Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
sted
HV vaatleja
|
05.03.2006 19:43:38
TV -> VHS |
|
|
Lihtne probleem tekkis, aga pole tõesti teemaga varem kokkupuuteid olnud. Esialgu proovisin saada Mini-DV kaamerast pilti VHSile, aga kui see ei õnnestunud, siis proovisin lihtsamat asja.
TV->VHS. Ühendasin scart-kaabliga subjektid ära, panin TV mingit pilti mängima, makil lint sisse ja vajutasin record nuppu. Vaikselt hakkab sahistama küll, samas mingit aja edenemist makk ei näita. Kas peaks? Kas maki puldiga on võimalik järsku midagi kasulikku teha? Pulti mul hetkel pole... Kaabel peaks töökorras olema, kuna VHS->TV pilti näitab. Makk ise on mingi vana Philips. Manuaali ei ole
|
|
tagasi üles |
|
 |
Riivo
HV Guru

|
05.03.2006 20:05:05
|
|
|
mul on scart üleminekul lüliti peal (input <-> output)
kui seda ei ole, siis liigub pilt vist ainult sisse. kuigi see teema pole ka minu tugev külg
|
|
Kommentaarid: 233 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
sted
HV vaatleja
|
05.03.2006 20:24:26
|
|
|
riivo21 kirjutas: |
mul on scart üleminekul lüliti peal (input <-> output)
kui seda ei ole, siis liigub pilt vist ainult sisse. kuigi see teema pole ka minu tugev külg |
ei, otse scart-scart kaabel on. muid sisendeid pole ei tv-l ega videomakil.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
05.03.2006 20:28:03
|
|
|
TV'st VHS'i scart kaablit pidi salvestamiseks peaks olema video makk lülitatud "Line in" kanalile, juhul kui selline valik on.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
vallo
HV veteran

|
07.03.2006 13:49:04
|
|
|
Draqula kirjutas: |
TV'st VHS'i scart kaablit pidi salvestamiseks peaks olema video makk lülitatud "Line in" kanalile, juhul kui selline valik on. |
Tavaliselt on selleks valik AV (audio-video)
Teemaalgatahale: Miks Sa miniDVlt vhs le tahad pilti saada? vhs -l langeb kvaliteet märgatavalt, oluliselt parema tulemuse saab, kui arvutisse tõmbad ja dvdle kirjutad.
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
sted
HV vaatleja
|
08.03.2006 12:35:43
|
|
|
vallo kirjutas: |
Draqula kirjutas: |
TV'st VHS'i scart kaablit pidi salvestamiseks peaks olema video makk lülitatud "Line in" kanalile, juhul kui selline valik on. |
Tavaliselt on selleks valik AV (audio-video)
Teemaalgatahale: Miks Sa miniDVlt vhs le tahad pilti saada? vhs -l langeb kvaliteet märgatavalt, oluliselt parema tulemuse saab, kui arvutisse tõmbad ja dvdle kirjutad. |
1. makil küll mingit valikut teha ei saanud, üritan maki puldi saada, järsku saab siis sealt miskit näppida.
2. miks vhs-ile? sest on vaja saada vhsi-le... mitte dvd-le.
|
|
tagasi üles |
|
 |
vallo
HV veteran

|
09.03.2006 12:30:02
|
|
|
sted kirjutas: |
1. makil küll mingit valikut teha ei saanud, üritan maki puldi saada, järsku saab siis sealt miskit näppida.
|
Makil kanalivahetus nupud on peal? osadel saab sealt, kui väiksemate numbrite poole liigud 3-2-1-0-AV Minu panal on nii ja paaril muul olen ka nii näinud.
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|