Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Warcraft märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 97, 98, 99 ... 767, 768, 769  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Millises serveris ja miks hakkad mängima?
PVP, sest ... (täpsustan teemas)
42%
 42%  [ 29 ]
PVE, sest ...
25%
 25%  [ 17 ]
RP, sest ...
2%
 2%  [ 2 ]
RP-PVP, sest ...
10%
 10%  [ 7 ]
Vahet pole, sest ...
19%
 19%  [ 13 ]
hääli kokku : 68

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
neros
HV Guru
neros

sõnum 02.03.2006 01:01:59 vasta tsitaadiga

XPSass, siin aitab ainult üks asi - Grindimine.

Grindimine on ühes kohas põhimõtteliselt samade mobide uuesti ja uuesti saamine, kas siis rahalistel vai xp eesmärkidel. Proovi thumbs_up.gif. Näiteks Dun Morogh's Gnomereganis olevate level 8 leper gnomede või seal lähedal huntide tapmist. Siis võid veel level 7 sigu tappa jne jne. Küll ükskord ikka 12 saad. Siis lähed natuke edasi mööda teed (ironforgest mööda, aga mitte gnomeregani poole) ja seal on üks Quarry kus on parajad 10-11 kannid. Neid tapab lihtsalt, nad dropivad raha ja linenit ning nende jaoks on quest. Grindid seal ennast 14-ks ja teed ka teise questi sealsamas ära. Siis otsaga Loch Modanisse, teed questidega level 15 ära, grindid ühe leveli, saad uued skillid/spellid/misiganes... siis vaata edasi thumbs_up.gif. Ilmselt jääb ikka tol momendil Loch Modan.

Ahjaa, kui sulle vastased üle jõu käivad, võid proovida ka Elwynn Forestis questida. Elwynni saad kui lähed Ironforge Tinker Towni, sealsesse instasse kust läheb tramm otse Stormwindi. Stormwindist lähed trade districtisse, suurest väratist välja (avasta linnutee ka ära enne, see on trade districtis paralleelselt pangaga peatänavast vasakule kui värava poole minna). Elwynnis lähed Northshire Valley'sse (see on see pisike ala kaljude vahel stormwindist paremal kui kaardilt vaadata), teed seal nuubiquestid ära, asud järgmiste questide kallale, väikse leveliboonusega et oleks lihtsam... Elwynnis on persetäis queste mida teha saab. Ega esimene kord ongi raske, teine kord kui üks char on juba 60, on funim. Ega me keegi ei olnud sündinud professionaalid, eks skill kasvab ikka mängides thumbs_up.gif. Edu.

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Timberg
ööKARU
Timberg

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.03.2006 06:13:18 vasta tsitaadiga

grindimise alternatiiviks Ironforges istumine ja AH uurimine. vaata mida ostetakse, mis hinnaga.. aega-ajal ilmub sinna pakkujaid, kes tahavad kaubast kiirelt lahti saada ja müüvad näiteks 40-400% odavamalt asju. ostad, paned uuesti müüki.

+ kasuta oma professioneid teenimiseks. kurb tõde on see, et gathering professionitega saab ikka tunduvalt rohkem raha kokku ajada, kui millegi loomisega. soovitaks siin kohal skinning & mining valida.

miks?
maaki (ore) läheb rohkem vaja, kui lilli (herbalism).
nülgida saad ka neid tõpraid, keda pole ise tapnud. jookse mööda maailma ringi, otsi mõni meeldiv laibake ja hakka nülgima.
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
Exalibur
HV kasutaja
Exalibur

sõnum 02.03.2006 14:44:08 vasta tsitaadiga

lilled müüvad siga hasti kui norm lilli korjad 300/300 alchemy/herbalism paar päevaga 300g np icon_biggrin.gifD
FD
HV kasutaja
FD

sõnum 02.03.2006 15:19:24 vasta tsitaadiga

XPSass!
njah, ega siin mängus kiirustamine ehk rabelemine pole mõtet, rahulikult uurid maad, mõni mobi jääb ette, annad vastu molu jne. mina siin olen septembrist saadik mänginud ja alles 43lv peal, kuna ma ei pane rõhku sellele, et rabeleda hinge eest 60lvl-ks saada. iga asi oma ajal icon_wink.gif naudi mängu lihtsalt. kui mobid on su lvl jaoks suured, siis tuleb minna teise kohta kus on parajad lvl.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 02.03.2006 16:43:01 vasta tsitaadiga

samas ei saa mainimata jätta, et mäng algab 60ne peal icon_wink.gif
Kommentaarid: 293 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 260
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 03.03.2006 04:13:58 vasta tsitaadiga

täna avati Arathoris peale pikka jamamist ja venitamist AQ. räme üritus ikka. kui need 10x suuremad anubised AQ väravate juures spawnisid siis said põske kõik sealne rahvas kuna pilt oli vist enamustel hangunud icon_lol.gif (a btw, enne gongi löömist oli seal kokku vast mingi 1000 inimest. server käis 4 korda jutti pange, lagg oli nii suur et võisid sellest "sealed AQ gate" ist läbi sõita kui just tulid kuna laggi tõttu ukse laadimine võttis aega icon_biggrin.gif , instasse siiski veel ei saand; aga lõpuks hakkasid GM id alla lvl 60 vendi ära viima sealt, ning peale rääkimist ja ootamist lahkusid enamus, tuli väike vahe ja need 3 guildi salaja lahmisid gatesid avatuks, mis tõmbas kõik asjad kooma, isegi eraldiseisvad Instance serverid ja mõlemad world serverid - Kalimdor ja EK (eastern kingdoms))
eriti lahedad olid need väed, mis kogunesid CH juurde. Kui siis vahepeal need anubisepoisid kuuekesi ründasid CH siis kõik orcid, dwarfid, elfid, taurenid, humanid kukkusid neid klohmima. muidugi see kes suutis mängijatest mobi ära tagida, sai pärast ca 4g per mob ja minged superb mana/healing potte. kuuldavasti pidi nende loottable olema "EPIIXXX" siiani pole aga midagi
lahe oli see, kui üks spawning crystal (need tekkisid mööda kalimdori laiali kui AQ avati) tekkis gadgetzani sisse icon_lol.gif vaene linn oli pleierite laipu täis , skelette oli iga meetri peal beer_yum.gif

minu healadin specist niipalju et see töötab väga hästi. praegu alles nö algaja healdin geariga, saan ma BoL välja toppida 1,5 sekundilisi 550-600 heale, imp BoW i ja geariga koos on mana regen ca 60 per 5 sec. divine favouriga saan teha 2,5 secise heali mis siis jääb tänu divine favourile ca 2,5-3k criti piirdesse, ning kogu mana (miski 580) saan sellest spellist tagasi icon_smile.gif
tõsine geari saamine ees alles, praegu miski random 4-5 green platet peale sebitud intiga.
kui üleeila sai ZG runi tehtud, siis oli mul peal Ony buff, sellega olid pidevalt flash of light critid, mis tõi mulle praktiliselt mana nii kiiresti tagasi, et ei kulunudki. et ma olin ZG pmst esimest korda, ja ka alles esimest korda healadn, olin na nö allaround healer, (keskendusin siiski tankidele-meleedele). algul healisin kenasti kõik priestid ja droodid üle , peale 40 minti kimas üks priest must mööda. a ofc FoL on selline spamheal et sellega suurt healimisnumbrit teha on väga kerge, kahjuks ka väga kerge aggrot saada, paladinidel pole sadly Fade , nagu on seda priestidel.

a noh, jahib veel natuke neid siniseid healadin geari junne, ja raidib nüüd guildiga tihedamini, saab varsti ka MC s hakata dropide peale bidima thumbs_up.gif
buildiks jäi 35/0/16 mis töötab üllatavalt hästi.
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 03.03.2006 05:37:39 vasta tsitaadiga

mis lilled? olen level 300 akleemik ja herbalist. balnazaar servus küll lilledega misket kõva raha kokku ei aja. loomulikult on see võimalik, aga ajakulu on liiga suur. miningu/ skinninguga on palju kergem sama summa saavutada. nt dreamfoili stacki hind on aetud 8g'le kohati, enne oli 16. sama teiste highlevel lilledega. ainuke lill, mille järgi nõudlus on & kõrge hind.. om black lotus ja ghost mushrooms.

etc_Shelob kirjutas:
samas ei saa mainimata jätta, et mäng algab 60ne peal icon_wink.gif

no.. ega tegelikult ei hakka küll. mis hakkab level 60 juures? rabelemine, et varustust ja raha saada. miks? sest varustuseta ringi tatsamine ei ole lihtsalt wowi ülesehitusega kooskõlas. wow = aega nõudev mäng. raiskad palju aega, saad ka kõva varustuse. ilma selleta jäävad sinu hiilgust varjutama teiste mängijate varjud, kes löövad su lihtsalt selle tõttu maha, et nad saavad ja neil on parem varustus (loomulikult ei taha väita, et tegu on halva mänguga - lihtsalt.. mm.. shelobi väide tundus vale/ liiga sinisilmne).

endal 60 käes ja nüüd see staadium kohal, kus peaks varustust ja item sette kokku ajama. kohe mitte ei kisu sinna instancite poole. jällegi küsimus miks: sest lootus oma item set esemeid kokku saada on liiga väike ja entusiasmi võtab maha ebaõnn (loe: värdjad, kes võtavad asju, mis pole neile mõeldud).

alustasin uut tegelast, endiselt hindan väga kõrgelt oma roguet ja imetlen ta välimust, oskusi.. stealthi ja võimet elus püsida, kuid.. nüüd siis shelobi väite juurde.. selle kohta ütleks lühidalt nii, et parim osa mängust on see, kus sinu ees on suur maailm, mida avastada, väljakutsed, müstika ja tundmatu (mitte level 60, kus hakkab asjade pärast grindimine).
tagasi üles
antikondor
Kreisi kasutaja
antikondor

sõnum 03.03.2006 05:50:14 vasta tsitaadiga

Ise tegin kah lõpuks level 60 ära, mäng juba eelmise aasta märtsist äes olnud. Muidugi mu ema on tima suurem fanat kui mina ning tol raisal juba 30+ päeva online oma priistil ning see tal teine lvl 60 char
Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 45
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 03.03.2006 06:21:31 vasta tsitaadiga

60 peal ei hakka _alles_ mäng pihta, aga su ees avanevad suured ja kõvasti paljulubavamad uksed. kui instanssimine või high-end pvp ei meeldi, siis pole eriti mõtet 60 peal edasi mängida jah.
ma igastahes naudin kuidas meie guidl proovib erinevaid taktikaid endgame instades, mis siis et saame mitu wipet tunni aja jooksul, tähtis on et me proovime ja töötame koos tiimina. laliseme koos teamspeakis ja naerame kui keegi mingi valusa killu maha paneb. ehk veedame head aega,
oisakurat mis toimus seal AQ avamise eel, paar tki meie guildist gankisid pvp ga hordi , ja kuna kohal ollev alliants oli way suuremas koguses kui horde, siis eriti keegi ei hakanud massive pvp tegema ka. aga jube vinku oli vaadata kuidas ud maag punus minema samas päka teda aimed shotiga sihtimas , ja siis kui see maag freeze trapi jooksis icon_lol.gif
soloda on wowis maruigav, peab olema hea sõpruskond , veel parem kui aktiivne. 60 peal lihtsalt nii palju teha, et aega jääb pidevalt puudugi. ise olen praeguse guildiga super rahul thumbs_up.gif

tagasi üles
koromon
HV vaatleja
koromon

sõnum 03.03.2006 11:35:27 vasta tsitaadiga

Minu jaoks algas küll wow alles lvl60 pealt. Kui on korralik guild ja mingi mõnus pvp group siis on lihtsalt thumbs_up.gif

Ning lillekeste müügiga teenin mina küll rohkem raha kui mininguga. Jooksen tunnikese näiteks burning steppsis, saan paar stacki nänni mis kõik lähevad keskmiselt 10g stackist ja ongi raha olemas 5tunniseks wipe festiks AQ-s. Burningus saab ka mõnusalt outdoor pvpd teha...tavaliselt teen umber 1000-5000 honorit lihtsalt lilli korjates ja farmereid gänkates.
tagasi üles
lumivalguke
HV vaatleja

sõnum 03.03.2006 20:39:23 vasta tsitaadiga

kust kõige odavamalt saaks wowi osta et originaalserveris pelada paar kuud?
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
Raines
Kreisi kasutaja
Raines

sõnum 04.03.2006 02:17:21 vasta tsitaadiga

Haha ise Ahn' Qiraj horde ja lugesin siin eelmsiel lehel et paladin on nii äge ja võtan 5lvl suuremaid maha. Khmm meie guild mesaage oli " Paladin are like tampons ,every bussy needs one" Ja jutt jubeõige mis ta siis on plates healer muud ei miskit taod teise oimetuks siis paneb kilbi peale vahepeal seeaeg käin vetsus ära ja siis tulen tagasi ja kaklen edasi. Ise UD maag ja paladinid raskust mulle ei valmista.
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 5 :: 54
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 04.03.2006 04:57:01 vasta tsitaadiga

siia on üks jube hea lause panna
"Cry more noob, your tears make bubbles possible"

whine whine whine, kilbi peale
omg roog stealthib juu ja vänishib, omg priestil on power word shield ja fear, omg warlockil on ka fear, omg warrioril on mortal strike, omg hunteril on frost trap ja concussive shot pealegi saab ta jooksu pealt lasta, omg maagil on mana shield ja ice barrier ja frost nova, omg igal klassil on midagi OMG kõik on noobid!
no ausalt. mida sa vigised, pallid ei suuda erilist dammigi teha teiste klassidega võrreldes (mingi luck based burst dam on küll), ja nüüd on mull omg omg omg. naerma ajab ikka kui lollid inimesed on.
pmst oleks blizz võind teha ju ka lihtsalt warrior klassi ja siis nerfarrior klassi, ehk siis warrior poole väiksema damagega, kuna seda te ju kõik tahate.
whine more nub, oma mure kui põske saad. meie päästame nt oma skillide ja mullidega raide wipedest , mida teie maagid siis teete? ah , noob nah.

ma ei tahagi sarkastiline olla, sest kui nii imbetsille leidub (wow offiitsiaal foorum neid ka täis) siis pole mõtet nalja visata, nad ei saa aru ju
and now kick me in my nuts for being so impolite

tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 04.03.2006 06:31:06 vasta tsitaadiga

lumivalguke kirjutas:
kust kõige odavamalt saaks wowi osta et originaalserveris pelada paar kuud?

1. osta wow poest (saad kuu mänguaega kohe kaasa - hinna sees)
2. kui mäng meeldib, osta hiljem 2kuu mängukaart juurde (350-4xx) hinnaks - odavaim võimalus.

Raines.. üks klass on teatud asjas parem kui teine, on siin midagi uut? Shammy suudab paladini edukalt üledamageda, milles probleem? Horde poole rassidega kaasatulevad oskused on paremad, mis siis? Naudi mängu sellena, nagu see on. Hala ja ERITI SISUTU HALA ei muuda midagi. Nii paljude erinevate klasside ja rassidega mängus ei saa olla kõiges võrdsust, sest vaieldamatult tekib olukordi, kus üks klass/ rass omab eelist X teise ees.
tagasi üles
Raines
Kreisi kasutaja
Raines

sõnum 04.03.2006 11:37:09 vasta tsitaadiga

Ma tahtsin just öelda et eelmisel lehel oli et pala on ull damage ja võtab mitu lvl suurema maha. No kus krdi otsas pala damage on ju nii low:S See kilp ja heal ongi nei lselleks et neil oleks 2x elud et väike damagega maha kolkida teine.
Ja miks see kirjutasin et every bussy needs one on ka sellepärast et võibolla on see Ahn'Qiraj serveris ainult nii aga paladinid on ikka väga ülbed tulevad kaklusepealt kallale isegi rohkem kui rogue. Üritavad ärateha ja kui siis ka pähe saavd tuleb korra veel ja 3mas kord tuleb juba sõpradega.
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 5 :: 54
tagasi üles
koromon
HV vaatleja
koromon

sõnum 04.03.2006 11:39:18 vasta tsitaadiga

NEED MORE BLOOD!!!!

SMASH, KILL AND etc

aga ontopic, keegi teab kust saaks online gamecardi osta? tartus on gamecardid raremad kui epic world droppid icon_razz1.gif
tagasi üles
z@ke
Kreisi kasutaja
z@ke

sõnum 04.03.2006 16:08:15 vasta tsitaadiga

paladinide healing agro=null ?
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 58
tagasi üles
tolm
HV kasutaja
tolm

sõnum 04.03.2006 16:09:02 vasta tsitaadiga

telli kusagilt kartulist ja küll nädalaga kohale jõuavad icon_smile.gif
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
antikondor
Kreisi kasutaja
antikondor

sõnum 04.03.2006 16:39:12 vasta tsitaadiga

z@ke kirjutas:
paladinide healing agro=null ?

Null mitte aga tunduvalt madalam kui priistil, droodil või shammyl

tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 04.03.2006 17:21:53 vasta tsitaadiga

mis null, see aggro on küll emaselt suur mis paladinid healides teevad. nt eilsel strati runil, kui tank võttis 3 ghouli enda peale ja buildis aggrot seal ca 3 seki, ja siis ma talle FoL loopisin, tulid küll 2 nendest minu peale hea meelega icon_lol.gif . ofc enda peal ma ei kasuta salvationit, vaid wisdomit, kuna mul mana regeni vaja (praegu koos imp wisdomi ja geariga miski 60 + kopikad /per 5 sec). aga noh, plaadinitel on ju plate seljas, nad kannatavad selle ühe kiire rünnaku ära, eriti kuna healdinid on REEGLINA kilbi ja 1handeriga (endal hetkel nt maraudoni ühe bossi dropib - goblin, Inventors Focal sword + see pisi gizlock buckler vms mis ta ka dropib) .

eile sai dimi 5mannitud, nii east kui west. sain omale energized breastplate, + mingi leather healing belti. sain ka veel suht hää leather healing chesti, aga see läheb peale vast et MC s kus aggrot oodata nii kergelt pole.
ja mu bracerite otsingud lõppesid strat ud 5 manis, kus üks reer bat droppis ühed intellectiga rare bracerid, boe, mille droprate on elu madal. siiski sain need, ja gear vaikselt täiustub thumbs_up.gif . veel tagasi DiM i minema, ja seal ka tolmu üles keerutama.

tagasi üles
antikondor
Kreisi kasutaja
antikondor

sõnum 04.03.2006 19:11:23 vasta tsitaadiga

Endal küll stratis healides agroga probleeme pole tulnud, kasutan endal altai ka BoW mitte salvationi, ma kahtlustan et see tank oli tiba oskamatu.
tagasi üles
koromon
HV vaatleja
koromon

sõnum 04.03.2006 21:57:12 vasta tsitaadiga

Rohkem on asi selles et 3 sekundiga on võimatu 3 targetile piisavalt aggro teha aga kes üldse tangib mingis stratis või scholos?
2hander kätte ja dps tanking of win! thumbs_up.gif
tagasi üles
tolm
HV kasutaja
tolm

sõnum 04.03.2006 22:01:14 vasta tsitaadiga

kas warril siis mingit aoe rünnake-mind asja ei olnud? nagu druiidil bearformis growl on (ühele targetile tho)
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
Herr Kurm
Piiratud kasutaja
Herr Kurm

sõnum 04.03.2006 22:04:03 vasta tsitaadiga

imo oli küll aga ei ole kindel
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
koromon
HV vaatleja
koromon

sõnum 04.03.2006 22:19:51 vasta tsitaadiga

warridel on 4-5 aoe attacki aga kui teed seda aoed tankimis gearis ja one handeriga siis teed umbes 100damaged per target.

mul tekkis hoopis küsimus painkillahile, et miks ta overhealis? icon_biggrin.gif
kõrged numbrid healing done's ei tähenda et oled hea healer...kas mitte healimise põhimõtte ei ole võimalikult mana efektiivselt healida et pikkades fightides ei tekiks heali puudust?
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Warcraft mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 97, 98, 99 ... 767, 768, 769  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.