Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
XYZ
HV Guru

|
31.01.2003 13:23:28
|
|
|
Tundub, et oled õigetel jälgedel. See emaplaat võib sul tõesti kurja juur olla. Aga miks sa selle juures siis w2k-d süüdistasid??? Su endagi jutu järgi ta hoopis üks stabiilsemaid asju kogu komplektis.
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
12 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
runover
HV vaatleja
|
31.01.2003 14:48:58
|
|
|
Vot asi selline, et ma olen sunnitud seda kasutama. Ma isiklikult pelgan M$ toodangut ja tegevust. Oleks minu teha, siis ma paneks ammu Linuxi peale. Aga ma ei saa , sest ma pean tegema tööd sellise softiga mida on toodetus ainult M$ op süsteemide jaoks. Mind muidugi paneb imestama, et miks just nii aga teiste opsüsteemidele pole seda tüüpi softi loodud. Muidugi on ka üks lahendus MAC aga seal ma peaks selle softi eest välja käima ligi 40000Kr + riistvara, sest seal ta ei ole mass toodangu all ja euroopa hinnad on praeguse majandusliku seisuga veidi kirved.
Nii palju siis meie vabadusest, kui on vaja midagi teha siis oleme sunnitud tegema nagu seda meile ette kirjutatakse. Kui hülgad neid põhimõteid siis oled hukkale määratud. Selline on meie ühiskond.
|
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
31.01.2003 14:59:09
|
|
|
Katsu ikkagi edaspidi õiget asja kiruda, muidu ajad ilmaasjata väheste kogemustega arvutikasutajaid eksiteele. MS võib ju mitte meeldida aga tasuks ikka objektiivne olla ja mitte umbropsu lahmida.
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
m1
HV kasutaja
|
31.01.2003 15:03:48
|
|
|
Kui sulle töötegemine oluline on, siis ei maksa tööks osta ühte kõige odavamat marki emaplaati.
Chaintechi probleeme on siin foorumilgi päris palju esinenud, tublisti rohkem kui teiste markidega keskmiselt.
Ise kasutasin kah kunagi Chaintechi, kuna hea odav oli. Siis arvasin kah, et üks kord päevas masina hangumine või lambist reset on normaalne sagedus. Nüüd olen MSI ja Epoxi peale üle läinud ja ei mäleta ühtegi hangumist (v.a. prose liigse kloki tõttu). Kõlab nagu müügimehe jutt, aga nii ongi tegelikkuses.
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
1 :: |
0 :: |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
31.01.2003 15:15:09
|
|
|
... kas ei võiks selle viimase teema teisaldada kuhugi
mujale, see nagu ei haaku suurelt käesoleva teemaga ?
   |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
31.01.2003 15:21:37
|
|
|
DigeBeni kirjutas: |
... kas ei võiks selle viimase teema teisaldada kuhugi
mujale, see nagu ei haaku suurelt käesoleva teemaga ? |
Väikesed raskused, nimelt see kõrvalekalle sai siiski alguse kaabelmodemile reseti tegemise küsimusest ja muust jutust selle juurde. Heal juhul on see kõrvalekalle ammendatud.
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
runover
HV vaatleja
|
31.01.2003 15:48:37
|
|
|
OK, selle emaplaadi ostuga ma tegin vea aga siis kui ma seda ostsin, oli see üks keskmise hinnatasemega emaplaat. Maksis midagi 2300kr ja sellist hinda nõuti kõige odavamast kohast(ei hakka kohta nimetama, iga üks meist teab seda). Kui ma oleks jahtinud odavat emaplaati siis oleksin ostnud 1100kr eest mingise Soyo or smth. Pealegi ma tahtsin osta MSI emaplaati aga seda polnud sel momendil kuidagi saadaval ja mul polnud kannatust oodata kuu aegu uut partiid. Siis kui otsustasin Chaintech'i kasuks, uurisin ennem ka testi tulemusi nii siit ja sealt netist ning seda emaplaati kiideti suure suuga. Üks aps aga oli. Tegu oli emaplaadiga millel oli VIA KT133A+ chipset. Sellist emaplaati läksingi ostma hinnakirja järgi ja minu üllatuseks oli see sama mudel ainult chipsetiks oli VIA KT133 mitte KT133A+, kuigi karbil ja passil oli kirjas chipsetiks VIA KT133A+. Algul mõtlesin, et savi see, eks nad ole üks ja sama asi kuigi emaplaat erines sellest mis oli ennem pildil nähtud. Aga tegelikuses on mõlemad absoluutselt erinevad. Nimelt selgus, et see VIA KT133A+ oli ülimalt stabiilne ja kiire (ajakirjandusele antud testimiseks), samas oli see KT133 aga mingisugune poolprodukt, mis oligi mass toodanguks mõeldud. See leidis pärast kinnitust aga mul oli juba emaplaat omandatud. Shit happens.
Olgu aitab mölast, juba piisavalt kaldunud teemast kõrvale.
Nüüd pööraks tähelepanu sellele modemi küsimusele mida ma ennem esitasin.
|
|
tagasi üles |
|
 |
raull
HV kasutaja
|
17.02.2003 18:38:21
|
|
|
Minu com21 modem leidis ka nüüd eile õhtul oma lõpu, st mina enam ei talunud neid katkestusi.
Täna vahetati see välja cadline cybermode 8000 modemi vastu(üllatavalt sõbralikult ja kiiresti suhtuti asja:)) anti kasutatud modem ning öeldi, et hetkel uued on otsas, nädala lõpus pidi tulema.
Kuna mul on modem äraostetud ja garantii asjal kohe kohe läbisaamas siis kas peaks hakkama õiendama, et saada uus modem või vahetatakse see ka välja siis kui midagi juhtub.
Asi veel ka selles, et com21 oli lisaks veel usb ühendus mida sellel pole.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spott
HV Guru

|
17.02.2003 18:43:32
|
|
|
raull kirjutas: |
Asi veel ka selles, et com21 oli lisaks veel usb ühendus mida sellel pole. |
Kas ostu/müügi lepingus on konkreetselt mainitud, mis modem, mis lisad jne?
Kui sina oled endale spetsiaalselt ostnud USB pordiga modemi ja see ka lepingus kirjas, siis seda pead sa ka saama.
_________________ Kingitused internetist - NetiKink - tellige endale näiteks HV avatariga ja kasutajanimega tass, t-särk või mõni muu huvitav kingitus sünnipäevaks või muuks tähtpäevaks. |
|
Kommentaarid: 162 loe/lisa |
   |
6 :: |
134 |
|
tagasi üles |
|
 |
raull
HV kasutaja
|
17.02.2003 18:46:22
|
|
|
Djah ma ka seda mõtlen, samas ma pole seda lepingut näinudki ise(ei elanud sõlimise ajal seal ja leping sugulase nimel).
Samas ei olnud ka mingit probleemi asja vahetamisel ainult minult dokumenti taheti.
Muide starmani puhul üldse saab telefoniteel pakette vahetada ja kõike muud teha, nii et ainult aadressi ütled, minult vähemalt pole veel rohkem infot küsitud.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
seen
HV vaatleja
|
19.04.2003 16:41:07
Upload liiga aeglane |
|
|
mul juba sügisest saadik upoad väga aeglane ning seda pidevalt. Praegu näiteks ruuter.ee andmetel 66,4 kbit/s. Pakett on Starlight ning modu Cadline. Kõik mida Starmani helpdesk on osanud soovitada on see: "et tehku ma kiirusetesti Starmani lehelt". Kuigi sealt üldsegi uploadi testida ei saa. Kas keegi teab kas Gadline'l on ka olemas veebiliides et saaks talle ligi ja signaalitugevusi vaadata?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
jaanpht
HV kasutaja
|
23.04.2003 13:21:15
Re: Upload liiga aeglane |
|
|
tsitaat: |
Kas keegi teab kas Gadline'l on ka olemas veebiliides et saaks talle ligi ja signaalitugevusi vaadata? |
veebiliidest ei ole, on confi-liides (ühendamiseks arvuti terminalisoftiga COM pordi kaudu), vajalik ka spets. üleminek
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
eeRuheeRu
Kreisi kasutaja
|
23.04.2003 13:36:15
|
|
|
Huvitav kas siis High-Q tahab öelda, et nagu mina jälle selles süüdi, et meil netti pole...ikka veel...seal Akadeemia tee 9, sellest mingi mitu aega tagasi, kui siin karjutud sai ja supporti helistatud sai. Btw mul on teleka pilt kehv küll jah ja ping on ikka veel 30-100% packet loss
_________________ M:Corsair 512MB CL2 PC3200, Spire cooler WR3 90.- |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
23.04.2003 13:40:06
|
|
|
Kehva TV-pildi korral on kindlasti packet loss. Nii, et otsi üles kes TV-pildi tasku paneb.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Confer
HV vaatleja
|
24.04.2003 19:38:53
|
|
|
No mina enam ei kannatanud seda Starmani ühendust välja, olin Light kasutaja, läksin üle Net peale üle, lootuses, et vähe parem. Alguses oligi, kuid viimased kuud on olnud hullumaja. Mõtlesin, et mida krdit ma plekin 840 kr kuus (TV kanalid ka), kui ühendust ei ole. Nüüd olen mobla ja gprs-iga netis, aeglane on, kuid maxan selle eest, mis lubatud. Tegelikult olen õnnetu klient, kuid starmanil oli suht suva. PS: Klienditeenindaja oleks suutnud mu ära rääkida, kuna olin kõhklev. Kuid tal oli väga pohh, mida ma teen, tahate lõpetada või ei? oli tema küsimus.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
carramba
läburaator

|
24.04.2003 20:03:47
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
Kehva TV-pildi korral on kindlasti packet loss. Nii, et otsi üles kes TV-pildi tasku paneb. |
vaata et see filterijunn ka korras oleks
see mis seal telekakabla küljes on,
tavaliselt on seal kala
_________________ he came,he got banned,he logged out - R.I.P |
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
1 :: |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
dyyp
HV kasutaja

|
24.04.2003 20:30:37
|
|
|
[/quote]vaata et see filterijunn ka korras oleks
see mis seal telekakabla küljes on,
tavaliselt on seal kala[/quote]
mina viskasin selle filtri juba 3 kuud tagasi sujuva kaarega prügikasti,enne seda polnd mul ei õiget pilti ega netti.nüüd pilt hea ja nett 2 kuud järjest püsti muresid pole
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
Markos
HV veteran
|
24.04.2003 21:15:20
|
|
|
See filter ei käi mitte prügikasti, vaid teleka, modemi ja sissetuleva kaabliotsa vahele. Kui sul filter peetis oli, siis tuli see välja vahetada, mitte prügikasti lennutada. Kui sul telekas mingit paska peaks genereerima hakkama, on su modem esimene, mis sellekohta pahasti arvab ja sina kohe helpdeski helistama ning teenusepakkujat sõimama. Krt kuidas küll inimesed nii lihtsatest asjadest aru ei saa. ML'is said sellised risti vastupidi talitajad, asjatuid väljakutseid teinud tegelased hoobilt arve.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
25.04.2003 07:45:30
|
|
|
Markos, pole vast mõtet oma ülevoolavat ego igal vähimalgi
võimalusel demonstreerida - eks Kõik inimesed pole siia
maailma sündinud mitte CAT kaabliots pihus ja IQ 200 peal
Ma saan aru Su tüdimusest juba 1001 korda üht ja sedasama
probleemi lahata, aga ei saa aru, miks pead Sa seda teiste
peale avalikus foorumis välja valama, ega HV foorum mingi
süljetops pole - igal asjal on oma piir ja antud suhtumine
hakkab juba pinda käima Ma ei kahtle Sinu teadmistes,
ega halvusta Sinu õpetusi, aga suhtumist peaksid Sa küll
parandama, kui ei taha kellelegi risti jalgu jääda
   |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
XYZ
HV Guru

|
25.04.2003 08:38:52
|
|
|
Markos kirjutas: |
See filter ei käi mitte prügikasti, vaid teleka, modemi ja sissetuleva kaabliotsa vahele. Kui sul filter peetis oli, siis tuli see välja vahetada, mitte prügikasti lennutada. Kui sul telekas mingit paska peaks genereerima hakkama, on su modem esimene, mis sellekohta pahasti arvab ja sina kohe helpdeski helistama ning teenusepakkujat sõimama. Krt kuidas küll inimesed nii lihtsatest asjadest aru ei saa. ML'is said sellised risti vastupidi talitajad, asjatuid väljakutseid teinud tegelased hoobilt arve. |
Markos, siin ei aita muud, kui tee pealikele ettepanek, et kehtestaksid kah avalikult, s.t. vanadele kasutajatele teateke koos arvega ja uutele rasvane punkt lepingusse, paraja trahvi. Raha on just see, mis taolisi õpetab ja lähiümbruse kasutajad saavad rahulikumalt elada.
Siin nurisemine aitab imevähe, enamus taolisi filtri minemaloopijaid ei tea ikkagi, et midagi valesti oleksid teinud. Naabri vaska lihtsalt soovitas head liigutust ja tema tegi selle järgi...
|
|
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
ihvike
HV Guru
|
25.04.2003 10:00:07
|
|
|
Vabandust, ma pole küll mingi eriline elektroonik, aga see filter on täiesti tavaline ja pealegi veel kehv filter. Markos, äkki annaksid parem teada, kust neid osta saaks? Mul endal kõrbes kõneall olev Rantelon läbi. Ma tean küll, et neid põlve otsas mingis ttü laboris kokku joodetakse, mingeid alternatiive äkki olemas? Nii isekas ja rikas ma ei ole, et kutsuks töömehed endale koju seda ühte juppi vahetama.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Markos
HV veteran
|
25.04.2003 12:47:47
|
|
|
to digebeni: Kas sind ei teeks kurjaks, kui mingi rullnokast go go mees avalikult internetis räägib, et tema viskas omal splitteri prügikasti ja kõik läks oioi kui palju paremaks, ise kusjuures vähematki seletust andmata, põhjendusest rääkimata. Seda loevad nüüd teised, kes ka selle "soovituse" peale oma splittereid prükkarisse loopima hakkavad, ja tulemus ? Asi ei ole vähemalgi määral ei egos ega üleolekutundes, vihkan sulalollust, eriti veel avalikus meedias. Pole meile neid pallesid vaja, sellised sünnitavad ainult omasuguseid ja ülejäänutel on suur katlatäis suppi helpida.
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Markos
HV veteran
|
25.04.2003 12:52:54
|
|
|
to ihvike: ka lihtsad asjad võivad geniaalsed olla ja suure töö ära teha. Kui sul autol on näiteks rummumutril splint, siis see on äärmiselt lihtne traadijupp, käib kergelt oma kohale ja sealt ära, aga katsu ta sealt ära jätta. Teadmata hetkel sõidab sul pool esisilda alt ära ja sina lõpetad ratastoolis või kabelis.
Selle splitri otstarbest on siin juba mitmeid kordi juttu olnud.
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
voyager_est
HV Guru

|
25.04.2003 13:02:24
|
|
|
Markos, täitsa räige värk.
Ma sihilikult olen neid "Starman POWWA" teemasid nüüd vältinud...
Viskan pilgu peale.. asi veel hullemaks läinud.
Selle filtri jura kohta....
Selle asemel, et riidu kiskuda, võiks lihtsalt öelda, et filter on vajalik ja seda ka põhjendada.
NB! mul pole ka enam filtrit - tahaks teada kas peaks muretsema.
Starmani enda mehed ei pannudki mulle seda, kuigi mul on päris karm kaabli süsteem.
4 telekat, 2 raadiot, 1 kaabelmodem, vahest arva 1 tv/raadio-kaardiga PC
|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
Raibert
HV kasutaja
|
25.04.2003 13:09:15
|
|
|
Umbes kuu aega tagasi käis mul Starmanist spetsialist kodus, kuna see sama datafilter oli oma töölepingu üles ütelnud ja olin ise splitteri vahele pannud, et signaali jagada. Kutsusin spetsialisti sellepärast, et kuna datafilter oli Starmanist saadud, siis las parem tuleb väheke targem inimene ja hindab, kas vaja asi uue datafiltri vastu vahetada, või mitte. Info tüdrukud igaljuhul ei osanud midagi soovitada ja saatsid meistri. Kui mees kohale jõudis siis ta ütles, et pole vaja uut datafiltrit, vaid minu tavaline splitter käib küll. Nüüd siis küsikski, et Markos nagu nõuab selle filtri vahelepanemist, onu, kes kohal käis aga ei leidnud selle vahetamise vajaliku olevat.
Imelik või mis?
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |