Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kui suureks hindad piraattarkvara osakaalu oma arvutis |
0% (piraattarkvara puudub) |
|
6% |
[ 118 ] |
kuni 25% (mõned üksikud väikesed programmid) |
|
10% |
[ 192 ] |
kuni 50% (suuremad rakendusprogrammid, mida pidevalt kasutatakse) |
|
11% |
[ 208 ] |
kuni 75% (enamus, mõned üksikud legaalsed programmid) |
|
36% |
[ 660 ] |
100% (veendunud piraat, legaalne tarkvara praktiliselt puudub) |
|
33% |
[ 606 ] |
|
hääli kokku : 1784 |
|
autor |
|
Elof
HV Guru

|
27.03.2006 17:12:22
|
|
|
Sonar, kes peaks hakkama siin foorumis detektiiviks ?
Või teha reegel, et mängu teemas tohivad sõna võtta vaid need, kes on ise koos mänguga pildi peal, et tõendada legaalsust ?
Räägi kuidas kujutad sa ette kuidas on võimalik kindlaks teha, kes on mingi beta-tester vmt. olnud ning tänu sellele mängu varem kätte saanud ning kes lihtsalt pirab ?
Peaks eradetektiivi vast foorumile palkama, kes iga sellise kahtlase tegelasega korraldab vestluse ning üritab pinnida välja, kust soetatud
Kas on vaja totaalset kontrolli ? Milleks ? Kas HV foorum on mingi õigusorgan ?
|
|
Kommentaarid: 212 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
175 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sonar
HV vaatleja
|
27.03.2006 17:29:57
|
|
|
Heh, beta-tester, mida veel Niipalju kui ma olen foorumeid lugenud siis beta-testijad ei unusta kunagi oma staatust mainimast. TanElofJ, miks sa oled oma detektiivi vm mõttes nii kinni, me mõlemad teame kust need mängud tegelikult tulevad. Samamoodi saavad seda teada huvilised, kes kuskil teemas mängu päritolu küsivad ja vastuseta jäävad. Mis info nad siis foorumist saavad - osta ei ole kuskilt ja tuleb tõmmata, sest kõik teevad seda, isegi suurimas arvutifoorumis on see kõigil olemas ja ilmselt on see siis ok!
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
mutabor
HV veteran

|
27.03.2006 17:46:22
|
|
|
Sonar, sellisest virisemisest(minu jaoks see just niimodi kõlabki) on vähe tolku. igasugune potjomkini kyla jutt on muidugi vahva ja omapärane, kuid selle asemel et värvikaid sõnakombinatsioone kasutades modesi kiruda(kes muuseas värvivad muru täiesti vabatahtlikult ja seejuures tasuta), võiks välja tulla konstruktiivsete ettepanekutega mis ja kuidas võiks olla parem.
kui arvad et oleks parem kui ma ei oleks sinu postitust kustutanud siis eksid räigelt. paremal juhul oleks see teiste poolt ignoreeritud, halvimal juhul oleks pidanud puhastama tolle mänguteema sõnavahetusest kus hakatakse välja ytlema igasugu koledusi. selline kurb kogemus on olemas.
minule kui mängufoorumi moderaatorile palju olulisem et foorum oleks positiivselt meelestatud inimesi täis kes räägivad mängudest. kordan veel, ma ei leia et mul on õigus tembeldada pirajaks igat inimest kes räägib mängust varem kui see on poodidesse jõudnud. isegi kui ma võin olla 99% kindel et inimesel on piraatkorras soetatud mäng ei anna see siiski mulle mitte mingisugust õigust kustutada tema arvamus mängust foorumist ainult seetõttu et ma olen vägagi kindel et inimene ei ole seda ostnud. või Sonar arvab tõesti et mul peaks see õigus olema?
PS. kui keegi arvab et moderaator tegi talle liiga siis on alati olemas - a)teised moderaatorid kelle poole pöörduda, b)administraatorid.
_________________ /allkiri |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
27.03.2006 18:08:29
|
|
|
Vahemäörkuseks ütlen seda, et tavaliselt need postid on modede poolt kustutatud kus kui release pole veel olnud aga tegelased juba kelgivad, et neil olemas.Mäletan, et igast Doom3 ja NFS MW'ga oli näiteks nii.
Sonar ma saan täiesti su jutust aru ja ega mullegi need pirajad meeldi.Mind väga selliseid mehed ei häirigi kes ütlevad, et proovisid aga ei meeldind ja lasid maha vaid just häirivad pigem need kes proovivad, ütlevad, et on sigakõva pela aga siis kahh ei suvatse omale õiget asja osta (vt.nt.oblivioni teema) või siis kiruvad aga mängivad sellegipoolest kus samuti mõtlen, et no kurat 0.- eegu eest on asja küll ja veel, mida te virisete.
Olen veendund, et moded teavad kuidas asi hangitud ja ega neilegi selline asi meeldi aga küsimus on just selles, et mida selles suhtes ja kuidas niimoodi ette saaks võtta, et kedagi nagu ei ahistaks ja samas oleks kõik ilus ja hea?Kui sa oskad öelda jaga meiegagi Kahjuks on see selline teema ja situatsioon kus mõistlikku lahendust ei leidugi.See enne reliisi seletamine on kökimöki, sest sellisel juhul kui seda hirmus hoolsalt jälgida siis ikkagi niikui kuupäev kukub enam midagi kobiseda ei saa.Seega oleks ainult tööd juures modedel aga samas ega sellepärast keegi asja ostma lähe.
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
Shelby-SV
Jõulud On Läbi!

|
27.03.2006 18:17:27
|
|
|
ega see, et sellest väga avalikult ei räägita, ei kaota probleemi ennast ära ju. nt mängude pirajad ei jäta ju sellepärast mängu tõmbamata kuna nad HV foorumis ei või sellest avalikult rääkida. ei saa hakata kellegi poste kustutama lihtsalt sellepärast, et inimesel on arvatavasti pira koopia, seda enam, kui kasutajalt kuuleb adekvaatset ja põhjendatud juttu/tutvustust mängu enda kohta. see võib nii mõnegi kasutaja poodi mängu ostma suunata.
|
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elof
HV Guru

|
27.03.2006 18:22:42
|
|
|
Sonar kirjutas: |
Heh, beta-tester, mida veel Niipalju kui ma olen foorumeid lugenud siis beta-testijad ei unusta kunagi oma staatust mainimast. TanElofJ, miks sa oled oma detektiivi vm mõttes nii kinni... |
Oletame, et ei ole detektiivi - kusutatakse kõik postitused siit foorumist, mis vihjavad, et kasutatakse pira.
Kas reaalselt pira-kasutajaid väheneks ? Või oleks tegu plastilise kirurgiaga Potjomkini külas ?
Tee konstruktiivseid ettepanekuid olukorra parandamiseks, mitte ära lihtsalt too välja vigu
Vead on teada.
|
|
Kommentaarid: 212 loe/lisa |
   |
175 |
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
27.03.2006 20:24:55
|
|
|
noh-jah. kui siin teemas küsitluse statistikat vaadata ja see üle kanda kogu HV kasutajaskonnale, siis tuleks ära kustutada 94% kasutajatest, sest just nii palju kasutavad oma arvutis pira. Ja sama arvutiga käivad ju ka seda foorumit siin vaatamas, nii et... HV kasutajatest puhtaks, lõpp potjomkinlusele! 8)
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
3 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sonar
HV vaatleja
|
27.03.2006 22:30:58
|
|
|
mutabor kirjutas: |
Sonar, sellisest virisemisest(minu jaoks see just niimodi kõlabki) on vähe tolku. igasugune potjomkini kyla jutt on muidugi vahva ja omapärane, kuid selle asemel et värvikaid sõnakombinatsioone kasutades modesi kiruda(kes muuseas värvivad muru täiesti vabatahtlikult ja seejuures tasuta), võiks välja tulla konstruktiivsete ettepanekutega mis ja kuidas võiks olla parem. |
Ära võta asja isiklikult ning virisemisest on asi kaugel, siin on ikkagi võitlustanner ning mõlemal on lihtsalt oma arvamus.
mutabor kirjutas: |
minule kui mängufoorumi moderaatorile palju olulisem et foorum oleks positiivselt meelestatud inimesi täis kes räägivad mängudest. kordan veel, ma ei leia et mul on õigus tembeldada pirajaks igat inimest kes räägib mängust varem kui see on poodidesse jõudnud. isegi kui ma võin olla 99% kindel et inimesel on piraatkorras soetatud mäng ei anna see siiski mulle mitte mingisugust õigust kustutada tema arvamus mängust foorumist ainult seetõttu et ma olen vägagi kindel et inimene ei ole seda ostnud. või Sonar arvab tõesti et mul peaks see õigus olema?  |
Minu jaoks on positiivse fooniga foorum selline, kus ma võin ka huvi korral küsida kust uue mängu soodsalt ja kiiresti kätte saan ning mõni on võimeline sellele ka oma kogemusest vastama. Keda selle 0-päeva 0-hinna parasiidi arvamus huvitab, iga päev uus mäng arvutis, kolme päevaga mäng läbi ja siis järgmine ette. Multiplayd ta proovinud ei ole, modisid samuti mitte. Poppides mp mängudes tehakse klanni ja märgitakse lausa eraldi ära, et peab orikas olema. No shit Sherlock, kuidas siis muidu? Üldine mängufoorumi toon peaks rohkem soosima originaaltarkvara kasutamist, k.a. keeld enne ametliku ilmumist asja proovimise kogemusest rääkida ning üldine karmim suhtumine pirasse - kui keegi ikka pirast otse või ümbernurga ajab siis mode poolt väike staatuse märk külge - freeloader vms. Kui ühel model selgroogu ei ole siis tehke mitmekesi grupiotsus vms. Vbolla mõnel paadunud piraadil siis pikapeale tekib häbi kui teised originaali ostavad, lisaks saab kasutatud mängude müümine ka tuult tiibadesse. Võidavad kõik Vähemalt suurenenud ostuhuvi korral hakkab uuem kraam kiiremini meile müügile jõudma.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ardo
HV Guru

|
27.03.2006 22:57:02
|
|
|
Sonar, kuidas sa tõestad, et inimesel pira mäng? Ma tean inimesi, kes said Most Wanted'i orika tutvuste kaudu mõned päevad enne ametlikku väljalaske kuupäeva. Kas nad on selle pärast siis piraadid?
|
|
Kommentaarid: 272 loe/lisa |
   |
4 :: |
225 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sonar
HV vaatleja
|
27.03.2006 23:08:45
|
|
|
Miks peab midagi tõestama? Enne ei räägita ja kõik, kui tahab siis las paneb oma orika pildi üles. Välisfoorumites küll on õnnelikud kasutajad varmad oma varem kättesaadud nänni ja ostutingimusi avalikustama, huvitav küll miks seda siin ei tehta? Te räägite eranditest ja ma räägin üldisest poliitikast, kui oled nii varmas iga erandi "õigusi" kaitsma, siis miks mode võis minu posti ilma midagi tõestamata ära kustutada?
Ei maksa unustada, et autoriõiguste rikkumine on Eesti vabariigis kriminaalkuritegu, meeldib see siis või mitte. Kas mitte iga õige kodaniku kohus ei ole enda ja teiste õiguskuulekat käitumist jälgida ja vajadusel teavitada keda vaja?
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draax
HV veteran

|
27.03.2006 23:23:49
|
|
|
Sonar, sa oled siin kaks lehekülge ärbelnud täiesti mõttetul teemal. Kui su südametunnistust see piraatlus nii väga vaevab, eks siis teata oma kahtlustest sinna kuhu vaja. Kui sulle ei meeldi piraatlus, osta originaal ja tunne ennast südames nendest pirajatest paremini. Aga hakata siin kõiki mängufoorumi postitajaid by default kahtlustama... see on lihtsalt nõme.
Mis kuradi "pildid orikaga". Keegi ei ole kohustatud kellelegi midagi tõestama, kõige vähem sulle Mis kuradi õiguskaitseorgan sa oma arust oled?
Sinu arust peaks asjad ka nii käima, et kui ma pildistan oma arvutilauda, siis peab seal eraldi foto olema kõigi ostutsekkidega, sest äkki on mõni asi varastatud. Nii või? Hangi ajud endale tõsiselt...
Sorry kui liiga vaenulik olen, aga olles tükk aega seda Sonari hüppamist siin teemas jälginud, lõi nüüd küll kops üle maksa.
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sonar
HV vaatleja
|
27.03.2006 23:32:49
|
|
|
Kas tõesti kolisite juba Sütiste teele Hermesesse ära?! Räägitakse jah, et seal uued palatid tulevad netiühendusega - pane nüüd ruttu tuli kustu, vanemõde tuleb juba rahustava süstiga!
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ardo
HV Guru

|
27.03.2006 23:35:21
|
|
|
Sonar, mis su häda on?
Üldsegi, suudad sa oma sõnade taga seista?
|
|
Kommentaarid: 272 loe/lisa |
   |
4 :: |
225 |
|
tagasi üles |
|
 |
Death
HV Guru

|
27.03.2006 23:37:11
|
|
|
Sonar, mõtle nüüd pisut peaga. Syytu kuni syy tõestatud on yks demokraatia aluseid. HV on tõmmanud väga selge piiri. Piramisest ei räägita. Kui jutt on mängudest ja inimene ei kelgi, et nääh olen jube piraja, vaid räägib kenasti mängust enesest siis EI OLE SEE SINU(ega kellegi teise) ASI kust ta selle sai. See jääb TEMA SYDAMETUNNISTUSELE. Mina isiklikult ei veedaks aega fooorumis kus sina valitseksid. Point.
Note: Pisut kuri sai... Oh well.
_________________ "To be or not to be?" is a question of when, not if. |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
28.03.2006 00:10:06
|
|
|
Ärgem unustagem, et HV's pole mitte demokraatia vaid oligarhia.
Palun jätkake.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
   |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sonar
HV vaatleja
|
28.03.2006 00:13:56
|
|
|
Ardo kirjutas: |
Sonar, mis su häda on?
Üldsegi, suudad sa oma sõnade taga seista? |
Minul pole häda midagi, lihtsalt tegin ettepaneku mängufoorumi reegleid täiendada/tõhustada. See, et ametlikult väljastamata mängust enne ei räägita on mujalgi olemas, nt palavalt armastatud Futuremarki foorumis. Millegipärast osatakse siin asju võtta ainult isikliku rünnakuna Tõestamise teema võtsite ise üles, kes soovis erandeid teha - mul savi kas teete pildi mängust, arvutilauast v vanaemast.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
mTim
HV Guru

|
28.03.2006 00:24:27
|
|
|
Mängufoorumites pole täheldanud, et keegi oleks mänginud mängu enne selle väljatulekut vaid lihtsalt on teema mängu kohta (näiteks STALKER teema, see mäng ei tulegi ju kunagi välja ) ja vb on mõned saanud mõne mängu alfa, beta või delta( ) testeriks või teeb oopis ise seda mängu ja tahab rääkida mis sinna tuleb.
Ei ole mõtet elada mustas & valges maailmas, koli hallile alale kus on ülejäänud maailm
_________________ "I have never followed a rule. That is my rule. Do you follow? I don't." The Joker
Lexuse summutist tuleb vaid lilleõisi ja ükssarvepeeru - HV foorum
M: E36 varuosad |
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
mutabor
HV veteran

|
28.03.2006 09:38:11
|
|
|
yldiselt kui Sonar suudaks oma kibestumuse selle pärast et ma tema posti kustutasin unustada ja mõtleks naguke siis ma arvan et mõistaks miks selline piltide nõudmine jms värk on lihtsalt mõttetu.
see on liig nõuda inimestel mingeid pilte. mis see tähendab, mul ei ole näiteks digifotokat ega skännerit. ma siis nagu ei tohigi mängudest rääkida vaatamata sellele et mul orikas ilusti karbis laua peal?
mul võibolla jääb haridusest puudu ja ma ei näe suurt pilti, kuid minule ei jõua kohale mismoodi teiste inimeste vargadeks sõimamine peaks motiveerima neid mänge ostma piramise asemel? ma eeldan et siin foorumis ei postita 4-aastased kellele vaja pidevalt meelde tuletada mis on paha ja mis mitte ja kellele see vb mõjuks. samuti ei mõista ma mismoodi enne mängu poelettidele jõudmist sellest rääkimise lubamine soosib piraatlust.
Sonar, sa oled küll ammu liitunud foorumiga kuid ei ole väga palju postitanud. ilmselt viimase kahe päevaga sama palju kui eelmise nelja aastaga kokku. kas oled tõesti need aastad ainult käinud siin foorumit lugedemas regulaarselt? ma miskipärast kaldun arvama et sul ei ole ylevaadet sellest kui palju kasvõi mängufoorumis postitusi prykkarisse lendab, kuidas teemasi lukustatakse kuni mängu väljatulekuni vahest ja kui palju eristaatuseid inimesed on saanud liigse piralembuse pärast. loomulikult sinu lahendus oleks igas mänguteemas kõik vargadeks sõimata ja igaks juhuks teatada kuhu vaja
yldiselt ma lõpetan sellel teemal vaidlemise kuna näha on et asi ei jõua nagunii mitte kuskile. mingeid mõistlikuid ettepanekuid pole siiani tulnud. pildid ja mängust mitte rääkimine ei ole eriti tõsiselt võetavad pakkumised minu arvates. kui keegi arvab teisiti siis tal on selleks õigus olemas. kui ta tahab et teised oleksid temaga nõus siis selleks tuleb inimesi veenda.
_________________ /allkiri |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
JannoSee
HV kasutaja
|
08.04.2006 10:31:13
|
|
|
endal ainuke asi, mis piraat pole on OS ja OO...OS saadud 3a. tagasi arvutiga, muidu oleks seegi piraat
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
doh
Kreisi kasutaja
|
08.04.2006 10:53:09
|
|
|
OO, mis see on?
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
08.04.2006 10:55:19
|
|
|
OpenOffice?
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
flameas
HV veteran

|
26.05.2006 21:09:19
|
|
|
Pira on Win ja OpenOffice. Isegi mõtlesin kunagi orika osta, aga vaatasin hinda HVst ja suu jäi ammuli. Selle raha eest upergradesin oma PC soc.939-sale.
aga selle eest on üle 20ne originaal mängu, ka DVDsid ja muusikat on mõned. Ei näe mõtet mingi proge puhul, mida väga vähe kasutad(muusika converter vm) maksta mingi 10dollarit. Nagu see, et Wini serial on asi mis maksab 3 kilo...cd rohkem naljapärast
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
26.05.2006 22:00:59
|
|
|
tsitaat: |
Pira on Win ja OpenOffice
|
Pira OO?
Milline Windows sul kodus 3 tuhat maksab?
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
3 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
mTim
HV Guru

|
27.05.2006 01:34:53
|
|
|
XP Pro jäi ju kuskile 3k kanti või ei?
_________________ "I have never followed a rule. That is my rule. Do you follow? I don't." The Joker
Lexuse summutist tuleb vaid lilleõisi ja ükssarvepeeru - HV foorum
M: E36 varuosad |
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |