Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Muhkel
HV kasutaja

|
02.03.2006 19:11:09
|
|
|
Jälle ei näita lehti operaks seekord siis 8.52, näiteks https://www.hanza.net/ ei avane, annab Could not connect to remote server ja tabalukk on lahti, st. sertifikaati kah ei leia. Samas https://www.hansa.ee/ lehel on tabalukk kinni ja tekstiversioon töötab turvaliselt. Kõik muud pangad töötavad, ka leedu hansapanga leht. Opera 9.00, IE ja FF-ga asi toimib. Olen ka proovinud Delete Privat Data, ikka ei midagi. Installisin selle 8.52 uuesti - ei aita. Ei aita ka Identify by...
Kas mul on saatusekaaslasi?
Teina kamm on mõlema operaga: http://www.autobors.ee/ Vali vasakul olevast otsingust mõni automark ja proovi siis mõne müügikuulutuse sisse vaadata...
Edit: Gmailis ei ava ka kõiki kirju kui shifti all hoida, siis uues aknas avanevad küll. Väga loodan, et on minu viga, muidu on see opera ikka väga põdur...
_________________ Kurda kõigile oma rasket saatust... ning sa näed enda ümber ainult rõõmsaid inimesi. |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
mihhkel
HV veteran

|
03.03.2006 00:11:41
|
|
|
mis sa beetajärgus softilt ikka tahad (mu meelest võiks ta küll pigem alfa olla ).
hanza.net tundus, et avaneb nagu peab. Gmail vahel töötab, vahel ei tööta; hetkel töötab.
8.52 korralikku tööd segavad ehk v9 poolt alles jäetud registrikirjed, konfifailid vms?
_________________ ... |
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhkel
HV kasutaja

|
03.03.2006 00:26:55
|
|
|
mihhkel kirjutas: |
mis sa beetajärgus softilt ikka tahad (mu meelest võiks ta küll pigem alfa olla ).
|
See opera on vist jah nagu tallinna linn, mis kunagi valmis ei saa. Esimesed versioonid tulid ju vist vähemalt 5 aastat tagasi juba. Ideed on head kuid teostusega on ületamatuid raskusi. Proovisin firefoxi uuesti, ei leidnud jälle põhjust, miks teda alles jätta...
_________________ Kurda kõigile oma rasket saatust... ning sa näed enda ümber ainult rõõmsaid inimesi. |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
alec
HV kasutaja

|
03.03.2006 00:36:22
|
|
|
Muhkel kirjutas: |
Esimesed versioonid tulid ju vist vähemalt 5 aastat tagasi juba |
No sellel ütlemisel küll mingit mõtet pole. Iga soft areneb pidevalt, windows on varsti kakskümmend aastat vana, ikka ei jõua kuhugi
Kui tahtsid öelda, et Opera mehed juba 5 aastat liiguvad mingi kindla sihtmärgi poole, siis eksid. Opera 8 ja 9 uuendused on ainult viimase aasta-paari lisad, millest varem keegi ei mõelnudki.
Välja arvatud mõned väljkukkumised (ilma tagajärgedeta tänu võimalusele taastada sessioon), Opera 9 tp2 mulle meeldib väga. Eriti adblock.
clm kirjutas: |
AGA see java jookseb ikkagi mängu lõppedes kokku |
Ehk on see Java probleem? Lae alla sun viimane versioon, võta vana maha ja reinstal Java masinavärgile.
http://www.java.com:80/en/download/manual.jsp java 5.0 update 6
_________________ You win again, gravity!
C-4 can make a dull day fun
there are very few problems that can't be remedied with the proper application of explosives |
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
clm
HV kasutaja
|
06.03.2006 15:01:52
|
|
|
mul ka see beetavrsioon.. ja jamab sellega et foorumites.. on see vasakpoolne kasutajate lahter ja siis texti lahter. ja vahepeal teeb opera need suuruselt võrdseks. ehk siis veab selle eraldusjoone ekraani keskele.
mõnikord aitab refresh, mõnikord mitte. närvidele käib vaikselt.
ja mix ta peab lehte refreshima kui ma mouse gesturitega lehel tagasi liigun (varem ei teinud nii). jamps veits.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
alec
HV kasutaja

|
06.03.2006 15:37:47
|
|
|
Esimene probleem juhtub mul ka, aga väga harva (build 8225)
Teise asjus vaata Tools-Preferences-Advanced-History alt, äkki on sul memory cache välja lülitatud või on check documents aeg liiga lühike (mul on Automatic ja every 5 hours)
there are very few problems that can't be remedied with the proper application of explosives
viimati muutis alec 06.03.2006 15:42:09, muudetud 1 kord |
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
clm
HV kasutaja
|
06.03.2006 15:42:08
|
|
|
mis need teevad ? mul sama..automatic ja 5hrs. nagu default on. ja seda esimesi varianti juhtub koguaeg. praegugi on lehekülg pooleks..
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
alec
HV kasutaja

|
06.03.2006 15:42:55
|
|
|
Esimene on mingi beta jama, küll ta hiljem parandatakse.
Aga refresh ei tohi juhtuda, kas on pidevalt või aegajalt?
there are very few problems that can't be remedied with the proper application of explosives |
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
clm
HV kasutaja
|
06.03.2006 16:06:04
|
|
|
siin foorumis edasi tagasi liikudes...ja ka muudes foorumites. tuleb sinna aadressiriba kõrvale see väike laadimiskastike (sisse kirjutatud image nr/nr). kui tagasi liigun lehel siis tuleb see kastike jälle...niikaua kui siniseks täis jookseb. ma ei saagi täpselt aru kas ta teeb refresh või lihtsalt laeb lehte niikaua et selle ette viskab.
väga segane jutt.
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
alec
HV kasutaja

|
06.03.2006 17:36:46
|
|
|
Sain aru küll millest räägid. Aga aidata ei oska.
Opera reinstall uude kohta äkki?
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
harakas
Kreisi kasutaja
|
07.03.2006 00:38:32
|
|
|
harakas kirjutas: |
Viimastel päevadel on veel üks imelik asi ilmnenud. Nimelt avaneb mitmetes foorumites olles (mujal lehtedel ei ole seda kogenud) linkidele vajutades vajaliku saidi asemel hoopis OpenOffice tekstidokument. Kas see vöib olla mingi Opera või hoopis OpenOffice viga? |
Tulen jälle sama teema juurde tagasi. Kogusin vahepeal linke, kus antud viga esineb - köik nad sisaldavad laiendit .php, kaasa arvatud HinnaVaatluse login. Köigile php linkidele ta nii ei reageeri, enamasti avab ikka vajaliku saidi, mitte OpenOffice tekstidokumenti
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
alec
HV kasutaja

|
07.03.2006 14:43:58
|
|
|
Äkki Preferences-Advanced-Downloads all on tekkinud php faili töötlemine OpenOffice abil?
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
harakas
Kreisi kasutaja
|
07.03.2006 18:33:44
|
|
|
alec kirjutas: |
Äkki Preferences-Advanced-Downloads all on tekkinud php faili töötlemine OpenOffice abil? |
seal ei ole ei php-d ega OpenOfficet
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
nene
Kreisi kasutaja

|
07.03.2006 21:31:26
|
|
|
mul ka see beetavrsioon.. ja jamab sellega et foorumites.. on see vasakpoolne kasutajate lahter ja siis texti lahter. ja vahepeal teeb opera need suuruselt võrdseks. ehk siis veab selle eraldusjoone ekraani keskele.
mõnikord aitab refresh, mõnikord mitte. närvidele käib vaikselt. |
Seda ta teeb küll aegajalt. Aga ma olen refreshimise asemel hoopis lehekülje zoomi muutnud: vajutan korra "+" ja "-" ning asi läheb alati õigetesse proportsioonidesse.
siin foorumis edasi tagasi liikudes...ja ka muudes foorumites. tuleb sinna aadressiriba kõrvale see väike laadimiskastike (sisse kirjutatud image nr/nr). |
Kusjuures mul on samamoodi... aga peab ütlema, et märkasin seda alles seepeale, kui sina seda ütlesid. Ma mõne varasema Opera versiooniga olen ka seda kogenud... aga siis sai asi mõne järgmise versiooniga jälle korda... loodetavasti on asi vaid selles Preview versioonis... eks näis.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killerwave
HV Guru

|
09.03.2006 12:09:37
|
|
|
väike vahelepõige: millest tuleneb see et vahel opera 8 sulgedes arvuti kinni jookseb?
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
mash
Kreisi kasutaja
|
16.03.2006 20:02:41
|
|
|
Kellelgi on sellist jama olnud, et opera peidab hiire kursori ära. Nii kui paar sekundit hiirt ei liiguta kaob kursor ära. Lasin korra maha ja installisin uuesti, mõnda aega oli isegi normaalne (hiire kursos ei kadunud ära), aga nüüd jälle jamab.
Windowsis niisama kolades sellist probleemi pole, seega Windowsi ja hiire viga ilmselt välistatud.
Ei oska enam midagi peale hakata
|
|
Kommentaarid: 131 loe/lisa |
   |
2 :: |
123 |
|
tagasi üles |
|
 |
harakas
Kreisi kasutaja
|
16.03.2006 21:15:44
|
|
|
mash kirjutas: |
Kellelgi on sellist jama olnud, et opera peidab hiire kursori ära.( |
Mul sama jama, kursor kipub ära kaduma menüüdes liikumise ajal. Kui nüüd menüüst väljuda, siis ei ole samuti enne kursorit näha, kui olen kliki teind.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
wqsa
HV vaatleja
|
24.03.2006 16:39:54
|
|
|
kuidas saaks teha operale sellist horisontaalset linkide riba kus oleks vajadusel ka kaustad kus sees omakorda mingid lingid? Ja nii peaks ka olema et võtad mingist lingist lihtsalt kinni ja lohistad sinna ribale
Kas alati tuleb kõpsata kõigepealt Bookmarks nupule ja alles siis saad oma linkide nimekirja kätte?
Proovisin linke panna Personal Barile, kõik on ilus aga nende linkide järjestust muuta ei saa mis ekraanile ära ei mahu või mis on kaustade sees näiteks
|
|
tagasi üles |
|
 |
xtr
HV Guru

|
24.03.2006 16:53:00
|
|
|
Mul sama jama, kursor kipub ära kaduma menüüdes liikumise ajal. Kui nüüd menüüst väljuda, siis ei ole samuti enne kursorit näha, kui olen kliki teind. |
Mul oli kah see menüüjama Nüüd sai 8.53 peale, vaatab, kas jätkub.
Kiire EDIT: ja ongi see pull jätkuvalt... W2K SP4 ja Razer Viper koos driveritega...
_________________ M: Magic Mouse + Keyboard
M: Ryzen 2600/B450M/16GB/1TB/GTX1080/650W
M: 2020 MacBook Pro 13 M1/16/500 ja 2020 MacBook Pro 13 i5/16/500
viimati muutis xtr 24.03.2006 16:54:21, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 315 loe/lisa |
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
trv
HV veteran

|
24.03.2006 17:09:11
|
|
|
vaatasin, et siin veel sellist probleemi ei ole olnud, aga mul operaga (8.5) ei anna HV-foorumis ps-ist korralikult märku. profiili alt on säätud, et teataks ja teataks heliga. kui aga ps tuleb, avanem mulle selline pilt: www.hot.ee/trvpildid/hv/jama1.JPG
lingile "sulle on 1 uus sõnum" vajutades läheb kogu pilt valgeks ja opera hangub.
java tugi on installitud
mis värk?
_________________ I need a break. I just tried to read 'Oxford' as a hexadecimal. |
|
Kommentaarid: 139 loe/lisa |
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
24.03.2006 18:05:19
|
|
|
Et mustast kastist lahti saada peaks vist popupid lubama HV lehel siis ilmutab ennast see liikuv PS kastike Proovi anna teada
Mulle lausa meeldib ,et see liikuv aken ennast ei ilmuta,vaid tekib Must kastike koos punase kirjaga "sulle on uus sõnum" seda hangumise värkki pole esinenud olemata Java olemasolust
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
Uhuu
HV kasutaja

|
24.03.2006 20:56:14
|
|
|
xtr kirjutas: |
Mul sama jama, kursor kipub ära kaduma menüüdes liikumise ajal. Kui nüüd menüüst väljuda, siis ei ole samuti enne kursorit näha, kui olen kliki teind. |
Mul oli kah see menüüjama Nüüd sai 8.53 peale, vaatab, kas jätkub.
Kiire EDIT: ja ongi see pull jätkuvalt... W2K SP4 ja Razer Viper koos driveritega...  |
Kusjures, see on mingi pluginate jama. Ise katsetades leidsin, et kui "Tools -> quick prefences -> plugins" välja lülitada, siis kaob probleem ära. See siin 9. versioonil
_________________ Windows ei ole viirus, viirus teeb midagi...
 |
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
egertl
HV vaatleja

|
24.03.2006 22:42:44
|
|
|
Aga kodanikud!
Kuidas saaks natukenegi piirata mälukasutust Operal. Täiesti võimatu ju. Kaks tab-i lahti ja voilaa - 65MB on mälukasutuse hulk.
_________________ Kuidas orav rattast välja saada? |
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Uhuu
HV kasutaja

|
24.03.2006 23:49:48
|
|
|
njah, minuarust firefoxi laristamisega ei anna võrreldagi. Maeitea, mul 7 tab'i lahti praegu, mingi 2h kolan ringi aktiivselt juba ja mälukasutust näitab 85Mb.
Ja pealegi võid sa seadetest vabalt määrata Opera RAM'i ja ketta cache kasutust, kui meeldib.
"tools -> Pefences -> advanced -> History -> Memory cache"
_________________ Windows ei ole viirus, viirus teeb midagi...
 |
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
wqsa
HV vaatleja
|
25.03.2006 15:47:47
|
|
|
kuidas seda vaadata kui palju mälu kasutab?
|
|
tagasi üles |
|
 |
|