Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
TeArGaS
HV kasutaja
|
25.01.2006 17:53:31
|
|
|
[quote="eRRal"]Tere Teargas! Mina olen team-eesti kapten ehk siis eesti rahvusliku koondise ametlik esindaja.
Kui Teie tahate eesti koondise vastu teha scrimi or cw-d, siis palun tule irc-sse ja v6ta minuga yhendust kanalil #team-eesti (irc.quakenet.org).
Leiame sobiva aja ja koha. Mitte mingil juhul ei toimuks m2ng 10vs10....6vs6 on standardis paika pandud ja nii me ka m2ngime. V6tke v6i j2tke.
Lugesin terve selle teemaarutluse siinkohal ka ise l2bi ja pean tunnistama, Teargas, et mulje kogu sellest kremplist j22b ikka suht naljakas küll.
Teargas...kui sa ikka fakte ei tea ja asjades selge pole, siis palun 2ra lahmi suvalist teksti.
Elar alias erral
erral@idle.ee[/quote]
OK erral võtan sinuga lähiajal ühendust! :wink:
IRW! Ma üldse ei imesta kui enamus teist on totaalsed no-life ET onajad kes kõigele lisaks on veel rämedad rate-peded kah! :lol:
eino naerge palju tahate..... aga kui juhtub ime ja lutti saate siis naeran mina ennast ribadeks! :lol:
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
eRRal
HV kasutaja

|
25.01.2006 17:55:16
|
|
|
TeArGaS kirjutas: |
eRRal kirjutas: |
Tere Teargas! Mina olen team-eesti kapten ehk siis eesti rahvusliku koondise ametlik esindaja.
Kui Teie tahate eesti koondise vastu teha scrimi or cw-d, siis palun tule irc-sse ja v6ta minuga yhendust kanalil #team-eesti (irc.quakenet.org).
Leiame sobiva aja ja koha. Mitte mingil juhul ei toimuks m2ng 10vs10....6vs6 on standardis paika pandud ja nii me ka m2ngime. V6tke v6i j2tke.
Lugesin terve selle teemaarutluse siinkohal ka ise l2bi ja pean tunnistama, Teargas, et mulje kogu sellest kremplist j22b ikka suht naljakas küll.
Teargas...kui sa ikka fakte ei tea ja asjades selge pole, siis palun 2ra lahmi suvalist teksti.
Elar alias erral
erral@idle.ee |
OK erral võtan sinuga lähiajal ühendust!
IRW! Ma üldse ei imesta kui enamus teist on totaalsen no-life ET onajad kes kõigele lisaks on veel rämedad rate-peded kah!  |
Oot oot...aga mis see siia puutub?
_________________ ... |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marduuhin
HV Guru

|
25.01.2006 17:57:16
|
|
|
Marduuhin kirjutas: |
ja mind ei koti enam mis te siin mölisete.... lärmake edasi mul pohh mina jään nüüd siin teemas vait! |
Meeldetuletus.  |
Tore oleks, kui Sa tõesti natukene viisakust ja eesti keelt õpiksid..
_________________ Eesti õigekeelsussõnaraamat ÕS 2018 |
|
Kommentaarid: 128 loe/lisa |
   |
2 :: |
108 |
|
tagasi üles |
|
 |
deadmeat
HV kasutaja

|
25.01.2006 18:00:47
|
|
|
teargas ehk oleks võimalik paluda teilt kui te quote'mise ära õpiksite, sest kuramuse raske on su teksti jälgida muidu. Loodan, et ei ole palju palutud. Äitähh
PS! u rox
|
|
Kommentaarid: 103 loe/lisa |
   |
91 |
|
tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
25.01.2006 18:01:47
|
|
|
miks ES ei pand quakeconi kinni ? arvestades , et ......
EDIT: ahja reidipede olen ma küll . http://www.rate.ee/users/InterFace
ole hea mine pane mulle paar kümmet, aitäh.
viimati muutis M8T0 25.01.2006 18:05:57, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 87 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
ispy
HV kasutaja

|
25.01.2006 18:04:33
|
|
|
InterFace kirjutas: |
miks ES ei pand quakeconi kinni ? arvestades , et ...... |
prolly seal polnud neile konkurentsi ja ei ole ju mõtet minna siis..
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
hentz
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 423 loe/lisa |
   |
9 :: |
4 :: |
341 |
|
tagasi üles |
|
 |
lighT
HV veteran

|
25.01.2006 18:35:12
|
|
|
eRRal kirjutas: |
Tere Teargas! Mina olen team-eesti kapten ehk siis eesti rahvusliku koondise ametlik esindaja.
Elar alias erral
erral@idle.ee |
OK erral võtan sinuga lähiajal ühendust!
IRW! Ma üldse ei imesta kui enamus teist on totaalsen no-life ET onajad kes kõigele lisaks on veel rämedad rate-peded kah!  |
Mina tean eRRali irl ja olen ka teisi paljusi näinud ja kui sa ei tea kellest jutt siis zip-it.. Ja palun solvu isiklikult, aga ma pole nii totut 22a. inimest veel näinud, sorry aga ma olen ETs nimetatud "ebasõbralikumaks persooniks" ja kui ma otsiksin 11a. postitatuit poste kuskilt, siis ei leiaks ma ka sealt sinuväärset loba.
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
DarknezZ
HV kasutaja
|
25.01.2006 18:42:33
SentiNel kasutab alatult n2xi kontot: |
|
|
Kõik, mis ma suudan öelda, on WOW!
Nii humoorikat teksti pole ma pika aja jooksul kuulnud/lugenud, kui just purjus austini möla välja arvata...
Gaawd, mis tekst...
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
TeArGaS
HV kasutaja
|
25.01.2006 18:42:52
|
|
|
ok waddever....olen siis vait, ma ei viitsi enam selliste fag´idega möliseda! :lol:
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
lighT
HV veteran

|
25.01.2006 18:47:44
|
|
|
ok waddever....olen siis vait, ma ei viitsi enam selliste fag´idega möliseda!  |
Jahaa, ma sinuasemel immigreeruks kuhugi soome või leetu. Sorry, aga kui nii edasi läheb saadan ma selle teema(uurin IPd ka välja) igasse Eesti kooli lugeda, aga asi on selles, et kuna koole ikkagi palju siis kes on su algklassi/põhikooli(kui sul see lõpetatud) Eesti keele õpetaja? Btw see, et sul koolis kõige suurem till on ei ole sellepärast, et sa nii isa oled vaid vanusevahe pärast.
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
StillWater
HV vaatleja
|
25.01.2006 19:09:15
|
|
|
MIDA VIT*U???????????? jälle hakka b mingi nokkimine!!!!!! MA POLE ENNAST VÕÕRASTE SULGEDEGA EHTIND!!!!!! LIHTSALT TÕIN SIIA SELLE SERVU AADRESSI ET KES TAHAB SAAKS TULLA JA ENNAST PROOVILE PANNA!!!!!! ˇ
|
1) KRT ÕPI LUGEMA!!!
2) INIMESED EI SAA VIST IKKA ARU ET RÄÄGIN ]ES[ ja ]CS[ LIIKMETE KOHTA MITTE NENDE KÕIGI KOHTA KES
ET1-s (ehk sis kus noobe kah kõvasti!) MÄNGIVAD! KUI TE POLE ]ES[ ja ]CS[ LIIKMEID TIIMINA MÄNGIMAS NÄINUD
ET2-s SIIS HOIDKE OMA MOKAD KINNI EX! JA KLANN EI MÄNGI AINULT PUBLIC PUB WADDEVER SERVUDES!!!
3) KLANNIL ON NÄDALAS 2-3 SCRIMI TEISTE KLANNIDEGA NII ET STFU SELLE KOHA PEALT!
4) INTERFACE JUBE KÕVA MEES OLED OMAARUST JAH? OK OLED KÕVA JAH ET-s AGA HUINA KAS SIIS
ON SUL VAJA KOHE KÕIGIGA TUUSA PANNA? ....ÜLDISELT TUNDUB ET SA POLE PÄRIS ELUS VIST KORRALIKULT
PEKSA SAANUD NING ONAD SEAL ET-s PIDADES ENNAST SUPERKÕVAKS MEHEKS ....HAHAAA!
5) SPAWNKILLERID ON NOOBID JA JUTUL LÕPP!
6) ÜLDISELT KÄIGE KÕIK P E R S E!!! MUUD TE EI TEE KUI NOKITE SIIN IGA SÕNA KALLAL JA MÄNGITE KÕVAT MEES!
ja mind ei koti enam mis te siin mölisete.... lärmake edasi mul pohh mina jään nüüd siin teemas vait! |
INTERFACE ise oled IDIOOT! ma tean seda kõike mis sa ütlesid! ma nagu mainisin ju ET NEIL PALJU TAHTJAID! seega pakkusid nad esialgu 10 vs 10 välja! Ja MA TEAN et tavaliselt toimub 6vs6 ning tean ka seda et asi toimub
OFFICIAL/STANDARD MAPPIDEGA!!!!!!! OMFG!!!!!!!! IM NOT SOOOOO DUMB!!!!!!
PS! ok ma üritan siis teiega IRC´i kaudu ühendust saada! kõik need stopwatch´id , ETPRO 3.2.4 jne. värgid EI OLE PROBLEEM!!!!! OMFG!!! neil ju oma serverid ja nad teevad mis tahavad!  |
http://www.delfi.ee/archive/article.php?id=11836527&categoryID=120&ndate=1135059329
no comments
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
TeArGaS
HV kasutaja
|
25.01.2006 19:24:45
|
|
|
lighT kirjutas: |
ok waddever....olen siis vait, ma ei viitsi enam selliste fag´idega möliseda!  |
Jahaa, ma sinuasemel immigreeruks kuhugi soome või leetu. Sorry, aga kui nii edasi läheb saadan ma selle teema(uurin IPd ka välja) igasse Eesti kooli lugeda, aga asi on selles, et kuna koole ikkagi palju siis kes on su algklassi/põhikooli(kui sul see lõpetatud) Eesti keele õpetaja? Btw see, et sul koolis kõige suurem till on ei ole sellepärast, et sa nii isa oled vaid vanusevahe pärast. |
like wtf? paluks nagu tsitaate mu tekstist kus olen teie arust Eesti keelega eksinud?
btw olen nii põhikooli kui ka gümnaasiumi lõpetanud ning pole kordagi elus klassigi korranud!
ja lisaks oli mul keskkoolis eesti keel 5 ,praegu kõrgkoolis on ka meil selline aine nagu Eesti keel ja siiani
olen ka seal kõik arvestused väga edukalt läbinud! ....so stfu! See, et mul siin mõned tähed tekstist puudu võivad olla
on minu klaviatuuri süü kuna asi on kulunud ja ei tööta enam nii hästi!
Paistab, et sa LIGHT oled ikke väga ülbe vennike! Huvitav kaugel sa ise oma haridustasemega oled?
Sinu ülbitsemisest tundub küll, et oled mingi ennasttäis 24h nonstop oksad laiali pubekas!
....seda võib järeldada ka sinu haigest pubekale omasest tekstist: "....Btw see, et sul koolis kõige suurem till on ei ole sellepärast.... " eks igaüks teeb omad järeldused ....mina olen oma arvamuse sinu kohta juba öelnud!
viimati muutis TeArGaS 25.01.2006 19:28:03, muudetud 1 kord |
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
25.01.2006 19:26:46
|
|
|
miks sa räägid?
|
|
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
lighT
HV veteran

|
25.01.2006 19:28:01
|
|
|
Jahaa, ma sinuasemel immigreeruks kuhugi soome või leetu. Sorry, aga kui nii edasi läheb saadan ma selle teema(uurin IPd ka välja) igasse Eesti kooli lugeda, aga asi on selles, et kuna koole ikkagi palju siis kes on su algklassi/põhikooli(kui sul see lõpetatud) Eesti keele õpetaja? Btw see, et sul koolis kõige suurem till on ei ole sellepärast, et sa nii isa oled vaid vanusevahe pärast. |
like wtf? paluks nagu tsitaate mu tekstist kus olen teie arust Eesti keelega eksinud?
btw olen nii põhikooli kui ka gümnaasiumi lõpetanud ning pole kordagi elus klassigi korranud!
ja lisaks oli mul keskkoolis eesti keel 5 ....so stfu! See, et mul siin mõned tähed tekstist puudu võivad olla
Paistab, et sa LIGHT oled ikke väga ülbe vennike! Huvitav kaugel sa ise oma haridustasemega oled?
Sinu ülbitsemisest tundub küll, et oled mingi ennasttäis 24h nonstop oksad laiali pubekas!
....seda võib järeldada ka sinu haigest pubekale omasest tekstist: "....Btw see, et sul koolis kõige suurem till on ei ole sellepärast.... " eks igaüks teeb omad järeldused ....mina olen oma arvamuse sinu kohta juba öelnud!  |
ma olen nii kaugel nagu iga teine minuvanune nooruk, ei jah ma olen lahe lihtsalt, ma ei kannata selliseid vendasi ETs kes ingame asja ei jaga ja siis publicutes pwnivad.
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
TeArGaS
HV kasutaja
|
25.01.2006 19:33:17
|
|
|
ja lisaks oli mul keskkoolis eesti keel 5 ....so stfu! See, et mul siin mõned tähed tekstist puudu võivad olla
....seda võib järeldada ka sinu haigest pubekale omasest tekstist: "....Btw see, et sul koolis kõige suurem till on ei ole sellepärast.... " eks igaüks teeb omad järeldused ....mina olen oma arvamuse sinu kohta juba öelnud!  |
ma olen nii kaugel nagu iga teine minuvanune nooruk, ei jah ma olen lahe lihtsalt, ma ei kannata selliseid vendasi ETs kes ingame asja ei jaga ja siis publicutes pwnivad. |
btw, lõpetaks nagu MINU nokkimise ET teema kallal ex! Ma olen juba öelnud, et olen tavaline kesktaseme mängija
ja ei ole seda väitnud, et oman teid ET-s täiega!
Keskenduks nagu ]ES[ ja Team Eesti eelseisvale duellile ex!
EDIT: Interface ....ma lihtsalt ei saa rahu, sellised norijad ajavad närvi ja ma lausa PEAN kommenteerima!
EDIT2: Stillwater ....kui inimene on vihane ja närvis, siis nagu ei pööra erilist tähelepanu õigekirjale!
PS! pooldan igati korrektset emakeele oskust ning olen vägagi rahul, et ülikoolis on emakeelt rohkem õppekavasse sisse toodud! Kui vaatan mõnda kursakaaslast, siis tekib küll vahepeal tunne nagu oleks tegemist mingi välismaalasega
kes ei jaga Eesti keelest essugi
viimati muutis TeArGaS 25.01.2006 19:37:58, muudetud 1 kord |
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
lighT
HV veteran

|
25.01.2006 19:36:42
|
|
|
asi on selles, et(ma ei taha ülistada, kuna ma armastan vaid iseenaast) sa tahad pela teha tüüpidega, kes on tõestatud MAAILMA TIPP selles pelas. Ja siis ajad siin sellist juttu nagu pole varem kunagi pcw-l pelanud
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
25.01.2006 19:41:05
|
|
|
Ei ma ei jõua seda matchi ära oodata Sellest tuleb totaalne persen*ss kindlalt,palun keegi võtke linti või andke teada millal toimub ja kui võimalus speccida on
Tore näha et mõnedel ego möllab,nalja nabani
|
|
Kommentaarid: 104 loe/lisa |
   |
4 :: |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
TeArGaS
HV kasutaja
|
25.01.2006 19:46:49
|
|
|
asi on selles, et(ma ei taha ülistada, kuna ma armastan vaid iseenaast) sa tahad pela teha tüüpidega, kes on tõestatud MAAILMA TIPP selles pelas. Ja siis ajad siin sellist juttu nagu pole varem kunagi pcw-l pelanud |
Light on igati tore, et sa iseennast armastad, sest inimene peabki iseendale meeldima!
Tunnistan, et ei jaga ET maastikul asjast väga palju kuid olen ]ES[ tiimi näinud mängimas ja nad on tõesti vägagi head!
btw milles probleem üldse? ega ometigi mõned ET ässad siin põnnama ei löönud?
Igatahes räägin edaspidi Team Eestiga IRC-s edasi ja loodetavasti saab ka ]ES[ vs Team Eesti duell toimuma!
EDIT: kusjuures ma ise usun ka, et ]ES[ võib vabalt lutti saada aga kõik on võimalik?!
Kui ka ]ES[ kaotab saavad nad kindlasti kõvasti trenni teha ja oskusi parandada!
PS! kavatsen kindlasti asja "linti" võtta ....lõbus veresaun tuleb ilmselt!
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elof
HV Guru

|
25.01.2006 19:56:19
|
|
|
Ärge valetage
Mina olen maailma parim ET mängija 8)
|
|
Kommentaarid: 212 loe/lisa |
   |
2 :: |
175 |
|
tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
25.01.2006 20:02:17
|
|
|
asi on selles, et(ma ei taha ülistada, kuna ma armastan vaid iseenaast) sa tahad pela teha tüüpidega, kes on tõestatud MAAILMA TIPP selles pelas. Ja siis ajad siin sellist juttu nagu pole varem kunagi pcw-l pelanud |
Light on igati tore, et sa iseennast armastad, sest inimene peabki iseendale meeldima!
Tunnistan, et ei jaga ET maastikul asjast väga palju kuid olen ]ES[ tiimi näinud mängimas ja nad on tõesti vägagi head!
Igatahes räägin edaspidi Team Eestiga IRC-s edasi ja loodetavasti saab ka ]ES[ vs Team Eesti duell toimuma!
EDIT: kusjuures ma ise usun ka, et ]ES[ võib vabalt lutti saada aga kõik on võimalik?!
Kui ka ]ES[ kaotab saavad nad kindlasti kõvasti trenni teha ja oskusi parandada!
PS! kavatsen kindlasti asja "linti" võtta ....lõbus veresaun tuleb ilmselt!  |
*) duell = 1vs1
*) vägagi head kelle vastu? omasuguste vbl jah , niipalju kui sealt serverist näha nende mõtlemist ning aimi oskusi siis jah , parem ei hakka kommenteerima - sul siis kohe nutt lahti
*) minu silmadest demo uploadin nagunii koos statsiga üles
|
|
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
kjaups
MeesKesTuliMetsast

|
25.01.2006 20:12:52
|
|
|
ot: |
TeArGaS, Sulle oleks AuMedalit vaja siin OT pärast. Lõpeta see solkimine. Arutage kusagil ircus või msnni ära, et kus ja millal match toimub ja pärast seda tule edasi rääkima.
Saan aru, et mul endal oli see poolaasta (12 klassis) eesti keel kaks, kuid kui ma ikka ütlen, et ma nüüd siis vait, siis ma ka vait.
Rohkem ma nina siia ise ei pista sellel teemal |
Peaks oma nooremale vennale ka selle über servu adre andma, siis vaataks, kas keskklassist sutsu madalam korraldab ka seal midagi ära 8)
_________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€ |
|
Kommentaarid: 166 loe/lisa |
   |
3 :: |
135 |
|
tagasi üles |
|
 |
TeArGaS
HV kasutaja
|
25.01.2006 20:28:32
|
|
|
InterFace kirjutas: |
PS! kavatsen kindlasti asja "linti" võtta ....lõbus veresaun tuleb ilmselt!  |
*) duell = 1vs1
*) vägagi head kelle vastu? omasuguste vbl jah , niipalju kui sealt serverist näha nende mõtlemist ning aimi oskusi siis jah , parem ei hakka kommenteerima - sul siis kohe nutt lahti
*) minu silmadest demo uploadin nagunii koos statsiga üles |
sry, duell tähendab jah 1vs1. See saab ikke olema 6vs6
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
steel18
HV vaatleja
|
25.01.2006 20:45:11
|
|
|
teargas plz stfu...
sebi aju omale plz üliõpilase mainet kakud maha siin sellise lamba jutuga, mingi mõttetu vaidlemine kel on parim clan maailmas... cmon...
pmst ]ES[ tagist on näha et mingid kõvad tegijad ei saa olla...
see et sina owni saad neilt ei tähenda et teised saavad vms
ära näkku löö sihukese jutu eest onju
|
|
tagasi üles |
|
 |
silver010
HV veteran

|
25.01.2006 20:46:20
|
|
|
tegelt üsna reaalselt võib juba ette kujutada mis seal toimuma hakkab, team eesti reibib neid spawni piiril, jänkid mõlisevad : "SPAWNKILL, SPAWNKILL" täpselt nagu teargas ja ei viitsi vastu hakatagi , ja teargas, ainuke tähtis asi ei ole eestikeele hinne, vaid ka üldine keelekasutusoskus, viisakus ja intelligents, viimast rõhutaks
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|