba arvestama mis Potioni kogusega treenida. Arvatavasti tuleb kuskil +5 HP Potioni võrreldes MP Potionidega. Nodi saab siit jõhkral viisil, aga kuradi ohtlik treenida. Vabalt võib siin surma saada kui Disconnecti saad või 4 Banditit kallal. Uuesti nüüd taguma.
Surnud.... Läksin Giantile kallale, nagu kord ja kohus "Disconnected to the server"! Viisin selle mõõga ära, ostsin 50 MP ja HP Potioni ja asusin teele. Ma ei jõudnud 10-t sammu kah Herbalisti juurest astuda kui jälle "Disconnected to the server". Lähen tagasi sisse ja vaatan nüüd kas saab sinna tagasi. Ahjaa.... Vahepeal surin veel ühe korra seal samas kohas, siis aitas mingi tegelane uuesti ellu tagasi. Sain vist edukalt seal paar K XP sisse lasta kuni sain surma. Eks ma ukerda sinna tagasi siis.
Jõudsin kohale nüüd. Hakkasin rõõmsalt treenima. Mitu korda väga napilt ellu jäänud tänu Potionidele. Just ennem sain lvl16 Vicious Snake Speari mille Attack Rating on 60:) Tavalisel on 51. Sain Disconnecti.... Kedagi lähedal polnud, aga nüüd sisse minnes nagu näha olen surnud.
Surin siis taas. Hakkasin kohe suure vihaga tagasi marssima. Nägin, et keegi müüb 1k Potion Packe. Ossa! Sain 1 1K Medium HP Potion Packi 20k eest! Ega kaugele ma ei jõudnudki, kuskil "heinalihunike" juures sain jälle Disconnecti. Arvan, et tänaseks vist aitab suremisest. Õhtul vaatab uuesti äkki. Jama päev täna vist.
Edit: Kuidas saab mehe viia ühest serverist teise üle?
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
1 :: |
4 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
maarjuzz
HV vaatleja
|
24.03.2006 17:55:27
|
|
|
tormiimpreza kirjutas: |
Praeguse seisuga olen Lvl16. Võtsin ette 2 Questi. Lost Sword ja White Tiger-i värk. Esimesena läksin külastama bandiite. Foorumitest lugesin, et sellega võib aega võtta mõnest minutist kuni mõne päevani. Minul oli see esimene versioon. Vaatasin, et Bandit Giant seal rõõmsalt. Kohe esimese asjana hops kallale molkusele. Lightning+Speari lvl14 asi peale ja -500 lendas pidevalt. Mõne sekundi pärast ilmusid 2 tüüpi oma vibudega. Need "aitasid" kaasa, et seda Giantit maha võtta. Vahepeal ukerdasid 4 Archeri mulle kah veel peale. Jooksin ära korraks. 4 Archeri võtsid järgmise tegelase ette kes Gianti kallal oli, kui need selle kallal, siis ma kohe jooksin uuesti Giantile kallale. MP+HP potionid olid kiired minema. Lõpuks sain suht kenasti XP ja kohe üllatus üllatus, Sword oli kah olemas . White Tiger-ite juurde ma veel ei lähe. Kui lvl18, siis võib proovida, aga @ lvl16 ma ei lähe.
Tänane hommik on möödunud rohkete Disconnectidega. Otsustasin treenida peale Swordi saamist veel Bandits, olin kuskil 250hp peal ja sain Disconnecti. Ei tea kas mees on üldse elus veel. Kui on, siis on tore. Saab edasi treenida, aga kui ei ole, siis saab kenasti selle Swordi ära viia.
Oligi elus, aga kas ta ka enam on, seda ma ei tea. Jälle sain Disconnecti. Praegu ma suht närvis. Mingi vibuga tegelane tuli minu Giantile kallale. Kuradi rott sai Elixiri! Mina sain ainult mingi 1.5k Goldi ja 100 Arrowit ja 2.5k xp. Praeguse seisuga hakkan juba arvestama mis Potioni kogusega treenida. Arvatavasti tuleb kuskil +5 HP Potioni võrreldes MP Potionidega. Nodi saab siit jõhkral viisil, aga kuradi ohtlik treenida. Vabalt võib siin surma saada kui Disconnecti saad või 4 Banditit kallal. Uuesti nüüd taguma.
Surnud.... Läksin Giantile kallale, nagu kord ja kohus "Disconnected to the server"! Viisin selle mõõga ära, ostsin 50 MP ja HP Potioni ja asusin teele. Ma ei jõudnud 10-t sammu kah Herbalisti juurest astuda kui jälle "Disconnected to the server". Lähen tagasi sisse ja vaatan nüüd kas saab sinna tagasi. Ahjaa.... Vahepeal surin veel ühe korra seal samas kohas, siis aitas mingi tegelane uuesti ellu tagasi. Sain vist edukalt seal paar K XP sisse lasta kuni sain surma. Eks ma ukerda sinna tagasi siis.
Jõudsin kohale nüüd. Hakkasin rõõmsalt treenima. Mitu korda väga napilt ellu jäänud tänu Potionidele. Just enne sain lvl16 Vicious Snake Speari mille Attack Rating on 60:) Tavalisel on 51. Sain Disconnecti.... Kedagi lähedal polnud, aga nüüd sisse minnes nagu näha olen surnud.
Surin siis taas. Hakkasin kohe suure vihaga tagasi marssima. Nägin, et keegi müüb 1k Potion Packe. Ossa! Sain 1 1K Medium HP Potion Packi 20k eest! Ega kaugele ma ei jõudnudki, kuskil "heinalihunike" juures sain jälle Disconnecti. Arvan, et tänaseks vist aitab suremisest. Õhtul vaatab uuesti äkki. Jama päev täna vist.
Edit: Kuidas saab mehe viia ühest serverist teise üle? |
Dziisas kus sa viitsid ikka oma memuaare kirjutada
Charre transferida ei saa yhest servust teise.. Ainuke variant REROLL..otsast peale uues kohas
Ise 2 korda nii teinud..
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
tormiimpreza
HV kasutaja
|
25.03.2006 11:48:52
|
|
|
No ma ei saa aru. Kuidas ma peaksin oma asjad maha müüma? Poodi müües on hind väga madal võrreldes asja tegeliku väärtusega, aga ma ei suuda seda teistele maha müüa. Janganis lükkan Stalli üles ja saan Disconnecti. Esimene kord jõudsin oodata 30 sekundit peale seda kui sain poe avada, nüüd aga ei saanud isegi asju välja panna. 1k Small HP Potion Packi ja 2 Speari sain müügile lasta kui sain jällegi Disconnecti. Mul hakkab raha otsa saama. Monsterid dropivad väga hästi igast asju, aga liiga palju Potione panevad tarbima, kokkuvõttes ma saan vähem goldi kui Potionid maksavad, aga Itemite pealt saaks raha topelt tagasi. Isegi rohkem. Kuskile treenima minnes ma alla 50 HP+MP Small Potioni kaasa ei osta. See eeldab mingi 11k väljaminekut. Kui ma saaks oma asjad maha müüa, siis ma saaks neid ka rohkem osta, aga müümine on täiesti võimatu minu jaoks. Ma ei jõua isegi asju koos hindadega välja panna kui juba saan Disconnecti. Mida ma ette peaksin võtma? Raha on ju ometi vaja.
Edit: Taaskord sain Disconnecti. Ei jõudnud kõiki asju välja ladudagi kui juba jälle. 3 kasutajat olid veel poes ootamas kah. Ma ei saa aru milles asi on. Täna nägin veel +5 itemi kah müügil. Sain pildi selle kohta samuti.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marduuhin
HV Guru

|
25.03.2006 12:05:31
|
|
|
Tapa siis selliseid monstereid, kes ei suuda sulle nii palju dammi teha.. Kui ei suuda rahadega välja tulla, siis pead teisi võimalusi kasutama..
Ise sain küll ilust hakkama 50hp ja 50mp potti koguaeg.. Alati jäi mingi 1000 kulda ülegi..
Ja stallidega on selline lugu, et mina neid kunagi pidanud ei ole.. oot ei.. Ühe korra.. Müüsin sõbrale sinise mõõga ära.. vms.. Aga see oli ka viimane kord.
_________________ Eesti õigekeelsussõnaraamat ÕS 2018 |
|
Kommentaarid: 128 loe/lisa |
   |
108 |
|
tagasi üles |
|
 |
supergod
HV kasutaja
|
25.03.2006 14:35:26
|
|
|
kaua sa selle 50 hp ja mp potioniga hakkama küll ei saa, kui ma leveldama lähen ( lvl 42 ) ostan endale kaasas 500 hp ja mp ning igaks juhuks võtan ühe repair hammeri ka kaasa nendest potionitest jätkub umbes 20% tegemiseks
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
No_Limit
HV veteran

|
25.03.2006 14:57:03
|
|
|
Oleneb mis klass oled, Archeritel kulub sigavähe potte.
|
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
maarjuzz
HV vaatleja
|
25.03.2006 16:47:54
|
|
|
No_Limit kirjutas: |
Oleneb mis klass oled, Archeritel kulub sigavähe potte. |
Ever mis servus sa oled? Oasises?? Kui ei ole siis tule..
Ja archeritel kulub jah vähem neid..kui coldi kasutad...
tormiimpreza.. enne kui SOSbow ostsin farmimiseks...oli mul +6 lvl 16 spear..aga
sellega ei tapnud nii kiiresti kui bowga...ja kiiresti tapmine on just oluline seal campis...sest
neid afkbottereid kes iga su mobi KSivad on seal sitaks ja selle krdi speariga ei jõua lihtsalt
joosta nii kiiresti yhe mobi juurest teiseni..
Proovisin seda bot programmi kah...täitsa tore teine..teeb lihtsamaks elu.. auto HP ja MP potide kasutamine
muudab kõvasti ohutumaks asja..
edit: igaks juhuks...kui keegi kah proovida tahab... http://www.maarjuzz.msn.ee/sroboten1.06c.exe
kuna see eriti lihtsalt netist leitav ei ole.. rsk 2 päeva kolasin kuskil korea lehtedel ringi enne kui leidsin
aa...see ka veel:
Home - bot setingud
Insert - start boting
End - end boting
Tegin paar pilti kah siis
SOS bow http://www.maarjuzz.msn.ee/SRO[2006-03-25%2015-56-09]_04.jpg?2
siin see armas camp kus veel mingi kuu aega farmida tuleb ma arvan
http://www.maarjuzz.msn.ee/SRO[2006-03-25%2016-06-57]_58.jpg?2
viimati muutis maarjuzz 25.03.2006 17:39:21, muudetud 1 kord |
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
25.03.2006 16:51:05
|
|
|
maarjuzz kirjutas: |
edit: igaks juhuks...kui keegi kah proovida tahab... http://www.maarjuzz.msn.ee/sroboten1.06c.exe
kuna see eriti lihtsalt netist leitav ei ole.. piix 2 päeva kolasin kuskil korea lehtedel ringi enne kui leidsin
aa...see ka veel:
Home - bot setingud
Insert - start boting
End - end boting |
noob pwned hax0rz OwNt!!111one
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
25.03.2006 18:45:23
|
|
|
Zomg...Marjuzz on puhas homo, Lineage2's kah miski 3 vibu saand dropiga,emi vms ta oligi.
Ja nüüd sai mitu milli maksva SoS vibu >_<
p.s- tahaks puhkeaegadel vahest sisse ka saada...krdi piilukad
edit: nojah loogika et ostis...aga krt selline maksab nagu 2+ milli
viimati muutis Dominus 25.03.2006 19:04:54, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 104 loe/lisa |
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
25.03.2006 18:56:23
|
|
|
Mafka kirjutas: |
Zomg...Marjuzz on puhas homo, Lineage2's kah miski 3 vibu saand dropiga,emi vms ta oligi.
Ja nüüd sai mitu milli maksva SoS vibu >_<
p.s- tahaks puhkeaegadel vahest sisse ka saada...krdi piilukad  |
Ta ostis SoS bow, mitte ei saanud dropiga. Aga jah, homo on ta sellegi poolest.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
supergod
HV kasutaja
|
25.03.2006 21:32:41
|
|
|
ei soovita bot programmi kasutama hakata sest GM-id otsivad aktiivselt bottereid ja kes vahele jääb ,sellel kustutatakse char ja halvemal juhul saab ip banni ja üldse bottimine on cheatimine
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
maarjuzz
HV vaatleja
|
25.03.2006 22:38:34
|
|
|
supergod kirjutas: |
ei soovita bot programmi kasutama hakata sest GM-id otsivad aktiivselt bottereid ja kes vahele jääb ,sellel kustutatakse char ja halvemal juhul saab ip banni ja üldse bottimine on cheatimine  |
Tubli poiss! Cheatimine on jah
GMide koha pealt..Oasises nad seda igatahes küll ei tee.. Sest seal kus ma oma SP-d farmin seal ainult botterid ongi..
Ja yhed samad näod on seal olnud juba väga kaua aega... Kui nad tõesti aktiivselt afkbottereid otsiksid siis see oleks yks esimesi kohti kuhu nad vaataksid..
Ma kasutan seda proget pigem HP ja mana pot'ide autouse pärast... ei ole kartust et surma saad kogemata jne
Selles mõttes ei leia et see nüüd eriline cheatimine oleks võrreldes nende teiste vendadega kelle Charid seal
SP-d farmivad ja AFKbotivad päevast päeva kogu aeg..
Proget saab nii confida et ta teeb su eest kõik asjad ära:
tapab kolle, kui inv täis või nt nooled,hp,mp potid otsas siis pöördub ise linna myyb ebavajaliku sita ära, ostab uued MP, HP potid paneb asjad waresse pöördub tagasi sinna kus mobe killisid ja nii otsast peale!
Täitsa hull ikka mis välja mõeldakse
Ja niipalju kui mina partydes olen rääkinud on enamusel jutu seest välja tulnud et nad kasutavad aktiivselt neid BOT programme.. nii et yleyldine bottimine käib
See vibu, muide:
Mingi vend tuli sinna kus ma SP-d farmin lõi poe pysti..huvi pärast checkasin korra ja..
oi lvl16 sosbow ja maksis 200k Oo 8)
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
25.03.2006 22:59:49
|
|
|
omfg! täielik lucker!!!111tehshift!!1one
krt on noobe noh...miks ma kunagi selliste otsa sattunud pole =(
|
|
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
tormiimpreza
HV kasutaja
|
26.03.2006 16:23:52
|
|
|
Nii. Paistab, et kuidagi moodi raha hakkab tulema:) Kõik Female ja "lahjaks jäänud" vanad Male asjad poodi müünud+Arrowid. Vahepeal sain isegi 70k kokku. Selle eest ostsin endale kenasti Potione. Tegin vahepeal 2 Questi ära. 40 White Tigerit maha ja Herb Delivery Vol.1. Viimase tegin täna ära. Vaatasin, et kuradi kaugel asi. Läksin ostsin selle vanakese käest rõõmsalt 3 Horset. Miks 3? Kuna laupäeval ja pühapäeval on serverid vägagi umbes, siis tihti võib ette tulla Disconnecte. Nii nagu ennustasin, nii juhtuski. Tagasi tulles ei olnud ühtegi hobust alles. Viimasega sain Yehoade juures surma. Edasi tulin jalgsi. Võtsin siis Herb Delivery Vol.2 ette. Ostsin juba 5 hobust, et seal 1 Target veel ja selle vahel võib jälle Disconnecti saada. Ma jõudsin 3x sinna Tigerite juurde kui sain Disconnecti. Sisse logides mees surnud . 3 hobust läinud ja Ca 8k XP mis ei ole palju, kuid siiski kerge seda teha ei ole. Peale 3. surma sai kõik selgeks. Täna mina enam ei mängi. Arvatavasti ma ei saa sissegi, isegi kui saan, siis paar minutit ja ma olen Disconnected+Jangan. Tõsiselt närvi ajab see värk, et kui logid, siis enam hobust ei ole. Nendega ikka mõnusalt hea Queste teha:) Eriti siis kui pead minema kuskile kaugemale. Üleeile nägin Jangani panga juures mingit tegelast kelle nimi oli kirjutatud punasega. Nimi oli Potter ning tal oli HP skaala. Selle pallikese järgi oli ta minust kõrgema lvliga. Hakkasin siis kallale minema, tüüp kadus kuskile ära . Küsisin siis 5 seci peale seda veel ka teiste käest, et kas nägite, siis keegi ei näinud... Kuigi ma küsisin ainult heal juhul 5 Useri käest. Mingit infi Stalli pidavate tegelaste käest nagunii ei saa. 90% on afk. Ma ei saa ühest asjast aru, kuidas nad Disconnecti ei saa. Mul piisab paarist sekundist ja ma lendan nagu orav...
Edit: Kasutan Elioni kortermaja netti. Ma Partyde ajal seda varemgi märganud, et rahvas saab Disconnecti või lendab minema. Kuskil peale 5-t läheb asi uduseks ja laupäev+pühapäev peale 3-e. OT: Kirjandusteoseid vaevalt, et ilmub kuna eriti mulle raamatud ei meeldi, sama lugu on ajakirjadega. TM/Autoleht/[Digi] on need mida ma loen, teisi kohe huviga lugema ei asu, võibolla igavusest sirvin. Raamatuid vihkan. Samas mine sa tea... Kirjutada ju võib, aga lugemine on lausa painaja.
viimati muutis tormiimpreza 26.03.2006 18:06:53, muudetud 3 korda |
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marduuhin
HV Guru

|
26.03.2006 16:32:24
|
|
|
No kui ainult Sina saad disconnecti, siis see on tõenäoliselt Sinu probleem.. Neti vms..
Kuule räägi, mis Su nimi on.. Kui kunagi mõnda kirjandusteost juhtun lugema, siis otsiks Sinu nime sealt.
_________________ Eesti õigekeelsussõnaraamat ÕS 2018 |
|
Kommentaarid: 128 loe/lisa |
   |
108 |
|
tagasi üles |
|
 |
onufred
Kreisi kasutaja

|
26.03.2006 20:59:55
|
|
|
mängin isegi silkroadi olen athens serveris praegu lvl 18 ja mina pole kordagi disconnecti saanud ainus viga ei saa seda bot programmi korralikult tööle kui käivitan siis lööb mängust välja ja ainus jama et serverid krt alati nii täis et raske sisse saada kui saan siis ei julge mängu kinni pannagi on muidu keegi veel athens serveris
|
|
Kommentaarid: 133 loe/lisa |
   |
119 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
26.03.2006 22:14:59
|
|
|
Mina oma lvl 38 ahviga mis kogub tolmu
Btw,on see bot proge keyloggeritest puhas? (järsku maarjuzz kogub endale accounte ja pärast kui need lvl60'd riisub puhtaks )
aga noh,jutud käivad et joymax database häkiti lahti ja häkkerid rahulikult decryptivad teiste passworde ja teevad nad puhtaks maisest varast.
Parim mis teha andis oli iga nädal pase vahetada. Tavernis mingi teema on
|
|
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
No_Limit
HV veteran

|
26.03.2006 22:28:18
|
|
|
Ja archeritel kulub jah vähem neid..kui coldi kasutad... |
Kusagile ma ei tule sul, tegin level 10 proovi pärast ära.
Esimene arvamus.....piske põlema see mäng, puhas pask!
Täna käisin korra L2 Enrages. Päris kobe, paljud sõbrad alles seal kõik.
|
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
26.03.2006 22:58:31
|
|
|
Täna käisin korra L2 Enrages. Päris kobe, paljud sõbrad alles seal kõik. |
Kes su sõbrad olid seal? Mul küll enamus sõpru kas retaili läinud või siis inactive .
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
maarjuzz
HV vaatleja
|
26.03.2006 23:14:08
|
|
|
Ja archeritel kulub jah vähem neid..kui coldi kasutad... |
Kusagile ma ei tule sul, tegin level 10 proovi pärast ära.
Esimene arvamus.....piske põlema see mäng, puhas pask!
Täna käisin korra L2 Enrages. Päris kobe, paljud sõbrad alles seal kõik. |
ei istu mullegi see mäng.. PVP systeem lihtsalt SUX,servudesse sisse ei saa jne..
vana hea L2 pvvnib ikka täiega.
(nagu kunagi lubatud sai,et kui C4 piradesse jõuab siis võib uuesti vaadata)
plix mens giv adenski mens.. http://www.metacafe.com/watch/84646/russian_girls/
aa..ja kuna paljud tahavad ikka seal silkroadis RÄMEDALT bottida... siis siin yks foorum, kust
peaksite kõik vajaliku info leidma
http://www.gamerzplanet.net/forums/forumdisplay-f_31.html
|
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
No_Limit
HV veteran

|
26.03.2006 23:21:42
|
|
|
Me mängimegi C4 pira servus. Aitab OT'st
|
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
tormiimpreza
HV kasutaja
|
27.03.2006 16:45:20
|
|
|
Lvl10 ei määra midagi. Kui oled Lvl15+, siis hakkab asi huvitavamaks minema. Näiteks võtad tiigreid maha või teed Queste. See lvl17 Quest pakkus suht kenasti pinget. Just tänu sellele, et tuli selle Lvl10 hobusega lasta tiigrite vahelt läbi. Igaüks hitib ca -100..... Seega Pet Potione peaks ikka kaasas olema kenasti. Täna sain selle Herb Delivery Vol.2 tehtud. Üritasin maha võtta seda Chakji Worker või kuidas seda kutsutakse. Tegelane võttis maha 290hp. Alguses ehmatas ära, aga lõpus võtsin paar tk veel maha, võtsin hobuse välja ja asusin teele. Kappasin kenasti Jangani ja sain Questi tehtud. See oli hea, et sai tasuta MP Potione. Täna üritasin rohkem healida Self Breathega. Vahest kui tapad Giantit ja tal on veel mingi 3 White Tigerit ümber, siis ainult Potione ja Forcesid tulebki peale laduda. 1vs1 läheb rohkem MP Potione kui HP, aga 4vs1 loomulikult rohkem HP. Pealegi on see häda, et mees ei heali ennem ära piisavalt kiirelt kui tuleb uus laks peale. Praegu on kuskil 35 HP Potioni alles. 100TK ostsin. Praeguseks ikka kenasti tiigreid maha võtnud, aga ikka pole seda 60 Skini Questi saanud täidetud. 12 nahka on vist veel. Ma arvan, et tänaseks aitab. See oleks rohkem ajudepiin. Õhtu hakkab lähenema ja Disconnectid hakkavad tulema+surm ja otsetee Jangani. Tänase päeva kõige tihedam drop oli Return Scroll. 2 või 3tk sain. Veel sain Female Lancer Bronze Armouri ja mingi Female randmekaitse. CR-i ei vaadanud. Mul CR-st selline arvamus, et kui Potione saab osta, siis on piisav. Weaponiga pole midagi hädaldada. Asi on peaaegu nagu SOS Spear juba. Attack Rating 60. Paar SOS Snake Speari mida ma näinud olen on 63. Tavalisel mida saab selle Blacksmitheri juurest on 51. See Attack 60 on vist veel ise saadud kah miskisuguse Gianti taskust. Ahjaa... Põhitähtis osa nüüd. Täna sain Lvl18. 2 Lvlit veel ja siis on see maagiline 20 käes. Ossa.... Meelest läks ära. Ma saan juba seda 2. Snake Speari kanda. Praegu on Vicious, aga sellest järgmise nime ma ei tea. Ainsana tean, et on lvl18. Veel peaks saama mingisuguseid uusi saapaid kah kanda. Homme teeb selle Questi ära ja tutvub turul asjadega. Peale seda võtan need 2 Lvl18 Questi vastu, Fixin asjad ära, ostan Potionid ja lähen järjekordselt Tiigreid tapma. Eelkõige ostan ma paar hobust. Ideaalsed asjad need imo. Kena kiire nendega ühest otsast teise liikuda. Nüüd ma lõpetan. Homseni.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|