Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Enemy Territory märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 165, 166, 167 ... 236, 237, 238  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Herr Kurm
Piiratud kasutaja
Herr Kurm

sõnum 22.01.2006 18:31:34 vasta tsitaadiga

ok ma lähen vaatan, kuidas mind ära omatakse americanode poolt icon_eek.gif

stats 37/3 , ainuke raskus tekikis sita pingi pärast. Lased juba 3 sekki pähe ja kübar ikka ei kuku. Noobikari. Mingid EC vms lambad olid kahh sees aga need kukkusid nagu iga teinegi
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 19
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
TeArGaS
HV kasutaja

sõnum 22.01.2006 19:36:23 vasta tsitaadiga

rewer kirjutas:

ja kui sul eriti pole aimu pingist, siis oled veel suhteliselt uus et mängija? edu igatahes icon_smile.gif

EI ma ei ole mingi uus ET mängija..... lihtsalt ei teadnud seda et ping niimoodi asja mõjutab icon_redface.gif olen ET-d üle 2a pelanud ja ip-listi pandud 7 paremat servut enda jaoks kus mängimas käin. PS! ma ei mängi ainult fraggimise pärast ....joinisin selle klubiga kuna nendega on väga fun koos pelada,
ning oskajaid mängijaid on neil kah palju (mitte sis nii häid kui meie eesti tiimis icon_wink.gif ) ....pealegi sinna klubisse igaüks ei pääse.... vaja piisavalt skilli, mõistust, teamworki ja head suhtumist ....ja NO SK! icon_wink.gif Keegi siin ütles, et ei jaga maailma maastabis essugi.... no ütleks niipalju, et hetkel on evil smurfs server populaarsuse poolest maailmas 13. icon_wink.gif ....seal on lihtsalt lahedad inimesed kellega koos hää pelada ja kes ei spawnkilli ning kelle eesmärk on rohkem teamwork ja objective.
....TS2-s saab eriti pulli icon_lol.gif

Herr Kurm stats 37/3 ....see pole mingi kõva näitaja, täiesti kesktase. Pakun et olid medic või panzer kah veel lisaks icon_lol.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Herr Kurm
Piiratud kasutaja
Herr Kurm

sõnum 22.01.2006 19:43:15 vasta tsitaadiga

olin soldier smgga. medid viskasid vedru välja ja mina sain meedi icon_arrow.gif
tagasi üles
Elof
HV Guru
Elof

sõnum 22.01.2006 19:49:50 vasta tsitaadiga

et.evilsmurfs.com on küll üsna mõttetu icon_neutral.gif
Räme ping + katkematu mõttetu! möla.
Rääkimata sellest, et enamus kodanikke sebivad ringi, aru saamata, mida nad tegema peavad.
tsitaat:

Herr Kurm stats 37/3 ....see pole mingi kõva näitaja, täiesti kesktase.

kui see kesktase on, siis on midagi mäda, matemaatiliselt. kui on 37 kill'i siis on keegi surnud iga kord, 37 korda järjest. aga neid statistika ei kajasta ?
37/37 ja 3/3 oleks keskmine kill-ratio.
Mingit tiimitööd polnud seal ammugi. Võibolla sattusin valel ajal, ent FOpsi'de armee lehvitas vaid oma suitsu-tuutuga ning palumise peale ei andnud üldse ammo't icon_neutral.gif
Kommentaarid: 212 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 175
tagasi üles
rike
HV vaatleja
rike

sõnum 22.01.2006 22:57:16 vasta tsitaadiga

nonii. mõnes servus on ju mängijate piir u 60. kui siis sinna lähed oskusi näitama (nt serv:nexus; kaart: goldrush, axis engy) ja spawni korral oled piiratud ca 7 noobiga, kes ei tea, kuhu liikud ja kuskilt sajab regulaarselt mortarilaks on SK väga närvesööv asi küll...
Saad korra "surma" ja oledki edaspidi tsüklis mingi mortariga spawnkilleri pärast...
ET classic 6-map campaign puhul üle 32 mängija servud suht mõttetud juba.

kaart ja mängijate arv väga loeb!
nii arvan beer_yum.gif

TeArGaS
HV kasutaja

sõnum 22.01.2006 23:07:06 vasta tsitaadiga

teamwork ja objective mõtlesin ma ainult ]CS[ ja ]ES[ kohta mitte kõigi playerite kohta!!! rääkisin ju klannist mitte kõigist kes seal mängivad!!! õpi lugema icon_wink.gif
TanElofJ mine et2.evilsmurfs.com ....seal ei ole selliseid kes ei tea mis nad tegema peavad icon_wink.gif

igatahes lõpetame selle Evilsmurfs teema! icon_wink.gif kui kellelegi ei meeldi seal mingu minema või ärgu tulgugi!
Lihtsalt pakkusin inimestele ühte pelamise kohta! icon_wink.gif

ispy
HV kasutaja
ispy

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 23.01.2006 00:24:30 vasta tsitaadiga

lugesin ka üle pika aja ET teemat ja koomikuid ikka leidub icon_biggrin.gif
vaatan, et if pannakse peaaegu paika icon_lol.gif Tundub, et TeArGaS'l on veel natuke
ET'st õppida, kui ta ainult obj peale keskendub pubides.
pubides igasugu rahvast:
Mõni teeb järjekindlalt obj, teised spawreibivad, kolmandad avastavad mappi.

Selline asi, et spawnreip not allowed sucks imo.

beer_yum.gif

edit: efteris on see tore, et ei spämmita, vaid kõik keskenduvad aimimisele vms.
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 31
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 23.01.2006 00:32:07 vasta tsitaadiga

ispy kirjutas:

See teebki mängu lõbusaks eksole icon_wink.gif icon_biggrin.gif
peamine on ju ikka mängulõbu ja teamwork,on see selleks spawnreip või siis obj icon_razz1.gif
Eriti lahedad on first time noobid kes jäävad möllust ilma kuna käivad teisel pool mappi asju avastamas icon_biggrin.gif siis tiimikaaslased röögivad talle et piix mida sa seal teed,vastased on teisel pool vms. :]
Kommentaarid: 104 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 1 :: 76
tagasi üles
madness
HV veteran
madness

sõnum 23.01.2006 00:40:57 vasta tsitaadiga

Mafka kirjutas:
ispy kirjutas:

See teebki mängu lõbusaks eksole icon_wink.gif icon_biggrin.gif
peamine on ju ikka mängulõbu ja teamwork,on see selleks spawnreip või siis obj icon_razz1.gif
Eriti lahedad on first time noobid kes jäävad möllust ilma kuna käivad teisel pool mappi asju avastamas icon_biggrin.gif siis tiimikaaslased röögivad talle et piix mida sa seal teed,vastased on teisel pool vms. :]

igaühel oma lõbu!
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
Kustav
HV veteran
Kustav

sõnum 23.01.2006 00:51:49 vasta tsitaadiga

Peaasi et endal lõbus oleks icon_biggrin.gif
TeArGaS
HV kasutaja

sõnum 23.01.2006 04:00:02 vasta tsitaadiga

ispy kirjutas:

sinu sõnadest tundub, et oled sis spawnkiller-noob! Edu sulle sis spawnkillimisel kui
sa 1vs1 thompsoniga hakkama ei saa ....noob! icon_lol.gif

M8T0
HV Guru

sõnum 23.01.2006 05:32:04 vasta tsitaadiga

TeArGaS kirjutas:
rewer kirjutas:

ja kui sul eriti pole aimu pingist, siis oled veel suhteliselt uus et mängija? edu igatahes icon_smile.gif

EI ma ei ole mingi uus ET mängija..... lihtsalt ei teadnud seda et ping niimoodi asja mõjutab icon_redface.gif olen ET-d üle 2a pelanud ja ip-listi pandud 7 paremat servut enda jaoks kus mängimas käin. PS! ma ei mängi ainult fraggimise pärast ....joinisin selle klubiga kuna nendega on väga fun koos pelada,
ning oskajaid mängijaid on neil kah palju (mitte sis nii häid kui meie eesti tiimis icon_wink.gif ) ....pealegi sinna klubisse igaüks ei pääse.... vaja piisavalt skilli, mõistust, teamworki ja head suhtumist ....ja NO SK! icon_wink.gif Keegi siin ütles, et ei jaga maailma maastabis essugi.... no ütleks niipalju, et hetkel on evil smurfs server populaarsuse poolest maailmas 13. icon_wink.gif ....seal on lihtsalt lahedad inimesed kellega koos hää pelada ja kes ei spawnkilli ning kelle eesmärk on rohkem teamwork ja objective.

Herr Kurm stats 37/3 ....see pole mingi kõva näitaja, täiesti kesktase. Pakun et olid medic või panzer kah veel lisaks icon_lol.gif

loen ma nüüd õieti välja , et :
1) sa oled mängind ET'd üle 2 aasta aga isegi nii elementaarne asi nagu pingi tähtsus ei ütle sulle midagi ?
2) sa oled endaarust mingis klannis (ok sina kutsud seda klubiks) aga samas te mängitegi ainult oma public serveris ?
3) tw , mõtlemise jne rida on küll hea aga ota misasja , mingi reegel on , et keegi ei selfkilli ? sa oled idioot või mängid idiooti ?
4) sul nagu üldse aimu on mismoodi ET's klannivärgid põhimõtselt käivad? tead misasi on CW ? tead misasi on taimimine ja tax ? ilma selfkillita läheb asi "natukene" raskeks ...
5) sa võtad oma laheda klanni skilli sellejärgi kui tundud on mingi X pubserver .. kift kutt oled. huvitav mitmel hetkel TOP10 klannil on oma pubserver? ma pakun et 0 kuna se ei koti kedagi.
6) spawnrape on üks osa korralikust rünnakust (ära tule mulle mingit oma public serveri paska ajama nüüd) . näide sw_gr_te panga rünnak : 1 teeb obj , 5 spawnrapevad . kaks foppi võtavad mõlemad spawnexitid oma alla taimides õieti supporti , 2 on panga taga ootamas nendele sülle jooksvaid vastaseid ja üks teeb siis mida-iganes.

EDIT:

TeArGaS kirjutas:

sinu sõnadest tundub, et oled sis spawnkiller-noob! Edu sulle sis spawnkillimisel kui

kuna ma olen medic siis ma spawnrapen kas mp40 või thompsoniga ja 4vs1 või rohkem , on veel midagi öelda ?
Kommentaarid: 87 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 78
tagasi üles
Herr Kurm
Piiratud kasutaja
Herr Kurm

sõnum 23.01.2006 09:03:36 vasta tsitaadiga

no nii. Intu pani asjapaika, niiet nüüd võivad kõik kuss olla. MIna ja inter saime jälle oma ülimuslikkust näidata icon_rolleyes.gif
tagasi üles
silver010
HV veteran
silver010

sõnum 23.01.2006 09:05:08 vasta tsitaadiga

InterFace kirjutas:

3) tw , mõtlemise jne rida on küll hea aga ota misasja , mingi reegel on , et keegi ei selfkilli ? sa oled idioot või mängid idiooti ?

ta mõtles SK all vist spawnkilli thumbs_up.gif
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 42
tagasi üles
Kustav
HV veteran
Kustav

sõnum 23.01.2006 10:14:56 vasta tsitaadiga

Proovisin isegi selle super hüper servu ära icon_lol.gif, meestele pihta saada on väga raske, ping 250... ja mina seal erilist TW küll ei näinud, loomulikult ma tegin ainult ühe mapi, kuna ping ajas närvidele... thumbs_down.gif
Sirius
HV kasutaja

sõnum 23.01.2006 12:02:58 vasta tsitaadiga

spawnkill not allowed on jura.
panzer ja spawn on loodud kokku saama... thumbs_up.gif
Kommentaarid: 55 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 2 :: 47
tagasi üles
ispy
HV kasutaja
ispy

sõnum 23.01.2006 12:18:24 vasta tsitaadiga

TeArGaS kirjutas:
ispy kirjutas:

nagu interface juba ütles on spawnkill väga oluline osa mängust.
Spawnkillida saab mitut moodi: airstrike, panza, mortar ja samas saab ka smg'g spawnkillida.
Selline asi, et see spawnkill ei oleks lubatud, on absurd. Eriti viimasel viisil.
Mängus näeks, siis asi välja nii, et vastaste spawni ei tohi minna? Kui mõne idle'ja maha lasen, siis kick.
Hakkasin mõtlema, et mis siis juhtub, kui lipule jooksen ja vastased ees. See ka spawnkill icon_biggrin.gif thumbs_up.gif

pean ka selle 1337 servu üle vaatama 8)
tagasi üles
hannes36
Kreisi kasutaja
hannes36

sõnum 23.01.2006 12:30:23 vasta tsitaadiga

Kuulge, võtke nüüd spawnkill nuubi kohapealt- 1. korda mängus ja 20min sellili spawnis lebada pole just fun. Las õpivad kõigepealt mapi tundma ja liikuma ehk kasvab neist uus idle.ee liige välja icon_rolleyes.gif

Spawnkilli määramine on üldse kahtlane teema, nt. Fuel Dumbi alli 1. spawni võid vabalt silla pealt sisse tulistada, v oli see lihtsalt juhuslik kuul? Mingis fd. servus oli spawnkilli vastane script- spawnis kellegi ära killisid visati sind speciks...
iga ühe oma asi kus servus keegi mängimas käib... beer_yum.gif

TeArGaS
HV kasutaja

sõnum 23.01.2006 14:03:13 vasta tsitaadiga

InterFace kirjutas:
TeArGaS kirjutas:
rewer kirjutas:

loen ma nüüd õieti välja , et :
1) sa oled mängind ET'd üle 2 aasta aga isegi nii elementaarne asi nagu pingi tähtsus ei ütle sulle midagi ?
2) sa oled endaarust mingis klannis (ok sina kutsud seda klubiks) aga samas te mängitegi ainult oma public serveris ?
4) sul nagu üldse aimu on mismoodi ET's klannivärgid põhimõtselt käivad? tead misasi on CW ? tead misasi on taimimine ja tax ? ilma selfkillita läheb asi "natukene" raskeks ...
5) sa võtad oma laheda klanni skilli sellejärgi kui tundud on mingi X pubserver .. kift kutt oled. huvitav mitmel hetkel TOP10 klannil on oma pubserver? ma pakun et 0 kuna se ei koti kedagi.
6) spawnrape on üks osa korralikust rünnakust (ära tule mulle mingit oma public serveri paska ajama nüüd) . näide sw_gr_te panga rünnak : 1 teeb obj , 5 spawnrapevad . kaks foppi võtavad mõlemad spawnexitid oma alla taimides õieti supporti , 2 on panga taga ootamas nendele sülle jooksvaid vastaseid ja üks teeb siis mida-iganes.

EDIT:

TeArGaS kirjutas:

kuna ma olen medic siis ma spawnrapen kas mp40 või thompsoniga ja 4vs1 või rohkem , on veel midagi öelda ?

1) KRT ÕPI LUGEMA!!!
2) INIMESED EI SAA VIST IKKA ARU ET RÄÄGIN ]ES[ ja ]CS[ LIIKMETE KOHTA MITTE NENDE KÕIGI KOHTA KES
ET1-s (ehk sis kus noobe kah kõvasti!) MÄNGIVAD! KUI TE POLE ]ES[ ja ]CS[ LIIKMEID TIIMINA MÄNGIMAS NÄINUD
ET2-s SIIS HOIDKE OMA MOKAD KINNI EX! icon_mad.gif JA KLANN EI MÄNGI AINULT PUBLIC PUB WADDEVER SERVUDES!!! icon_mad.gif
3) KLANNIL ON NÄDALAS 2-3 SCRIMI TEISTE KLANNIDEGA NII ET STFU SELLE KOHA PEALT! icon_mad.gif
4) INTERFACE JUBE KÕVA MEES OLED OMAARUST JAH? OK OLED KÕVA JAH ET-s AGA HUINA KAS SIIS
ON SUL VAJA KOHE KÕIGIGA TUUSA PANNA? ....ÜLDISELT TUNDUB ET SA POLE PÄRIS ELUS VIST KORRALIKULT
PEKSA SAANUD NING ONAD SEAL ET-s PIDADES ENNAST SUPERKÕVAKS MEHEKS ....HAHAAA! icon_lol.gif
5) SPAWNKILLERID ON NOOBID JA JUTUL LÕPP! icon_wink.gif
6) ÜLDISELT KÄIGE KÕIK P E R S E!!! MUUD TE EI TEE KUI NOKITE SIIN IGA SÕNA KALLAL JA MÄNGITE KÕVAT MEES! icon_mad.gif
ja mind ei koti enam mis te siin mölisete.... lärmake edasi mul pohh mina jään nüüd siin teemas vait!

Marduuhin
HV Guru
Marduuhin

sõnum 23.01.2006 14:05:56 vasta tsitaadiga

See vait ei tule Sul vist väga hästi välja.. (Seisukoht võetud viimasest postist)..
Ja tundub, et kellegi nõrka kohta puudutati või tekkis selline "õunad" tunne, et pidid karjuma hakkama?

M8T0
HV Guru

sõnum 23.01.2006 14:21:55 vasta tsitaadiga

lugedes TeArGaS'e profiilis siis:
"amet: Üliõpilane"

pigem 12-13 vanuse kohapealt imo icon_smile.gif
...või siis on ta tihe külaline psühiaatrilises kliinikus vms.

TeArGaS - ma olen jah 11 aastane 140cm pikk , paks poiss suuuuurte prillidega ja tüdrukud on öäka! , kuda on lood sinuga ?

pealeselle:

"INTERFACE JUBE KÕVA MEES OLED OMAARUST JAH? OK OLED KÕVA JAH ET-s AGA HUINA KAS SIIS
ON SUL VAJA KOHE KÕIGIGA TUUSA PANNA? "

* jah olen kõva
* jah olen kõva ET's
* tuusa? ma naeran otseselt sinu pihta , sinu peale , sinu üle kuna sa oled nii kuradi lammas ja siiski ajad oma joru ja ei saa aru mida sulle kõik öelda tahavad. sinu asemel ma oleks väga vait ja pigem läheks uuriks natukene elu ja olu ning saaks targemaks. kui sa nüüd vastad selle peale , et jojo mind ei huvitagi se ET värk siis sa ju valetad jällegi . kuna paistab et se ongi kogu su elu kuna sa nii närvi lähed icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 87 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 78
tagasi üles
kalm
HV vaatleja

sõnum 23.01.2006 15:28:15 vasta tsitaadiga

best thraed!!!!

mul ei ole siia tõesti midagi lisada, lihtsalt kolmanda isikuna teeb isegi IF'i jutt nalja, aga huumorit on vaja!

eestlane
HV Guru
eestlane

sõnum 23.01.2006 15:47:01 vasta tsitaadiga

mnjah, see ET ei mõjugi kõigile hästi ... elav näide, kuidas üliõpilased hukka lähevad. närvid läbi ja üle 12 aasta eesti keele õppimist ...
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 29
tagasi üles
kristoka
Kreisi kasutaja
kristoka

sõnum 23.01.2006 16:01:21 vasta tsitaadiga

TeArGaS kirjutas:
ispy kirjutas:

Ma tahaks sinu taset näha!!
Kristo
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 5 :: 41
tagasi üles
ispy
HV kasutaja
ispy

sõnum 23.01.2006 16:37:40 vasta tsitaadiga

Käisin mängimas.
]CS[scorpioniga 1o1.
spekkis ]ET[BloodBuster ja mingi tont veel kes koguaeg serveris kämbib.
BloodBuster hakkas mind aimbotiks ja wallhackiks sõimama.
Enamuse ajast rääkisin adminiga.

Tegin demo ka. Spekkige mind ja jälgige juttu. (ärge pahandage, et ma väga mööda lasin).
http://www.zone.ee/mmb3/

8)
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Enemy Territory mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 165, 166, 167 ... 236, 237, 238  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.