praegune kellaaeg 21.06.2025 09:12:41
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
tuumamees
HV vaatleja

|
20.01.2003 06:19:31
viewsonic E70F, pilt keskelt hägune ? |
|
|
tegemist siis viewsonicu suht odava kuvariga ja probleem mille täna avastasin on järgmine : äärtest on pilt ilusti terav aga keskelt tunduks nagu natukene hägune ja seoses sellega tekkis paar küsimust:
1. kas tegemist võib olla ka mingi driveri or smth kalaga ?
2. pole küll eriline mängur aga viimase nädalaga on mitut uut mängu proovitud ja kas mäng kui selline, ei või driverit või mida iganes tuksi keerata/mõjutada ?
3. või äkki on asi hoopis videokaardis, videokaardiks on ATI Xpert 2000 Pro vanake ?
Kuna ma olen selle kuvariga juba 3 korda garantiis käinud ja ta seal alati ca kuu - poolteist vedeleb, siis mõtlesin natukene maad uurida.
|
|
tagasi üles |
|
 |
zeppelin
Kreisi kasutaja

|
20.01.2003 06:25:25
|
|
|
järsku hakkab kineskoop hoopis ära väsima
|
|
Kommentaarid: 128 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
117 |
|
tagasi üles |
|
 |
ihvike
HV Guru
|
20.01.2003 13:28:33
|
|
|
Kuidas monitori contrast/brightness settingutega on? Enamasti kiputakse need põhja lükkama ja seetõttu vananebki kineskoop liiga kiiresti. Üldiselt on üsna lihtsalt võimalik see pilt keskelt teravaks keerata (nurkade teravuse teatava kao hinnaga).
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
traks
HV Guru
|
20.01.2003 16:24:19
|
|
|
ma olen alati öelnud et viewsonicu mollid sakivad, nüüd olen nac oma väidet muutnud ja ütlen et viewsonicu odavama otsa mollid sakivad :p
tüüpviga- neil läheb alati pilt jube uduseks
aga jah sul vist õnneks päris nii kaugele asi pole läinud, näpi menüüsid, äkki leiad midagi
hüva nõu iga päev
|
|
Kommentaarid: 337 loe/lisa |
   |
1 :: |
304 |
|
tagasi üles |
|
 |
tuumamees
HV vaatleja

|
20.01.2003 17:07:57
|
|
|
tänan soovituste eest, ex katsetan seda menüü näppimist aga jah, ma olen ka viewsonicu kuvarites pettunud. üldse ei saa ma sellest aru, et kuidas saab neil selline garantiiremont olla eestis, kui kuvar oli viimast korda seal, siis tuli välja, et kogu viga oli üks kaitse, mida nad vahetasid täpselt kuu aega
_________________ dumbuser.ee |
|
tagasi üles |
|
 |
tuumamees
HV vaatleja

|
22.01.2003 02:34:47
|
|
|
vaatasin need brightness/contrast settingud ka üle, mõlemad on ca kolmveerandi peal.
kõige huvitavam mis täna juhtus oli see, et pilt läks hetkeks 1 - 2 cm võrra laiemaks ja kui tagasi normaal suurusesse läks, oli see hägusus kadunud:)
kuigi jah, ei usu eriti, et see asi niimoodi jääb.
_________________ dumbuser.ee |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|