praegune kellaaeg 20.06.2025 16:37:49
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Mobiiltelefon pealtkuulamiseade? |
Loomulikult on, ammu teada! |
|
64% |
[ 96 ] |
EI voi olla totta! |
|
8% |
[ 12 ] |
Kahtlen sügavalt! |
|
15% |
[ 23 ] |
Kamarajura või moblamüüt! |
|
12% |
[ 18 ] |
|
hääli kokku : 149 |
|
autor |
|
rcrusoe
külaline
|
14.02.2006 15:54:56
Mobiiltelefon pealtkuulamiseade? |
|
|
Vabandan, ette ei leidnud otsingust seda teemat, kui on siis võib sinna otsa sinna selle pooikida.
MOBIILTELEFONID VARJATUD LUTIKAD - PEALTKUULAMISSEADMED?
Ei ole mingi raadioelektoonik ega selle huviline aga ...
See mobiili pealtkuulamine on minu loogika alusel üsna veider. kas seda ei ole võimalik siis mõõdistada, et vaid aku äravõtmine aitab!
Aga mõtlemisainet on küll palju:
- Pihl käskis oma ametiajas väga tähtsatel koosolekutel lülitada mobiilid välja ja võtta aku lahti. Seda rääkis üks politseiametnik!
- Üks tuttavast ärimees väitis, et ta on oma silmaga näinud, kuidas ühe tähtsa tehingu läbirääkimistel pandi mobiilid eesruumi sekretäri laua juurde ja raadio kõlarite juurde.
Kas tõesti nö. müüt ja linnalegend? Isaga veidi konsulteerisin, vana kunagi olnud õhk-maa tüüpi rakettide raadiokorpuses kõva nina. Ta väitis et teoorias on see võimalik. Avastada peaaegu võimatu, kui sensorid ja mõõteriistad peal, kui jammast võetakse väljalülitatud mobiilile side (jälitussüsteem). Väitis, et skeemist ja julladest ei pruugi kindlaks teha, kas on tehnoloogia võimalik.
Samuti on rahvusvaheliselt palju lehti, artikleid mis väidavad, et teatud agentuurid kirjutasid moblatootjatele ette, mis ja mida peab mobiil veel sisaldama. No aga heldene aeg, kisuks siis mobla juppideks ja vaataks kas nö skeemi järgi leiab mingit niiduotsa? ma pakun et vist mitte B-)
Ma arvan, et asjatundjale võib see jutt tunduda ullikese jahuna aga siiski ...
Mida arvad sina?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Draax
HV veteran

|
14.02.2006 16:07:59
|
|
|
Kahtlen sügavalt.
Mobiil ei ole mingi imeelukas. Oma mobiili võib iga elektroonikasõber lahti kakkuda kui soovib ja mõni tõsine elektroonikaspets on seda küsitluses oleva väite kontrollimiseks ka kindlasti teinud. Samuti ei saaks mobiilitootjad seda lutikat eriti hästi õigustada ega varjata, sest kõik tõendid oleksid "rauas" ja kohe näha.
Pigem pean seda Pihli jt. mobiilihirmu kas:
a) ebausuks ja kahtluseks (kas äkki siiski pole võimalik?)
b) selliste kohtumiste juurde käivaks fair play märgiks: kõik annavad moblad ära.
Kohtumiste pealtkuulamine on kordades lihtsam näiteks nii, et keegi vajutab taskus mobla nupule, mobiil valib määratud numbri ja teises otsas kuulatakse pealt ja salvestatakse kõik, mis kabinetis toimub. Sestap pigem see hirm. Kui mobiilikõnesid tahaks mingi luureagentuur kuulata, tehtaks seda teenusepakkujate keskustes vms. kohtades (ilmselt tehaksegi), mitte mobiili rauas.
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
rcrusoe
külaline
|
14.02.2006 16:34:33
|
|
|
Väga asjalik vastus Draax
Siin vestlesime ka selle raua poole pealt, et kas on võimalik et need on tahtlikult sisse pandud, siis teadjamad väitsid, et vist mitte.
Samas tunnistati omal ajal militaar ja politsei käsiraadiojaamad peatkuulamis kindlateks jms. Ometigi üsna kiiresti tegid kurikaelad skännerid jms. wärginudused, mis asjad lahti kitkusid.
Ma arvan, et kui asi saab olla võimalik, et väljalülitatud telefonile saab jaama kaudu mingi peab olema tegemist mingi ulmetehnikaga. Teadagi on NASa jm. asutused avaliku laiatarbe tehnoloogiast 10-15 aastat ees.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Draax
HV veteran

|
14.02.2006 16:41:26
|
|
|
rcrusoe kirjutas: |
Ma arvan, et kui asi saab olla võimalik, et väljalülitatud telefonile saab jaama kaudu mingi peab olema tegemist mingi ulmetehnikaga. Teadagi on NASa jm. asutused avaliku laiatarbe tehnoloogiast 10-15 aastat ees. |
Ja vaevalt seda ulmetehnoloogiat müüdaks siis poest tuhat krooni tükk (või jagataks hoopiski tasuta).
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
emty
HV Guru

|
14.02.2006 16:46:15
|
|
|
njaaa...ei tahaks uskuda seda juttu...paranoia on muidugi igal pool...eriti siis, kui lihtsalt naljaviluks sai mobiililt ykshaaval juppe 2ra v6etud(dioodid, takistid jms), et p2rast sisse lylitades vaadata, mis kadunud on v6i mida mobiil ei tee enam...esimese ~20 dioodiga ei esinenud mingeid muutusi...edasi hakkas alles levi hyplema ja taustavalgus tumenema...nii, et mittevajalikke juppe skeemis kindlasti leidub...kas nad just lutika formeerivad, on natuke raske t6estada...
_________________ ei tea, kas netisõltuvuse vastu ka miskiseid plaastreid on?...
m/v: challenger, sportage |
|
Kommentaarid: 459 loe/lisa |
   |
381 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ardo
HV Guru

|
14.02.2006 16:47:17
|
|
|
Akud võetakse tagant, et vältida asukoha peilimist. Tegelikult soovitatakse seejärel telefon isegi käteräti sisse mässida.
Kindlasti on operaatoritel olemas seadmed kõnede salvestamiseks. Seda välja-lülitatud telefonilugu ei tihka uskuda.
|
|
Kommentaarid: 272 loe/lisa |
   |
1 :: |
4 :: |
225 |
|
tagasi üles |
|
 |
rcrusoe
külaline
|
14.02.2006 16:49:23
|
|
|
Draax kirjutas: |
Ma arvan, et kui asi saab olla võimalik, et väljalülitatud telefonile saab jaama kaudu mingi peab olema tegemist mingi ulmetehnikaga. Teadagi on NASa jm. asutused avaliku laiatarbe tehnoloogiast 10-15 aastat ees. |
Ja vaevalt seda ulmetehnoloogiat müüdaks siis poest tuhat krooni tükk (või jagataks hoopiski tasuta). |
Seda küll, ma pidasin silmas, et ulmetehnoloogia on nagu nende poolt kes nende tikutopsidesse ühenduse saavad võtta!
Samas kas ikka ulmetehnoloogia. Kas tõesti on selline jaamast telefoni ühendus ja kus mobiil muutub sisselülitatud mikrofoniks nii võimatu?
Meenuvad vene aja lõpul müüdavad lutikad või oli see 90 alguses. Sai ostetud mitu tükki, eri sageduste peale! Poisid tegid lokaalseid kohalikke raadioid nendega :p
Jupp traati, kikker, veidi skeemi ja koroona patarei ja oligi olemas. Kas neid komponente leidub mobiilis. Kas peale väljalülitamist ei saa mikker ega muud asjad mobiilis voolu jms. Ega ta nii väga ulmeline ka ei ole.
Samas tõesti ei ole asjatundja, mind lihtsalt huvitab, kas on see nö. skaudipoiste laagritule ees räägitav põnev vandenõuteeoria või tegelikkus.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
14.02.2006 16:53:22
|
|
|
Ma arvan, et kui asi saab olla võimalik, et väljalülitatud telefonile saab jaama kaudu mingi peab olema tegemist mingi ulmetehnikaga. |
Ning see piiksumine mida sa oma kõlaritest aeg-ajalt kuuled kui telefon nende lähedale on jäänud ongi see Suur Vend kes üritab su mobla kaudu pealt kuulata millega parajasti tegeled
Mõelge mida kõike saab veel teha uute kaameraga telefonidega, reaalajas videovalve kõigi kasutajate üle
Teadagi on NASa jm. asutused avaliku laiatarbe tehnoloogiast 10-15 aastat ees. |
Nasa pole üsna kindlast eriti kaugel tehnoloogilise arengu poolest ning pole ka teised suurfirmad. Põhjus on lihtne: tehnika areng on teadusele järgi jõudnud ning praktiliselt iga uus avastus võetakse ülimalt kiiresti kasutusse. Suurriikide sõjavägi võib olla max 3a või vähem ees kuna saab uusimad saavutused kiiremini realiseerida tänu oma põhjatule rahakotile. Näiteks reaalaja radaripiltide analüüs rindel liikuvas kastiautos muutub võimalikuks alles lähiajal tänu Cellil põhinevale arvutile. Siiani tehti sama tööd PC klastritega kusagil statsionaarses punkris või lausa oma kodumaa pinnal aruvutuskeskustes.
Taoline mobiilide pealtkuulamine nii et keegi asjast aru ei saa on võimatu ettevõtmine kuna kõikvõimalikke raadiolainete olemasolu on üsna lihtne avastada. Teiseks nõuab moblal kõne saatmine üsna palju ressursse ning see tähendaks et pealt kuulates peaks tutikas aku vastu nädala asemel pool päeva või vähem.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
rcrusoe
külaline
|
14.02.2006 16:56:00
|
|
|
Ardo kirjutas: |
Akud võetakse tagant, et vältida asukoha peilimist. Tegelikult soovitatakse seejärel telefon isegi käteräti sisse mässida. Kindlasti on operaatoritel olemas seadmed kõnede salvestamiseks. Seda välja-lülitatud telefonilugu ei tihka uskuda. |
Kas see väljalülitatud telefoniga positsioneerimise jutt on siis tõsi ehk asukoha määramine mõnekümne meetri täpsusega (v.a. kui objekt liigub kiiremini kui 80 km/h)
Samask ui väljalülitatud telefon on postitsioneerimiseks VARJATULT ELUS ehk aktiivne (me displeis ei näe seda - samas ei teki väljalülitatud telefoniga raadiote jms. kõllide juures häireid - see on üks häiriv moment, et mispidi ta siis telefoniga suhtleb) et kas siis ei saa nad lutika funktsiooni kasutada. Signaal mikrisse ja algpõhimõtetega lutika saatja. Äh see teema on mulle raadioelektroonselt üle jõu
|
|
tagasi üles |
|
 |
videvik
HV vaatleja

|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anton
HV veteran

|
14.02.2006 16:57:36
|
|
|
Mida arvata järgmisest tehnilisest tekstist ja mis võiks sellest tuleneda:
ATIS TELECOM GLOSSARY 2000
T1.523-2001
Prepared by
ATIS Committee T1A1
Performance and Signal Processing
silence code
silence code: In digital telephony, a code composed of a reserved binary number that is sent instead of an actual sound sample value from the CODEC when the incoming voice volume is below a certain level (i.e., when there is no sound). Depending on the transmission system used, the silence code is used for two purposes: (a) to allow other (lower priority) users to use that time-slot and to produce a standard presence noise for the receiver.
|
|
Kommentaarid: 87 loe/lisa |
   |
2 :: |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
rcrusoe
külaline
|
14.02.2006 17:13:37
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
Taoline mobiilide pealtkuulamine nii et keegi asjast aru ei saa on võimatu ettevõtmine kuna kõikvõimalikke raadiolainete olemasolu on üsna lihtne avastada. Teiseks nõuab moblal kõne saatmine üsna palju ressursse ning see tähendaks et pealt kuulates peaks tutikas aku vastu nädala asemel pool päeva või vähem. |
Seda nagu mullegi tuttavatest asjatundjad väitsid, et just selline sidekanal jätab maha jälje, seda on võimalik muuta!
Samas on see lutika versioon ju selline, et mitte 24h ei ole ta aktiivne, kui teatud organid soovivad nad vpivad seda teha! NB! Jutt ei ole 244h reaalajast monitooringust ja lisaks kõnede salvestamisele salvestatakse kõikide moblade mikri salvestused EI jutt käib, et konkreetsel kellajal, konkreetsete moblale tehakse jaamapoolne monitooring. jaama tarkvaras saavad nad nii ehk naa kõnesid kuulata (ja teevad seda kurikaelte puhul) aga jutt käib passiivsest lutikast mis peale mingi signaali aktiveerimist hakkab mikronofina tööle.
Niipalju sellest sosser posser silmad suured ja meid jälgitakse müüdist või kes teab - äkki tegelikkusest
---------------------------------------------------------------------------------
Eriti rõvedad riistad! meenub Politseikroonika see vanamammi ERITI RÕVE ja siis pilk. vaatasin sellise pilguga neid riistasid!
kas keegi julgeb pea andam, et tavalistes GSM tikutopsides on selline SALAKOODIGA helistamine võimatu! Ma kahtlen, mu isa julges väita, et ei pruugi isegi NOKIA jt. elektroonika insenerid olla tasemelt sama kaugel, kui teatavate organite tipp tegijad.
Olen kunagi veidi uurinud mobiili kahjulikkusest! Alguses kui teema välja tuli, rahustati masse, oi täiesti süütud! Sama on täna WIFI ruuteritega!
Aega läks mööda ja lekkisid avastused: mobiilid ja viljatu sperma, mobiilid ja ajuvähk, mobiilid ja laste arengu häired. UK on alla 9 aastatele mobiilid keelatud - lamist see seadus vastu ei ole võetud! Aaa siis sa iomal ajal ka mobiili rullnokkadele sait tehtud:
MOBIILNE HULLUS
http://gsm.usk.ee
Ise olen maapoiss ja üsna kaugel mingist mobiili sõltuvusest, et see ketina kaelas ja mingi ülemusejobud mind sellega piitsutaks ja ahistaks. Kasutan aastaid automaatvastajaid tavanumbril ja mobiilil. Milleks rabeleda ja joosta iga pirina peale! Mõnel jääb potil ka asi kinni kui mobla tiriseb. Ärme räägi pubekatest kes poes järjekorras õnnistavad mobla operaatoreid tundidepikkuste kõnedega: ääää ... väää ... on väää .... aiks tuleb väää ...
Olge terved!
|
|
tagasi üles |
|
 |
Anton
HV veteran

|
14.02.2006 17:22:49
|
|
|
Pealt ei kuulata mitte ainult kurikaelasid. Pealegi kui kedagi piisavalt pikalt pealt kuulata võib tast mingis osas ikka kurikaela teha. Midagi ikka on, millest ta pahaaimamatult lobiseb. Tegelikum pealtkuulamine on lihtsam selles mõttes, et kui pealtkuulatavalt pidevalt geopositsioneerida (piisab, kui liigute ringi sisselülitatud mobiiliga), siis on võimalik määratleda "piirkonnad", kuhu saabudes pealtkuulamine automaatselt sisse lülitub. Samuti võib see toimuda, kui kaks jälitatavat telefoni satuvad lähestikku.
Eriti kurb on see, et kogu see ebademokraatlik värk töötati just kui välja terrorismi vastu võitlemise egiidi all, tegelikkuses aga kasutavad organid seda igapäevaselt suvalise infi hankimiseks või igaks juhuks. Ja neid organeid, kellel selline võimalus/õigus on väga palju!
|
|
   |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
14.02.2006 17:28:42
|
|
|
kas keegi julgeb pea andam, et tavalistes GSM tikutopsides on selline SALAKOODIGA helistamine võimatu! |
Kui defineerida tavaline telefon kui kõigilt tootjailt saada olevad tavatelefonid mida meil poes müüakse siis ma olen üsnagi kindel et neil puudub taoline funktsionaalsus. Tegu on siiski väga paljude firmade ja tuhandete inimestega kes asjaga otseselt seotud on. Seda aastaid vaka all hoida on võimatu.
Olen kunagi veidi uurinud mobiili kahjulikkusest! Alguses kui teema välja tuli, rahustati masse, oi täiesti süütud! Sama on täna WIFI ruuteritega! |
Ega sa ei tea kas umbes sarnast uurimustööd on tehtud trammide-trollide kahjulikkuse kohta?
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
47th ronin
HV veteran

|
14.02.2006 17:28:49
|
|
|
vabandage mu ülbust, aga meie kartuliwabariigis ei ole mitte midagi sellist pealt kuulata. Pihl=miski politseiboss? ennasttäis tondimaalija sellisel juhul. organiseeritud kuritegevusel on oluliselt lihtsam, efektiivsem ja õpetlikum mõni politsei 'salakoosolekul' osalenu rajalt maha võtta ja 'high-tech' jootekolviga kõik oluline teada saada.
_________________ rgrds,
ronin, neljakümne seitsmes |
|
Kommentaarid: 52 loe/lisa |
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
rcrusoe
külaline
|
14.02.2006 17:57:10
|
|
|
Anton kirjutas: |
Pealt ei kuulata mitte ainult kurikaelasid. Pealegi kui kedagi piisavalt pikalt pealt kuulata võib tast mingis osas ikka kurikaela teha. Midagi ikka on, millest ta pahaaimamatult lobiseb. Tegelikum pealtkuulamine on lihtsam selles mõttes, et kui pealtkuulatavalt pidevalt geopositsioneerida (piisab, kui liigute ringi sisselülitatud mobiiliga), siis on võimalik määratleda "piirkonnad", kuhu saabudes pealtkuulamine automaatselt sisse lülitub. Samuti võis see toimuda, kui kaks jälitatavat telefoni satuvad lähestikku.
Eriti kurb on see, et kogu see ebademokraatlik värk töötati just kui välja terrorismi vastu võitlemise egiidi all, tegelikkuses aga kasutavad organid seda igapäevaselt suvalise infi hankimiseks või igaks juhuks. Ja neid organeid, kellel selline võimalus/õigus on väga palju! |
Nii mõnigi kaine mõistusega - 2 jalaga maas - raadioelektroonikaga kursis jms. neraks sind välja ja ka ise olen oma küsimuste peale saanud naerupuhanguid või siis lauseid, välitstud ja takkajörgi väikese loengu kuidas vanenõu teooriad tekivad jms. Naermisega meenub lugu, kuidas Husseini kaitseminister naeris, ei meil on kõik kontrolli all ja selja taga põles linna jalhingumöll käis Sama kehtib ka selles teemas, ma ise olen hetkel kahtleval seisukohal ja no ringi on liikumas ikka selliseid vandenõu tooriaid, et võta üks viska teist aga vahel need ei teki tühja koha peale!
Midagi on selle teemaga mäda! kas keegi oskab veel välismaiseid linke panna, endale juhe koos mis märksõnu tuleks Googlesse panna, et saaks veidi asjale lähemeale. Täitsa huvitab! Oletuslik eeldus on, et mingi salapärane kood on olemas, mida lisatakse telefoninumbrile jhelistades ja mis avab teatud võimalused!
Muide kas keegi oskab seletada, miks mu mobla veidralt käitub - aeg ajalt. Periooditi. Ericsson T65 - sigahea telefon (hea aku jms.) ja seni vastu pidand. Ise pean seda korduvate mahakukkumiste kalaks. Aga telefon on õhtuti jm. ajal lambist displeid põlema pannud. Samuti on piiksunud ja vahel teeb trikke, mulle helistatakse ja teistel kutsub mul isegi ei kutsu. See telefoni kahtlus võib olla tuksis ekektroonika aga kas tõesti on ... ... ... hakanud. Kõik sai alguse 2003 aasta alguses EU vastaste materjalide ülepanekutega (tegin rahvuslastele mitu EU vastast kodulehte teenusena ja osadele pakkusin hostingut). Siis hakkasid lehti ja mu serverit kummitama .eu lõpuga serverite pingid ja Neo Transe IP-de jälitused viisid ikka Brüselisse. kas tõesti on neil seal rahvuslaste kohta juba mingi monitooring käimas?
Ho Ho kirjutas: |
Ega sa ei tea kas umbes sarnast uurimustööd on tehtud trammide-trollide kahjulikkuse kohta? |
Õnneks nendega ei sõida ja viimati sõitsin 90-ndatel
Nendes kujutan ette on üsna ohtlik, kui arvestada narkokiimas pedesid, kes seal komberdavad ja ilma mingisuguse probleemita on nõus kui vaja sul soolikad välja laskma, et saada su taskust 36 eeku! Seega jah - trammid on ohtlikud. Meenub lugu Vene ajast, kui läksin kunagi hilisöösel viimase trammiga Tallinn-Väiksesse ja 5 venejobu sisse kargas ning karate pulgad välja võttis ja nõudsid, raha, jopet, kotti ja kõike. Kuidas ma sealt terve nahaga ja auga välja tulin on omaette lugu, ei hakka siin veebiruumi raiskama.
Mis nendega siis on 8) Muide siin pole naerda midagi, meenub Eesti väikelinna ja seal olevat suurt EE alajaama ja jaotusvõrku. Eiri liiku haigused seal magalarajoonis inimesi kimbutasid. Megavatid andid tunda lähistikus asuvatele inimestele. Kas see on müüt, ei see on füüsika, mille uurimine ei ole kasulik kellelegi ja kui nii jätkata siis on see planeet peagi üsna elamiskõlmatu Aga ma soovitan moblad küll hoida kanalaual, mitte baneelmaia toas taga nurgas ning samuti mitte öökapi peal äratuskellana ning enne helistamist, kui kutsuma hakkan enne seda paar sekundid peakoljust eemal hoida. Kui kutsuv toon on olemas siis on see kõige suurema töövõimsusega aeg läbi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Anton
HV veteran

|
14.02.2006 18:11:58
|
|
|
rcrusoe kirjutas:
Nii mõnigi kaine mõistusega - 2 jalaga maas - raadioelektroonikaga kursis jms. neraks sind välja ja ka ise olen oma küsimuste peale saanud naerupuhanguid või siis lauseid, välitstud ja takkajörgi väikese loengu kuidas vanenõu teooriad tekivad jms.
Nii labane see asi siiski pole. Iseasi, kas nood telefonid mingi koodi peale midagi saatma hakkavad aga mistahes organitele vajaliku mobla geopositsioneerimine on igapäevane asi ja töötab ja kasutatakse. Siin ei ole miskit pistmist vandenõuteooriatega!
Mis puutub raadiotehnika ja GIS süsteemidega kursis olemisega, siis on mõlemiga aegade jooksul saanud ikka väga palju tegeletud! Seega pole siin ka tehniliselt mingit probleemi neid koos kasutada.
|
|
   |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
plugger
Kreisi kasutaja

|
14.02.2006 18:47:55
|
|
|
Tänapäeva mobiiltelefon ei ole enam kaugeltki tuim raadiosaatja vaid rohkem midagi arvuti sarnast ja eksib see kes arvab, et seal ei ole ja sinna ei saa "peita" erinevaid lisavõimalusi. Mobiiltelefonist pealtkuulamis aparaadi tegemine on kõigest programeerimise küsimus, loomulikult annab teha süsteemi kus teatud numbrilt helistades telefon ei helise ja vastab automaatselt...kas keegi on kunagi mobiiltelefoni tarkvara rida realt läbi vaadanud ja julgeb väita, et seal midagi sellist ei ole , pragu on küsimus selles, kas tootja poolselt pole sinna midagi lisatud, aga ma arvan, et mida enam need telefonid arenevad seda rohkem peaksime kartma hakkama nagu arvutigi puhul, et kas pole sinna meie endi süül mingit kahtlast programmijupikest sattunud.
_________________ ------------
IMHO |
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
rcrusoe
külaline
|
14.02.2006 19:13:04
|
|
|
plugger kirjutas: |
kas keegi on kunagi mobiiltelefoni tarkvara rida realt läbi vaadanud ja julgeb väita, et seal midagi sellist ei ole ,. |
Enamus spetsialiste ja selle mobiilimüüdi tuletõrjujad seda kohe kindlasti teinud ei ole! ma ütlen, et siin on ikka ju 2 asja. üks asi on skeemid ja raud ja teine asi on tõesti selle peal jooksev soft ja rakendused. See enmilevinud jutt on selline:
Teatavad ametkonnad võivad teha mobiili operaatori kaudu sinu positsioneerimist ehk asukoha määramist, ka VÄLJALÜLITATUD TELEFONIGA (Eestis pandi üks maffia tegelane kinni selle läbi - viibis samal ajal väljalülitatud moblaga teatud kohas, teatud kell). Ning lisaks sellele see MOBIILIMÜÜT väidab, et mobiiltelefoni saab kasutada lutikana. Jaam saadab kindlal ajal ja kohas siganaali ja VÄLJALÜLITATUD TELEFON aktiveerub, ilma displei valguseta, piiksuta ja saadab heli edasi. Seda on pea võimatu tuvastada, kuna kus oleks testitav telefon, mis selliselt jaamaga suhtlem, asja kasutatakse vaid vajadusel. Selles ongi see iva.
Aga mõelge rahvas, jaam suhtleb su telefoniga. Ja jaamas soft kirjutab mällu sinu teekonna, see kõik talletatakse. Samuti käivad jutud, et EU-s salvestatakse juba 3 aastat tagasi KÕIKI telefonikõnesid ning neid analüüsivad erinevad softid, mis sõeluvad sealt välja sõnu, mis alagavad terrorismiga aga kuni rahvuslaste terminiteni välja! See ei ole enam müüt. UK, Hollandis jm. mitmed EU vastased on ammu selle vastu protestind. Eu vastavad instantsid aga teevad mingeid pettemanöövreid ja käsivad lliikmesriikides hakata salvestama kõike - kuigi seda ammu juba tehakse.
Me oleme sisenemas JÄLGIMISE ajastusse! Kas keegi on kuulnud brüsselis asuvad hiigelarvutist? Brüsselis elav pastor, kes tunneb paljusid europarlamendi liikmeid, et seal ühel korrusel on ülisalajane korrus ninfg seal see mesilasepesa aju pidi olema.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Ardo
HV Guru

|
14.02.2006 19:15:32
|
|
|
Minu telefon otsib ka vahest signaali (monitori all olles kuvari pilt võbiseb) ja vana motorola armastas öösiti vahel "põleda. Pigem on see telefoni ja tugijaama vaheline suhtlus, kui pealtkuulamine.
Ja kahjulikusest:
Tegelikult elame me Tsenõbolile sigalähedal
tsitaat: |
Aga mõelge rahvas, jaam suhtleb su telefoniga. Ja jaamas soft kirjutab mällu sinu teekonna, see kõik talletatakse. Samuti käivad jutud, et EU-s salvestatakse juba 3 aastat tagasi KÕIKI telefonikõnesid ning neid analüüsivad erinevad softid, mis sõeluvad sealt välja sõnu, mis alagavad terrorismiga aga kuni rahvuslaste terminiteni välja! See ei ole enam müüt. UK, Hollandis jm. mitmed EU vastased on ammu selle vastu protestind. Eu vastavad instantsid aga teevad mingeid pettemanöövreid ja käsivad lliikmesriikides hakata salvestama kõike - kuigi seda ammu juba tehakse. |
Ja mis sa arvad, kui palju resursse nõuaks selline salvestamine ja läbitöötamine? BS
|
|
   |
225 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
14.02.2006 19:25:50
|
|
|
Teatavad ametkonnad võivad teha mobiili operaatori kaudu sinu positsioneerimist ehk asukoha määramist, ka VÄLJALÜLITATUD TELEFONIGA |
Kui telefon on välja lülitatud siis ei ole seda minu teada võimalik tarkvaraliselt tööle lülitada et saaks positsioneerida. Kui vool on väljas siis lihtsalt ei toimu signaali vastu võtmist.
Tõenäoliselt tehti see asukoht kindlaks lihtsalt sellega et vaadati kus telefon viimati töötas. Mobiiltelefonide positsioneerimine on kõigile kättesaadav ning avalik teenus kuid et üks eraisik saaks teist jälgida peab jälgitav lihtsalt oma nõusolekuks ühe SMS'i saatma. Võimuorganid seda kinnitus-sõnumit loomulikult ei vaja.
Aga mõelge rahvas, jaam suhtleb su telefoniga. Ja jaamas soft kirjutab mällu sinu teekonna, see kõik talletatakse. |
Samuti käivad jutud, et EU-s salvestatakse juba 3 aastat tagasi KÕIKI telefonikõnesid ning neid analüüsivad erinevad softid, mis sõeluvad sealt välja sõnu, mis alagavad terrorismiga aga kuni rahvuslaste terminiteni välja! |
Puhtfüüsiliselt on võimatu kõiki kõnesid salvestada ja analüüsida, ka viis aastat tulevikust võetud tehnikaga. Salvestama hakati lihtsalt seda kes kellele millal ja kus helistab. Taoist kõnede sõelumist-filtreerimist võidakse teha selektiivselt kuid mitte massiliselt.
Kas keegi on kuulnud brüsselis asuvad hiigelarvutist? |
Ei, ehk oskaksid sellest midagi lähemalt rääkida? Taoline arvuti mis suudaks töödelda näiteks Saksamaa mobiilsidet võtaks enda alla umbes ühe üle keskmise suuruse pilvelõhkuja, oleks mitme suurusjärgu võrra võimsam paari aasta pärast valmivatest tipp-superarvutitest ning vajaks võrguühenduse näol umbes suurema osa kogu riigi võrgu läbilaskest. Kui see asi terve EU peale suurendada siis vastavalt korruta kõik asjad konstandiga läbi
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ardo
HV Guru

|
14.02.2006 19:29:17
|
|
|
Tegelikult oli EMT'il kunagi ka mäng, kus pidi kaasmängija telefoni asukoha ära arvama.
|
|
   |
225 |
|
tagasi üles |
|
 |
rcrusoe
külaline
|
14.02.2006 19:29:21
|
|
|
Ardo kirjutas: |
Minu telefon otsib ka vahest signaali (monitori all olles kuvari pilt võbiseb) ja vana motorola armastas öösiti vahel "põleda. Pigem on see telefoni ja tugijaama vaheline suhtlus, kui pealtkuulamine.
Ja kahjulikusest:
Tegelikult elame me Tsenõbolile sigalähedal
Aga mõelge rahvas, jaam suhtleb su telefoniga. Ja jaamas soft kirjutab mällu sinu teekonna, see kõik talletatakse. Samuti käivad jutud, et EU-s salvestatakse juba 3 aastat tagasi KÕIKI telefonikõnesid ning neid analüüsivad erinevad softid, mis sõeluvad sealt välja sõnu, mis alagavad terrorismiga aga kuni rahvuslaste terminiteni välja! See ei ole enam müüt. UK, Hollandis jm. mitmed EU vastased on ammu selle vastu protestind. Eu vastavad instantsid aga teevad mingeid pettemanöövreid ja käsivad lliikmesriikides hakata salvestama kõike - kuigi seda ammu juba tehakse. |
Ja mis sa arvad, kui palju resursse nõuaks selline salvestamine ja läbitöötamine? BS |
See METSALINE on juba olemas! Pidavat laiutama mitmesajal ruutmeetril (loe mitusada ruutmeetrit serveripinda!) Meenub üks lõik sellelt Brüsselis elavalt pastorilt, kes siin kunagi seminari pidas. Tegemist on maailma võimsama arvutiga, mis liidetakse peagi ülesaetavate milataarsete EU positsioneerimise sateliitidega. Hetkel söödetakase temasse sisse liikmesriikide andmebaasid - mis iganes info misiganes kujul, see mölakas seedib seda ja ladestab oma ketastele infot.
Muide mis puudutab tehnoloogiasse jms. siis salvestus süsteemid on juba nii arenenud, et kuskilt lugesin mitu suurt possi (loe megaarvutit) pidid ühe mobiilioperaatori kõikide asjadega kenasti hakkama saama. Nad ei jookse Windous Xp peal ja töötelvad andmeid andmebaasidele omase süsteemiga ja vähese ressurssidega. Kindlasti ei salvetsa nad mingit infot, mingist numbrist ja siis poäeva lõpus ei tee 36 MB PDF faili, kus on sinu jooksmine Eesti kaardil kenasti kirjas Oleneb sinu liikumisest tuleb päeva jooksul heal juhul tuhatkond kirjet, loe rida andmebaasis.
Ma saan aru, et teema kisub vägisi ulme ja vandenõuteeooriasse, no midagi ei ole teha aga mingi kontrolliv ilminaatide pask igastahes meie vabadust ja demokraatiat ähvardab! Tsitaat EU vastasest kristlastest rahvuslaste raamatust:
Pärast ettekannet võisid kuulajad küsimusi esitada. Toome ka need ära koos pastor Rood'i vastustega.
SUPERARVUTI. Küsimus: Kas Euroopa Liidus eksisteerib superarvuti nimega "metsaline"?
Ma räägin, mida ma sellest tean. 1982. a. tulin esimest korda Brüsselisse. Inimene, kes mulle lennujaama vastu tuli, ütles: "Tere tulemast Brüsselisse ja siin ei ole mingisugust "metsaliseks" nimetatud arvutit". Naljakas, et ta kohe sellest rääkima hakkas. Külastasin tookord EL-i Brüsseli peahoonet ja vestlesin ühe ametnikuga. Ka tema ütles: "Muuseas, siin keldris ei ole mingisugust arvutit." Seejärel mõtlesin: "Ahaa! See on keldris!" Ametnik ütles: "Selles paigas siin on nii palju segadust, et me ise ka ei tea täpselt, mis koridori teisel pool toimub!" Tol ajal ma seda ei uskunud. Nüüdseks aga, kui olen püüdnud Euroopa Liidu kohta andmeid koguda, olen veendunud, et nad tõepoolest ei tea, mis toimub teisel pool koridori või isegi mitte seda, mis nende endi kontoris toimub! Kuulsin küll mingit ulmelugu selle arvuti kohta, aga see polnud tõsi. Siis kuulsin, et keegi olevat suhelnud inimestega, kes aitasid seda kompuutrit üles panna. Tol ajal oleks tervet inimkonda hõlmava andmebaasi olemasolu olnud väga muljetavaldav. Täna võid sa oma kaenla all kanda andmebaasi, mis sisaldab infot kõigi inimeste kohta maailmas. Kas selline arvutisüsteem on olemas? Jah, kindlasti on. Kas seda metsaliseks kutsutakse, isiklikult ma ei tea. Piibel kasutab aga sõna "metsaline", tähistamaks sellega nii antikristust ennast kui ka tema süsteemi. |
no comments ...
|
|
tagasi üles |
|
 |
Eints
Kreisi kasutaja

|
14.02.2006 19:31:05
|
|
|
karvane tunne ütleb mul kuklast, et keegi on liiga palju filme vahtinud
|
|
Kommentaarid: 73 loe/lisa |
   |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ardo
HV Guru

|
|
   |
225 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|