Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Enemy Territory märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 169, 170, 171 ... 236, 237, 238  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
TeArGaS
HV kasutaja

sõnum 25.01.2006 17:53:31 vasta tsitaadiga

[quote="eRRal"]Tere Teargas! Mina olen team-eesti kapten ehk siis eesti rahvusliku koondise ametlik esindaja.
Kui Teie tahate eesti koondise vastu teha scrimi or cw-d, siis palun tule irc-sse ja v6ta minuga yhendust kanalil #team-eesti (irc.quakenet.org).
Leiame sobiva aja ja koha. Mitte mingil juhul ei toimuks m2ng 10vs10....6vs6 on standardis paika pandud ja nii me ka m2ngime. V6tke v6i j2tke.

Lugesin terve selle teemaarutluse siinkohal ka ise l2bi ja pean tunnistama, Teargas, et mulje kogu sellest kremplist j22b ikka suht naljakas küll.
Teargas...kui sa ikka fakte ei tea ja asjades selge pole, siis palun 2ra lahmi suvalist teksti.

Elar alias erral
erral@idle.ee[/quote]

OK erral võtan sinuga lähiajal ühendust! :wink:

IRW! Ma üldse ei imesta kui enamus teist on totaalsed no-life ET onajad kes kõigele lisaks on veel rämedad rate-peded kah! :lol:
eino naerge palju tahate..... aga kui juhtub ime ja lutti saate siis naeran mina ennast ribadeks! :lol:
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 4
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
eRRal
HV kasutaja
eRRal

sõnum 25.01.2006 17:55:16 vasta tsitaadiga

TeArGaS kirjutas:
eRRal kirjutas:
Tere Teargas! Mina olen team-eesti kapten ehk siis eesti rahvusliku koondise ametlik esindaja.
Kui Teie tahate eesti koondise vastu teha scrimi or cw-d, siis palun tule irc-sse ja v6ta minuga yhendust kanalil #team-eesti (irc.quakenet.org).
Leiame sobiva aja ja koha. Mitte mingil juhul ei toimuks m2ng 10vs10....6vs6 on standardis paika pandud ja nii me ka m2ngime. V6tke v6i j2tke.

Lugesin terve selle teemaarutluse siinkohal ka ise l2bi ja pean tunnistama, Teargas, et mulje kogu sellest kremplist j22b ikka suht naljakas küll.
Teargas...kui sa ikka fakte ei tea ja asjades selge pole, siis palun 2ra lahmi suvalist teksti.

Elar alias erral
erral@idle.ee

OK erral võtan sinuga lähiajal ühendust! icon_wink.gif

IRW! Ma üldse ei imesta kui enamus teist on totaalsen no-life ET onajad kes kõigele lisaks on veel rämedad rate-peded kah! icon_lol.gif

Oot oot...aga mis see siia puutub?

Marduuhin
HV Guru
Marduuhin

sõnum 25.01.2006 17:57:16 vasta tsitaadiga

Marduuhin kirjutas:
TeArGaS kirjutas:
ja mind ei koti enam mis te siin mölisete.... lärmake edasi mul pohh mina jään nüüd siin teemas vait!

Meeldetuletus. icon_wink.gif
Tore oleks, kui Sa tõesti natukene viisakust ja eesti keelt õpiksid.. icon_wink.gif
deadmeat
HV kasutaja
deadmeat

sõnum 25.01.2006 18:00:47 vasta tsitaadiga

teargas ehk oleks võimalik paluda teilt kui te quote'mise ära õpiksite, sest kuramuse raske on su teksti jälgida muidu. Loodan, et ei ole palju palutud. Äitähh
PS! u rox
Kommentaarid: 103 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 91
tagasi üles
M8T0
HV Guru

sõnum 25.01.2006 18:01:47 vasta tsitaadiga

miks ES ei pand quakeconi kinni ? arvestades , et ......

EDIT: ahja reidipede olen ma küll . http://www.rate.ee/users/InterFace
ole hea mine pane mulle paar kümmet, aitäh.

viimati muutis M8T0 25.01.2006 18:05:57, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 87 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 78
tagasi üles
ispy
HV kasutaja
ispy

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 25.01.2006 18:04:33 vasta tsitaadiga

InterFace kirjutas:
miks ES ei pand quakeconi kinni ? arvestades , et ......

prolly seal polnud neile konkurentsi ja ei ole ju mõtet minna siis..
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 31
tagasi üles
hentz
HV Guru
hentz

sõnum 25.01.2006 18:06:49 vasta tsitaadiga

TeArGaS, quakeconist tead midagi?
tagasi üles
lighT
HV veteran
lighT

sõnum 25.01.2006 18:35:12 vasta tsitaadiga

TeArGaS kirjutas:
eRRal kirjutas:
Tere Teargas! Mina olen team-eesti kapten ehk siis eesti rahvusliku koondise ametlik esindaja.

Elar alias erral
erral@idle.ee

OK erral võtan sinuga lähiajal ühendust! icon_wink.gif

IRW! Ma üldse ei imesta kui enamus teist on totaalsen no-life ET onajad kes kõigele lisaks on veel rämedad rate-peded kah! icon_lol.gif
Mina tean eRRali irl ja olen ka teisi paljusi näinud ja kui sa ei tea kellest jutt siis zip-it.. Ja palun solvu isiklikult, aga ma pole nii totut 22a. inimest veel näinud, sorry aga ma olen ETs nimetatud "ebasõbralikumaks persooniks" ja kui ma otsiksin 11a. postitatuit poste kuskilt, siis ei leiaks ma ka sealt sinuväärset loba.
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
DarknezZ
HV kasutaja

sõnum 25.01.2006 18:42:33 SentiNel kasutab alatult n2xi kontot: vasta tsitaadiga

Kõik, mis ma suudan öelda, on WOW!
Nii humoorikat teksti pole ma pika aja jooksul kuulnud/lugenud, kui just purjus austini möla välja arvata...

Gaawd, mis tekst...
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 29
tagasi üles
TeArGaS
HV kasutaja

sõnum 25.01.2006 18:42:52 vasta tsitaadiga

ok waddever....olen siis vait, ma ei viitsi enam selliste fag´idega möliseda! :lol:
tagasi üles
lighT
HV veteran
lighT

sõnum 25.01.2006 18:47:44 vasta tsitaadiga

TeArGaS kirjutas:
ok waddever....olen siis vait, ma ei viitsi enam selliste fag´idega möliseda! icon_lol.gif
Jahaa, ma sinuasemel immigreeruks kuhugi soome või leetu. Sorry, aga kui nii edasi läheb saadan ma selle teema(uurin IPd ka välja) igasse Eesti kooli lugeda, aga asi on selles, et kuna koole ikkagi palju siis kes on su algklassi/põhikooli(kui sul see lõpetatud) Eesti keele õpetaja? Btw see, et sul koolis kõige suurem till on ei ole sellepärast, et sa nii isa oled vaid vanusevahe pärast.
tagasi üles
StillWater
HV vaatleja

sõnum 25.01.2006 19:09:15 vasta tsitaadiga

TeArGaS kirjutas:
MIDA VIT*U???????????? jälle hakka b mingi nokkimine!!!!!! MA POLE ENNAST VÕÕRASTE SULGEDEGA EHTIND!!!!!! LIHTSALT TÕIN SIIA SELLE SERVU AADRESSI ET KES TAHAB SAAKS TULLA JA ENNAST PROOVILE PANNA!!!!!! icon_mad.gif icon_mad.gif icon_mad.gifˇ

TeArGaS kirjutas:

1) KRT ÕPI LUGEMA!!!
2) INIMESED EI SAA VIST IKKA ARU ET RÄÄGIN ]ES[ ja ]CS[ LIIKMETE KOHTA MITTE NENDE KÕIGI KOHTA KES
ET1-s (ehk sis kus noobe kah kõvasti!) MÄNGIVAD! KUI TE POLE ]ES[ ja ]CS[ LIIKMEID TIIMINA MÄNGIMAS NÄINUD
ET2-s SIIS HOIDKE OMA MOKAD KINNI EX! icon_mad.gif JA KLANN EI MÄNGI AINULT PUBLIC PUB WADDEVER SERVUDES!!! icon_mad.gif
3) KLANNIL ON NÄDALAS 2-3 SCRIMI TEISTE KLANNIDEGA NII ET STFU SELLE KOHA PEALT! icon_mad.gif
4) INTERFACE JUBE KÕVA MEES OLED OMAARUST JAH? OK OLED KÕVA JAH ET-s AGA HUINA KAS SIIS
ON SUL VAJA KOHE KÕIGIGA TUUSA PANNA? ....ÜLDISELT TUNDUB ET SA POLE PÄRIS ELUS VIST KORRALIKULT
PEKSA SAANUD NING ONAD SEAL ET-s PIDADES ENNAST SUPERKÕVAKS MEHEKS ....HAHAAA! icon_lol.gif
5) SPAWNKILLERID ON NOOBID JA JUTUL LÕPP! icon_wink.gif
6) ÜLDISELT KÄIGE KÕIK P E R S E!!! MUUD TE EI TEE KUI NOKITE SIIN IGA SÕNA KALLAL JA MÄNGITE KÕVAT MEES! icon_mad.gif
ja mind ei koti enam mis te siin mölisete.... lärmake edasi mul pohh mina jään nüüd siin teemas vait!

TeArGaS kirjutas:

INTERFACE ise oled IDIOOT! ma tean seda kõike mis sa ütlesid! ma nagu mainisin ju ET NEIL PALJU TAHTJAID! seega pakkusid nad esialgu 10 vs 10 välja! Ja MA TEAN et tavaliselt toimub 6vs6 ning tean ka seda et asi toimub
OFFICIAL/STANDARD MAPPIDEGA!!!!!!! OMFG!!!!!!!! IM NOT SOOOOO DUMB!!!!!! icon_mad.gif

PS! ok ma üritan siis teiega IRC´i kaudu ühendust saada! kõik need stopwatch´id , ETPRO 3.2.4 jne. värgid EI OLE PROBLEEM!!!!! OMFG!!! neil ju oma serverid ja nad teevad mis tahavad! icon_rolleyes.gif

http://www.delfi.ee/archive/article.php?id=11836527&categoryID=120&ndate=1135059329

no comments
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
TeArGaS
HV kasutaja

sõnum 25.01.2006 19:24:45 vasta tsitaadiga

lighT kirjutas:
TeArGaS kirjutas:
ok waddever....olen siis vait, ma ei viitsi enam selliste fag´idega möliseda! icon_lol.gif
Jahaa, ma sinuasemel immigreeruks kuhugi soome või leetu. Sorry, aga kui nii edasi läheb saadan ma selle teema(uurin IPd ka välja) igasse Eesti kooli lugeda, aga asi on selles, et kuna koole ikkagi palju siis kes on su algklassi/põhikooli(kui sul see lõpetatud) Eesti keele õpetaja? Btw see, et sul koolis kõige suurem till on ei ole sellepärast, et sa nii isa oled vaid vanusevahe pärast.

like wtf? paluks nagu tsitaate mu tekstist kus olen teie arust Eesti keelega eksinud? icon_rolleyes.gif
btw olen nii põhikooli kui ka gümnaasiumi lõpetanud ning pole kordagi elus klassigi korranud!
ja lisaks oli mul keskkoolis eesti keel 5 ,praegu kõrgkoolis on ka meil selline aine nagu Eesti keel ja siiani
olen ka seal kõik arvestused väga edukalt läbinud! ....so stfu! icon_rolleyes.gif See, et mul siin mõned tähed tekstist puudu võivad olla
on minu klaviatuuri süü kuna asi on kulunud ja ei tööta enam nii hästi!
Paistab, et sa LIGHT oled ikke väga ülbe vennike! Huvitav kaugel sa ise oma haridustasemega oled? icon_confused.gif
Sinu ülbitsemisest tundub küll, et oled mingi ennasttäis 24h nonstop oksad laiali pubekas! icon_confused.gif
....seda võib järeldada ka sinu haigest pubekale omasest tekstist: "....Btw see, et sul koolis kõige suurem till on ei ole sellepärast.... " icon_rolleyes.gif eks igaüks teeb omad järeldused ....mina olen oma arvamuse sinu kohta juba öelnud! icon_wink.gif

viimati muutis TeArGaS 25.01.2006 19:28:03, muudetud 1 kord
tagasi üles
M8T0
HV Guru

sõnum 25.01.2006 19:26:46 vasta tsitaadiga

TeArGaS kirjutas:

miks sa räägid? icon_biggrin.gif
tagasi üles
lighT
HV veteran
lighT

sõnum 25.01.2006 19:28:01 vasta tsitaadiga

TeArGaS kirjutas:
lighT kirjutas:
TeArGaS kirjutas:

like wtf? paluks nagu tsitaate mu tekstist kus olen teie arust Eesti keelega eksinud? icon_rolleyes.gif
btw olen nii põhikooli kui ka gümnaasiumi lõpetanud ning pole kordagi elus klassigi korranud!
ja lisaks oli mul keskkoolis eesti keel 5 ....so stfu! icon_rolleyes.gif See, et mul siin mõned tähed tekstist puudu võivad olla
Paistab, et sa LIGHT oled ikke väga ülbe vennike! Huvitav kaugel sa ise oma haridustasemega oled? icon_confused.gif
Sinu ülbitsemisest tundub küll, et oled mingi ennasttäis 24h nonstop oksad laiali pubekas! icon_confused.gif
....seda võib järeldada ka sinu haigest pubekale omasest tekstist: "....Btw see, et sul koolis kõige suurem till on ei ole sellepärast.... " icon_rolleyes.gif eks igaüks teeb omad järeldused ....mina olen oma arvamuse sinu kohta juba öelnud! icon_wink.gif
ma olen nii kaugel nagu iga teine minuvanune nooruk, ei jah ma olen lahe lihtsalt, ma ei kannata selliseid vendasi ETs kes ingame asja ei jaga ja siis publicutes pwnivad.
tagasi üles
TeArGaS
HV kasutaja

sõnum 25.01.2006 19:33:17 vasta tsitaadiga

lighT kirjutas:
TeArGaS kirjutas:
lighT kirjutas:
TeArGaS kirjutas:

ja lisaks oli mul keskkoolis eesti keel 5 ....so stfu! icon_rolleyes.gif See, et mul siin mõned tähed tekstist puudu võivad olla
ma olen nii kaugel nagu iga teine minuvanune nooruk, ei jah ma olen lahe lihtsalt, ma ei kannata selliseid vendasi ETs kes ingame asja ei jaga ja siis publicutes pwnivad.

btw, lõpetaks nagu MINU nokkimise ET teema kallal ex! icon_rolleyes.gif Ma olen juba öelnud, et olen tavaline kesktaseme mängija
ja ei ole seda väitnud, et oman teid ET-s täiega! icon_wink.gif
Keskenduks nagu ]ES[ ja Team Eesti eelseisvale duellile ex! icon_wink.gif

EDIT: Interface ....ma lihtsalt ei saa rahu, sellised norijad ajavad närvi ja ma lausa PEAN kommenteerima! icon_lol.gif
EDIT2: Stillwater ....kui inimene on vihane ja närvis, siis nagu ei pööra erilist tähelepanu õigekirjale! icon_rolleyes.gif
PS! pooldan igati korrektset emakeele oskust ning olen vägagi rahul, et ülikoolis on emakeelt rohkem õppekavasse sisse toodud! thumbs_up.gif Kui vaatan mõnda kursakaaslast, siis tekib küll vahepeal tunne nagu oleks tegemist mingi välismaalasega
kes ei jaga Eesti keelest essugi icon_lol.gif

viimati muutis TeArGaS 25.01.2006 19:37:58, muudetud 1 kord
tagasi üles
lighT
HV veteran
lighT

sõnum 25.01.2006 19:36:42 vasta tsitaadiga

asi on selles, et(ma ei taha ülistada, kuna ma armastan vaid iseenaast) sa tahad pela teha tüüpidega, kes on tõestatud MAAILMA TIPP selles pelas. Ja siis ajad siin sellist juttu nagu pole varem kunagi pcw-l pelanud
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 25.01.2006 19:41:05 vasta tsitaadiga

Ei ma ei jõua seda matchi ära oodata icon_biggrin.gif Sellest tuleb totaalne persen*ss kindlalt,palun keegi võtke linti või andke teada millal toimub ja kui võimalus speccida on
Tore näha et mõnedel ego möllab,nalja nabani icon_razz1.gif
Kommentaarid: 104 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 1 :: 76
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
TeArGaS
HV kasutaja

sõnum 25.01.2006 19:46:49 vasta tsitaadiga

lighT kirjutas:
asi on selles, et(ma ei taha ülistada, kuna ma armastan vaid iseenaast) sa tahad pela teha tüüpidega, kes on tõestatud MAAILMA TIPP selles pelas. Ja siis ajad siin sellist juttu nagu pole varem kunagi pcw-l pelanud

Light on igati tore, et sa iseennast armastad, sest inimene peabki iseendale meeldima! icon_wink.gif
Tunnistan, et ei jaga ET maastikul asjast väga palju kuid olen ]ES[ tiimi näinud mängimas ja nad on tõesti vägagi head!
btw milles probleem üldse? ega ometigi mõned ET ässad siin põnnama ei löönud? icon_rolleyes.gif
Igatahes räägin edaspidi Team Eestiga IRC-s edasi ja loodetavasti saab ka ]ES[ vs Team Eesti duell toimuma! icon_wink.gif
EDIT: kusjuures ma ise usun ka, et ]ES[ võib vabalt lutti saada aga kõik on võimalik?! icon_rolleyes.gif
Kui ka ]ES[ kaotab saavad nad kindlasti kõvasti trenni teha ja oskusi parandada! icon_wink.gif
PS! kavatsen kindlasti asja "linti" võtta icon_razz1.gif ....lõbus veresaun tuleb ilmselt! icon_lol.gif
tagasi üles
Elof
HV Guru
Elof

sõnum 25.01.2006 19:56:19 vasta tsitaadiga

Ärge valetage icon_mad.gif
Mina olen maailma parim ET mängija 8)
Kommentaarid: 212 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 175
tagasi üles
M8T0
HV Guru

sõnum 25.01.2006 20:02:17 vasta tsitaadiga

TeArGaS kirjutas:
lighT kirjutas:

Light on igati tore, et sa iseennast armastad, sest inimene peabki iseendale meeldima! icon_wink.gif
Tunnistan, et ei jaga ET maastikul asjast väga palju kuid olen ]ES[ tiimi näinud mängimas ja nad on tõesti vägagi head!
btw milles probleem üldse? ega ometigi mõned ET ässad siin põnnama ei löönud? icon_rolleyes.gif
Igatahes räägin edaspidi Team Eestiga IRC-s edasi ja loodetavasti saab ka ]ES[ vs Team Eesti duell toimuma! icon_wink.gif
EDIT: kusjuures ma ise usun ka, et ]ES[ võib vabalt lutti saada aga kõik on võimalik?! icon_rolleyes.gif
Kui ka ]ES[ kaotab saavad nad kindlasti kõvasti trenni teha ja oskusi parandada! icon_wink.gif
PS! kavatsen kindlasti asja "linti" võtta icon_razz1.gif ....lõbus veresaun tuleb ilmselt! icon_lol.gif

*) duell = 1vs1
*) vägagi head kelle vastu? omasuguste vbl jah , niipalju kui sealt serverist näha nende mõtlemist ning aimi oskusi siis jah , parem ei hakka kommenteerima - sul siis kohe nutt lahti
*) minu silmadest demo uploadin nagunii koos statsiga üles
tagasi üles
kjaups
MeesKesTuliMetsast
kjaups

sõnum 25.01.2006 20:12:52 vasta tsitaadiga

ot:
TeArGaS, Sulle oleks AuMedalit vaja siin OT pärast. Lõpeta see solkimine. Arutage kusagil ircus või msnni ära, et kus ja millal match toimub ja pärast seda tule edasi rääkima.

Saan aru, et mul endal oli see poolaasta (12 klassis) eesti keel kaks, kuid kui ma ikka ütlen, et ma nüüd siis vait, siis ma ka vait.
Rohkem ma nina siia ise ei pista sellel teemal

Peaks oma nooremale vennale ka selle über servu adre andma, siis vaataks, kas keskklassist sutsu madalam korraldab ka seal midagi ära icon_lol.gif 8)

tagasi üles
TeArGaS
HV kasutaja

sõnum 25.01.2006 20:28:32 vasta tsitaadiga

InterFace kirjutas:
TeArGaS kirjutas:
lighT kirjutas:

*) duell = 1vs1
*) vägagi head kelle vastu? omasuguste vbl jah , niipalju kui sealt serverist näha nende mõtlemist ning aimi oskusi siis jah , parem ei hakka kommenteerima - sul siis kohe nutt lahti
*) minu silmadest demo uploadin nagunii koos statsiga üles

sry, duell tähendab jah 1vs1. See saab ikke olema 6vs6 icon_wink.gif
tagasi üles
steel18
HV vaatleja

sõnum 25.01.2006 20:45:11 vasta tsitaadiga

teargas plz stfu...
sebi aju omale plz üliõpilase mainet kakud maha siin sellise lamba jutuga, mingi mõttetu vaidlemine kel on parim clan maailmas... cmon...
pmst ]ES[ tagist on näha et mingid kõvad tegijad ei saa olla...
see et sina owni saad neilt ei tähenda et teised saavad vms
ära näkku löö sihukese jutu eest onju icon_wink.gif
tagasi üles
silver010
HV veteran
silver010

sõnum 25.01.2006 20:46:20 vasta tsitaadiga

tegelt üsna reaalselt võib juba ette kujutada mis seal toimuma hakkab, team eesti reibib neid spawni piiril, jänkid mõlisevad : "SPAWNKILL, SPAWNKILL" täpselt nagu teargas ja ei viitsi vastu hakatagi icon_neutral.gif , ja teargas, ainuke tähtis asi ei ole eestikeele hinne, vaid ka üldine keelekasutusoskus, viisakus ja intelligents, viimast rõhutaks icon_neutral.gif thumbs_up.gif
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 42
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Enemy Territory mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 169, 170, 171 ... 236, 237, 238  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.