Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Popp
Kreisi kasutaja

|
04.03.2006 19:30:58
AGP videokaardid ei tööta |
|
|
Selline jama on, et kunagi sai kogemata juhe telekast videokaardile veetud, kuid midagi nagu põles läbi. Videokaart ei tööta aga kas on võimalik, et ka AGP siini lõi rivist välja ja kui lõi siis kas seda oleks võimalik ka kuidagi parandada. Videokaardi leiab arvuti üles küll aj ütleb, et kõik töötab laitmatult, kuid pilti ette ei võta. Mul siiber juba 2Mb PCI kaardiga jändamisest siin :S..ehk oskab keegi tarka nõu anda
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
-vodafone-
HV Guru

|
04.03.2006 19:32:31
|
|
|
tsitaat: |
Videokaardi leiab arvuti üles küll aj ütleb, et kõik töötab laitmatult, kuid pilti ette ei võta. |
|
|
Kommentaarid: 244 loe/lisa |
   |
3 :: |
216 |
|
tagasi üles |
|
 |
emty
HV Guru

|
04.03.2006 19:34:04
|
|
|
parandada annab absoluutselt k6ike...kas see end 2ra tasub iga asja puhul, on eraldi teema...k6igepealt soovitaks teise agp-kaardiga proovida...kui siis ka pilti ette ei tule, teise monitoriga proovida...k6ige l6puks teise moboga proovida...kui agp-siin maha p6lenud, on odavam ja lihtsam uus osta, kui vana parandama hakata...
_________________ ei tea, kas netisõltuvuse vastu ka miskiseid plaastreid on?...
m/v: challenger, sportage |
|
Kommentaarid: 459 loe/lisa |
   |
381 |
|
tagasi üles |
|
 |
Popp
Kreisi kasutaja

|
04.03.2006 19:55:01
|
|
|
AGP kaarte päris mitmeid proovinud, midagi ei tööta...uus mobo on mõttes olnud küll, kuid ehk on siiski mingi võimalus siinikiiruste muutmise teel?
|
|
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
lauri23
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
05.03.2006 13:16:06
|
|
|
lauri23 kirjutas: |
No igal pool on hoiatused et kui tv oudi taha paned pead arvuti selleks hetkeks välja lülitama. Kui seda ei tee siis võib tekkida säde ja lased videokaardi läbi. Osta uus kaart. |
samamoodi võib ju teleka välja lülitada! ise oman kogemust et kaart läks läbi (telekas oli stand by modes)
küsiks teema algatajalt kas teises masinas kõik need agp kaardid töötasid?
_________________ Ärgake lapsed, maailm on hädaohus
Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta! |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Popp
Kreisi kasutaja

|
05.03.2006 13:58:44
|
|
|
teistes masinates töötasid kõik peale selle mis ma läbi lasin...aga minu omas ei töötanud ükski
|
|
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
05.03.2006 16:29:33
|
|
|
-vodafone- kirjutas: |
tsitaat: |
Videokaardi leiab arvuti üles küll aj ütleb, et kõik töötab laitmatult, kuid pilti ette ei võta. |
 |
ROFLMAO!
Kuidas sul kõik tööötab kui sul monitor ei tööta??
Muidu proovi seda videot teisel emaplaadil ja kui ikke jamab siis on asi videos
|
|
Kommentaarid: 109 loe/lisa |
   |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
Popp
Kreisi kasutaja

|
05.03.2006 19:18:38
|
|
|
heh...ma olen proovinud seda videot teistel emaplaatidel..ei tööta paraku...ja üleüldse ma näen pilti PCI videoga...aga kui mingi kaart on AGP pesas siis pilti ette ei võta...ainult selle läbipõlenud kaardiga võtab, kui ta pesas on...pilti näen ikkagi PCI-ga
|
|
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
05.03.2006 19:21:08
|
|
|
Popp kirjutas: |
heh...ma olen proovinud seda videot teistel emaplaatidel..ei tööta paraku...ja üleüldse ma näen pilti PCI videoga...aga kui mingi kaart on AGP pesas siis pilti ette ei võta...ainult selle läbipõlenud kaardiga võtab, kui ta pesas on...pilti näen ikkagi PCI-ga |
no siis agp siin peetis. lihtsaim lahendus uus emme äkki? kas selle video kaardiga võttis teises masinas ka pildi ette, mis sul kohe alguses läbi läks?
_________________ Ärgake lapsed, maailm on hädaohus
Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta! |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Popp
Kreisi kasutaja

|
05.03.2006 19:27:23
|
|
|
põhimõtteliselt võttis...aga pilt oli väga tumesinine...ja heledamaks ei saanud...võimatu tööd teha ühesõnaga...aga uue emme tellimuse andsin täna sisse
|
|
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|