Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
olc
HV Guru

|
06.02.2006 16:21:53
kahe kaabli liitmine |
|
|
Et mul on üks 10m võrgukaabel ja teine 5m, vaja kokku panna, on mingid karbikesed olemas milleabil neid lihtsalt kokku saab torgata?
|
|
Kommentaarid: 137 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
125 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ivoshiee
HV veteran
|
06.02.2006 16:58:25
Re: kahe kaabli liitmine |
|
|
olc kirjutas: |
Et mul on üks 10m võrgukaabel ja teine 5m, vaja kokku panna, on mingid karbikesed olemas milleabil neid lihtsalt kokku saab torgata?  |
On. Kabadi, kabadi poodi!
PS: Need on suht spetsiifilised jubinad ning Kartulisalong neid vaevalt müütab.
_________________ Folding@home
FAH foorum |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
emty
HV Guru

|
06.02.2006 17:01:36
|
|
|
maeitea...mina oma lolli peaga leian, et odavaim viis oleks m6lemal juhtmel otsad maha kaksata, 2ra strippida, lihtsalt keerutamistaktikas kokku yhendada ja teipida....yhendus peaks ikka parem j22ma kui kahekordne pistikuyhendus l2bi mingi karbi...endal praegu sama systeemiga liimitud netijuhe ja t88tab nagu uus...
_________________ ei tea, kas netisõltuvuse vastu ka miskiseid plaastreid on?...
m/v: challenger, sportage |
|
Kommentaarid: 459 loe/lisa |
   |
381 |
|
tagasi üles |
|
 |
olc
HV Guru

|
06.02.2006 17:07:09
|
|
|
emty kirjutas: |
maeitea...mina oma lolli peaga leian, et odavaim viis oleks m6lemal juhtmel otsad maha kaksata, 2ra strippida, lihtsalt keerutamistaktikas kokku yhendada ja teipida....yhendus peaks ikka parem j22ma kui kahekordne pistikuyhendus l2bi mingi karbi...endal praegu sama systeemiga liimitud netijuhe ja t88tab nagu uus... |
soh, pole neil karpidel viga midagi, telefonide vahel on paljudel igasugu jagajad ja asjad, keegi ei kurda. karbist on lihtne lahti jälle võtta vajadusel. ei oska neid millegi järgi otsida kah. ex kui linna satub siis jooxen tevalod ja asjad läbi, kusagil ikka kuuldud ollaxe nendest
|
|
   |
125 |
|
tagasi üles |
|
 |
OFFF
HV veteran

|
06.02.2006 17:08:35
|
|
|
emty kirjutas: |
maeitea...mina oma lolli peaga leian, et odavaim viis oleks m6lemal juhtmel otsad maha kaksata, 2ra strippida, lihtsalt keerutamistaktikas kokku yhendada ja teipida....yhendus peaks ikka parem j22ma kui kahekordne pistikuyhendus l2bi mingi karbi...endal praegu sama systeemiga liimitud netijuhe ja t88tab nagu uus... |
Hea toon n6uab, et HV Andmeside foorumis sellised h2kke EI SOOVITATA!
A.
_________________ Õnnelikul malakamaal ei nuteta! Parem käsi abistab. Sõidame! |
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
1 :: |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
emty
HV Guru

|
06.02.2006 17:11:54
|
|
|
OFFF kirjutas: |
Hea toon n6uab, et HV Andmeside foorumis sellised h2kke EI SOOVITATA!
A. |
oot...mis see on nüüd seadusevastane v6i?...midagi tuksi sellega ei keera ju...see lihtsalt kiire d-i-y-viis, et saada juhe kasutusse, kui inimesel on megakiire sellega...
aga no andke andeks, kui ei tohi...ei teadnud...aga sooviks p6hjendust, miks ei tohi...ps n2iteks...
_________________ ei tea, kas netisõltuvuse vastu ka miskiseid plaastreid on?...
|
   |
381 |
|
tagasi üles |
|
 |
iceincube
HV veteran

|
06.02.2006 17:21:13
|
|
|
tahaks ka teada miks ei või teada anda, et tavaline kokkukeerutamine+teip töötab ka.
enadal ka kodus üks juhe mis on kehest kohas niimoodi kokku pandud. ja töötab nagu muiste.
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
olc
HV Guru

|
06.02.2006 17:29:42
|
|
|
iceincube kirjutas: |
tahaks ka teada miks ei või teada anda, et tavaline kokkukeerutamine+teip töötab ka.
enadal ka kodus üks juhe mis on kehest kohas niimoodi kokku pandud. ja töötab nagu muiste. |
no võrgujuhe on keerupaar siiski. kui sirgex tõmmata siis muutub häiretaluvus ja asjad. ei ytlegi et ei tohi, lihtsalt nii ei ole ilus
|
|
   |
125 |
|
tagasi üles |
|
 |
p2ep
HV veteran
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
olc
HV Guru

|
06.02.2006 19:49:33
|
|
|
voh sõlmes või mitte aga nii on lihtsam ja ilusam
|
|
   |
125 |
|
tagasi üles |
|
 |
p2ep
HV veteran
|
06.02.2006 19:56:52
|
|
|
Veel: C5EJÄTK
Dataprojekt
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
OFFF
HV veteran

|
07.02.2006 12:28:51
|
|
|
H2kkide halbdusest on palju juttu SELLES TEEMAS:
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=230277
Mis nüüd puutub "seadusevastasusse" siis - kokkukeeratud-ja-teibiga-lapitud kaabel EI OLE enam CAT5 (6, vms). Standard ei n2e ette. Seega, kui sa soovitad lappida ja J2tad mainimata, et selle lappimise tagaj2rjel saab CAT5 kaablist "triikrauajuhe" siis jagad Sa V22RINFORMATSIOONI! V22rinfo jagamine on lahtlemata taunimisv22rne.
A.
_________________ Õnnelikul malakamaal ei nuteta! Parem käsi abistab. Sõidame! |
|
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
iceincube
HV veteran

|
07.02.2006 17:21:24
|
|
|
Seega, kui sa soovitad lappida ja J2tad mainimata, et selle lappimise tagaj2rjel saab CAT5 kaablist "triikrauajuhe" siis jagad Sa V22RINFORMATSIOONI! |
pole nüüd eriline võrguspets, aga mida sa selle triikraua juhtme all mõtled.
töötab ju, juhe lihtsalt jätkatud, pealegi igasugused stepslid ja pistikud ka katkestavad juhtme.
lugesin antud teemat ka. Mis seal ikka, eks jätan meelde.
|
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
OFFF
HV veteran

|
07.02.2006 18:26:27
|
|
|
iceincube kirjutas: |
Seega, kui sa soovitad lappida ja J2tad mainimata, et selle lappimise tagaj2rjel saab CAT5 kaablist "triikrauajuhe" siis jagad Sa V22RINFORMATSIOONI! |
pole nüüd eriline võrguspets, aga mida sa selle triikraua juhtme all mõtled.
|
Seda, et kaabeldus EI VASTA enam EIA/TIA 568A Standardile. (Mitte segi ajada sama nimega "otsatamise" skeemile).
K6ik! T88tab ju, ei ole argument.
T88stustandardile MITTEVASTAVATE lahenduste pakkumine on by default considered as Bad Thing[tm]
Kodus, teki all, ehita mistahes triikrauajuhtmetest omale v6rku, aga siin me sellest EI R22GI ja T29V lahendusi EI SOOVITA!!!
A.
|
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
emty
HV Guru

|
07.02.2006 18:33:13
|
|
|
Seda, et kaabeldus EI VASTA enam EIA/TIA 568A Standardile. (Mitte segi ajada sama nimega "otsatamise" skeemile).
K6ik! T88tab ju, ei ole argument.
T88stustandardile MITTEVASTAVATE lahenduste pakkumine on by default considered as Bad Thing[tm]
Kodus, teki all, ehita mistahes triikrauajuhtmetest omale v6rku, aga siin me sellest EI R22GI ja T29V lahendusi EI SOOVITA!!!
A. |
kuule...rahune maha nüüd...ega me seda maailmaturule myyma ei l2he, et mingid standardid kotiksid...inimene tahab enda tarbeks seda onju...s6bralik soovitus ei ole ju liiast...
tegelikult ei tohiks suvalisi juhtmeid ka ilma jootmata yhendada, kuna sellega eirataks tuleohutuseeskirju...casemod-i ei tohi ka 2kki ilma arhitektuurin6ukogu kirjaliku loata teha?...
yks asi on oma tarbeks...kui see pole otseselt keelatud, on see lubatud...
|
   |
381 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDvurle
HV pensionär

|
07.02.2006 18:38:14
|
|
|
emty, kas Sa oled kuunud midagi NEXT-ist ja FEXT-ist? Kui ei, siis ära anna soovitusi mis kõlbavad vaid kassi hänna alla.
Pealegi ehitad tuppa saatja.
_________________ Teie küsimused on vastatavad, kuid meie vastused on küsitavad.
IT uudissõnad. Pihuarvuti - pihkar, pihuarvuti kasutaja - pihkur. |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ivoshiee
HV veteran
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
olc
HV Guru

|
07.02.2006 18:44:22
|
|
|
Klge kodanikud, ärge muutuge labaseks ja isiklikuks. Olen oma küsimusele vastuse saanud ja selelga on teema ka end ammendanud. "kakelda" võite kodus naisega ka. jaxu!
|
|
   |
125 |
|
tagasi üles |
|
 |
iceincube
HV veteran

|
07.02.2006 18:47:22
|
|
|
minu arust on emty, jutus iva sees.
Kui me läheks seda kellelegi müüma, poleks asi õige, aga kui inimene ise teeb, siis pole viga.
ja Linnavurle, julgen kassi hänna asjus vastu vaielda.
mul läks see lahendus toas lae alla. sobib ideaalselt, ei pidanud mingeid tange ka kuskilt tooma
ja äkki räägis siis lähemalt mis need NEXT ja FEXT on.
|
|
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
nuhk
Kreisi kasutaja

|
07.02.2006 18:58:47
|
|
|
Ütleks selle peale, et signaal jookseb / ei jookse ikka läbi kaablite, mitte standardite. Viimast võib ja peabki soovitama, hea kui koos põhjendusega - ega's nad ilmaasjata olemas ole... ja nii ka enamasti tehakse. Standardile mittevastavat võrgukaablit nimetatakse tõesti vahel triikrauajuhtmeks, sobitamata antennikaablit pesunööriks jne - seda on väikse irvitamisega ja sõbralikult juba kaua aastaid tehtud.
Aga et kõrvalisele eraisikule peale põrgata, nõuda või ette kirjutada - mo jaoks hakkab sarnane avaliku foorumi eraomanikuna käitumine juba terike arusaamatuks muutuma. Kas midagi on halvasti, hr OFFF?
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dzinn
HV vaatleja
|
07.02.2006 19:04:40
|
|
|
oot-oot, ma jäin mõtlema... ma olen korduvalt kasutanud selliseid AMP junne mis käivad serverikappides. Ühte otsa tuleb laepealt kaabel töökohast ja teises otsas läheb juba pisike patch ruuterisse vms. e mis sobib "kaablimeestele", peaks sobima ka mulle
samas ilusam oleks loomulikult selline... http://www.komplett.co.uk/mlf/produkt/bilder/processed/250/100334.jpg
D
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
07.02.2006 19:28:13
|
|
|
Enne kui siin tuleb taaskordne standard vs häkk sõda tasuks mõttega läbi lugeda OFFF'i poolt toodud eelmine teema. Seal on üsna selgelt ära toodud miks ei tasuks selliseid asju teistele soovitada.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
NuCleo
Kreisi kasutaja

|
07.02.2006 19:38:20
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
Enne kui siin tuleb taaskordne standard vs häkk sõda tasuks mõttega läbi lugeda OFFF'i poolt toodud eelmine teema. Seal on üsna selgelt ära toodud miks ei tasuks selliseid asju teistele soovitada. |
Kahtlemata on kasutaja OFFFil õigus, aga selline pealekargamine oli nüüd küll tema poolt väheke imelik.
.peace
_________________ 'sup? |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDvurle
HV pensionär

|
07.02.2006 19:43:35
|
|
|
iceincube, NEXT elik Near End Crosstalk elik Lähema otsa ülekostvus. FEXT elik Far End Crosstalk elik kaugema otsa ülekostvus.
Mõlemal juhul on tegu segava faktoriga, mis põhjustab võrgu töös häireid ja aeglustab võrgu kiirust.
Lisaks on kokkukeerutatud traadiotsad ka pisikesed saatjad, mis mõjuvad halvasti suvalise raadiosagedusi kasutava seadme tööle.
_________________ Teie küsimused on vastatavad, kuid meie vastused on küsitavad.
IT uudissõnad. Pihuarvuti - pihkar, pihuarvuti kasutaja - pihkur. |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
iceincube
HV veteran

|
07.02.2006 20:12:37
|
|
|
ok lugesin korra uuesti OFFF- i soovitatud teema läbi ja silma jäi ainult see et eestimaa rahvas on lambad, kes ei oska näpitsaid ja teipi kasutada.
no offence.
mina aga tunnistan ausalt, et mina just pooldan natuke ajude kasutamist. Ei pea kõige jaoks raha kulutama.
mul oli vaja ühest toast teise vedada võrgukaabel läbi ühe augu seinas. kuna otsikud läbi ei mahu sealt siis ei saand osta ka valmis juppi koos valmis otstega.
kas oleks ma pidand siis tehniku kutsuma linnast 24Km eemale maale koos oma tangidega v. ma pole nii rikas.
ostsin siis lihtaslt vajaliku pikkusega kaabli ja ühe tavalise 1.8M kaabli millel siis otsad olemas.
ajasin pika osa läbi augu ja lasin naksti valmis kaabli keskelt pooleks. ja siis teip kätte ja mõlemasse otsa otsikuga jupp, ja valmis.
ja ega need segavad faktorid netti küll nagu ei aeglusta mul märgatavalt, kuna nagunii ei kasuta ma seda 10Mbit/s ära.
muidugi kui mul rahast kahju ei oleks, ostaks selle julla vahele.
mis puutub soovitusse, siis jah. kas peab kirjutama, et see vajab natuke mõistust. kui oled loll ära tee vms.
miks üldse sellist asja häkkiks nimetada?
OFFF-i poolt antud lingis pooldan täielikult death-i ja kännuämmelg-u juttu.
mina leian just et foorumis võik olla juttu asjadest mis natuke käsi määrima panevad. ei pea kõike ilusas plastkarbis ostma.
vanasti ehitas iga peremees omale ise sauna v maja ei kukkund nnad ühti kokku ja tapnus sadu inimesi
miks mitte ka tänapäeval, isegi kui pole standardi järgi. ise tehtud hästi tehtud.
muidugi saan aru, et 220V v suurema pingega ei tasu jamada.
ag tegu oli siiski nõrkvooluga.
|
|
   |
37 |
|
tagasi üles |