Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
GhQst
HV kasutaja

|
24.02.2006 21:11:59
Laptopi ekraan katki |
|
|
Tere!
Selline probleem, et laptopil Dell Latitude Inspiron 5000 on ekraani nurgast üks koht katki pragunenud. See on täpsemalt liigendi või "hinge" kõrval olev plastmasskorpuse osa.
Kui palju selline remont maksma läheks ja kas tasub üldse ära?
Äkki oskate nimetada mõnda firmat, kes sellise parandustööga tegeleb?
TÄnud.
http://www.zone.ee/ikkamina/Image4.jpg
|
|
tagasi üles |
|
 |
Riivo
HV Guru

|
24.02.2006 21:49:56
|
|
|
ma kardan et seda ei parandata. võid ju ise ka liimida proovida, kui usun et seal on üsna suured jõud, mis lahti selle tagasi tõmbavad. ja uus korpus on kallis
|
|
Kommentaarid: 233 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
GhQst
HV kasutaja

|
24.02.2006 22:22:45
|
|
|
Olen proovinud liimida, kuid on uuesti lahti tulnud, kuna seal toimivad tõesti suured jõud sellel tasapinnal. :-?
Mida soovitate ette võtta? Ekraan ise ja arvuti on täiesti korras, kuid monitori kaant ei saa ilma plastmassi raginata korralikult kinni panna. Ei tahaks arvutit niisama maha ka kanda. Kas kuidagi plastmassi sulatamisega ei saa seda parandada?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Amperloom
Kreisi kasutaja

|
25.02.2006 04:10:02
|
|
|
kui julged siis võid ju proovid jootekolviga kokku sulatada nii et paned mingi teise jupi plastmassi sinna peale kudagi moodi
_________________ TehnikaUudised - VirtuaalRuum |
|
Kommentaarid: 55 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
urmas1
HV kasutaja
|
25.02.2006 10:44:17
|
|
|
Mingeid jõude mis korpuse plastmassi purustaks ei tohiks olla, kui ta tehases valesti kokku ei ole pandud.Nii et, korpus kuidagi pingesse on jäänud.Muidu hinged on tal sees metallist ja see korpuse plast mitte mingisugust koormust taluma ei pea.Mina olen plasti parandanud nii, et sulatan vana jootekolviga plasti murdekohast kokku nii, et sulatades jääks vagu sisse ja selle vao valan EPO liimi täis, kuivades lihvin peene viiliga selle koha tasaseks ja siis, kui korpus on musta värvi, siis värvin selle koha ka mustaks.
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
2 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
GhQst
HV kasutaja

|
26.02.2006 15:46:38
|
|
|
Selge.. aga kas Tallinnas leidub mõni firma, kes selle töö ära teeks? Äkki oskate soovitada kedagi?
|
|
tagasi üles |
|
 |
gs92
HV vaatleja
|
16.01.2012 19:53:30
HP DV2000 korpus katki |
|
|
minul samasugune mure. Läpakas on siis HP DV2000. ja on ka see "hing" või liigend puru. ekraan ise on täiesti korras, töötab ja kõik puha, ainult et ekraani ei saa kunagi kinni panna, läheb hirmsa raginaga ainult. seepärast igaksjuhuks ei hakka üritamagi. sellest on juba aastaid kui see teema algatati, aga ehk on nüüd ajad muutunud ja hinnad ka, et oskate nõu anda, kas tasub parandusse viia, kui kalliks läheb ja kas on üldse mõtet?
Aitäh vastajatele!
|
|
tagasi üles |
|
 |
Amperloom
Kreisi kasutaja

|
16.01.2012 19:59:58
|
|
|
Selle masina juppe on lademetes (mitte küll mul, aga saan muretseda, kui vaja), niiet ei tohiks probleemi tulla, et välja vahetada ekraani kaas ja hing/hinged.
Kui on vaja võin uurida, et mis raha mul tuttav küsib nende juppide eest.
_________________ TehnikaUudised - VirtuaalRuum |
|
Kommentaarid: 55 loe/lisa |
   |
55 |
|
tagasi üles |
|
 |
gs92
HV vaatleja
|
16.01.2012 20:02:25
|
|
|
ma oleksin huvitatud küll nendest hindadest. ilmselt mul mõni tuttav saaks ära vahetada kui jupp olemas on. seega, võid uurida küll:)
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|