Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Port forwarding töötab aga samas ka ei tööta märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
elgordo
HV kasutaja

sõnum 19.02.2006 00:35:44 Port forwarding töötab aga samas ka ei tööta vasta tsitaadiga

Tegin selle oma ruuteril (Ericsson HN294dp) ära aga mingit ühenduse kiiruste tõusu pole märgata (näiteks selliste programmide nagu Azureusi ja BitCometi puhul). Ma ei saa aru sest selle Elion kodu 3 ühendusega peaksid asjad üpris kiirest jooksma. Varem kui mul oli ainult modem ja poole aeglasem ühendus tulid igasugused downloadid küll kiiremini alla. Oskaks keegi midagi aidata?
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Dirty Harry
HV Guru

sõnum 20.02.2006 01:55:17 vasta tsitaadiga

Tõenäoliselt on sul mure mujal kui ruuteris ja sealsetes pordisuunamistes. Tean seda omast käest kuna endal on sama ruuter, default softiga ning pole ühtegi muret. Olen isegi samasid programme kasutanud.
Kommentaarid: 181 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 145
tagasi üles
Kuripiiritus
HV vaatleja
Kuripiiritus

sõnum 20.02.2006 02:17:38 vasta tsitaadiga

Mina hääletan pigem selle poolt, et portide suunamine pole selle ruuteri kõige tugevam külg. Ise kogenud seda, sai katsetaud erinevate firmwaredega ja ikka sama jama. Ja siis ka paariltüübil. Kuna mul see niitähtis polnud siis jätsin sinna paika, aga teised on oma seadmed lynksys toodete vastu vahetanud, nendega portide suunamine töötab edulisemalt.
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
elgordo
HV kasutaja

sõnum 20.02.2006 09:30:23 vasta tsitaadiga

Aga kui näiteks minna ruuterilt üle modemile? Siis peaks kõik see jamamine port forwardinguga ära kaduma või mis? Või ehk oskab Elion kes mulle selle müüs midagi selle kohta öelda?
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
HacaX
HV Guru
HacaX

sõnum 20.02.2006 15:46:59 vasta tsitaadiga

Kas mitte Kodu3e müüdud kahes resiimis - lahtiste ja kinniste portidega? Äkki sa tellimisel jätnud ütlemata, et tahad lahtisi ja tänu sellele nüüd ongi kinnised (ehk siis see kas ruutris forwardisid või mitte on täiesti savi kuna port juba ISPi poolt kinni).
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Kuripiiritus
HV vaatleja
Kuripiiritus

sõnum 20.02.2006 22:47:38 vasta tsitaadiga

mul lahtiste portidega ühendus, aga kasu ei miskit.. see junn lihtsalt ei tule eriti toime. mingitest torrenti värkidest ma ei räägigi.. need töötavad nagu töötavad ja ei puutu üldse siia. Aga ftp servut ma näiteks läbi selle tööle ei saanud.. arvutisiseselt sai ligi aga võrgust enam mitte muhvigi ei suutnud läbi puristada.. internetist rääkimata. Kui kellelgi mingit head firmi selle jaoks või nippi, siis oleks isegi huvitaud.. Aga muidu on see lihtsalt üks suhtleiselt loll purk. icon_lol.gif
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru

sõnum 21.02.2006 00:38:33 vasta tsitaadiga

Selles Erikupojas pole midagi keerulist, "virtual server"-i all suunad vastava pordi vastavale IPle, paned selle IP taha teenuse jooksma sama pordi otsa ja...kõik. Lihtne ja töötav. Mul endal on suunatud umbes 20 porti samal ruuteril, kusagil kümmekond teenust on kasutusel ja kõik töötab muretult. Ftp, telnet, ssh, http, edonkey, torrent, slsk jne.
Kommentaarid: 181 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 145
tagasi üles
Kuripiiritus
HV vaatleja
Kuripiiritus

sõnum 24.02.2006 17:52:39 vasta tsitaadiga

eino mis sa mõtled, et ma lootsin, et tahtejõuga hakkab suunama.. loogish, et vastavad seaded ruutris tehtud. kuid tulemust ei miskit.. ja see ei ole ainult minul nii.
tagasi üles
Silver?!
HV veteran

sõnum 24.02.2006 18:44:51 vasta tsitaadiga

siis on kaks võimalust.. Kas pordisuunamine ei õnnestunud või on midagi selle rakendusega katki. Proovi teist porti koos teise rakendusega. näiterks ftp rdp ssh ja muud toredad kolme tähelised sõnad.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 11
tagasi üles
Kuripiiritus
HV vaatleja
Kuripiiritus

sõnum 24.02.2006 22:12:28 vasta tsitaadiga

sai katsetatud mitmete erinevate portide peal. Rakendusest niipalju, et peale lynksys seadme paigaldust paistis rakendus töötavat thumbs_up.gif .
tagasi üles
mightythor
HV veteran
mightythor

sõnum 07.02.2008 00:15:06 vasta tsitaadiga

kui jätta torrenteid kasutades port suunamata, siis vahest hakkab ikkagi fail vaikselt tiksuma. Kuidas see võimalik on(kas ta siis loob yhenduse läbi mingi teise avatud pordi või kuidas..)? Kui port kinni oleks, siis oleks vist ka see aeglane yhendus võimatu? icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 53
tagasi üles
HacaX
HV Guru
HacaX

sõnum 08.02.2008 13:11:28 vasta tsitaadiga

Ei. Kinnine port tähendab, et sinu suunas ei saa keegi ühendusi luua, sa ise teiste suunas saad. Mis praktikas annab selle, et sa oled ühenduses ainult nendega kellel on lahtine port (sama kehtib ka teiste kinniste portide taga istujate kohta, s.o. nad ei saa sinuga infot vahetatud küll aga nendega kellel on pordid lahti; lahtiste portide omajad suhtlevad kõigiga).
Kiirusekadu ei ole tegelikult tingitud mitte suletud portidest, vaid sellest et väheneb nende hulk kellega sa saad infot vahetada (kui jagajaid on ports 100MBitiste liinide otsas istujaid ja sina oled ainus tirija siis kurnatakse su juhe igal juhul ära, savi mis seis su portidega on icon_wink.gif)

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Port forwarding töötab aga samas ka ei tööta
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.