Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
p2ep
HV veteran
|
20.02.2006 22:44:10
|
|
|
.. iga täiendava vidina eest ...
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Viidikas
HV kasutaja
|
21.02.2006 10:50:38
|
|
|
Pmst . Kui ostan 4600kroonise jubina UK'st * 1.18 = 5500 . Mis veel peab maksma ? Kas selle krediitkaardikasutamine maksab ka teatud summa ?
Palju see imporditollimaks on ?
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hallvatt
Kreisi kasutaja

|
21.02.2006 11:11:04
|
|
|
Viidikas kirjutas: |
Pmst . Kui ostan 4600kroonise jubina UK'st * 1.18 = 5500 . Mis veel peab maksma ? Kas selle krediitkaardikasutamine maksab ka teatud summa ?
Palju see imporditollimaks on ? |
Oeh. Sa ei lugenud seda threadi läbi ega uurinud ELi põhimõtteid, jah? Sa _ei_maksa_ EL sees topeltmakse. Kui sa oled Inglismaal, Kreekas, Maltal, kusiganes käibeka juba tasund, siis sa seda enam Eestis maksma ei pea. Samuti ei ole mingeid tollimakse, sest need takistaks samuti kaupade ja teenuste vaba liikumist. Punkt.
Rohkem ma seda kellelegi ei seleta. Kui ikka on isu EL seest ostetud kaupadelt mingeid makse maksta, võib minuga otse ühendust võtta. Ma orgunnin selle asja ära.
|
|
Kommentaarid: 102 loe/lisa |
   |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
Viidikas
HV kasutaja
|
21.02.2006 12:14:51
|
|
|
Payment methods accepted
- Personal cheque
- Postal Order or Banker's Draft
- Credit card
Ehk siis tavaline ülekanne peaks ka sobima ?
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
mar6
HV veteran
|
21.02.2006 12:32:32
|
|
|
Payment methods accepted
- Personal cheque
- Credit card
Ehk siis tavaline ülekanne peaks ka sobima ? |
Minu meelest pole siin tavalist ülekannet mainitud, aga võin ka eksida. "Postal Order or Banker's Draft" ei tohiks tavalist pangaülekannet tähendada.
|
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
voyager_est
HV Guru

|
21.02.2006 12:48:43
|
|
|
mar6 kirjutas: |
Payment methods accepted
- Personal cheque
- Credit card
Ehk siis tavaline ülekanne peaks ka sobima ? |
Minu meelest pole siin tavalist ülekannet mainitud, aga võin ka eksida. "Postal Order or Banker's Draft" ei tohiks tavalist pangaülekannet tähendada. |
See "postal order" peaks "rahakaarti" tähendama...
|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
Viidikas
HV kasutaja
|
21.02.2006 15:31:32
|
|
|
Veel 1 küsimus : Kas läbi hansapanga saab ka paypali konto teha ?
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hallvatt
Kreisi kasutaja

|
21.02.2006 15:49:05
|
|
|
Veel 1 küsimus : Kas läbi hansapanga saab ka paypali konto teha ? |
ei. paypali konto saad sa teha paypalis. www.paypal.com. selle tegemiseks peab sul olema mõni krediitkaart - kas u-neti virtuaalne, hansa visa classic, magnet vms.
|
|
   |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
abit
HV vaatleja
|
23.02.2006 11:59:50
|
|
|
Mul nüüd selline probleem et tellisin ebayst ühe asja aga usps tracking näitab et asi on rändanud usast kanadasse sealt jälle alguspunkti usasse tagasi ja sealt jaapani.Olen samalt müüjalt varem ka tellinud ja asjad on ikka otse euroopasse jõudnud ja 10 päevaga käes olnud. http://www.qrat.pri.ee/images/untitled.JPG
viimati muutis abit 23.02.2006 12:23:04, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hallvatt
Kreisi kasutaja

|
23.02.2006 12:17:14
|
|
|
abit kirjutas: |
Mul nüüd selline probleem et tellisin ebayst ühe asja aga usps tracking näitab et asi on rändanud usast kanadasse sealt jälle alguspunkti usasse tagasi ja sealt jaapani.Olen samalt müüjalt varem ka tellinud ja asjad on ikka ote euroopasse jõudnud ja 10 päevaga käes olnud. http://www.qrat.pri.ee/images/untitled.JPG |
See on lahe jah, et ta on käinud vahepeal vupsti Kanadas ja siis tagasi. Arvan, et see oli lihtsalt mingi kala, ja nüüd on asi õigel teel - USPS võib vabalt tuua asju Euroopasse üle Jaapani. Aga nii kaua kuni asi teel on ja sa selle teekonda jälgida saad, ei pea sa muretsema. Kui ta lihtsalt päris algusse tagasi jõuab, saab saatja minna õiendama, et miks ei ole kohale viidud. Palju hullem on USA tavalise postiga, mis on keskeltläbi 6-8 nädalat teel. See teeb, ma arvan, samad trikid ära, proovib kõiki naabermaid - Kanadat, Jaapanit ja Mehhikot, enne kui Euroopa suunas tulema hakkab. Ja seda ei saa jälgida ka.
|
|
   |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
abit
HV vaatleja
|
23.02.2006 13:04:21
|
|
|
Hallvatt kirjutas: |
Mul nüüd selline probleem et tellisin ebayst ühe asja aga usps tracking näitab et asi on rändanud usast kanadasse sealt jälle alguspunkti usasse tagasi ja sealt jaapani.Olen samalt müüjalt varem ka tellinud ja asjad on ikka ote euroopasse jõudnud ja 10 päevaga käes olnud. http://www.qrat.pri.ee/images/untitled.JPG |
See on lahe jah, et ta on käinud vahepeal vupsti Kanadas ja siis tagasi. Arvan, et see oli lihtsalt mingi kala, ja nüüd on asi õigel teel - USPS võib vabalt tuua asju Euroopasse üle Jaapani. Aga nii kaua kuni asi teel on ja sa selle teekonda jälgida saad, ei pea sa muretsema. Kui ta lihtsalt päris algusse tagasi jõuab, saab saatja minna õiendama, et miks ei ole kohale viidud. Palju hullem on USA tavalise postiga, mis on keskeltläbi 6-8 nädalat teel. See teeb, ma arvan, samad trikid ära, proovib kõiki naabermaid - Kanadat, Jaapanit ja Mehhikot, enne kui Euroopa suunas tulema hakkab. Ja seda ei saa jälgida ka. |
Tavaliselt on asi ainult usas seigelnud 4-5 päeva siis saksamaale ja edasi eesti
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
mar6
HV veteran
|
26.02.2006 12:28:40
|
|
|
Selline küsimus tekkis veel, et EU maksel on kulud kahasse.
Kuna plaanin kasutada Ühispanka, siis minu teenustasu on 30 eek mis läheb minu kontolt maha kui raha saadan.
Aga kui müüjale on vaja saata näiteks täpselt 100 eurot, siis ma ju peaks sinna otsa lisama ka selle teenustasu, mis ta maksab oma pangale, et raha kätte saada? Ja see ei pruugi ju olla 30 eek?
Kuidas Te olete selle probleemi lahendanud enamasti?
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
112
HV kasutaja
|
26.02.2006 12:42:38
|
|
|
Tupsu kirjutas: |
jjk kirjutas: |
küsimus oli selles palju DB oma kliendilt sissetuleva välismakse eest raha koorib, kui kulud kahasse on? |
Otsisin praegu pangaväljavõtteid. Ühispangast tehtud euroülekanne BIC DEUTDEDBERF
deutsche bank eest ei maksnud saaja mitte midagi. Tegu inimesega, kellel ka eestis oma konto, kust vahel kroone kannab. Siiani pole ta tähele pannud, et tema saksa pank selle eest lisatasu võtaks. |
Kes EU siseselt ülekannet teeb ja maksekorralduse korrekselt täidab ei pea tegema kallist TÄISUMMA SAAJALE ülekannet,täissumma laekub ka siis kui valite KAHASSE |
Samas saab ka müüjaga sel teemal vestelda.
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tupsu
HV Guru

|
26.02.2006 14:36:02
|
|
|
112 kirjutas: |
Samas saab ka müüjaga sel teemal vestelda.  |
Samas ikka mitte iga müüjaga. Üritan praegu ühelt müüjalt tema IBAN numbrit välja pressida. Kahjuks ei õnnestu see kuidagi.
alla 10 eurose ülekande eest 20 eur ülekandetasu ka maksta ei taha.
Samas, kas keegi teab, kuidas seda IBAN pangad kalkuleerivad ?
Võttes aluseks saksa pankade IBAN numbri on
alguses alati DE
pärast seda 2 teadmata numbrit
siis BLZ (Bankleitzahl )
lõppu tuleb saksa kontonumber.
Nende kahe numbri vahele nii palju nulle, et kokku 20 kohta täis saab.
Siit aga küsimus
Kuidas arvestatakse välja 2 esimest numbrit. On täiesti selge, et tegu on mingite kontrollnumbritega, nii nagu meie isikukoodi 2 viimast numbrit .
On kuskil matemaatikuid, kes aidata suudavad ?
Väike kasulik link.
Kui kellelgi on probleeme mõne saksa panga BIC koodi leidmisega, kui BLZ on teada, siis aitab see link siin
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
3 :: |
11 :: |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hallvatt
Kreisi kasutaja

|
26.02.2006 15:27:50
|
|
|
Tupsu kirjutas: |
Kuidas arvestatakse välja 2 esimest numbrit. On täiesti selge, et tegu on mingite kontrollnumbritega, nii nagu meie isikukoodi 2 viimast numbrit .
On kuskil matemaatikuid, kes aidata suudavad ? |
Sa prehhid saksat ka, eks ole? Sel juhul äkki aitab see link, siin üks matemaatik seletab asja - http://www.pruefziffernberechnung.de/I/IBAN.shtml
siin on ka üks rechner, aga ma ei tea, kui hästi see töötab. Proovin igal juhul õhtul järgi nende IBANidega mida ma tean: http://www.iban-rechner.de/
|
|
   |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
112
HV kasutaja
|
26.02.2006 19:19:16
|
|
|
siin on ka üks rechner, aga ma ei tea, kui hästi see töötab. Proovin igal juhul õhtul järgi nende IBANidega mida ma tean: http://www.iban-rechner.de/ |
Proovisin ka ühe korra ja sain õige vastuse
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hallvatt
Kreisi kasutaja

|
26.02.2006 20:46:21
|
|
|
Hmm... Mina proovisin kõigi vanade andmetega, mis mul siin arhiivis olid. Ja kõik klappisid, nii saksa kui ka austria omad. Vaid ühe saksa arvega oli probleem, see oli üheksakohaline - neil on kõigil kaheksa või seitse kohta minu teada. Aga ma siin natuke mõtisklesin, võtsin siis viimase nr-i lõpust ära - tundus, et kuti sõrm oli lihtsalt trükkides libastunud ja vajutanud kahele kõrvuti klahvile korraga - ja kõik hakkas klappima.
|
|
   |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tupsu
HV Guru

|
26.02.2006 21:09:18
|
|
|
Hmm... Mina proovisin kõigi vanade andmetega, mis mul siin arhiivis olid. Ja kõik klappisid, nii saksa kui ka austria omad. Vaid ühe saksa arvega oli probleem, see oli üheksakohaline - neil on kõigil kaheksa või seitse kohta minu teada. Aga ma siin natuke mõtisklesin, võtsin siis viimase nr-i lõpust ära - tundus, et kuti sõrm oli lihtsalt trükkides libastunud ja vajutanud kahele kõrvuti klahvile korraga - ja kõik hakkas klappima. |
Mul ei klappinud ainult ühega. Aga sellele need 2 esimest numbrit sain Hansapangast, kui oma muret kurtsin. Sealt öeldi 29 ja läks ka Ühispangast makse 30 .- eek eest minema. Aga see saksa kalkulaator pakub 56
Samas olin seda lehte juba korra näinud netis, aga nii Hansa , kui Ühispank väitsid, et nemad sellise asja võimalikust väljaarvestamisest midagi ei tea ja linki pole. Hansa uuris mulle küll numbri, aga väidetavalt Saksamaalt
Ühispanga klienditeenindus oli aga lihtsalt selline, nagu alati
|
|
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
Viidikas
HV kasutaja
|
01.03.2006 20:44:01
|
|
|
Sain juba
viimati muutis Viidikas 01.03.2006 20:58:44, muudetud 2 korda |
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
abit
HV vaatleja
|
01.03.2006 20:57:07
|
|
|
sellest on siin teemas päris palju juttu olnud....
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Viidikas
HV kasutaja
|
02.03.2006 17:15:37
|
|
|
Tegin PayPali konto ära . Kasutasin selle U-kaarti. Nüüd jäegmine probla. Paypal tahab saada mingit Expanded Use Number.
"Until you enter your Expanded Use Number, you may be limited in the amount of money you are able to send. To find out how much you can send before entering your Expanded Use Number:"
Kuhu see number tuleb ? Kas E-mailile ? Praegu saab ainult 100EUROT üle kanda, aga natuke rohkem vaja .
Kas kuidagi nii ei saa üle kanda , et alguses kannad 100 ja siis 100 ja siis veel 50 ?
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hallvatt
Kreisi kasutaja

|
02.03.2006 18:00:18
|
|
|
teed oma paypali kontole upgrade'i ehk vahetad selle vingema konto vastu, siis saadki selle numbri - kui ma õigesti mäletan. ei maksnud tühi midagi, aint üks tolts võeti korraks arvelt maha ja pandi ästi ruttu tagasi ka.
raha sa sinna kontole kanda ei saagi. keegi teine ka ei saa. sest eesti arved on limiteeritud. sa saad maksta oma ostude eest krediitkaardiga üle paypali arve - see on kõik, mida nad meile praegu võimaldavad.
|
|
   |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
mar6
HV veteran
|
02.03.2006 20:43:54
|
|
|
teed oma paypali kontole upgrade'i ehk vahetad selle vingema konto vastu, siis saadki selle numbri - kui ma õigesti mäletan. ei maksnud tühi midagi, aint üks tolts võeti korraks arvelt maha ja pandi ästi ruttu tagasi ka.
raha sa sinna kontole kanda ei saagi. keegi teine ka ei saa. sest eesti arved on limiteeritud. sa saad maksta oma ostude eest krediitkaardiga üle paypali arve - see on kõik, mida nad meile praegu võimaldavad. |
Sellepärast ma siis ei leidnudki seda võimalust kuidas raha oma paypali kontole kanda.
Et siis saab maksta ainult läbi u-kaardi ilma, et saaks raha oma paypali kontole kanda ja siis sealt maksta.
Osad müüjad lihtsalt ei taha läbi krediitkaardi paypali makset saada. Jama
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
abit
HV vaatleja
|
03.03.2006 00:02:30
|
|
|
raha sa sinna kontole kanda ei saagi. keegi teine ka ei saa. sest eesti arved on limiteeritud. sa saad maksta oma ostude eest krediitkaardiga üle paypali arve - see on kõik, mida nad meile praegu võimaldavad. |
Sellepärast ma siis ei leidnudki seda võimalust kuidas raha oma paypali kontole kanda.
Et siis saab maksta ainult läbi u-kaardi ilma, et saaks raha oma paypali kontole kanda ja siis sealt maksta.
Osad müüjad lihtsalt ei taha läbi krediitkaardi paypali makset saada. Jama  |
ostjal ei tohiks mingit vahet olla...mul ei ole probleemi sellega küll olnud
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tupsu
HV Guru

|
03.03.2006 00:57:31
|
|
|
.
Osad müüjad lihtsalt ei taha läbi krediitkaardi paypali makset saada. Jama  |
ostjal ei tohiks mingit vahet olla...mul ei ole probleemi sellega küll olnud |
Tegelikult on vahe küll. 100 eurose krediitkaardilt tulnud makse pealt küsivad umbes 5 eurot kuludeks juurde. Ja osa ei tunnista üldse. Tuleb aru saada, et tehing ebays on ikka kahe poole kokkulepe. Tegu pole ju toidupoega !
Endale kahjulikku tehingut ei taha seal ükski müüja.
|
|
   |
200 |
|
tagasi üles |
|