Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  kah mingi küsimus - tv-out mustvalge märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
ivan kolyshkin
HV vaatleja

sõnum 16.01.2003 23:43:40 kah mingi küsimus - tv-out mustvalge vasta tsitaadiga

probleem tuttav ja paljuräägitud- geforce4 mx440 64 mb (winfast a170 ddr leadtek). tv-out millegipärast mustvalge. juhtmeid proovitud mitmeid- pikki ja lühikesi. nüüd loen VGA BIOS FLASH UTILITISest et tv-out encoder on sellel kaardil cx25868 (secam)????? kas võib olla selles probleem? ja kui on, siis kuidas selle secami paliks muuta saab? icon_rolleyes.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
EvilMick007
HV veteran

sõnum 16.01.2003 23:59:15 vasta tsitaadiga

Secam peaks ju värviline olema, uued telekad näitavad seda ju ka värviliselt, ma arvan et viga on kuskil mujal kui video biosis, proovi erinevaid softe tv-outi kasutamisel(tv-tools,....) ja peale juhtmete katsetamise kas draiverite settinguid erinevaid kah katsetasite ?
ivan kolyshkin
HV vaatleja

sõnum 17.01.2003 00:22:47 vasta tsitaadiga

tv tools ütleb et ei leia tv-chip-i sellel kaardil...
tagasi üles
EvilMick007
HV veteran

sõnum 17.01.2003 00:30:05 vasta tsitaadiga

Mis versiooni tv-toolsi kasutasid ? mul endal on gf4ti4200 ja vanemad tv toolsi versioonid ütlesid mulle kah et ple tv-outi, proovi versiooni 6.5 või mõnda uuemat
ivan kolyshkin
HV vaatleja

sõnum 17.01.2003 00:34:51 vasta tsitaadiga

on versioon 6,8 demo... ja proovisin mingit tvcc-d. see ütles et tv-encoder is not detected. ja ega ma siukse numbriga encoderi kohta midagi pole leidnudki
tagasi üles
Taiko
Kreisi kasutaja
Taiko

sõnum 17.01.2003 01:04:20 vasta tsitaadiga

uvitav, omal ajal oli samasugune probleem küll aga voodoo 3000 kaardiga ja siis oli küll asi puhtalt driverites kinni, eks proovi ka kõik variandid läbi beer_yum.gif
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 33
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
ivan kolyshkin
HV vaatleja

sõnum 23.01.2003 22:19:34 vasta tsitaadiga

nüüd on siuke lugu, et arvuti käis k-arvutisalongis garantiiremondis ära. sealt ööldi, et testiti ja tv-out on värviline. kästi uus kaabel osta. ossingi. s-video-scart. kodus pilt ikka mustvalge. olen väsinud jupsimast. üks kahest- kas vennad ei vaevunud kontrollima või on midagi telekaga. kas võib olla nii, et arvutist tulev signaal ei lähe kokku teleka sisenditega??? ja olgu veelkord ööldud, et eelmine arvuti geforce2 kaardiga toimis.... telekas on paari aasta vanune 28'' SEG
tagasi üles
elukas
Kreisi kasutaja
elukas

sõnum 24.01.2003 08:12:58 vasta tsitaadiga

Telekas s-video sisend valida?
Telekas s-videot toetab?
Telekas tavaline sisend valida?
Draivereid uuendada?
Pal Secam jne saab täiesti muuta Displey Proprties Nvidia/NView kuskilt alt, täpselt ei mäleta ja pole praegu vaadata kah.

tagasi üles
ivan kolyshkin
HV vaatleja

sõnum 24.01.2003 08:59:32 vasta tsitaadiga

telekas puudup valikuvõimalus. on lihtsalt kaks scart-sisendit ja rca-sisend. ja kanalid av1, av2, av3. kõiki auke on proovitud. (geforce2 töötas!). draivereid olen uuendanud. pal-secami ümberlülitust tean. olen seal kõik riigid ja süsteemid läbi vaadand. praegu on mingi g või b-pal finland. selles nagu pole uba.
telekas peaks ju rca kaudu kahh pildi kätte saama... miks ta enne sai ja nüüd ei saa isegi s-video-scardi kaudu? kas gf4 signaal erineb gf2 omast?
tagasi üles
ivan kolyshkin
HV vaatleja

sõnum 29.01.2003 17:46:54 vasta tsitaadiga

nii. tirisin kohale teise teleka. rca- pistiku kaudu näitas seegi mustvalget, kuid oh imet- svhs-scart oli värviline. järelikult ei toeta minu telekas gf4st tulevat signaali. mida teha. ärge öölge et uus telekas osta, seda tahan tulevikus nigunii teha.
tagasi üles
Sephiroth
HV vaatleja

sõnum 30.01.2003 19:05:49 vasta tsitaadiga

Mul oli sama jama, aga sa pane sealt display modest video autput format PAL ja siis timmis. euroopas kipub ntsc olema mustvalge, aga samas on see ka kaardi deafult.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  kah mingi küsimus - tv-out mustvalge
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.