Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
jjk
HV veteran
|
21.01.2006 12:15:54
|
|
|
Auron kirjutas: |
piq kirjutas: |
aga näiteks x700'ga samaväärne kaart on ainult x700 eriti kui inimene on näiteks paadunud ati fänn |
Kui mõistliku aja jooksul firma ei suuda tellida uut X700 kaarti siis panevad kas samaväärse nVidia kaardi (see mille fänn - IRW - inimene on ei loe siin midagi) või kui pole ka samaväärset nVidia kaarti siis pannakse parem ja võimsam mingi kaart. |
Tarbija EI pea nõustuma nvidia kaardiga. Tegelikult ei pea ta nõustuma ka teise tootja kaardiga, kui sellel on viletsamad omadused (kasvõi klokkimisomadused).
_________________ www.sisters.ee: rinnamärgid, külmkapimagnetid, võtmehoidjad, käepaelad |
|
Kommentaarid: 112 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
21.01.2006 12:45:38
|
|
|
jjk kirjutas: |
Tarbija EI pea nõustuma nvidia kaardiga. Tegelikult ei pea ta nõustuma ka teise tootja kaardiga, kui sellel on viletsamad omadused (kasvõi klokkimisomadused). |
Arvutijuppidega garantiis kehtib samaväärse või parema default jõudlusega printsiip.
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
21.01.2006 13:40:31
|
|
|
Endal siis selline kogemus kah aastast 2006 Olen ostnud ja tellinud ikka mõnusalt sealt nodi ja teeninduse kvaliteediga hästi rahule jäänud. Kuid ühel päeval viisin remonti ühe Safiiri X700 (ainuke AGP mudel sel firmal) temp.oli aerogate paneeli järgi 56 ja fullis küündis 76-ni Edasi tekkis järgmine probleem,et ilma driveriteta töötab ja nii kui peale lased pilt must ei aita uued ega ka plaadil olevad sept. versioonid Üle-andmine läks valutult ,viks ja viisakas onu oli pukkis.Nädala päevad hiljem helistatakse ja jutt on järgmine,et sealt on puudu kaardi alumisel poolel olev radikas mis on core vastu(seal oli ainult mingi termo kleebis või midagi sarnast).. WTF on keegi üldse nihukest kaarti näinud kus kahel poolel radikad core jaoks,mälud ei lähe arvesse.Lisaks väideti ,et ma olevat selle ära kiskunud sealt. Tüü kops üle maks selgitasin ,et pole midagi sealt võetud ega isegi venti maha katkutud lõpuksd jõudsime arusaamale ,et ma vist ei valeta ja pole ise kaarti modinud ja lubati "maaletoojale" helistada.Mida perset oli vaja mulle helistada ilma fakte ja asja õigsust kontrollimata,lihtsalt klienti õrritada Vot selline kogemus igati toreda firmaga(igal oinal on oma Mihklipäev) ole ise hea ja lojaalne klient aga mingi asjapulk oskab ikke FIRMA maine kohe korralikult ära nullida.Tahaks seda persekukkunud IT meest näha kes seal biost resetib ja mälusid soovitab,aga niikui välise veata asi viiakse siis kohe kliendi kraesse asja lükkama Kokkuvõtteks sooviks asja rahumeelset lahendust näha järgneva nädala jooksul Võtku õppust Zebra asja-ajamisest ,sügisel viisin täppe loopiva GF 6800 mustakale ja 5 päeva pärast tõi kuller uue kaardi koju,ei helistanud keegi ega uurinud kas-mis-kus-kes.Näiliselt asi torkimatta ja originaalis järelikult piixus.Asi vask uus teele ja OK 8)
Lisan pildi kah isendist mille leidsin googlest 4 sekundi jooksul ja kas tõesti on need mehed kah juba radika maha nokkinud
link
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
2 :: |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
21.01.2006 13:43:40
|
|
|
dreamx, kusjuures on paar sellist kaarti olemas millel teispool kaarti core kohal kah pisike radikas.
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
21.01.2006 13:47:10
|
|
|
Auron kirjutas: |
dreamx, kusjuures on paar sellist kaarti olemas millel teispool kaarti core kohal kah pisike radikas. |
Ma ei väidagi midagi sellist aga kaarte erinevaid hetkel müügil vist mingi 100-150 erinevat kui neid on ka viis siis OK.Kui sa tead siis viska pilti või linki asja kohta tahaks kah näha,ise pole viimasel 3 aastal silmanud äki vähe näinud
|
|
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
Teiv
HV kasutaja

|
21.01.2006 13:47:26
|
|
|
Fullis temp 76? Mis...see...on...nagu...täitsa nohu ju. Mul on idle's temp 64 ja fullis vahel 128 kraadi, aga no tegu on täieliku passiiviga ka. Igal juhul kurta ei saa, kõik on senini korralikult töötanud.
_________________ Black Edition |
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
21.01.2006 13:52:01
|
|
|
Teiv kirjutas: |
Fullis temp 76? Mis...see...on...nagu...täitsa nohu ju. Mul on idle's temp 64 ja fullis vahel 128 kraadi, aga no tegu on täieliku passiiviga ka. Igal juhul kurta ei saa, kõik on senini korralikult töötanud. |
Aga sõber sul on pilt ees aga see kaart ei võta ja "hooldusemees" ütles ,et probleem on kaardi tempides
|
|
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
Teiv
HV kasutaja

|
21.01.2006 14:10:02
|
|
|
dreamx kirjutas: |
Teiv kirjutas: |
Fullis temp 76? Mis...see...on...nagu...täitsa nohu ju. Mul on idle's temp 64 ja fullis vahel 128 kraadi, aga no tegu on täieliku passiiviga ka. Igal juhul kurta ei saa, kõik on senini korralikult töötanud. |
Aga sõber sul on pilt ees aga see kaart ei võta ja "hooldusemees" ütles ,et probleem on kaardi tempides  |
A, sorri. My bad.
_________________ Black Edition |
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
contrasta
HV vaatleja

|
25.01.2006 14:00:45
|
|
|
eile - kui arvuti oli juba nädala remmis seisnud - otsustasin uurida mis seis on
nad küll lubasid ise helistada kui selle peale vist ei maksa lootma jääda
igatahes helistasin ja sain sellise vastuse et mobo-ga on mingi jama ja läheb väljavahetamisele ja et läheb veel aega
loodame et siis nüüd lõpuks saan tagasi töötava arvuti
huvitav kas mul oleks põhjust makstud 300 krooni tagasi nõuda???, sest eelnev videokaardi vahetus ei õigustanud ennast.
|
|
tagasi üles |
|
 |
iguaan
HV veteran

|
25.01.2006 17:11:07
|
|
|
tsitaat: |
huvitav kas mul oleks põhjust makstud 300 krooni tagasi nõuda???, sest eelnev videokaardi vahetus ei õigustanud ennast. |
no sa võid ju sellest juttu teha, et nad andsid sulle lahjema kaardi vastu ja nõudsid takkaotsa veel raha ka. ütle et las panevad kasvõi samasuguse kaardi peale mis enne oli(muidugi töötava)
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
vikatise
HV kasutaja

|
26.01.2006 22:28:36
|
|
|
Minul selline lugu, et tahtsin Beestingust kingstoni 512MB DDR mälu osta sealt, lihtsalt vaatasin, et hea odav ja enne olnud Beestinguga head kogemused. Läksin siis kohale, öeldi, et kahjuks soovitud mälusid pole, on tellitud ja tuleb tuleb homseks, selge ok...Helistasin "homme", ikka polnud, öeldi, et tuleb pealelõunat. Helistasin siis kell UUESTI 16:--, ikka polnud tulnud, öeldi, et helistage homme. Enne seda veel küsisin, et kas mälud mis tellisite on cl 2.5 või cl 3 või mis mälud täpsemalt, seda nad kahjuks öelda ei osanud. Järgmine päev helistades sain ma veelkord eitava vastuse ja õhtupoole kui helistasin olid mälud kohal aga oo üllatust, hind tõusis, mitte küll palju, st tühised 20.- tükk aga ei võinud siis enne seda öelda, imelik...? Igaljuhul elasin ma muidugi selle pisikese hinnatõusu üle, kuid vahepeal olin juba otsustanud, et soodsa hinna korral võiks osta hoopis 2x 512mb, küsisingi müüa käest, et kui ma 2x mälu ostan kas ma mingi väikesegi allhindluse saan, selle peale arvutati natuke ja öeldi, et 7 krooni mälu per mälu. No tule taevas appi, mis "krdi" soodus/allahindlus on 7 krooni
EDIT: vabandust, on natuke pahasti mõjunud kui miskeid kirjavigu leiate, ignoreerige, mis sest, et ma neid hulgi juba parandanud olen, võtan selle peale veel ühe
Ahjaa, mälu ostsin ära, a mitte Beestingust, lihtsalt natuke mõnitamisena tundus see "allahindlus" parem ostan mujalt ja maksan kasvõi rohkem.
|
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
contrasta
HV vaatleja

|
03.02.2006 18:25:05
|
|
|
asi muutub juba naeruväärseks .... 17 jaan viisin arvuti parandusse ja täna on 3 veebruar ja keegi pole minuga ikka veel ühendust võtnud
ma ei taha küll eriti uskuda et isegi emaplaadi tellimina nii kaua aega võib võtta
tundub et peab neid minema külastama, ... igatahes sain tarbijakaitsest teada et kui 14 päeva jooksul ühendust ei võeta on õigus raha tagasi nõuda ... loodame et asi nii kaugele ei lähe
|
|
tagasi üles |
|
 |
EvilMick007
HV veteran
|
07.02.2006 00:34:43
|
|
|
Muidugi võiksid beestingu garantii osakonda helistada ja küsida kuhu asi seisma jäi .
_________________ Pentestimise ja küberturbe konsultatsiooni soovi korral võib kirjutada.. |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
contrasta
HV vaatleja

|
07.02.2006 15:11:01
|
|
|
sa arvad et ma seda vähe olen teind ...
eile(esmaspäeval) helistasin veelkord et uurida mis seis on .... öeldi et iga hetk peaks selguma et helistavad hiljem tagasi .
3 korda võite arvata kas helistati tagasi ..
|
|
tagasi üles |
|
 |
der hammer
HV Guru

|
07.02.2006 23:45:24
|
|
|
Käisin täna seal kõrvaklappe ostmas. Ei suutnud kodus pildi järgi valida kas Sennheiser HD 201 või 202.
Müüja nimega Roman võttis mõlemal karbid lahti ja lasi vaadata/võrrelda. Otsustasin 201 kasuks.
Tõsiselt meeldiv kogemus oli kuna müüja oli tõesti abivalmis ja sõbralik.
_________________ Tere. |
|
Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
130 |
|
tagasi üles |
|
 |
contrasta
HV vaatleja

|
08.02.2006 11:00:33
|
|
|
helistain eile siis ise uuesti kuna nad esmasp mulle tagasi ei helistand ...
ja nagu OMG ... nüüd öeldi et nad ei teagi veel milles probleem on ... WTF mida nad siis nagu 3 nädalat tegid
ütles et ehk helistab tagasi hiljem aga nagu arvata võis ei helistatud ..
see asi hakkab ikka rovedalt üle viskama juba
|
|
tagasi üles |
|
 |
vikatise
HV kasutaja

|
08.02.2006 11:11:07
|
|
|
Eks see teeninduskvaliteet oleneb jah täielikult teenindajast/müüjast endast, aga selge on see, et Beestin on igaljuhul parem kui K-Artulisalong ja isegi kui Beestingus mingil põhjusel sul garantii venib siis ei saa seda ikka võrrelda K-Artulisalongi garantiiga
|
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
contrasta
HV vaatleja

|
08.02.2006 13:16:31
|
|
|
kui oleks mõjuv põhjus miks garantii venib siis ma oleks loomulikult nõus ootama , aga kui arvuti on 3 nädalat paranduses olnud ja nad pole veel isegi välja selgitanud mis arvutil viga on, siis ma küll ei leia et see mõjuv põhjus oleks
|
|
tagasi üles |
|
 |
Spott
HV Guru

|
08.02.2006 16:36:53
|
|
|
Beestingu kvaliteet nagu langenud tõesti. Endal ka hiljuti mitte just kõige meeldivam kogemus (otseselt ka mitte negatiivne). Oli lihtsalt kasutatud monitori vaja. Kihutasin sinna kohale, kuid müüa oli suht kidakeelne, teadis vähe, justkui segaksin. Neil pidi kusagil ka uus kauplus/ladu veel olema - küsisin ka selle kohta. Nad teavad küll, et on, kuid kus ja mis - seda küll nad ei tea. Veel vähem, mis seal müügil on. Lõpuks võtsin sealt siiski ühe monitori ära, kuna kiire oli, kuid suhtumine oleks võinud parem olla....
_________________ Kingitused internetist - NetiKink - tellige endale näiteks HV avatariga ja kasutajanimega tass, t-särk või mõni muu huvitav kingitus sünnipäevaks või muuks tähtpäevaks. |
|
Kommentaarid: 162 loe/lisa |
   |
6 :: |
134 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilMick007
HV veteran
|
09.02.2006 02:08:53
|
|
|
Beestingus on hetkel õpilased(õpivad ametit alles & tutvuvad müüdavate kaupadega lähemalt). Ja selle uue lao koha pealt peaks mainima, et beestingul endal pole mingit uut ladu kauplust olemas, see kasutatud arvutite müügi punkt mida kohati peetakse beestingu teiseks esinduseks on täiesti eraldi firma, mis pole beestinguga seotud.
_________________ Pentestimise ja küberturbe konsultatsiooni soovi korral võib kirjutada.. |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
09.02.2006 02:28:02
|
|
|
Se ei anna õigust vanas esinduses uute asjad tellimnisega munema jääda aga kuna minu kannatuse piir on kaugel siis ok tehke oma seconhand shop-iga mida iganes. Kui ma oma vahetus kaarti ei saa järgmise nädala jooksul siis tuleb teile tarbijakaitse ja küsib minu EEST Soome laost asjad tulevad posti mingi 2-3 päeva ja praegast aetakse mulle mingi umbluud . Aga OK ma lepin mingi kompiga {kuna te enivei loete seda teemat}
Sorry OT ja tegelikult ma vist ostan sealt poest veel..... Aga see on lubamatu kliendi mõnitamine
|
|
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spott
HV Guru

|
09.02.2006 08:39:56
|
|
|
EvilMick007 kirjutas: |
Beestingus on hetkel õpilased(õpivad ametit alles & tutvuvad müüdavate kaupadega lähemalt). Ja selle uue lao koha pealt peaks mainima, et beestingul endal pole mingit uut ladu kauplust olemas, see kasutatud arvutite müügi punkt mida kohati peetakse beestingu teiseks esinduseks on täiesti eraldi firma, mis pole beestinguga seotud. |
nu aga siis olekski pidanud ka nii kohe ütlema. Nende jutust sain aru (ja üks teine inimene veel, kes üldse esimesena selle kohta küsis, kuna ise ma mingist teisest putkast midagi ei teadnud), et see ikka nende tytar, kuid kus ja mis - seda nad ei tea.
_________________ Kingitused internetist - NetiKink - tellige endale näiteks HV avatariga ja kasutajanimega tass, t-särk või mõni muu huvitav kingitus sünnipäevaks või muuks tähtpäevaks. |
|
   |
134 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spott
HV Guru

|
13.02.2006 09:13:43
|
|
|
http://www.romuhall.com/
selle järgi küll ei ütleks, et tegu eraldi firmaga....
Beestingu logod jne ju küljes
|
   |
134 |
|
tagasi üles |
|
 |
toivos
Kreisi kasutaja

|
13.02.2006 10:03:03
|
|
|
Spott kirjutas: |
Beestingu logod jne ju küljes |
Peremehed on samad. Firmad eraldi.
_________________ Taastan datat katkistelt ketastelt ja katkistelt Flash(USB) mäludelt. Nüüd ka katkistelt SSD ketastelt. |
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
tanq
Kreisi kasutaja
|
13.02.2006 12:04:16
|
|
|
toivos kirjutas: |
Spott kirjutas: |
Beestingu logod jne ju küljes |
Peremehed on samad. Firmad eraldi. |
Mõlemal lehel kirjas "Beesting AS"
|
|
Kommentaarid: 55 loe/lisa |
   |
49 |