Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Enemy Territory märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 82, 83, 84 ... 117, 118, 119  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
lighT
HV veteran
lighT

sõnum 21.01.2006 16:48:16 vasta tsitaadiga

Sirius kirjutas:
InterFace kirjutas:
TeArGaS kirjutas:
kui kellelgi huvi on sis http://www.evilsmurfs.com
1) spawnkill on KEELATUD ja adminnid specivad pidevalt! (reeglid websadil)
2) XP save 24h
3) klannil on 4 ET servut: et.evilsmurfs.com (standard maps), et2.evilsmurfs.com (custom maps), et3.evilsmurfs.com (scrim server), et4.evilsmurfs.com (ET fun games, basketball jne.)

Ise olen klanni liige ]CS[TeArGaS ja asun enamasti et1 ja et2 servudes icon_wink.gif
Tulge ja pange ennast proovile.... ja kui väga tõsiseid vastaseid tahate soovitan et2-e servusse minna.... seal suht segased profid icon_lol.gif

Sellel klannil on veel mitmeid mängu servereid peale ET .....Battlefield 2, Day Of Defeat, Counter Strike Source jne.

* kust kuradi kohast se no-spawnkill jura on üldse võetud ? odavalt närvi ajab kui mingid afid kukuvad kisama . on se minu probleem siis et 6vs1 vms ei suudeta maha võtta ?

* sitaks segased profid olid küll jah . täis tavalisi pubnoobe icon_rolleyes.gif . ainuke kus mingisugust taset võib kohata on siiski efterlyst

kuule interface, sa saad iga suvalise matsi käest bg-s juba owni, efteris oled sa puhta peksupoiss siis ju. icon_rolleyes.gif
rolf.. kuul sulle selle eest.nuubid ego aina tõuseb
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Herr Kurm
Piiratud kasutaja
Herr Kurm

sõnum 21.01.2006 16:53:17 vasta tsitaadiga

irw soits poleb intule icon_rolleyes.gif aga see, et inter kuskil random nuubilt bg-s oma saab ei tähenda, et ta päris skillitu oleks

EDIT: xxx

viimati muutis Herr Kurm 21.01.2006 17:38:43, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 19
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
lighT
HV veteran
lighT

sõnum 21.01.2006 17:34:46 vasta tsitaadiga

Herr Kurm kirjutas:
irw soits poleb intule icon_rolleyes.gif aga see, et inter kuskil random nuubilt bg-s oma saab ei tähenda, et et tal mingit skilli pole
sina virtuaalnoks hoia oma lõuad koos.
tagasi üles
inca
HV Guru
inca

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 21.01.2006 17:50:51 vasta tsitaadiga

Jah kurm, aga kui sul juba mingisugune tase laskmises on, ega siis sellist venda naljalt ei leiagi. Nii öelda et üldse maha ei saa on siiski harva võimalust. Mingi vega ja mystic ehk. If näiteks on ka väga hea selles 1on1 värgis, kuid hea päeva puhul(ma tean if vihkab seda väljendit:>) ja piisava viha korral saab tema ja mõne muugi venna maha. Mis siis, et ma eriti hästi ei lase.
TeArGaS
HV kasutaja

sõnum 22.01.2006 01:02:34 vasta tsitaadiga

InterFace kirjutas:
TeArGaS kirjutas:
2) XP save 24h
3) klannil on 4 ET servut: et.evilsmurfs.com (standard maps), et2.evilsmurfs.com (custom maps), et3.evilsmurfs.com (scrim server), et4.evilsmurfs.com (ET fun games, basketball jne.)

Ise olen klanni liige ]CS[TeArGaS ja asun enamasti et1 ja et2 servudes icon_wink.gif
Tulge ja pange ennast proovile.... ja kui väga tõsiseid vastaseid tahate soovitan et2-e servusse minna.... seal suht segased profid icon_lol.gif

Sellel klannil on veel mitmeid mängu servereid peale ET .....Battlefield 2, Day Of Defeat, Counter Strike Source jne.

* kust kuradi kohast se no-spawnkill jura on üldse võetud ? odavalt närvi ajab kui mingid afid kukuvad kisama . on se minu probleem siis et 6vs1 vms ei suudeta maha võtta ?

* sitaks segased profid olid küll jah . täis tavalisi pubnoobe icon_rolleyes.gif . ainuke kus mingisugust taset võib kohata on siiski efterlyst

JA ODAVALT NÄRVI AJAB kui sinusugused NOOB-SPAWNKILLERID hüppavad spawni ja sis teevad mass-murder.... ja sis veel pärast hõiskavad OLEN KÕVA MEES! icon_lol.gif ....krt ole mees ja tee 1vs1 thompsoniga! ....PUBNOOBE? Fuuuck U!
Tule et2-te ja saad lutti nii mis tolmab! ....seal omavad sind kõik ära! (no mõni noob leidub kah vahest icon_rolleyes.gif )
Sinu jutust tundub mulle et oled mingi noob-spawnkill-fragger keda huvitab ainult mitu killi oled saanud....
mäng käib nagu OBJECTIVE peale või mis?!
aga kui tunned ennast õnnelikuna efterlyst-is siis lase käia ja ole spawnkiller noob edasi! icon_wink.gif icon_lol.gif
Igatahes spawnkilleritele tuleks dyno pekka toppida ja õhku lasta! vot mis ma arvan! icon_lol.gif

Kustav
HV veteran
Kustav

sõnum 22.01.2006 01:31:09 vasta tsitaadiga

TeArGaS kirjutas:
InterFace kirjutas:
TeArGaS kirjutas:
2) XP save 24h

JA ODAVALT NÄRVI AJAB kui sinusugused NOOB-SPAWNKILLERID hüppavad spawni ja sis teevad mass-murder.... ja sis veel pärast hõiskavad OLEN KÕVA MEES! icon_lol.gif ....krt ole mees ja tee 1vs1 thompsoniga! ....PUBNOOBE? Fuuuck U!
Tule et2-te ja saad lutti nii mis tolmab! ....seal omavad sind kõik ära! (no mõni noob leidub kah vahest icon_rolleyes.gif )
Sinu jutust tundub mulle et oled mingi noob-spawnkill-fragger keda huvitab ainult mitu killi oled saanud....
aga kui tunned ennast õnnelikuna efterlyst-is siis lase käia ja ole spawnkiller noob edasi! icon_wink.gif icon_lol.gif
Igatahes spawnkilleritele tuleks dyno pekka toppida ja õhku lasta! vot mis ma arvan! icon_lol.gif

Väga õige! anna see et2 ip, kus esmasel kohal asub objective, olen ammu sellist servut otsinud icon_smile.gif

silver010
HV veteran
silver010

sõnum 22.01.2006 01:51:33 vasta tsitaadiga

TeArGaS kirjutas:
InterFace kirjutas:
TeArGaS kirjutas:
2) XP save 24h

kui interface oletas, et nüüd on nii kõva mees ja kõik teavad teda, siis, näe elus näide, kõik ei teagi icon_lol.gif
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 42
tagasi üles
hentz
HV Guru
hentz

sõnum 22.01.2006 02:05:44 vasta tsitaadiga

TeArGaS kirjutas:
InterFace kirjutas:
TeArGaS kirjutas:
2) XP save 24h

ma võiksin 1000.- krooni peale kihla vedada et 1o1 sina versus interface, sa ei saaks ühtegi killi tema vastu.
Kommentaarid: 423 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 4 :: 341
tagasi üles
M8T0
HV Guru

sõnum 22.01.2006 02:33:53 vasta tsitaadiga

TeArGaS , sul on veel palju õppida icon_wink.gif

ahja lisada veel siia et peab ikka idiootsus olema , et teha 40 ja 55 slotiseid servereid pealegi etpub modiga ? kift kutt

üle 20 läheb ikka juba väga rõvedaks lametsemiseks ära , spämm , spämm , spämm , panza , panza , spämm - eriti veel kui weaponid pole piiratud.
Kommentaarid: 87 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 78
tagasi üles
TeArGaS
HV kasutaja

sõnum 22.01.2006 02:47:30 vasta tsitaadiga

irw ;D.... mul palju õppida icon_lol.gif hahaaa.... 1) ma ei ole fragger 2) olen teamwork-player ja minu eesmärgiks on alati
objective! ...ning seda vägagi hea strateegiaga icon_wink.gif

ma EI väitnud et MINA mingi kõva äss olen.... ma suht kesktasemel mängija icon_wink.gif
lihtsalt olen 1,5a nende tüüpidega koos pelanud ja et2-s on VÄGA tegijad mängijad! icon_wink.gif
IP on et2.evilsmurfs.com ....tavaliselt on rahvas seal meie aja järgi 22:00-03:00 vms. icon_rolleyes.gif
Proovige jõudu siis selliste tüüpidega kellel on ]ES[ tag´id! edu teile! icon_lol.gif
Kui suudate mõne nendest nimedest ära omada nagu ]ES[ Fat Bastard , ]ES[ Mean Mr. Waffle , ]ES[ FantA ,
]ES[ Death Killa , ]ES[ Secret Squirrel , ]ES[ R O B I N , ]ES[ Mr.Havoc , ]ES[ evil one , ]ES[ MaddPollack ,
]ES[ FeelGood ....siis võite ennast kõvaks tegijaks pidada icon_wink.gif ....mina neile eriti vastu ei saa, mõned
korrad ikke 1vs1 ää killin aga muidu olen tavaliselt dead meat! icon_lol.gif

SELLES SERVERIS EI OLE SPAMMIMIST JA SPAWNKILLI SEST KOHE TEEB ADMIN MUTE VÕI KICK! icon_wink.gif
ja weaponid ON piiratud icon_wink.gif ....ja server hiljuti muudeti millegipärast etpub-iks... ei tia kahjuks miks põhjus oli icon_sad.gif
endal kah kahju.... aga pleiss on ikke sama hää icon_razz1.gif

M8T0
HV Guru

sõnum 22.01.2006 02:52:47 vasta tsitaadiga

üldiselt kui need ]ES[ sepad oleks sitaks kõvad tegijad , siis nad oleksid ka üleüldiselt ET maastikul teada ja tuntud .
poja , mu tiim on hetkel euroopa 3/4, kui ma saaks .. hmm mingi ]ES[ (!?!?!?!) lammaste käest odavalt reipi siis kasma oleks nii kõrgel ?. keegi pole neverever mingisugustest ESdest kuulnudki kes ise mingil normaalsel tasemel ETga tegutseb

198-200 pingiga on nagunii puhas kepp mängida , niipalju kui seal toxitud sai siis kõik kukkusid riburadamisi. se sinu "omaja" on tavaline pubinoob ja kui sa ütled, et sa neist jagu kah veel ei saa ...

miks sa üldse suud paotad siin siis ? icon_rolleyes.gif
tagasi üles
hentz
HV Guru
hentz

sõnum 22.01.2006 02:54:16 vasta tsitaadiga

tra nüüd ma lihtsalt pean sinna serverisse minema..
btw if recordi natuke seal, ja siis näita sellele lambale..
Kommentaarid: 423 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 4 :: 341
tagasi üles
TeArGaS
HV kasutaja

sõnum 22.01.2006 03:01:55 vasta tsitaadiga

ot ot ot.... tahad öelda et käisid ET2!!! servus ja tegid ]ES[ tüüpidele pika puuga? icon_lol.gif PROVE IT!
Tavai sul oma tiim olemas? ma võin asja kokku leppida ]ES[ tüüpidega ja saate jõudu proovida! icon_wink.gif
Kui sul aega on tiim kokku ajada ja mapid kokku leppida sis palun väga.... mine www.evilsmurfs.com ja
pane foorumisse kirja et soovit ]ES[ tiimiga jõudu proovida! icon_wink.gif
Selle klanni ]ES[ liikmed on kõik USA-st muidu ja seega ei pruugugi sa midagi teada neist sest nadei osale EU turniiridel icon_wink.gif

PS! oma suud paotan ma palju tahan.... sina pole mingi ütleja, ära nii tuusa kah pane! icon_wink.gif

spekti
Kreisi kasutaja

sõnum 22.01.2006 03:12:58 vasta tsitaadiga

TeArGaS kirjutas:

aga muidu olen tavaliselt dead meat! icon_lol.gif

w00t thumbs_up.gif

Aga ma ei saa aru, et miks sa ennast võõraste sulgedega ehid icon_rolleyes.gif . Kiidad mingeid välismaalasi taevani
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 55
tagasi üles
TeArGaS
HV kasutaja

sõnum 22.01.2006 03:20:30 vasta tsitaadiga

MIDA VIT*U???????????? jälle hakka b mingi nokkimine!!!!!! MA POLE ENNAST VÕÕRASTE SULGEDEGA EHTIND!!!!!! LIHTSALT TÕIN SIIA SELLE SERVU AADRESSI ET KES TAHAB SAAKS TULLA JA ENNAST PROOVILE PANNA!!!!!! icon_mad.gif icon_mad.gif icon_mad.gif
.....kiidan taevani icon_rolleyes.gif icon_lol.gif nonoh kuda heaks arvad.... mina ei kiida kedagi taevani... lihtsalt ütlesin et need ]ES[ tüübid on head mängijad!

spekti
Kreisi kasutaja

sõnum 22.01.2006 03:23:52 vasta tsitaadiga

Pardon, kui solvasin or anything, aga ma ei raägi serveri pakkumisest vaid sellest, kuidas sa raudpolt cäidad, et keegi ei saa kindlalt umbes neiel vastu. Edu teile jne. Aga kust sa seda võtad, et keegi neile vastu ei saa. Eestis on küllaltki vilunu mängijad.
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 55
tagasi üles
TeArGaS
HV kasutaja

sõnum 22.01.2006 03:34:50 vasta tsitaadiga

pole väitnud ka seda ET KEEGI NEILE VASTU EI SAA!!! icon_neutral.gif
Soovisin nagu lihtsalt edu killimisel.... damnit! icon_confused.gif

Lugesin selle EESTi tiimi kohta kah ning olete tõesti kõvad tegijad! icon_wink.gif thumbs_up.gif
Aga võiksite vahelduseks ju proovida jõudu ka ]ES[ tüüpidega.... kui teilmuidugi viitsimist on icon_rolleyes.gif
(ei tea kas sain õigesti aru et interface on ka seal eesti tiimis?)

viimati muutis TeArGaS 22.01.2006 03:36:12, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 4
tagasi üles
M8T0
HV Guru

sõnum 22.01.2006 03:36:40 vasta tsitaadiga

www.zone.ee/interface/ok.jpg

mingi pohui map 198se pingiga sitaks 1337 wolfarite servus icon_rolleyes.gif

ahja , medic mp40'ga ning enamasti üksinda alliese vastu seal misiganes võrgu peal.
heashotte oli 70 . tra siukse pingiga ei saa pähe icon_biggrin.gif
tagasi üles
TeArGaS
HV kasutaja

sõnum 22.01.2006 03:42:09 vasta tsitaadiga

njaaa..... sis oled ikke päris kõva tegija interface icon_wink.gif thumbs_up.gif
vaatasin screenshotilt et kõvemaid tegijaid polnud kohal muidu icon_sad.gif
aga kuda muidu oli? väga noobid seal we? skooride järgi eriti noobid küll ei tundu icon_wink.gif
ahjaaa kui viitsid sis kui satud ürita ]ES[ fat bastard´iga 1vs1 icon_wink.gif
tahaks näha kuidas sul lääb icon_razz1.gif

M8T0
HV Guru

sõnum 22.01.2006 03:44:29 vasta tsitaadiga

ping nussib kogu mängutunnetuse ära. kui muidu teeks siukestele vendadele 3 headshotti mingi ... mm vähem kui sekundiga ? siis praegu peab ikka natukene rabelema kuna 200ms on ikka päris kõva lag juba.

noobid , hm . noob on tegelikult lai mõiste. noob võibolla see kes esimest korda ET avab ja noob võibolla ka juba 2 aastat mänginud. igaüks kasutab seda sõna vastavalt sellele kuidas ise heaks arvab.
jah mina liigitan selle serveri , kontingendi ja kogu kammajaa noobi alla . punkt
keegi sealt pähe küll ei lasnud (ära võta seda otseselt vaid se on n.ö. kõnekäänd vms). ehk siis mitte mingit raskust kellegi maha võtmisega ei olnud. või siis pigem 3vs1 olukorras jne.

ning kui võtta nüüd mõni teine vend skoori või damage põhjal - pole eriti raske panzaga kuskil nurgas istuda ja ootada , samal ajal kui mina üksi alliese spawni vastu rabelen eksole

"who the fuck is interface" oli tavaline juba mapi lõpuks icon_razz.gif

1o1 kohapealt . vabalt , ainult et mitte mingi kuradi 198se pingiga. se on ju totaalne bullshit. ma ei viitsi seda tonti otsima minna , ise orgunnid sisi tavai . cool 620 oleks kift , kuid ta raudselt kuskilt pärapersest ja pingib sinna ca 300..
tagasi üles
TeArGaS
HV kasutaja

sõnum 22.01.2006 03:46:31 vasta tsitaadiga

InterFace kirjutas:
"who the <b>piix</b> is interface" oli tavaline juba mapi lõpuks icon_razz.gif

icon_lol.gif

krt ma ei teadnudki et ping seda shot´i värki nii kõvasti mõjutab icon_redface.gif
ilmselt krt sellepärast et mul 200 ping on ei tabagi ma raisk neile korralikult pähe icon_sad.gif

M8T0
HV Guru

sõnum 22.01.2006 03:48:42 vasta tsitaadiga

normaalne on toksida servus kus alla 60ms . üle selle hakkab juba tunda andma.
10-45ms on ideaalne.
90-100 on veel talutav kuid juba väga hästi näha , et asi ei toimu piisavalt kiirelt.
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 22.01.2006 12:47:37 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Selle klanni ]ES[ liikmed on kõik USA-st muidu ja seega ei pruugugi sa midagi teada neist sest nadei osale EU turniiridel icon_wink.gif

karta on, et kui IF paneks tiimi kokku siis oleks sellele isegi maailma mastaabis raske vastast leida icon_wink.gif
panid ju IFi kunagised tiimikaaslased nö maailma suurimal lanil ET esikoha kinni. Eestlased siis icon_smile.gif

ei tasu päris ennasttäis ka minna TeArGaS, kui sa maailma mastaabis asjadest ei tea. see, et sinu mängimise kogemus piirdub ühe serveriga ei tähenda veel et nemad kõige kunnimad on :p

Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
rewer
HV Guru
rewer

sõnum 22.01.2006 14:20:26 vasta tsitaadiga

InterFace kirjutas:
normaalne on toksida servus kus alla 60ms . üle selle hakkab juba tunda andma.
10-45ms on ideaalne.
90-100 on veel talutav kuid juba väga hästi näha , et asi ei toimu piisavalt kiirelt.

kuni 70 on normaalne, siis juba jama jah. 200 on juba mõttetu.
aga arvan, et näiteks bg-s on tase kõvem kui seal et2 servus, aimise kohapealt(muidu on bg igav spawnkill).
TeArGaS mis sul seal ping on? kui ka 200 siis ma ei imestagi, et sealsed mängijad mingi 50 pingiga sind maha tõmbavad vabalt. ja kui sul eriti pole aimu pingist, siis oled veel suhteliselt uus et mängija? edu igatahes icon_smile.gif
aga proovi näiteks saarlases või av/mob(seal peaks olema ka spawnkill keelatud) sevudes mängida, seal on ping enam-vähem ja vastased pole liiga head.
krt ise ei saa hetkel mängida(nii sama panzatada vahest ikka), defenderi hiir pole just liiga hea thumbs_down.gif
Kommentaarid: 1310 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 922
tagasi üles
lighT
HV veteran
lighT

sõnum 22.01.2006 14:28:09 vasta tsitaadiga

teargas on tainas, lähima aja jooksul lähen ise ka seda servut proovima. Sry, aga nii kitsa silmaringiga öelda ühele euroopa tunnustatumale aimerile, et [Es]l211137playerTOxx ownib su raudselt ära on isegi screenshoti tegemist väärt.
tagasi üles
Herr Kurm
Piiratud kasutaja
Herr Kurm

sõnum 22.01.2006 18:31:34 vasta tsitaadiga

ok ma lähen vaatan, kuidas mind ära omatakse americanode poolt icon_eek.gif

stats 37/3 , ainuke raskus tekikis sita pingi pärast. Lased juba 3 sekki pähe ja kübar ikka ei kuku. Noobikari. Mingid EC vms lambad olid kahh sees aga need kukkusid nagu iga teinegi
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 19
tagasi üles
TeArGaS
HV kasutaja

sõnum 22.01.2006 19:36:23 vasta tsitaadiga

rewer kirjutas:

ja kui sul eriti pole aimu pingist, siis oled veel suhteliselt uus et mängija? edu igatahes icon_smile.gif

EI ma ei ole mingi uus ET mängija..... lihtsalt ei teadnud seda et ping niimoodi asja mõjutab icon_redface.gif olen ET-d üle 2a pelanud ja ip-listi pandud 7 paremat servut enda jaoks kus mängimas käin. PS! ma ei mängi ainult fraggimise pärast ....joinisin selle klubiga kuna nendega on väga fun koos pelada,
ning oskajaid mängijaid on neil kah palju (mitte sis nii häid kui meie eesti tiimis icon_wink.gif ) ....pealegi sinna klubisse igaüks ei pääse.... vaja piisavalt skilli, mõistust, teamworki ja head suhtumist ....ja NO SK! icon_wink.gif Keegi siin ütles, et ei jaga maailma maastabis essugi.... no ütleks niipalju, et hetkel on evil smurfs server populaarsuse poolest maailmas 13. icon_wink.gif ....seal on lihtsalt lahedad inimesed kellega koos hää pelada ja kes ei spawnkilli ning kelle eesmärk on rohkem teamwork ja objective.
....TS2-s saab eriti pulli icon_lol.gif

Herr Kurm stats 37/3 ....see pole mingi kõva näitaja, täiesti kesktase. Pakun et olid medic või panzer kah veel lisaks icon_lol.gif

Herr Kurm
Piiratud kasutaja
Herr Kurm

sõnum 22.01.2006 19:43:15 vasta tsitaadiga

olin soldier smgga. medid viskasid vedru välja ja mina sain meedi icon_arrow.gif
tagasi üles
Elof
HV Guru
Elof

sõnum 22.01.2006 19:49:50 vasta tsitaadiga

et.evilsmurfs.com on küll üsna mõttetu icon_neutral.gif
Räme ping + katkematu mõttetu! möla.
Rääkimata sellest, et enamus kodanikke sebivad ringi, aru saamata, mida nad tegema peavad.
tsitaat:

Herr Kurm stats 37/3 ....see pole mingi kõva näitaja, täiesti kesktase.

kui see kesktase on, siis on midagi mäda, matemaatiliselt. kui on 37 kill'i siis on keegi surnud iga kord, 37 korda järjest. aga neid statistika ei kajasta ?
37/37 ja 3/3 oleks keskmine kill-ratio.
Mingit tiimitööd polnud seal ammugi. Võibolla sattusin valel ajal, ent FOpsi'de armee lehvitas vaid oma suitsu-tuutuga ning palumise peale ei andnud üldse ammo't icon_neutral.gif
Kommentaarid: 212 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 175
tagasi üles
rike
HV vaatleja
rike

sõnum 22.01.2006 22:57:16 vasta tsitaadiga

nonii. mõnes servus on ju mängijate piir u 60. kui siis sinna lähed oskusi näitama (nt serv:nexus; kaart: goldrush, axis engy) ja spawni korral oled piiratud ca 7 noobiga, kes ei tea, kuhu liikud ja kuskilt sajab regulaarselt mortarilaks on SK väga närvesööv asi küll...
Saad korra "surma" ja oledki edaspidi tsüklis mingi mortariga spawnkilleri pärast...
ET classic 6-map campaign puhul üle 32 mängija servud suht mõttetud juba.

kaart ja mängijate arv väga loeb!
nii arvan beer_yum.gif

TeArGaS
HV kasutaja

sõnum 22.01.2006 23:07:06 vasta tsitaadiga

teamwork ja objective mõtlesin ma ainult ]CS[ ja ]ES[ kohta mitte kõigi playerite kohta!!! rääkisin ju klannist mitte kõigist kes seal mängivad!!! õpi lugema icon_wink.gif
TanElofJ mine et2.evilsmurfs.com ....seal ei ole selliseid kes ei tea mis nad tegema peavad icon_wink.gif

igatahes lõpetame selle Evilsmurfs teema! icon_wink.gif kui kellelegi ei meeldi seal mingu minema või ärgu tulgugi!
Lihtsalt pakkusin inimestele ühte pelamise kohta! icon_wink.gif

ispy
HV kasutaja
ispy

sõnum 23.01.2006 00:24:30 vasta tsitaadiga

lugesin ka üle pika aja ET teemat ja koomikuid ikka leidub icon_biggrin.gif
vaatan, et if pannakse peaaegu paika icon_lol.gif Tundub, et TeArGaS'l on veel natuke
ET'st õppida, kui ta ainult obj peale keskendub pubides.
pubides igasugu rahvast:
Mõni teeb järjekindlalt obj, teised spawreibivad, kolmandad avastavad mappi.

Selline asi, et spawnreip not allowed sucks imo.

beer_yum.gif

edit: efteris on see tore, et ei spämmita, vaid kõik keskenduvad aimimisele vms.
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 23.01.2006 00:32:07 vasta tsitaadiga

ispy kirjutas:

See teebki mängu lõbusaks eksole icon_wink.gif icon_biggrin.gif
peamine on ju ikka mängulõbu ja teamwork,on see selleks spawnreip või siis obj icon_razz1.gif
Eriti lahedad on first time noobid kes jäävad möllust ilma kuna käivad teisel pool mappi asju avastamas icon_biggrin.gif siis tiimikaaslased röögivad talle et piix mida sa seal teed,vastased on teisel pool vms. :]
Kommentaarid: 104 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 1 :: 76
tagasi üles
madness
HV veteran
madness

sõnum 23.01.2006 00:40:57 vasta tsitaadiga

Mafka kirjutas:
ispy kirjutas:

See teebki mängu lõbusaks eksole icon_wink.gif icon_biggrin.gif
peamine on ju ikka mängulõbu ja teamwork,on see selleks spawnreip või siis obj icon_razz1.gif
Eriti lahedad on first time noobid kes jäävad möllust ilma kuna käivad teisel pool mappi asju avastamas icon_biggrin.gif siis tiimikaaslased röögivad talle et piix mida sa seal teed,vastased on teisel pool vms. :]

igaühel oma lõbu!
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
Kustav
HV veteran
Kustav

sõnum 23.01.2006 00:51:49 vasta tsitaadiga

Peaasi et endal lõbus oleks icon_biggrin.gif
TeArGaS
HV kasutaja

sõnum 23.01.2006 04:00:02 vasta tsitaadiga

ispy kirjutas:

sinu sõnadest tundub, et oled sis spawnkiller-noob! Edu sulle sis spawnkillimisel kui
sa 1vs1 thompsoniga hakkama ei saa ....noob! icon_lol.gif

M8T0
HV Guru

sõnum 23.01.2006 05:32:04 vasta tsitaadiga

TeArGaS kirjutas:
rewer kirjutas:

ja kui sul eriti pole aimu pingist, siis oled veel suhteliselt uus et mängija? edu igatahes icon_smile.gif

EI ma ei ole mingi uus ET mängija..... lihtsalt ei teadnud seda et ping niimoodi asja mõjutab icon_redface.gif olen ET-d üle 2a pelanud ja ip-listi pandud 7 paremat servut enda jaoks kus mängimas käin. PS! ma ei mängi ainult fraggimise pärast ....joinisin selle klubiga kuna nendega on väga fun koos pelada,
ning oskajaid mängijaid on neil kah palju (mitte sis nii häid kui meie eesti tiimis icon_wink.gif ) ....pealegi sinna klubisse igaüks ei pääse.... vaja piisavalt skilli, mõistust, teamworki ja head suhtumist ....ja NO SK! icon_wink.gif Keegi siin ütles, et ei jaga maailma maastabis essugi.... no ütleks niipalju, et hetkel on evil smurfs server populaarsuse poolest maailmas 13. icon_wink.gif ....seal on lihtsalt lahedad inimesed kellega koos hää pelada ja kes ei spawnkilli ning kelle eesmärk on rohkem teamwork ja objective.

Herr Kurm stats 37/3 ....see pole mingi kõva näitaja, täiesti kesktase. Pakun et olid medic või panzer kah veel lisaks icon_lol.gif

loen ma nüüd õieti välja , et :
1) sa oled mängind ET'd üle 2 aasta aga isegi nii elementaarne asi nagu pingi tähtsus ei ütle sulle midagi ?
2) sa oled endaarust mingis klannis (ok sina kutsud seda klubiks) aga samas te mängitegi ainult oma public serveris ?
3) tw , mõtlemise jne rida on küll hea aga ota misasja , mingi reegel on , et keegi ei selfkilli ? sa oled idioot või mängid idiooti ?
4) sul nagu üldse aimu on mismoodi ET's klannivärgid põhimõtselt käivad? tead misasi on CW ? tead misasi on taimimine ja tax ? ilma selfkillita läheb asi "natukene" raskeks ...
5) sa võtad oma laheda klanni skilli sellejärgi kui tundud on mingi X pubserver .. kift kutt oled. huvitav mitmel hetkel TOP10 klannil on oma pubserver? ma pakun et 0 kuna se ei koti kedagi.
6) spawnrape on üks osa korralikust rünnakust (ära tule mulle mingit oma public serveri paska ajama nüüd) . näide sw_gr_te panga rünnak : 1 teeb obj , 5 spawnrapevad . kaks foppi võtavad mõlemad spawnexitid oma alla taimides õieti supporti , 2 on panga taga ootamas nendele sülle jooksvaid vastaseid ja üks teeb siis mida-iganes.

EDIT:

TeArGaS kirjutas:

sinu sõnadest tundub, et oled sis spawnkiller-noob! Edu sulle sis spawnkillimisel kui

kuna ma olen medic siis ma spawnrapen kas mp40 või thompsoniga ja 4vs1 või rohkem , on veel midagi öelda ?
tagasi üles
Herr Kurm
Piiratud kasutaja
Herr Kurm

sõnum 23.01.2006 09:03:36 vasta tsitaadiga

no nii. Intu pani asjapaika, niiet nüüd võivad kõik kuss olla. MIna ja inter saime jälle oma ülimuslikkust näidata icon_rolleyes.gif
tagasi üles
silver010
HV veteran
silver010

sõnum 23.01.2006 09:05:08 vasta tsitaadiga

InterFace kirjutas:

3) tw , mõtlemise jne rida on küll hea aga ota misasja , mingi reegel on , et keegi ei selfkilli ? sa oled idioot või mängid idiooti ?

ta mõtles SK all vist spawnkilli thumbs_up.gif
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 42
tagasi üles
Kustav
HV veteran
Kustav

sõnum 23.01.2006 10:14:56 vasta tsitaadiga

Proovisin isegi selle super hüper servu ära icon_lol.gif, meestele pihta saada on väga raske, ping 250... ja mina seal erilist TW küll ei näinud, loomulikult ma tegin ainult ühe mapi, kuna ping ajas närvidele... thumbs_down.gif
Sirius
HV kasutaja

sõnum 23.01.2006 12:02:58 vasta tsitaadiga

spawnkill not allowed on jura.
panzer ja spawn on loodud kokku saama... thumbs_up.gif
Kommentaarid: 55 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 2 :: 47
tagasi üles
ispy
HV kasutaja
ispy

sõnum 23.01.2006 12:18:24 vasta tsitaadiga

TeArGaS kirjutas:
ispy kirjutas:

nagu interface juba ütles on spawnkill väga oluline osa mängust.
Spawnkillida saab mitut moodi: airstrike, panza, mortar ja samas saab ka smg'g spawnkillida.
Selline asi, et see spawnkill ei oleks lubatud, on absurd. Eriti viimasel viisil.
Mängus näeks, siis asi välja nii, et vastaste spawni ei tohi minna? Kui mõne idle'ja maha lasen, siis kick.
Hakkasin mõtlema, et mis siis juhtub, kui lipule jooksen ja vastased ees. See ka spawnkill icon_biggrin.gif thumbs_up.gif

pean ka selle 1337 servu üle vaatama 8)
tagasi üles
hannes36
Kreisi kasutaja
hannes36

sõnum 23.01.2006 12:30:23 vasta tsitaadiga

Kuulge, võtke nüüd spawnkill nuubi kohapealt- 1. korda mängus ja 20min sellili spawnis lebada pole just fun. Las õpivad kõigepealt mapi tundma ja liikuma ehk kasvab neist uus idle.ee liige välja icon_rolleyes.gif

Spawnkilli määramine on üldse kahtlane teema, nt. Fuel Dumbi alli 1. spawni võid vabalt silla pealt sisse tulistada, v oli see lihtsalt juhuslik kuul? Mingis fd. servus oli spawnkilli vastane script- spawnis kellegi ära killisid visati sind speciks...
iga ühe oma asi kus servus keegi mängimas käib... beer_yum.gif

TeArGaS
HV kasutaja

sõnum 23.01.2006 14:03:13 vasta tsitaadiga

InterFace kirjutas:
TeArGaS kirjutas:
rewer kirjutas:

loen ma nüüd õieti välja , et :
1) sa oled mängind ET'd üle 2 aasta aga isegi nii elementaarne asi nagu pingi tähtsus ei ütle sulle midagi ?
2) sa oled endaarust mingis klannis (ok sina kutsud seda klubiks) aga samas te mängitegi ainult oma public serveris ?
4) sul nagu üldse aimu on mismoodi ET's klannivärgid põhimõtselt käivad? tead misasi on CW ? tead misasi on taimimine ja tax ? ilma selfkillita läheb asi "natukene" raskeks ...
5) sa võtad oma laheda klanni skilli sellejärgi kui tundud on mingi X pubserver .. kift kutt oled. huvitav mitmel hetkel TOP10 klannil on oma pubserver? ma pakun et 0 kuna se ei koti kedagi.
6) spawnrape on üks osa korralikust rünnakust (ära tule mulle mingit oma public serveri paska ajama nüüd) . näide sw_gr_te panga rünnak : 1 teeb obj , 5 spawnrapevad . kaks foppi võtavad mõlemad spawnexitid oma alla taimides õieti supporti , 2 on panga taga ootamas nendele sülle jooksvaid vastaseid ja üks teeb siis mida-iganes.

EDIT:

TeArGaS kirjutas:

kuna ma olen medic siis ma spawnrapen kas mp40 või thompsoniga ja 4vs1 või rohkem , on veel midagi öelda ?

1) KRT ÕPI LUGEMA!!!
2) INIMESED EI SAA VIST IKKA ARU ET RÄÄGIN ]ES[ ja ]CS[ LIIKMETE KOHTA MITTE NENDE KÕIGI KOHTA KES
ET1-s (ehk sis kus noobe kah kõvasti!) MÄNGIVAD! KUI TE POLE ]ES[ ja ]CS[ LIIKMEID TIIMINA MÄNGIMAS NÄINUD
ET2-s SIIS HOIDKE OMA MOKAD KINNI EX! icon_mad.gif JA KLANN EI MÄNGI AINULT PUBLIC PUB WADDEVER SERVUDES!!! icon_mad.gif
3) KLANNIL ON NÄDALAS 2-3 SCRIMI TEISTE KLANNIDEGA NII ET STFU SELLE KOHA PEALT! icon_mad.gif
4) INTERFACE JUBE KÕVA MEES OLED OMAARUST JAH? OK OLED KÕVA JAH ET-s AGA HUINA KAS SIIS
ON SUL VAJA KOHE KÕIGIGA TUUSA PANNA? ....ÜLDISELT TUNDUB ET SA POLE PÄRIS ELUS VIST KORRALIKULT
PEKSA SAANUD NING ONAD SEAL ET-s PIDADES ENNAST SUPERKÕVAKS MEHEKS ....HAHAAA! icon_lol.gif
5) SPAWNKILLERID ON NOOBID JA JUTUL LÕPP! icon_wink.gif
6) ÜLDISELT KÄIGE KÕIK P E R S E!!! MUUD TE EI TEE KUI NOKITE SIIN IGA SÕNA KALLAL JA MÄNGITE KÕVAT MEES! icon_mad.gif
ja mind ei koti enam mis te siin mölisete.... lärmake edasi mul pohh mina jään nüüd siin teemas vait!

Marduuhin
HV Guru
Marduuhin

sõnum 23.01.2006 14:05:56 vasta tsitaadiga

See vait ei tule Sul vist väga hästi välja.. (Seisukoht võetud viimasest postist)..
Ja tundub, et kellegi nõrka kohta puudutati või tekkis selline "õunad" tunne, et pidid karjuma hakkama?

M8T0
HV Guru

sõnum 23.01.2006 14:21:55 vasta tsitaadiga

lugedes TeArGaS'e profiilis siis:
"amet: Üliõpilane"

pigem 12-13 vanuse kohapealt imo icon_smile.gif
...või siis on ta tihe külaline psühiaatrilises kliinikus vms.

TeArGaS - ma olen jah 11 aastane 140cm pikk , paks poiss suuuuurte prillidega ja tüdrukud on öäka! , kuda on lood sinuga ?

pealeselle:

"INTERFACE JUBE KÕVA MEES OLED OMAARUST JAH? OK OLED KÕVA JAH ET-s AGA HUINA KAS SIIS
ON SUL VAJA KOHE KÕIGIGA TUUSA PANNA? "

* jah olen kõva
* jah olen kõva ET's
* tuusa? ma naeran otseselt sinu pihta , sinu peale , sinu üle kuna sa oled nii kuradi lammas ja siiski ajad oma joru ja ei saa aru mida sulle kõik öelda tahavad. sinu asemel ma oleks väga vait ja pigem läheks uuriks natukene elu ja olu ning saaks targemaks. kui sa nüüd vastad selle peale , et jojo mind ei huvitagi se ET värk siis sa ju valetad jällegi . kuna paistab et se ongi kogu su elu kuna sa nii närvi lähed icon_biggrin.gif
tagasi üles
kalm
HV vaatleja

sõnum 23.01.2006 15:28:15 vasta tsitaadiga

best thraed!!!!

mul ei ole siia tõesti midagi lisada, lihtsalt kolmanda isikuna teeb isegi IF'i jutt nalja, aga huumorit on vaja!

eestlane
HV Guru
eestlane

sõnum 23.01.2006 15:47:01 vasta tsitaadiga

mnjah, see ET ei mõjugi kõigile hästi ... elav näide, kuidas üliõpilased hukka lähevad. närvid läbi ja üle 12 aasta eesti keele õppimist ...
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 29
tagasi üles
kristoka
Kreisi kasutaja
kristoka

sõnum 23.01.2006 16:01:21 vasta tsitaadiga

TeArGaS kirjutas:
ispy kirjutas:

Ma tahaks sinu taset näha!!
Kristo
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 5 :: 41
tagasi üles
ispy
HV kasutaja
ispy

sõnum 23.01.2006 16:37:40 vasta tsitaadiga

Käisin mängimas.
]CS[scorpioniga 1o1.
spekkis ]ET[BloodBuster ja mingi tont veel kes koguaeg serveris kämbib.
BloodBuster hakkas mind aimbotiks ja wallhackiks sõimama.
Enamuse ajast rääkisin adminiga.

Tegin demo ka. Spekkige mind ja jälgige juttu. (ärge pahandage, et ma väga mööda lasin).
http://www.zone.ee/mmb3/

8)
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Enemy Territory mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 82, 83, 84 ... 117, 118, 119  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.