praegune kellaaeg 22.06.2025 17:23:24
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Looja
HV kasutaja

|
06.02.2006 15:28:20
Vertikaalsed triibud...? |
|
|
Niisiis ühes kastis sees vana video 3dfx Voodoo Banchee(16mb) ja probleem siis selles, et viskab lihtsalt winis istudes (filmidest või mängudest rääkimata ) ekraanile vertikaalsed sinised triibud...winis vähem, mängudes rohkem...
kaardil peal nii radikas kui vent, nii et temperatuuris ei tohiks probleem olla, samuti olen proovinud erinevaid drivereid- kah ei mingit muutust. Kõige tõenäolisem, et kaart vanuse tõttu õhtal a enne lutsu viskamist küsin ka HV asjatundjate arvamust...
...et siis mis arvate...milles probleem?
tänud
EDIT: mõtteid, arvamusi...???
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
-vodafone-
HV Guru

|
06.02.2006 15:37:17
|
|
|
Äkki jahutus halvasti peal?
|
|
Kommentaarid: 244 loe/lisa |
   |
1 :: |
3 :: |
216 |
|
tagasi üles |
|
 |
Iron miki
HV kasutaja

|
06.02.2006 17:10:20
|
|
|
Mul viskab teinekord winis heledal taustal punakas-pruunid vertikaalsed triibud, videost see olla ei saa sest olen mitme videokaardiga proovinud ja kõigiga sama.Monitori on veits jama garantiisse ka viia sest need tekivad kuidas jumal juhatab.
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|