Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Opera ja kõik tema probleemid ning lahendused märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 72, 73, 74  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 25.03.2006 15:53:27 vasta tsitaadiga

Taskmanager/// Opera.exe
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 300
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
alec
HV kasutaja
alec

sõnum 25.03.2006 16:06:50 vasta tsitaadiga

trv kirjutas:
vaatasin, et siin veel sellist probleemi ei ole olnud, aga mul operaga (8.5) ei anna HV-foorumis ps-ist korralikult märku. profiili alt on säätud, et teataks ja teataks heliga. kui aga ps tuleb, avanem mulle selline pilt: www.hot.ee/trvpildid/hv/jama1.JPG
lingile "sulle on 1 uus sõnum" vajutades läheb kogu pilt valgeks ja opera hangub.
java tugi on installitud
mis värk?

Minu teada on see must kast Windows Media plugina oma - heli mängimiseks vist. Kui keelata heli notice sõnumi puhul, siis kasti ei tule.

Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 22
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 25.03.2006 16:11:07 vasta tsitaadiga

Aga kui ta ainult audio jaoks oleks siis liikuv aknake "uus sõnum" peaks ikka ekraanil sebima hakkama icon_question.gif Aga ei hakka icon_neutral.gif
tagasi üles
wqsa
HV vaatleja

sõnum 25.03.2006 20:51:12 vasta tsitaadiga

kas te kõik kes operat kasutate valite oma sagedamini kasutatavaid linke nii et klõpsate kõigepealt nupul Bookmarks ja siis valite sealt nimekirjast?
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 25.03.2006 20:59:53 vasta tsitaadiga

Ei mul aktiviseeritud "personal bar" ja kõik vajalik sinna lohistatud.Igasugu yhood ja muu sodi likvideeritud ja osad on ka side panelil thumbs_up.gif Lisaks progress bar jookseb adress bari sees,kuni lehte laeb icon_rolleyes.gif
tagasi üles
nene
Kreisi kasutaja
nene

sõnum 25.03.2006 23:33:31 vasta tsitaadiga

wqsa kirjutas:
kuidas saaks teha operale sellist horisontaalset linkide riba kus oleks vajadusel ka kaustad kus sees omakorda mingid lingid? Ja nii peaks ka olema et võtad mingist lingist lihtsalt kinni ja lohistad sinna ribale
Kas alati tuleb kõpsata kõigepealt Bookmarks nupule ja alles siis saad oma linkide nimekirja kätte?
Proovisin linke panna Personal Barile, kõik on ilus aga nende linkide järjestust muuta ei saa mis ekraanile ära ei mahu või mis on kaustade sees näiteks

Mul küll paistab kõik toimivat nii nagu kirjeldad. Bookmarks nupule sa klõpsama ei pea - võid vajutada lihtsalt Ctrl+2. Või võid vajutada Alt+B ja avaneb rippmenüü.

Seda linkide järjestuse probleemi kui lingid personal barile ära ei mahu ma nagu hästi ei mõista. IMHO kaob nagu selle asja point ära, kui sul on seal nii palju linke, et ekraani peale enam ei mahu. Üks variant on neid nuppe seal lihtsalt ümber nimetada - lühemaks, nii mahub neid sinna rohkem.

wqsa kirjutas:
kas te kõik kes operat kasutate valite oma sagedamini kasutatavaid linke nii et klõpsate kõigepealt nupul Bookmarks ja siis valite sealt nimekirjast?

Minu näiteks kõige sagedasematele linkidele on määratud shortcutid. Näiteks kui tahan näha W3C CSS 2.01 spetsifikatsiooni, siis kirjutan aadressiribale lihtsalt "css". Vähemkasutatavaid bookmarke on mul aga palju ja enamasti käib vajaliku leidmine otsingut kasutades.
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 23
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 25.03.2006 23:43:04 vasta tsitaadiga

Ja kui ära ei mahu aga ikkagi tahad veel neid otseteid panna ,siis võta viewbar ja mainbar kah kasutusele.Otseteid saad panna igalepoole thumbs_up.gif beer_yum.gif
tagasi üles
wqsa
HV vaatleja

sõnum 26.03.2006 15:38:10 vasta tsitaadiga

tänan vastajaid,
see tõesti loogiline et pole suurt mõtet panna personal barile rohkem linke kui sinna mahub, olen lihtsalt exploreri ja firefoxiga harjunud, seal asi nagu teistmoodi.

järjestuse probleemi all mõtlesin seda et kui panen personal barile mingi kausta kus lingid sees siis linkide järjestust selles kaustas saan muuta ainult nii et kustutan selle kausta Personal barilt, editeerin teda bookmarksides ja lohistan siis uuesti bookmarksidest personal barile tagasi.
Näiteks avant browseriga võrreldes käib see asi küll väga kohmakalt, seal on ainult otse asjadest kinnivõtmise ja lohistamise vaev aga ju siis kõike head korraga saada pole võimalik.
Proovin hakata ikka operat kasutama, paljud asjad tema juures meeldivad mulle väga.

Tahaks veel seda teada et kas operal neid mouse gestures muuta ei saa nagu avandil näiteks, et määrad ise millise hiire vibutuse peale mida tehakse?
-------
ok, leidsin juba selle koha üles kust seda tehakse ja kusagilt mingi jutu ka selle kohta, seal variante jõle palju, paljude kohta ei saa arugi mida nad teevad, uurin asja...
tagasi üles
harakas
Kreisi kasutaja

sõnum 26.03.2006 20:50:48 vasta tsitaadiga

preferences>advanced>enable mouse gestures (siia pane linnuke, siis hakkab hiir toimima)>mouse setup>opera standard>edit (sealt saab vaadata, mida ükski asi teeb)
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
alec
HV kasutaja
alec

sõnum 27.03.2006 00:10:13 vasta tsitaadiga

Ma hoian "enamkasutatavad", st. need mida avan iga päev, lingid ühes Bookmarks kataloogis ja kasutan Open All Folder Items võimalust.

Mouse Gesture Opera Hide panin hiir paremale ja alla liigutusele. Saab ta ära taskbarist, aga kinni ei pea panema. Mugav.

Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 22
tagasi üles
wqsa
HV vaatleja

sõnum 27.03.2006 10:16:27 vasta tsitaadiga

mouse gestures operal panin nii enda jaoks:

Kas oleks võinud veel midagi lihtsat ja vajalikku lisada? Teise browserina kasutan Avanti (sellel on activex), liiga palju neid hiirevibutusi ka ei tahtnud määrata, põhiline et mõlemal browseril oleks ühte moodi see asi.

operal olid veel sellised hiire liigutused millest ma aru ei saanud-
flipback
flipforward
button 6
button 7
Millised need võiks välja näha?
tagasi üles
harakas
Kreisi kasutaja

sõnum 30.03.2006 17:29:10 vasta tsitaadiga

flipback ja flipforward viivad hiire parema klahvi allavajutamisel ja hiirt siis kas vasakule või paremale liigutades tagasi eelmisele või edasi järgmisele lehele, täpselt nii nagu seda teeb brauseri back ja forward nupp.

Nagu tähelepanelike kaasfoorumlaste märkustest selgub, ajasin siin jama, flipback ja flipforward asemel peab olema GestureLeft ja GestureRight.

viimati muutis harakas 31.03.2006 23:18:28, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
wqsa
HV vaatleja

sõnum 31.03.2006 10:08:45 vasta tsitaadiga

kas siis FlipBack ja GestureLeft on üks ja sama liigutus hiirega? Miks nad siis seal operas hiire seadetes on need eraldi välja toonud, poleks mõtet ju kui see üks ja sama asi on?

ja mis ikkagi on need button 6 ja button 7 siis?
tagasi üles
Paul
HV vaatleja
Paul

sõnum 31.03.2006 12:01:30 vasta tsitaadiga

Oskab keegi öelda, kas Operaga (8.53) on võimalik ka id-kaardi lugejat kasutada?
tagasi üles
nene
Kreisi kasutaja
nene

sõnum 31.03.2006 12:08:38 vasta tsitaadiga

Haraka seletus polnud päris õige. Harakas räägib GestureLeft ja GestureRight-ist.

FlipBack on see, kui hoiad all hiire paremat klahvi ja samal ajal vajutad vasakut klahvi. FlipForward puhul vastupidi. (Isiklikult peamiselt neid kasutangi - imho mugavam ja kiirem, kui hiirega vehkida, et tagasi saada)

Ma arvan, et Button6 ja Button7 on need back ja forward nupud, mis mõningatele hiirtele sisse ehitatud.

Paul kirjutas:
Oskab keegi öelda, kas Operaga (8.53) on võimalik ka id-kaardi lugejat kasutada?

Minu teada mitte. Vähemasti www.id.ee lehel selle kohta mingit infi pole.
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 23
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
borru
HV veteran
borru

sõnum 04.04.2006 17:43:31 vasta tsitaadiga

otsin lihsalt paigaldatavat ja lihtsalt kasutatavat adblock pluginat.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
Trwind55
Kreisi kasutaja
Trwind55

sõnum 05.04.2006 05:30:31 vasta tsitaadiga

Varem kasutasin Netscape 7.2 ja üleminekul Operale tunnen puudust järgmistest asjadest:

1) Esimese Opera avamisel läheb ta ilusti minu poolt määratud kodulehele, aga iga järgmise Opera "koduleheks" on about:blank. Tab'e ei kasuta, kuna vähendavad efektiivset kasutuspinda.
2) Pilte näen ainult tegelikus suuruses; Netscape'l aga hiirega minu monitorist suuremal pildil klõpsates vähendati pilt vastavalt monitori resulotsioonini ning uuesti pildil klõpsates muutus pilt jällegi tegelikku mõõtu jne.
3) Transfers all ei ole otseteed iga faili asukohta (~3 sekundi jooksul peale allalaadimise lõppemist hüppab Win tray peale aken, mis pakub küll võimalust faili sisaldava folderi algusse minna); NS7.2 puhul saab igal ajahetkel kasutada Download Manager'i võimalust iga faili juurde minna valikuga - Show Fail Location.

Kas eelnevaid "puudujääke" on võimalik eemaldada ainult NS7.2 kasutamisega, või on ka muid võimalusi.

number
külaline

sõnum 05.04.2006 10:42:19 vasta tsitaadiga

...

viimati muutis number 12.03.2012 23:15:58, muudetud 1 kord
tagasi üles
LJ
Kreisi kasutaja
LJ

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.04.2006 20:20:20 vasta tsitaadiga

teeb muret mul opera 5.4 build 7730, nimelt ei näita täpi tähti:P pilt räägib enda eest:P teiste veebibrauseritega kõik korras,a int opera jamab. windows all ka kõik täpid korras. opera reinstall pole aidand.
Kommentaarid: 154 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 133
tagasi üles
jossi 1
Kreisi kasutaja

sõnum 18.04.2006 20:36:51 vasta tsitaadiga

Sea encoding õigeks.
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
LJ
Kreisi kasutaja
LJ

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.04.2006 22:28:41 vasta tsitaadiga

jossi 1 kirjutas:
Sea encoding õigeks.

tänan, asi korras
Kommentaarid: 154 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 133
tagasi üles
number
külaline

sõnum 20.04.2006 17:00:13 vasta tsitaadiga

...

viimati muutis number 12.03.2012 23:16:38, muudetud 1 kord
tagasi üles
hepman
HV kasutaja
hepman

sõnum 20.04.2006 21:07:10 vasta tsitaadiga

Millegipärast ei tööta mul korralikult block content, koristades saidilt küll reklaamid, kuid jättes tobedad kastid alles.
Samuti on probleeme nt reklaami tagasitulemisega, nt Postimehe kodukal ma pean iga kord uuesti reklaami blokeerima.

Opera 9.00 Beta
Build 8367
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
number
külaline

sõnum 20.04.2006 22:37:40 vasta tsitaadiga

...

viimati muutis number 12.03.2012 23:17:10, muudetud 1 kord
tagasi üles
XsXn0
HV kasutaja
XsXn0

sõnum 22.04.2006 10:14:05 vasta tsitaadiga

Kusagile pidi sisse toksima, kust sa reklaame ei taha näha. Ja kasti jätab ta ikka alles.
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Tarkvara »  Opera ja kõik tema probleemid ning lahendused mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 72, 73, 74  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.