Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
TeArGaS
HV kasutaja
|
25.01.2006 00:37:05
|
|
|
lighT kirjutas: |
TeArGaS kirjutas: |
hentz kirjutas: |
TeArGaS, <b>piix</b> keri <b>piixu</b>, täiesti haige vend oled...ma ei suuda enam... |
hentz ....no comments!  |
teargas sa oled taun, sa saadad MAAILMA ÜHE KÕIGE TUGEVAMA klannile kirja sooviga teha nendega koos 6on6. kuigi ma pean tunnistama, et paljudega sealt pelanud ja vastased on lastavad, aga arvestades sinu juttu siin, soovitaksin sul mitte oma aega raisata. Btw ära siin foorumis ka eriti rohkem käi, kuna imo ma siin ikkagi suht algaja(2003 a. joinisin, user soits), siis siin on ikka tavaks kuulata neid kes midagi teavad, mitte ise suure suuga muliseda. |
ex näis mis ]ES[ klann otsustab.... kui nad tõesti arvavad et Team Eesti on liiga tugev siis pean tõesti pettuma
aga kui nad on nõus siis ex näis kas leitakse neutraalne server ja koht
_________________ fuuuck off and have a nice day! ;D |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
kjaups
MeesKesTuliMetsast

|
25.01.2006 00:39:52
|
|
|
Sorry, et enda nina vahele segan. Ise küll enam ET-d ei pela, kuid olen sealse eluga vist rohkem kursis kui TeArGaS.
U96 ja IDEL tõid vist MM-l 1 ja 3-nda koha, ning kui nüüd need tüübid kokku panna ja usa prillipapadega VS teha, siis ma tahan küll mingit videot või portsu scriine näha
. Edu siis vaidlemisel
_________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€ |
|
Kommentaarid: 166 loe/lisa |
   |
3 :: |
135 |
|
tagasi üles |
|
 |
ispy
HV kasutaja

|
25.01.2006 00:59:11
|
|
|
kas scrim tähendab midagi pikemalt ka või on see lihtsalt war-i jaoks nimetus?
selgitust tahan.
edit: teargas, tegelikult oled ka üliõpilane?
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
lighT
HV veteran

|
25.01.2006 00:59:54
|
|
|
ma hakkan pooldama juba seda et paneks sellele tüübile negatiivse siinse tekitatud spammi eest, vahepeal ma mõtlen, et ta teeb nalja.
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
TeArGaS
HV kasutaja
|
25.01.2006 01:05:54
|
|
|
lighT kirjutas: |
ma hakkan pooldama juba seda et paneks sellele tüübile negatiivse siinse tekitatud spammi eest, vahepeal ma mõtlen, et ta teeb nalja. |
võid vabalt mulle negatiivse panna kui tahad.... mind see ei koti!
ispy olen jah üliõpilane ja mis siis?
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
project
HV Guru

|
25.01.2006 01:08:02
|
|
|
suht huvitav on lugeda seda teksti siin, aga eks nii palju kui on inimesi on ka arvamusi... aga kui mäng toimub, siis tahaks speccama tulla
E: selle kohta et sa 2 kuu pärast 22 aastaseks saad ( http://www.rate.ee/userinfo.php?id=1276139 ) ootaks ma küll sinult mõistvamat suhtumist ja vähem põikpäisust, aga iseloom on iseloom. peace out
viimati muutis project 25.01.2006 01:22:45, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
84 |
|
tagasi üles |
|
 |
madness
HV veteran

|
25.01.2006 01:13:19
|
|
|
ETTV ülekannet paluks !
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
silver010
HV veteran

|
25.01.2006 01:20:08
|
|
|
ega jah, sellist komöödiat tahaks isegi näha, võtaks igast kandist lausa linti ja puha
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
25.01.2006 01:27:08
|
|
|
project, mis teha. tihti kukub esimene vasikas aia taha. tundub et teargas on päris kaugele aia taha kukkunud.
btw mis ülikool? EBS? või mõni muu ülikool kus ainepunkte omale osta saab?
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
TeArGaS
HV kasutaja
|
25.01.2006 01:34:59
|
|
|
painkillah kirjutas: |
project, mis teha. tihti kukub esimene vasikas aia taha. tundub et teargas on päris kaugele aia taha kukkunud.
btw mis ülikool? EBS? või mõni muu ülikool kus ainepunkte omale osta saab?  |
ok see oli nüüd küll isiklik solvang! soovitan sul mokk kinni hoida! Ei ma pole NEVER mingeid ainepunkte ostnud ja
pole ka võimalik seda teha! Üldiselt nagu asi ei puutu teemasse või mis?! et võiks nagu teemas püsida?!
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
silver010
HV veteran

|
25.01.2006 01:51:46
|
|
|
eino tõesti, cmon 13 aastased koolivennad ajavad ka targemat juttu, ja asi pole muidugi ainult jutus, vaid ka tekstivormistuses, üldises iseloomus ja viisakuses
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
25.01.2006 02:28:06
|
|
|
TeArGaS, tavaliselt ma tõesti ei kipu inimese iseloomu ja personaalsete külgede ligi. aga no tõesti, kui sa oled 21 aastat vana siis võiks selle elementaarsemagi suhtlemise ära õppida. rääkimata et oled tudeng, kas teil ülikoolis siis esimesel kursusel väljendusoskust ei õpetatud?
sorri mees, aga inimene kellelt oodatakse juba täiskasvand persooni käitumist võiks ka vastavalt proovida käituda. eks mina olen süüdi jah hetkel avalikus laimus, aga ega sinagi parem pole " omg spawnkiller noob hahahaha " jne.
lihtsalt kahju on näha, et jälle üks inimkeha raisatud kasutu mõistuse peale.
isegi puberteediealisi noorukeid nähtud sinust arukama jutuga, ja mitte ainult üks kord.
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
TeArGaS
HV kasutaja
|
25.01.2006 06:07:51
|
|
|
ok ]ES[ on nõus ja ilmselt toimub siis 10 vs 10 sest neil tekkis väga palju
tahtjaid kes tahaksid team eesti-le asskick´i teha! (kui muidugi Team Eesti suudab niipalju liikmeid
kokku ajada! )
Nende esialgne tiim siis selline:
]ES[ Elite
Batman
Robin
Fanta
Evilone
Fat Bastard
Pufnstuf
Killer*Bunny
Animeniac
Recon
PNS
kuna ise IRC-d ei kasuta siis oleks tore kui mõni Team Eesti liige oma maili vms. annaks edasiste tingimuste/reeglite arutamiseks!
irw.... mind enam ei huvitagi kumb lutti saab.... igatahes võimas madin peaks tulema!
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
25.01.2006 08:31:13
|
|
|
sa oled idioot?
ET toimub 6on6 ning kui cbeuro6v6 cfg järgi.
sa ikka tead misasi on stopwatch või mitu roundi mängitakse või mis on officialmaplist või mismoodi käib punktisüsteem???????
sa ei tea vist nagu ÜLDSE mitte midagi ...
EDIT: sulle siis selgitamiseks kuna sa nagunii ei tea :
1) match toimub A-B-B-A süsteemis , ehk siis kumbki tiim valib ühemapi.
teamA hakkab ründama samas kui teab B kaitseb , siis kui 'aeg on setitud' või tulemuseks on fullhold hakkab teamB ründama ja teamA kaitsma. eesmärgiks on vastase aeg ületeha.
Sama toimub nüüd teisel mapil. scoorideks saab olla 0:0 , 1:0 , 2:0 , 3:0 , 4:0 , 3:1 , 2;1 , 2:2 jne
2) official maplist on:
* radar
* sw_oasis_b3
* supplydepot2
* sw_goldrush_te
* braundorf_b4
* et_ice
st teisi mappe ei tohi mängida ja nende tulemused ei lähe arvesse ( pole vastase probleem kui sina pole harjund neid mappe mängima, need on suht ülemailmsed või vähemalt euroopas kasutatavad) USA vist mängib tglt reactorit kah mis siinpool aint praccides või väiksemates cuppides kasutusel . cb official map ta aga ei ole
3) serveril peab peal olema ETPRO3.2.4 koos viiamse CB6v6 configa mis määrab ära mapi timelimiti , classipiirangud jnejnejne
http://www.clanbase.com/rules.php?lid=984 <--- loe ise reeglitest lähemalt
IRC kohapealt . mind ei koti kui sa ei oska/suuda/taha seda kasutada , sest kogu süsteema käib IRC põhiselt. #team-eesti ... #et.gather.ee ... #idle.ee jne
viimati muutis M8T0 25.01.2006 10:17:53, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 87 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Herr Kurm
Piiratud kasutaja

|
25.01.2006 08:53:17
|
|
|
Teargas, minu pakkumine - aja 3 kõige kõvemat aimerit ESust kokku ja mina teen nendega 1o3 oasises. Ajaks laupäeva õhtu jms. 1o6 ei julge te (sina kui ESi esindaja?) nähtavasti teha
_________________ -logod, firmaidentiteet, küljendamine, flash-
-portfolio- |
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
2 :: |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
StillWater
HV vaatleja
|
25.01.2006 11:21:17
|
|
|
Juhtusin ka seda teemat lugema ja pole ammu nii palju narnud. TeArGaS - keskmine 13 aastane omab ka paremat sõnakasutust ning suudab lauseid normaalsemalt formuleerida. Imelik kuidas ülikool sulle nii halvasti mõjub, äkki peaksid eriala või elukohta vahetama? Kurb tegelt et riik või vanemad oma raha selle peale kulutavad et ühest ahvist inimest teha.
Proovin ka siis serverid järele ja annan teada kuidas mul nende smurfidega läheb. ning TeArGaS : mida rohekm räägid sa asjadest millest sa midagi ei tea, seda lollimaks sa end teed.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bad Sector
HV veteran
|
25.01.2006 11:34:24
|
|
|
StillWater kirjutas: |
Juhtusin ka seda teemat lugema ja pole ammu nii palju narnud. TeArGaS - keskmine 13 aastane omab ka paremat sõnakasutust ning suudab lauseid normaalsemalt formuleerida. Imelik kuidas ülikool sulle nii halvasti mõjub, äkki peaksid eriala või elukohta vahetama? Kurb tegelt et riik või vanemad oma raha selle peale kulutavad et ühest ahvist inimest teha.
Proovin ka siis serverid järele ja annan teada kuidas mul nende smurfidega läheb. ning TeArGaS : mida rohekm räägid sa asjadest millest sa midagi ei tea, seda lollimaks sa end teed. |
aitab äkki niisama flame'misest??? need igasugused lingvistilised kõrvalepõiked ja Eesti haridussüsteemi üle arutamised hakkab seda teemat juba ülearu koormama, kas te ei leia?
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
teadmamees
HV veteran

|
25.01.2006 11:56:11
|
|
|
see teargasi antud lineup on täiesti mittemidagiütlev, kuna kõik seal olevad vennad on täiesti tundmatud. ahjaa, ja rate konto on juba sujuvalt blokeeritud doh
_________________ pensionil |
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
TeArGaS
HV kasutaja
|
25.01.2006 15:05:39
|
|
|
[quote="InterFace"]sa oled idioot?
ET toimub 6on6 ning kui cbeuro6v6 cfg järgi.
sa ikka tead misasi on stopwatch või mitu roundi mängitakse või mis on officialmaplist või mismoodi käib punktisüsteem???????
sa ei tea vist nagu ÜLDSE mitte midagi ...
EDIT: sulle siis selgitamiseks kuna sa nagunii ei tea :
1) match toimub A-B-B-A süsteemis , ehk siis kumbki tiim valib ühemapi.
teamA hakkab ründama samas kui teab B kaitseb , siis kui 'aeg on setitud' või tulemuseks on fullhold hakkab teamB ründama ja teamA kaitsma. eesmärgiks on vastase aeg ületeha.
Sama toimub nüüd teisel mapil. scoorideks saab olla 0:0 , 1:0 , 2:0 , 3:0 , 4:0 , 3:1 , 2;1 , 2:2 jne
2) official maplist on:
* radar
* sw_oasis_b3
* supplydepot2
* sw_goldrush_te
* braundorf_b4
* et_ice
st teisi mappe ei tohi mängida ja nende tulemused ei lähe arvesse ( pole vastase probleem kui sina pole harjund neid mappe mängima, need on suht ülemailmsed või vähemalt euroopas kasutatavad) USA vist mängib tglt reactorit kah mis siinpool aint praccides või väiksemates cuppides kasutusel . cb official map ta aga ei ole
3) serveril peab peal olema ETPRO3.2.4 koos viiamse CB6v6 configa mis määrab ära mapi timelimiti , classipiirangud jnejnejne
http://www.clanbase.com/rules.php?lid=984 <--- loe ise reeglitest lähemalt
IRC kohapealt . mind ei koti kui sa ei oska/suuda/taha seda kasutada , sest kogu süsteema käib IRC põhiselt. #team-eesti ... #et.gather.ee ... #idle.ee jne[/quote]
INTERFACE ise oled IDIOOT! ma tean seda kõike mis sa ütlesid! ma nagu mainisin ju ET NEIL PALJU TAHTJAID! seega pakkusid nad esialgu 10 vs 10 välja! Ja MA TEAN et tavaliselt toimub 6vs6 ning tean ka seda et asi toimub
OFFICIAL/STANDARD MAPPIDEGA!!!!!!! OMFG!!!!!!!! IM NOT SOOOOO DUMB!!!!!! :x
PS! ok ma üritan siis teiega IRC´i kaudu ühendust saada! kõik need stopwatch´id , ETPRO 3.2.4 jne. värgid EI OLE PROBLEEM!!!!! OMFG!!! neil ju oma serverid ja nad teevad mis tahavad! :roll:
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
StillWater
HV vaatleja
|
25.01.2006 15:37:43
|
|
|
TeArGaS kas sa ei tunne et teed end ise lolliks siin? esiteks ei tea sa isegi et pingidel 20 ja 200 on vahe:
EI ma ei ole mingi uus ET mängija..... lihtsalt ei teadnud seda et ping niimoodi asja mõjutab
|
Sa ei tea sa midagi CB'st
SRY! MINA ei ole sellest kuulnud!
|
Järgmisena pakud sa välja et arutada reegleid ja mängijate arvu
kuna ise IRC-d ei kasuta siis oleks tore kui mõni Team Eesti liige oma maili vms. annaks edasiste tingimuste/reeglite arutamiseks!
|
ning nüüd väidad et oled kogu aeg teadnud et mägitakse 6v6 ja official mappidega/reeglitega (millised on siis ametlikud reeglid kui inimene ei tea mis CB on?)
INTERFACE ise oled IDIOOT! ma tean seda kõike mis sa ütlesid! ma nagu mainisin ju ET NEIL PALJU TAHTJAID! seega pakkusid nad esialgu 10 vs 10 välja! Ja MA TEAN et tavaliselt toimub 6vs6 ning tean ka seda et asi toimub
OFFICIAL/STANDARD MAPPIDEGA!!!!!!! OMFG!!!!!!!! IM NOT SOOOOO DUMB!!!!!!
PS! ok ma üritan siis teiega IRC´i kaudu ühendust saada! kõik need stopwatch´id , ETPRO 3.2.4 jne. värgid EI OLE PROBLEEM!!!!! OMFG!!! neil ju oma serverid ja nad teevad mis tahavad!  |
btw stopwatch on asi mis on tegelt ainsuses, aga nuh sinul kui spetsialistil ametlike mängude alal on loomulikult õigus.
nüüd aga väljendame emotsioone sinu moodi: IRW!!!!! IRW~!!!!!!!!!!
IRW!!!!!!!!!!!! IRW!!!!!!!!!!!!!!!
IRW!!!!!!!!!!!!
viimati muutis StillWater 25.01.2006 16:37:41, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
kristoka
Kreisi kasutaja

|
25.01.2006 16:15:11
|
|
|
TeArGaS
Kas oled tõesti nii kõva mees et suudad üksi kogule HV rahvale ära teha,sinu jutust saab nii aru.
Ma ise ei ütleks et ma teab mis hea mängija ole,aga ikkagi nii moodi ei tasu ärbelda sinu poolt ning teisi sõimata noo ma ei tea,
ise oled veel 21 aastane ka.
Kristo
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
3 :: |
5 :: |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
eRRal
HV kasutaja

|
25.01.2006 17:46:29
|
|
|
Tere Teargas! Mina olen team-eesti kapten ehk siis eesti rahvusliku koondise ametlik esindaja.
Kui Teie tahate eesti koondise vastu teha scrimi or cw-d, siis palun tule irc-sse ja v6ta minuga yhendust kanalil #team-eesti (irc.quakenet.org).
Leiame sobiva aja ja koha. Mitte mingil juhul ei toimuks m2ng 10vs10....6vs6 on standardis paika pandud ja nii me ka m2ngime. V6tke v6i j2tke.
Lugesin terve selle teemaarutluse siinkohal ka ise l2bi ja pean tunnistama, Teargas, et mulje kogu sellest kremplist j22b ikka suht naljakas küll.
Teargas...kui sa ikka fakte ei tea ja asjades selge pole, siis palun 2ra lahmi suvalist teksti.
Elar alias erral
erral@idle.ee
_________________ ... |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Smoking
HV Guru

|
25.01.2006 17:50:09
|
|
|
eRRal kirjutas: |
Tere Teargas! Mina olen team-eesti kapten ehk siis eesti rahvusliku koondise ametlik esindaja.
Kui Teie tahate eesti koondise vastu teha scrimi or cw-d, siis palun tule irc-sse ja v6ta minuga yhendust kanalil #team-eesti (irc.quakenet.org).
Leiame sobiva aja ja koha. Mitte mingil juhul ei toimuks m2ng 10vs10....6vs6 on standardis paika pandud ja nii me ka m2ngime. V6tke v6i j2tke.
Lugesin terve selle teemaarutluse siinkohal ka ise l2bi ja pean tunnistama, Teargas, et mulje kogu sellest kremplist j22b ikka suht naljakas küll.
Teargas...kui sa ikka fakte ei tea ja asjades selge pole, siis palun 2ra lahmi suvalist teksti.
Elar alias erral
erral@idle.ee |
Väge hea, et oleksite nõus mängima. Tahaks juba huviga tulemusi näha, kuigi kardan, et haledalt saavad ET vennad. Kuna ju teada, et Eesti mängjad väga kõval tasemel maailmas.
|
|
Kommentaarid: 360 loe/lisa |
   |
298 |
|
tagasi üles |
|
 |
TeArGaS
HV kasutaja
|
25.01.2006 17:52:23
|
|
|
[quote="eRRal"]Tere Teargas! Mina olen team-eesti kapten ehk siis eesti rahvusliku koondise ametlik esindaja.
Elar alias erral
erral@idle.ee[/quote]
OK erral võtan sinuga lähiajal ühendust! :wink:
IRW! Ma üldse ei imesta kui enamus teist on totaalsen no-life ET onajad kes kõigele lisaks on veel rämedad rate-peded kah! :lol:
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
ispy
HV kasutaja

|
25.01.2006 17:52:33
|
|
|
Vaatasin su mõttetu demo ära ja no comments.... oled ikke imelik küll!
1) see kelle vastu mängisid ]CS[scorpion on üpris uus mängija a ta pole mingi proff
2) sa ise ütlesid et sul on aimbot.... ime sis pole et ta sinuga õiendama hakkas!
3) sa väitsid adminnile, et mina olevat öelnud "this server is very pro" ....JAH see server on VERY PRO! Kui vaid sinusugune noobikene satuks kokku seal ]ES[ liikmetega mängima.... nemad OWNiks SIND!
sattusid sinna väga valel ajal kui kedagi ei olnud
4) kui sa ei tea mis isegi SCRIM tähendam sis ime pole et adminil sinu vastu huvi ka pole! ....noob  |
selle jutu järgi lihtsalt mõtlesin vanuse üle
ärme teargase kallal noki, kui team-eesti vs. ]ES[ ära tuleb siis on kõik selge
edit:
tsitaat: |
IRW! Ma üldse ei imesta kui enamus teist on totaalsen no-life ET onajad kes kõigele lisaks on veel rämedad rate-peded kah!  |
edit2: imesi ei juhtu.
viimati muutis ispy 25.01.2006 17:55:08, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |