Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
JannoSee
HV kasutaja
|
03.03.2006 21:12:48
TV ja PC(probleem pildiga) |
|
|
Nii...mul on olemas videokaart fx5200. Kui arvuti tööle läheb, siis on pilt ilus, aga kui on juba "welcome" kiri ees, siis on nagu pildil tervust puudu(väiksemaid kirju ei näe lugeda...nt. ikoone). Kui avan bs playeriga filmi, siis on ainult must taust ning subtiitreid on näha(samuti media playeriga). Mida teha
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
heikis
HV Guru
|
03.03.2006 21:17:59
Re: TV ja PC(probleem pildiga) |
|
|
JannoSee kirjutas: |
Nii...mul on olemas videokaart fx5200. Kui arvuti tööle läheb, siis on pilt ilus, aga kui on juba "welcome" kiri ees, siis on nagu pildil tervust puudu(väiksemaid kirju ei näe lugeda...nt. ikoone). Kui avan bs playeriga filmi, siis on ainult must taust ning subtiitreid on näha(samuti media playeriga). Mida teha  |
see et ikoone ei näe lugeda on normaalne. pane väiksem reso või muuda tvout settingutes seda "flicker" valikut.
see et filmi pole telekas näha on sellepärast, et primary display on sul monitor. kui tahad et telekas pilti näitaks, siis pead teleka tegema primary displayks. kuid on kergem moodus: tv-out pane kuvama "dualview" kaudu. siis jäta monitor primaryks. siis tehtakse telekale eraldi "maa-ala" ning sinna võid vedada oma filmi. niimoodi saad paralleelselt vaadata filmi ning arvutiga netis surfata.
niiet mängi optionsitega.
|
|
Kommentaarid: 338 loe/lisa |
   |
4 :: |
290 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDvurle
HV pensionär

|
03.03.2006 21:18:14
|
|
|
Seda teemat on siin foorumis nämmutatud ja nämmutatud. Kasuta otsingut.
_________________ Teie küsimused on vastatavad, kuid meie vastused on küsitavad.
IT uudissõnad. Pihuarvuti - pihkar, pihuarvuti kasutaja - pihkur. |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
JannoSee
HV kasutaja
|
12.03.2006 13:24:41
|
|
|
"siis tehtakse telekale eraldi "maa-ala" ning sinna võid vedada oma filmi."
kuidas ma saan sinna oma filmi vedada???
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
12.03.2006 15:02:21
|
|
|
clone + linnuke miski overlay asjanduse juures pädes ka. pole nvidia kaarti nii et täpselt ei saa vaadata ka atm
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|