Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Counter-Strike: Source märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 37, 38, 39 ... 132, 133, 134  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Unholy
HV veteran
Unholy

sõnum 09.01.2006 19:31:03 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
Eo sse oleks keedagi kainema ja mitte nõnda lapsiku mõistusega inimest vaja kes oleks adminniks.

Pealegi kui ei meeldi mingi server siis ärgem mängige seal. Las siis eksisteerib tühi server nõnda nagu ta on.

Ja üks asi eesti servude kohta: vahetage mapi. Suht tüütu on näha dust2 seal pidevalt. Võiks mingi 20 min map olla ja siis vahetatakse uue vasta. Vaatan et mõni tahab lihtsalt võimaliku suurt punkti summat saada ja vat jääbki terve päev serverisse elama. Mõni mees vist seal mängib mitmeid tunde järjest arvestades kille icon_lol.gif

meil 95% ajast muud mapid, Nagu ka HETKEL...

zaG kirjutas:
Nojah, kui jutt juba Unholy peale läks siis räägin minagi suu puhtaks. Esiteks, palun võta midagi ette oma poolearuliste lapsadminnidega, sest see, mis eile seal serveris toimus, oli kergelt öeldes nõme. Mingi nolk (admin riko oli see) lasi ennast koguaeg oma meeste juures õhku tappes sellega omasi kui ka vaenlasi ja mingi haige teleportimine mingitesse X kohtadesse ja üleüldine adminniõiguste kuritarvitamine. Teiseks on serveri adminnid rassistid, ennekõike on rasism suunatud venelastele ja mis põhjusega? Mängisin ise seal vene nimega "kalasnikov" mind slay-ti kickiti sõimati jne... adminnide poolt, ja kõike seda tänu sellele, et ma olin vene nimega ja rääkisin vene keeles. Mõned tsitaadid admin riko poolt: "Eestlased omavad aga venelased on kommunistid...", "Kickime venelased välja ja teeme eestlastele vabu kohti, kellele neid venelasi ikka vaja." Kui aus olla siis selline käitumine venelaste suhtes on väga solvav ja on vale võtta kõiki venelasi ühe mõõdupuu järgi ja otsustada selle põhjal, mida te telekast või kusagilt näete, et kõik venelased on pahad. Igatahes tänu sellele muutus minu arvamus Eo-st kardinaalselt negatiivse poole ja mina sinna poolearuliste lapsrassistide pessa oma jalga ei pista ja kõik vene rahvusest inimesed, soovitan sama teha, ebameeldivuste vältimiseks.

See on meie otsus kas me tahame venelasi hoida seal või mitte, kui nad serveri ruumi täis tõmbavad ja meile mitte arusaadavas keeles räägivad siis loomulikult pole neid sinna vaja. Kui venelane räägib inglisekeeles siis meil on temast suht savi. Poolearuliste? Ei usuks, et sina see psüholoog siin oled. Kui sulle midagi ei sobi siis mängi õige nimega ja räägi Eesti keeles. ebameeldivuste vältimiseks? Sina hoopis poolearuline? Normaalsed eestlased ei mängi vene nimega ja ei räägi vene keelt. Ja nendele ei tee me mitte midagi ja ei kavatsegi. Riko kohta esiteks niipalju, et teleportimis õigustki pole tal, nii, et teleportinud ta ei saa olla järelikult Valetad
(Või on sul aju hälve, et valesi asju näed).

Kui inimestele meeldib eestlastele pühendatud ja vahetatavate mappidega serveris mängida siis Public | Eestiomab.com on just see õige koht! :wink
Kommentaarid: 47 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 35
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
zaG
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 09.01.2006 20:14:51 vasta tsitaadiga

Unholy kirjutas:

See on meie otsus kas me tahame venelasi hoida seal või mitte, kui nad serveri ruumi täis tõmbavad ja meile mitte arusaadavas keeles räägivad siis loomulikult pole neid sinna vaja. Kui venelane räägib inglisekeeles siis meil on temast suht savi.

Ei ütleks, et savi, kui see venelaste kickkimine seal peale hakkas ja kui mind ka kickiti siis tulin ma tagasi ja küsisin järgmiselt "Why did you kick me admin?" Selle peale lajatati uus kick kohe ilma seletamata ja siis tulin tagasi ja ütlesin vene keeles ühe väljendi mille admin oli ära teeninud ja seda ei tehtud ainult minuga vaid kõigi venelastega seal.
tsitaat:

Poolearuliste? Ei usuks, et sina see psüholoog siin oled. Kui sulle midagi ei sobi siis mängi õige nimega ja räägi Eesti keeles. ebameeldivuste vältimiseks? Sina hoopis poolearuline? Normaalsed eestlased ei mängi vene nimega ja ei räägi vene keelt. Ja nendele ei tee me mitte midagi ja ei kavatsegi.

Normaalsed Eestlased ei vihka teisest rahvusest inimesi ja ei sõima kommudeks või kelleks iganes.
tsitaat:

Riko kohta esiteks niipalju, et teleportimis õigustki pole tal, nii, et teleportinud ta ei saa olla järelikult Valetad
(Või on sul aju hälve, et valesi asju näed)

Võib-olla ma eksisin seal oli vähemalt 3 adminni sees ja üks rcon vähemalt, lihtsalt riko jäi oma tapmise ja teiste tegevustega silma. Anna andeks vb on mul tõesti hälve aga vähemalt ei näita ma seda välja icon_wink.gif
tsitaat:

Kui inimestele meeldib eestlastele pühendatud ja vahetatavate mappidega serveris mängida siis Public | Eestiomab.com on just see õige koht icon_question.gif

Ja miks sa arvad, et vene rahvusest inimesed ei ole eestlased? ometigi on neil ju eesti pass ja kodakondsus.
Kokkuvõttes ei saa ma aru miks sa minu vastu nii äge oled? Ma ei rääkinud üldse sinust, vaid sinu adminnidest, kes serveris nõmetsesid, pealegi ei olnud sind ennast seal kohal, seega ei tea mis seal toimus. Pealegi selle postiga sa tõestasid, et sa vihkad ise ka vene rahvusest mängijaid, nii, et edu sulle "best server in the world" GG ja loodetavasti satud kunagi sellisele suurepärasele kohale nagu tuleriit beer_yum.gif
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 47
tagasi üles
Sponge
HV Guru
Sponge

sõnum 09.01.2006 20:26:52 vasta tsitaadiga

Unholy kirjutas:
Sponge Bob kirjutas:
tänud, krt üritan ak47 laskmist selgeks saada, no mitte kuidagi ei saa icon_biggrin.gif vapsee ei saa pihta, m4 jaga oman räigelt, aga ak47 vapsee saan owni koguaeg icon_lol.gif

3 lasku korraga ja soovitatavalt pähe, AK-ga on kõvasti lihtsam pähe lasta kui m4..m4 on rohkem kõhtulaskmis relv ja lähedalt saab pähe kah loomulikult
njah , ma HSin m4 jaga ikka päris hästi, ma tean jah et ak47 esimene laks on über täpne, aga see sihik krdima 3 me litakaga juba rsk see sihik nii suur ja pihta ei saa, eks pean kuiva trenni tegema, sest imho m4 on mul käpas icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 398 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 4 :: 323
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
zaG
HV kasutaja

sõnum 09.01.2006 20:34:24 vasta tsitaadiga

Sponge Bob kirjutas:
Unholy kirjutas:
Sponge Bob kirjutas:
tänud, krt üritan ak47 laskmist selgeks saada, no mitte kuidagi ei saa icon_biggrin.gif vapsee ei saa pihta, m4 jaga oman räigelt, aga ak47 vapsee saan owni koguaeg icon_lol.gif

3 lasku korraga ja soovitatavalt pähe, AK-ga on kõvasti lihtsam pähe lasta kui m4..m4 on rohkem kõhtulaskmis relv ja lähedalt saab pähe kah loomulikult
njah , ma HSin m4 jaga ikka päris hästi, ma tean jah et ak47 esimene laks on über täpne, aga see sihik krdima 3 me litakaga juba piix see sihik nii suur ja pihta ei saa, eks pean kuiva trenni tegema, sest imho m4 on mul käpas icon_rolleyes.gif

Proovige cl_crosshairscale 3000, siis on sihik väiksem ja parem sihtida.
tagasi üles
High-Q
HV Guru
High-Q

sõnum 09.01.2006 21:13:47 vasta tsitaadiga

ennasttäis madalalaubalisi noori adminikukkesid on maailm täis.
õige admin on see, kelle tegevust ei märgatagi. ta justkui mängib nagu teisedki, kuid keegi ei saagi öelda, et midagi "keelab-käseb-poob-ja-laseb".

täpselt sama keiss on IRC-uga. Kui küsida, mis on opi/admini ülesanne, siis vastatakse kohe, et kickimine ja bännimine. Tegelikult ju ei ole. Tegelikult on teistele heade tingimuste (suhtlus, mäng) loomine. Admin ei ole õigus, vaid on eelkõige kohustus.
Kui ei oska inimese moodi mängida, siis õigused maha, las harjutab natuke "ausat" mängimist enne.
Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 97
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 09.01.2006 21:23:09 vasta tsitaadiga

High-Q kirjutas:
ennasttäis madalalaubalisi noori adminikukkesid on maailm täis.
õige admin on see, kelle tegevust ei märgatagi. ta justkui mängib nagu teisedki, kuid keegi ei saagi öelda, et midagi "keelab-käseb-poob-ja-laseb".

täpselt sama keiss on IRC-uga. Kui küsida, mis on opi/admini ülesanne, siis vastatakse kohe, et kickimine ja bännimine. Tegelikult ju ei ole. Tegelikult on teistele heade tingimuste (suhtlus, mäng) loomine. Admin ei ole õigus, vaid on eelkõige kohustus.
Kui ei oska inimese moodi mängida, siis õigused maha, las harjutab natuke "ausat" mängimist enne.

thumbs_up.gif
Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
mine
HV vaatleja
mine

sõnum 09.01.2006 21:27:43 vasta tsitaadiga

Ega ma ka tglt pole rahul sealsete adminidega, ei hakka nimesid nimetama, aga jah endal on olu kordi kus adminid on ebaõiglased ja kasutavad ära admini õigusi. Nt, olin T spawnis awp-ga, admin teleportis ennast koguaeg B-se kohe ja mõned korrad isegi teleportis ennast T baasi kuskile lakke ja lasin mind maha, mis on nõme imo.Siis näiteks portis oli selline olukord, kus pelada oli jäänud mapil ~1:45 veel, üks terro oli Ct Spawnis, Ct-d terro omas, siis see ainuke Terro läks T spawni pommi järgi, admin(kes oli elus)pani terrole Beakoni või kuidas seda ka ei nimetata, ja ütles et too raiskab aega jne et nad ei viitsi oodata jne, ehkki ise ei teagi et terro lähebki pommi järgi. Minu arust oli see suht lame, pangu siis lühem round time kui antud ei sobi, enam ei viitsi kirjutada
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
KrikU
HV veteran

sõnum 10.01.2006 05:50:00 vasta tsitaadiga

Ei ole samuti rahul Unholy kui adminniga kes keelas kasutada minu spray logot kus kirjas "for mother russia"... see oli kõigest meie paroodiaclan mille eest pelasime tihti väiksematel LAN-idel minupool... beer_yum.gif ja muu seltsis loomulikult icon_wink.gif
Kommentaarid: 129 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 119
tagasi üles
gloom
Kreisi kasutaja
gloom

sõnum 10.01.2006 10:50:21 vasta tsitaadiga

Unholy lihtsalt satub hoogu, olles admin ta mõtleb et võib teha kõik mis meeldib, et temal endal parem oleks, kuid teeb seda valel viisil. Sama lugu teiste adminnidega kes teevad nagu heaks arvavad - kickivad, slayvad inimesi kes pole milleski süüdi ning midagi teinud. Võiks selline asi ka kunagi paraneda, sest selle serveri seltskond hea küll ei ole thumbs_down.gif beer_yum.gif
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 23
tagasi üles
Sponge
HV Guru
Sponge

sõnum 10.01.2006 12:02:08 vasta tsitaadiga

EO serveris keegi admini hakatis lasi seal mortal modega ringi, siis kui enamus olid maas, läks pmst lampi kellelegi seljataha ja boom HS :S
anyways ma avastasin sellise asja et ma kasutasin koguaeg crosshair 1600, aga panin def 1200 tagasi... ja mida ASJA ma saan ak47 pihta n88d icon_confused.gif 8)
tagasi üles
High-Q
HV Guru
High-Q

sõnum 10.01.2006 12:15:15 vasta tsitaadiga

ak on üldse väga imelik relv. lased üsna lähedalt seinale väikse spray, kuulid veidike hargnevad, kuid ei midagi erilist, isegi liikudes mitte. nüüd kui sinu ees on vaenlane, siis spray läheb kohe julmalt kaootilisemaks, justkui relv oleks programmeeritud inimest kartma ja seega pihta mitte saama. teistel relvadel sellist jama ei ole täheldanud.

õnnek suurem osa css relvarsenalist on täiesti omal kohal, seega saab ilusti ka teiste relvadega mängitud (välja arvatud vast TMP ja uzi). mängin lisaks tavaautomaatidele vaheldumisi ka mp5, p90, tavalise pumba (autoshottie noob-tube ei oska eriti kasutada) ja scoutiga. dessut pole veel õieti ära õppinud ja galil väga ei istu ka, ka awp on minu käes mitte kõige kasulikum riistapuu, ma vist liigun liiga palju ja awp vajaks rohkem käpmimistaktikat.

viimasel ajal on tekkinud nõme harjumis: mängupäeval pean tegema vähemalt 1 knifekilli, ilma ei saa isu täis.
Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 97
tagasi üles
piq
Kreisi kasutaja

sõnum 10.01.2006 14:39:48 vasta tsitaadiga

eitea ei saa kyl öelda et AK nyit mingi räme keeruline relv oleks
ja usi ja tmp'ga saan kah kenasti pihta kõigele
asi rohkem vist ikka harjutamises kinni või siis harjumustes kuna erinevad relvad lasevad erinevalt ei tasugi oodata et AK laseks täpselt samamoodi nagu AK sellest ka vast see et tundub keerukam ja raskem pihta lasta
ja mis puutub unholy juttu siis hea et ma teda enam seal näinud pole kus mina parasjagu pelan
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 26
tagasi üles
Overkilla
HV veteran

sõnum 10.01.2006 15:24:28 vasta tsitaadiga

zaG kirjutas:
minu arvamus Eo-st ... negatiivne

Just nii, mõnikord satun kah sinna, et Eesti enda server ja ühendus kah kiire/lähedal (ping) aga tavaliselt on see matse täis, eriti administraatorite poole pealt, Unholy juttu lugedes loodan, et teda kunagi ei kohta.
tsitaat:
loodetavasti satud kunagi sellisele suurepärasele kohale nagu tuleriit

Ikkagi peab Soome serverites mängima.
Kommentaarid: 97 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 2 :: 80
tagasi üles
zaG
HV kasutaja

sõnum 10.01.2006 16:38:00 vasta tsitaadiga

Kui vaja relvaga laskmine kätte saada siis soovitan mingi paar päeva ainult selle relvada mängida mis ei ole veel käpas(juhul kui muidugi piisavalt raha on), skoor küll kannatab veidi aga sedasi saab tunnetuse kätte icon_wink.gif
tagasi üles
mks
HV veteran

sõnum 10.01.2006 17:03:49 vasta tsitaadiga

Lugedes selles teemas olevaid Unholy poste, tekib väike naerutunne peale. (Tegelikult, mitte ainult siin teemas).

Siit ka üleskutse kõigile eesti CSSoritele, kes pole veel järgnevat teinud:
Ignoreerige EO serverit täielikult, sest seal lokkab rassism ja adminnide omavoli. Jätame selle serveri lollidele 12-aastastele adminnidele, kes siis võivad seal üksteisega teha mida nad tahavad.

Mängige normaalsetes serverites, inimesed
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
Unholy
HV veteran
Unholy

sõnum 10.01.2006 17:09:52 vasta tsitaadiga

Overkilla kirjutas:
zaG kirjutas:
minu arvamus Eo-st ... negatiivne

Just nii, mõnikord satun kah sinna, et Eesti enda server ja ühendus kah kiire/lähedal (ping) aga tavaliselt on see matse täis, eriti administraatorite poole pealt, Unholy juttu lugedes loodan, et teda kunagi ei kohta.
tsitaat:
loodetavasti satud kunagi sellisele suurepärasele kohale nagu tuleriit

Ikkagi peab Soome serverites mängima.

Mina oma õigusi serveris kasutan harva, vahetevahel swap ja admin say...

Mine, gloom

Teie olete lihtsalt koguaeg vastalised olnud ja nüüd kui teistele ei meeldi siis ennast tähtsaks siin tegema

Kriku

Ma arvan, et Juudid ei laseks oma serveris natsi märki kah sprayda igale poole, asjadel on põhjused. Olgu parioodi või mitte aga mingi kommunismi sümboolikat ei ole vaja levitada. Mina elasin kunagi Tartu "Hiinalinnas" kus venelaste % on sama kõrge kui eestlaste ja polnud seal üldse väga lõbus elada või mingite 2X suuremate venelaste eest ära joosta. venelane jääb venelaseks. Olgu ta sündinud Eestis või mitte. Samuti arvavad ka paljud venelased, et sirp ja vasar õige asi on ja, et Eestis pole okupatsiooni olnudgi.(Eesti "vabastati"). Samuti on surnud ka mu vanaisa küüditamise teel venemaale. ja ma pole ainus kellel kedagi ära on "saadetud". Siit on piisavalt põhjust, et venesümboolikat mitte lubada meie serveris. Või kasvõi venelasi.

Kõik administreerivad oma serverit nii nagu nemad tahavad ja kui teile ei meeldi siis ärge mängige seal vaid sprayge oma sirpe ja vasaraid kuskil mujal. Mitte ärge käige kuskil foorumis "arveid klaarimas"....

Edit: Veel parem tehke oma server..Kus aint sirpe ja vasaraid saabgi sprayda...Ja olge seal õnnelikud...
tagasi üles
zaG
HV kasutaja

sõnum 10.01.2006 17:39:54 vasta tsitaadiga

Unholy kirjutas:

Mine, gloom

Teie olete lihtsalt koguaeg vastalised olnud ja nüüd kui teistele ei meeldi siis ennast tähtsaks siin tegema

Kas siis teistel ei olegi õigust peale sinu siin oma arvamust avaldada?
Unholy kirjutas:

Kriku

Ma arvan, et Juudid ei laseks oma serveris natsi märki kah sprayda igale poole, asjadel on põhjused. Olgu parioodi või mitte aga mingi kommunismi sümboolikat ei ole vaja levitada. Mina elasin kunagi Tartu "Hiinalinnas" kus venelaste % on sama kõrge kui eestlaste ja polnud seal üldse väga lõbus elada või mingite 2X suuremate venelaste eest ära joosta. venelane jääb venelaseks. Olgu ta sündinud Eestis või mitte. Samuti arvavad ka paljud venelased, et sirp ja vasar õige asi on ja, et Eestis pole okupatsiooni olnudgi.(Eesti "vabastati"). Samuti on surnud ka mu vanaisa küüditamise teel venemaale. ja ma pole ainus kellel kedagi ära on "saadetud". Siit on piisavalt põhjust, et venesümboolikat mitte lubada meie serveris. Või kasvõi venelasi.

Seega nagu ma aru saan on kõik venelased süüdi selles, et 2x suuremad venelased sind taga ajasid(mingi võmmi ja päti mäng nagunii) ja selles, et su vanaisa suri, tore tore aina paremaks läheb. Alles paar posti tagasi sa väitsid, et sinul on savi kui venelased serveris mängivad ja ei räägi oma keeles, kuid nüüd väidad hoopis vastupidist icon_question.gif Sellest lähtuvalt on su jutt mõttetu lahmimine ja enese õigustus. Selle asemel, et ennast õigustada võiksid taluda veidi enesekriitikat ka, sest ei ole nii, et sina ja maailm...
Unholy kirjutas:

Kõik administreerivad oma serverit nii nagu nemad tahavad ja kui teile ei meeldi siis ärge mängige seal vaid sprayge oma sirpe ja vasaraid kuskil mujal. Mitte ärge käige kuskil foorumis "arveid klaarimas"....

Edit: Veel parem tehke oma server..Kus aint sirpe ja vasaraid saabgi sprayda...Ja olge seal õnnelikud...

Sellega seoses tuleb meelde, kes siin kunagi koffrit kritiseeris? Eo on über server ja koffer on mõttetu...
PS: Palun ära enam huupi laksi vaid mõtle enne veidi.
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 10.01.2006 18:25:38 vasta tsitaadiga

OT: Unholy, palun kasuta oma tekstide puhul õigekeelsuskontrolli!
Lausa keelevägistamisena mõjuvad need su olnudgi, saabgi jne. Õigekirja erinevalt serveri administreerimisest ometigi ju koolis veel õpetatakse või mis? icon_rolleyes.gif

rene p
HV veteran

sõnum 10.01.2006 18:33:27 vasta tsitaadiga

väga räige OT, milleks? lõpetage ära, ma tõsiselt loodan, et siia teemasse kunagi admin kah vaatab .)
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 68
tagasi üles
mr.Luiks
HV kasutaja
mr.Luiks

sõnum 10.01.2006 19:00:51 vasta tsitaadiga

midagi targemat teha pole, kui üksteist sitaga loopida koguaeg? vahetage oma msn aadressid ja lahmige seal, jätke avalikud foorumid sellest puhtaks!
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
Unholy
HV veteran
Unholy

sõnum 10.01.2006 19:11:04 vasta tsitaadiga

zaG kirjutas:
Unholy kirjutas:

Mine, gloom

Kas siis teistel ei olegi õigust peale sinu siin oma arvamust avaldada?
Unholy kirjutas:

Kriku

Seega nagu ma aru saan on kõik venelased süüdi selles, et 2x suuremad venelased sind taga ajasid(mingi võmmi ja päti mäng nagunii) ja selles, et su vanaisa suri, tore tore aina paremaks läheb. Alles paar posti tagasi sa väitsid, et sinul on savi kui venelased serveris mängivad ja ei räägi oma keeles, kuid nüüd väidad hoopis vastupidist icon_question.gif Sellest lähtuvalt on su jutt mõttetu lahmimine ja enese õigustus. Selle asemel, et ennast õigustada võiksid taluda veidi enesekriitikat ka, sest ei ole nii, et sina ja maailm...
Unholy kirjutas:

Sellega seoses tuleb meelde, kes siin kunagi koffrit kritiseeris? Eo on über server ja koffer on mõttetu...
PS: Palun ära enam huupi laksi vaid mõtle enne veidi.

Ongi über server. Ma ütlesin, et mul suva kui nad niisama mängivad. Aga kui mingi teksti lahmimine või voice chatt on siis teine lugu...Ja muidugi ma teeks teisele eestlasele niimoodi ruumi, et venelase ära kickiksin...
tagasi üles
rene p
HV veteran

sõnum 10.01.2006 19:22:55 vasta tsitaadiga

on olemas mute variant adminmodis. imo väga kasulik asi, kui kellegi loba hakkab üleviskama. mängi ja ära mölise, ütleks selle peale mina ja muteks ära.
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 68
tagasi üles
KrikU
HV veteran

sõnum 10.01.2006 22:05:44 vasta tsitaadiga

Oijah... mõttetu vaidlus, olge normaalsed, see on ju ainult MÄNG thumbs_up.gif beer_yum.gif icon_neutral.gif
Võtke vabamalt asja...

Enivei, te pange oma masinaid hoopis joonele siin teemas mis ma tegin kõigile kellel CSS olemas on:
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=228627
Kommentaarid: 129 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 119
tagasi üles
HV veteran
HV vaatleja

sõnum 11.01.2006 08:24:01 vasta tsitaadiga

Sponge Bob kirjutas:

Ise AK-ga 2-e lasu kaupa. Lähedalt sprayn üldiselt. Üks parimaid, kui mitte parim relv seal mängus:)
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 8
tagasi üles
ppg
HV Guru
ppg

sõnum 11.01.2006 11:34:55 vasta tsitaadiga

päris huvitavat seebikat saab siin lugeda ikka icon_lol.gif ...M4-l see summuti muide loobib kuule rohkem laiali kui ta otsas...samas hea lasta sellega kui tõesti vajad vaikust...mitu korda nii olnud,et lihtsalt vaenlase taga kükitad ja lased...3 meest ees jookseb...kui pole suuremad pelajad siis 2 neist jookseb sirgjooneliselt kuni maha lasen ning 1 jääb seisma hakates ringi vahtima kuhu ta healt kaob icon_wink.gif ...ning tõesti nagu keegi juba ütles...SEE ON KÕIGEST MÄNG...peace beer_yum.gif
Kommentaarid: 171 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 5 :: 138
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 11.01.2006 12:36:30 vasta tsitaadiga

M4 suht häiriv relv selle silenceriga. Endalgi juhtunud et elud kaovad, kusagilt kuulid tulevad aga ei taipa kus kuradima kohast lastakse icon_lol.gif
tagasi üles
only
HV veteran

sõnum 11.01.2006 15:59:58 vasta tsitaadiga

nujah..unholy tõesti k2ib kofris ja kysib, et kes tema servusse tuleb, et kaua peab ootama..
need kas tahavad tulevad ise icon_wink.gif
olen ka seda adminni jama täheldanud, nüüdsest ei pelagi enam seal icon_wink.gif icon_smile.gif
Kommentaarid: 111 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 97
tagasi üles
Unholy
HV veteran
Unholy

sõnum 11.01.2006 18:32:57 vasta tsitaadiga

only kirjutas:
nujah..unholy tõesti k2ib kofris ja kysib, et kes tema servusse tuleb, et kaua peab ootama..
olen ka seda adminni jama täheldanud, nüüdsest ei pelagi enam seal icon_wink.gif icon_smile.gif

ühe korra vist käisin kuu aega tagasi. Rohkem mitte!
tagasi üles
thebull
HV kasutaja
thebull

sõnum 11.01.2006 19:07:31 vasta tsitaadiga

Unholy kirjutas:
only kirjutas:

irw, kukk mida sa räägid, alles eelmine nädal (kõige rohkem 4-5 päeva tagasi) olid sa koffris ja just see sama "tulge nüüd minu servusse, kaua ma ootama pean" lause kõlas seal oma paarkymmend korda...
natuke aega said sa seal noobitseda, siis tuli kutsutud pump kohale ja keeras sulle mõnusa banni peale jälle.

vabandust, et halvasti ytlesin, aga see oli põhjusega icon_exclaim.gif

Sponge
HV Guru
Sponge

sõnum 11.01.2006 20:13:44 vasta tsitaadiga

keegi võib veel nõuandeid anda kuidas ak lasta icon_biggrin.gif krt ikka ei saa asja käppa :S
tagasi üles
thebull
HV kasutaja
thebull

sõnum 11.01.2006 20:38:48 vasta tsitaadiga

Sponge Bob kirjutas:
keegi võib veel nõuandeid anda kuidas ak lasta icon_biggrin.gif krt ikka ei saa asja käppa :S

mina pelan ak47´ga : cl_crosshairscale 10000, sens on mul 14 ja lasen 1-2 kuuliste burstidena, lähedalt tuleb ikka vahepeal spreida icon_biggrin.gif

keegi ei saa sulle ette öelda, kuidas sa mängima peaks, selle pead sa ise endale käppa saama harjutades thumbs_up.gif

RustyZ
HV Guru
RustyZ

sõnum 11.01.2006 21:48:19 vasta tsitaadiga

Vahet sel on millal käis kuulutamas ja promomas oma servut, point on selles et see on lame.
Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 11
tagasi üles
zaG
HV kasutaja

sõnum 11.01.2006 21:52:44 vasta tsitaadiga

Sponge Bob kirjutas:

Küll te saate, asi vajab harjutamist. Proovige näiteks bottidega, seal saate proovida erinevaid võimalusi, sest botid ei ole just kuigi targad, et kohe vastu hakata.
tagasi üles
Unholy
HV veteran
Unholy

sõnum 11.01.2006 22:18:07 vasta tsitaadiga

thebull kirjutas:
Unholy kirjutas:
only kirjutas:

irw, kukk mida sa räägid, alles eelmine nädal (kõige rohkem 4-5 päeva tagasi) olid sa koffris ja just see sama "tulge nüüd minu servusse, kaua ma ootama pean" lause kõlas seal oma paarkymmend korda...
natuke aega said sa seal noobitseda, siis tuli kutsutud pump kohale ja keeras sulle mõnusa banni peale jälle.

vabandust, et halvasti ytlesin, aga see oli põhjusega icon_exclaim.gif

Kuule IDIKAS mul on umbes kuu aega sealt autokick, ma pole saand seda teha. Keegi nicklames kukk. Nii, et kui ma ütlen, et ma pole siis ma pole kukk.

Edit: + Meie serveris on koguaeg korralikult mängijaid. pole vaja kuskil mangumas käia. See on mingi suvalise nuubi ette kujutus kuidas Eo// vms maha teha, et seal nicklamemas käia... icon_rolleyes.gif

viimati muutis Unholy 11.01.2006 22:20:23, muudetud 1 kord
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 11.01.2006 22:18:45 vasta tsitaadiga

zaG kirjutas:
Sponge Bob kirjutas:

Küll te saate, asi vajab harjutamist. Proovige näiteks bottidega, seal saate proovida erinevaid võimalusi, sest botid ei ole just kuigi targad, et kohe vastu hakata.

Mul läksid bot id madala skilli peal segaseks. Nii kui nägid mind sain kuuli pähe icon_neutral.gif Ainuke võimalus on see et neile noad anda ning ise neid relvaga taga ajada. Saab rahulikult märki lasta icon_lol.gif
tagasi üles
Sponge
HV Guru
Sponge

sõnum 11.01.2006 22:34:34 vasta tsitaadiga

zaG kirjutas:
Sponge Bob kirjutas:

vot , expert botid saavadlt mult ak aga mõnusalt lutti... 3 vs 1 tavaliselt ma harjutan miskit aim mappi, aga kui asi läheb mängimiseks teiste vasta siis lihtsalt ei saa pihta, eriti aim mappides kus vahemaa on suur, see sihik hüppab meeletult, üritan alla tirida 3 kuuliste burstidega aga kõik kuulid on mehe ümber vms icon_neutral.gif

JA BTW seal EO servus mõned küll lametsevad, eriti osad adminid
tagasi üles
Unholy
HV veteran
Unholy

sõnum 11.01.2006 22:40:57 vasta tsitaadiga

Sponge Bob kirjutas:
zaG kirjutas:
Sponge Bob kirjutas:

vot , expert botid saavadlt mult ak aga mõnusalt lutti... 3 vs 1 tavaliselt ma harjutan miskit aim mappi, aga kui asi läheb mängimiseks teiste vasta siis lihtsalt ei saa pihta, eriti aim mappides kus vahemaa on suur, see sihik hüppab meeletult, üritan alla tirida 3 kuuliste burstidega aga kõik kuulid on mehe ümber vms icon_neutral.gif

JA BTW seal EO servus mõned küll lametsevad, eriti osad adminid

Kes lametseb ja kuidas? ütle siis et lõpeta ära vms...Ma surfan adminnide, admin use logis ja nad pole eriti sittagi teinud :S
tagasi üles
zaG
HV kasutaja

sõnum 11.01.2006 22:59:34 vasta tsitaadiga

Unholy kirjutas:

Kes lametseb ja kuidas? ütle siis et lõpeta ära vms...Ma surfan adminnide, admin use logis ja nad pole eriti sittagi teinud :S

Huvitav kuidas siis nii paljud seda näevad ja sina mitte?
tagasi üles
Marduuhin
HV Guru
Marduuhin

sõnum 12.01.2006 00:05:03 vasta tsitaadiga

No Unholy jaoks on see käitumine täiesti normaalne. Sellepärast ei tundu see lametsemisena..
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 12.01.2006 00:54:47 vasta tsitaadiga

eks see EO tundub paras lastead olevat. lappasin foorumit ja ennäe - müüakse raha eest adminni ja rcon staatuseid. eino mida veel eksole. raha serveri ülevaloidmiseks on ikka vaja jah, aga see on küll nüüd väga naljakas viis.
ja keskmine eo foorumi vanus on ka 15-16. kahjuks on see aga pulbitseva puberteedi tippaeg...

Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
gloom
Kreisi kasutaja
gloom

sõnum 12.01.2006 01:19:15 vasta tsitaadiga

Minu jaoks tundub EO server/clann täiesti fun ja pointless. Ega sellest mõne aja pärast suurt alles ei jäe kui väike mälestus "Mul oli tugev klann". Serveris käib selline mõttetu jutt, et peida chat kohe ära :/ Mingist skillist ja tasemest pole mõtet rääkida, kuna seal serveris seda pole ollagi. Ootan mis edasi teiest saab, Unholy. icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 23
tagasi üles
Unholy
HV veteran
Unholy

sõnum 12.01.2006 17:15:50 vasta tsitaadiga

gloom kirjutas:
Minu jaoks tundub EO server/clann täiesti fun ja pointless. Ega sellest mõne aja pärast suurt alles ei jäe kui väike mälestus "Mul oli tugev klann". Serveris käib selline mõttetu jutt, et peida chat kohe ära :/ Mingist skillist ja tasemest pole mõtet rääkida, kuna seal serveris seda pole ollagi. Ootan mis edasi teiest saab, Unholy. icon_rolleyes.gif

clanis on hetkel ca 4 mängijat sa tõesti pole vist näinud meid mängimas

T-Team
G-Group
R-Rcon
A-Admin

zaG kirjutas:
Unholy kirjutas:

Huvitav kuidas siis nii paljud seda näevad ja sina mitte?

Ma ei tea kui ma sees olen näen aint adminne chati kasutamas. Logi lappan ei näeks kah, et mingi super abuse käiks :S icon_rolleyes.gif

painkillah kirjutas:
eks see EO tundub paras lastead olevat. lappasin foorumit ja ennäe - müüakse raha eest adminni ja rcon staatuseid. eino mida veel eksole. raha serveri ülevaloidmiseks on ikka vaja jah, aga see on küll nüüd väga naljakas viis.
ja keskmine eo foorumi vanus on ka 15-16. kahjuks on see aga pulbitseva puberteedi tippaeg...

Mis sul siin rääkida on? Ise oled mingi 200 kilone ülekasvanud pekk, kellel pole korraliku arvutidki...Ja tuled määrama kuidas keegi käitub? Ei aitäh icon_rolleyes.gif

Get a Life? väljend tuleb tuttav ette? No offence...

Edit: ja kui sul on niipalju raha, et rentida üksi server (mida sul NAGUNII pole) siis palun tee seda. Mitte ära komenteeri kuidas teised teevad. Ise millegagi hakkama ei saa siis ära teiste teguviisist rääkima tule! icon_evil.gif
tagasi üles
zaG
HV kasutaja

sõnum 12.01.2006 17:22:59 vasta tsitaadiga

Unholy kirjutas:

painkillah kirjutas:

Mis sul siin rääkida on? Ise oled mingi 200 kilone ülekasvanud pekk, kellel pole korraliku arvutidki...Ja tuled määrama kuidas keegi käitub? Ei aitäh icon_rolleyes.gif

See lause tõestas seda, mida painkillah eelnevalt ütles. Muide selline käitumine on ebaeetiline ja taunitav.
tagasi üles
mks
HV veteran

sõnum 12.01.2006 17:28:33 vasta tsitaadiga

Asi kisub ülekäte... Minu sõbralik soovitus selleks, et Unholy natuke õpiks viisakust on anda talle näiteks kuuks ajaks AM1440 icon_biggrin.gif Peaks piisav olema kord päevas postitada, võibolla siis mõtled läbi ka natuke icon_biggrin.gif. Ise pole enam suht ammu publicus pelanud, aega pole lihtsalt. Aga see siin on tõsiselt lapsik...
tagasi üles
thebull
HV kasutaja
thebull

sõnum 12.01.2006 17:41:46 vasta tsitaadiga

mks kirjutas:
Asi kisub ülekäte... Minu sõbralik soovitus selleks, et Unholy natuke õpiks viisakust on anda talle näiteks kuuks ajaks AM1440 icon_biggrin.gif Peaks piisav olema kord päevas postitada, võibolla siis mõtled läbi ka natuke icon_biggrin.gif. Ise pole enam suht ammu publicus pelanud, aega pole lihtsalt. Aga see siin on tõsiselt lapsik...

no lapsed ongi ju lapsikud icon_wink.gif ja Unholy on ju laps tegelikult, niiet las ta hullab netis niikaua kui saab, sest olen kuulnud, et "in real life" on ta täielik "puss", pealegi sellised õiges maailmas allasurutud egoga inimesed ongi tihtipeale need kõvad kutid siin internetis.

sry for OT beer_yum.gif

Unholy
HV veteran
Unholy

sõnum 12.01.2006 17:45:41 vasta tsitaadiga

thebull kirjutas:
mks kirjutas:

no lapsed ongi ju lapsikud icon_wink.gif ja Unholy on ju laps tegelikult, niiet las ta hullab netis niikaua kui saab, sest olen kuulnud, et "in real life" on ta täielik "puss", pealegi sellised õiges maailmas allasurutud egoga inimesed ongi tihtipeale need kõvad kutid siin internetis.

sry for OT beer_yum.gif

Sinul ma näen sellist üleolevat käitumist kordades rohkem. Ei usu, et ma mingi puss oleks. Ise oled sa 180 cm ja enda vanuses oled SINA just suht puss...

mks kirjutas:

Ma vabandan oma käitusmise tõttu aga mis õigusega tuleb tema komenteerima vanust või käitumis viisi. Olles ise.... köhh-köhh. Ma saaks aru kui ta ütleks seda näkku aga siin :S... Mina lihtsalt vastan nendele mõttetutele asjadele.... thumbs_up.gif
tagasi üles
Marduuhin
HV Guru
Marduuhin

sõnum 12.01.2006 17:55:14 vasta tsitaadiga

Unholy, ma peaks ennast kordama.. Su maailmavaade on teistest VÄGA erinev.. Või oled Sa eriliselt loll.. Ego on ka Sul väga suur..
zaG
HV kasutaja

sõnum 12.01.2006 18:00:37 vasta tsitaadiga

Unholy kirjutas:

Ma vabandan oma käitusmise tõttu aga mis õigusega tuleb tema komenteerima vanust või käitumis viisi. Olles ise.... köhh-köhh. Ma saaks aru kui ta ütleks seda näkku aga siin :S... Mina lihtsalt vastan nendele mõttetutele asjadele.... thumbs_up.gif

...mõttetusega. Tark mees ei vasta mõttetusega, vaid on pigem vait, sest tark mees teab, et mõttetusele mõttetusega vastates, muudab ta mõttetu veel mõttetumaks ja jätab ka endast mõttetult mõttetu mulje, mis eelnevalt oli juba nagunii mõtlematult mõttetu. Aitab juba sellest mõttetust offtopicust
tagasi üles
oravapoiss
HV kasutaja

sõnum 12.01.2006 18:05:49 vasta tsitaadiga

Kas keegi teeks Eo vs kofferi sõimamiste jaoks eraldi teema? igatahes, ma annan nüüd oma hinnangu:
Eo
+ eestlased
+ adminnid ei lase koguaeg dust2
+ välismaalastel ei ole lubatud rääkida võõras keeles
- admin abuse
- server laggib harva aga kui laggib siis ikka sajaga
Koffer
+ Serveris pole abuse siianu saanud (kuna admin pole kunagi sees)
+ Kiire server (mul pole kunagi lag)
- välismaalased enamus
- dust2 on enamus ajast
- välismaalaste oma joru on lubatud ja isegi julgustatakse
See on minu hinnang. Ärge tsiteerige seda ega sõimake. See on ainult minu arvamus ja ärge teie nokkige selle kallal!
Edit: zag, ma olin sust paremal arvamusel. su viimane postitus vist kehtib ka su enda kohta.

viimati muutis oravapoiss 12.01.2006 18:08:06, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 4
tagasi üles
mks
HV veteran

sõnum 12.01.2006 18:06:25 vasta tsitaadiga

Unholy kirjutas:

Otse näkku? Olgu, ehk siis postitad siia enda aadressi või mõne koha kust sind millalgi leida võib? icon_biggrin.gif Mida sa ootad, et keegi saadab sulle PSi teatega, et sa käitud nagu 10-aastane? Kui aus olla, siis pole ma veel ühtki mõttekat posti siin teemas sinu poolt näinud, niipalju kui ma seda teemat lugenud olen.

Teistele: inimesed arenevad suhteliselt erinevalt. Võin julgelt öelda, et 2 aastat tagasi mina selline idikas ei olnud, anname talle andeks, võibolla jõuab ka järele kunagi...

Nüüd teemasse: Ilmselt ma mõnda aega CS:S ei mängi, sest sobivat arvutit pole. Ühesõnaga pigem leiate mind mõnest vanast heast CS 1.6 serverist...

Edit: vahepeal tekkis üks post siia...
Serveritest niipalju, et pange MOTDi kirja, et English only. Samas ainuüksi sellepärast, et nad on venelased on küll väga lame ja lapsik kedagi serverist välja kickida. Ütlen teile niipalju, et venemaal elavad venelased ja ka osa eestimaal elavaid on suhteliselt korralikud ja viisakad. Eestimaal tunneb korraliku venelase ära sellest, et ta üritab eesti keelt rääkida, mis siis, et mitte eriti hästi. Tibla tunneb ära sellest, et ta vingub, et miks ta peab eesti keelt õppima ja tema on siin kauem elanud kui meie... Kui poleks olnud menetlust lause "juudid ahju" kohta, siis ma vist isegi ütleks, et t****d ahju, aga nüüd jätan ütlemata icon_wink.gif
Admin abuse ilmneb tavaliselt serverites, kus adminnikohti lampi müüakse. Kui tegu on clanserveriga, on targem jagada kulud clanmemberite vahel ja clanmemberid saavad siis admini (kuigi kahtlen, kas EO puhul see süsteem toimiks)...

viimati muutis mks 12.01.2006 18:11:34, muudetud 1 kord
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Counter-Strike: Source mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 37, 38, 39 ... 132, 133, 134  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.