Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Protsessorid »  Opteron ja ultra-d. märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
*Andu*
HV vaatleja

sõnum 09.01.2006 01:26:45 Opteron ja ultra-d. vasta tsitaadiga

Kas dfi ultra-d võtab pildi ette uuendamata biosiga kui proseks on opteron 144? Minul igatahes ei taha pilt kuidagi ette tulla icon_confused.gif
Ja kui peaks tulema siis ehk keegi oskab öelda milles siis probleem oleks?
Mäluks on kingston pc3200(512mb), videokaardiks on rage3d(ajutine).
Ja selline kahtlane asi on ka veel et kui panna cd rom-le kõik juhtmed külge ja arvuti tööle panna siis ei ole võimalik cd-rommi avada kuna see lihtsalt ei avane, roheline tuli aint põleb ja kõik, aga kui võtta ide kaabel tagant ära ja jätta aint toitekaabel siis tuleb cd-rom ilusti lahti. On selline nähtus normaalne? Arvuti käima panemisel mingit piiksu arvuti ei tee, kõik oleks nagu normaalne. Olen proovinud ccmosi, videokaardi tõstnud teise siini, mälu siine vahetanud aga ikkagi pilt ette ei tule. Ma ei oska enam midagi muud teha. Milles võiks veel probleem olla? icon_sad.gif
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
m8markus
HV veteran
m8markus

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 09.01.2006 11:22:55 vasta tsitaadiga

Piiksu ta just peabki tegeme, kui ei tee siis ei ole normaalne, BIOS-i ka ei pääse?
Kommentaarid: 44 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
reimers66
HV Guru
reimers66

sõnum 09.01.2006 11:28:25 vasta tsitaadiga

hmm vaata jahutus ka järgi ja et õiged asjad oleks ühendatud platega näiteks jahuti rpm lugeja jne jne ! võta korraks ka mälu välja ja pane uuesti sisse
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 60
tagasi üles
MitchriX
HV kasutaja

sõnum 09.01.2006 15:31:11 vasta tsitaadiga

Oot misasja icon_lol.gif
Kas Rage3D pole mitte AGP siinile ja Ultra D ainult PCI-E siinidega icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 0 :: 26
tagasi üles
*Andu*
HV vaatleja

sõnum 09.01.2006 15:37:45 vasta tsitaadiga

Noo nul on rage3d mis läheb pci siinile icon_biggrin.gif
Ja kuidas ma seda huvitan tean kas pääsen biosi või mitte kui ma mingit pilti ei näe. Mälude asja olen ka proovinud, aga ikkagi ei midagi. Tööle pannes jäävad kõik 4 punast led all ka põlema. Ja ainuke jahutus mida ma pean üle vaatama on freezer64 ja seda ma olen vaadanud juba 2 korda. Tjj ka pole kätte saanud et küsida kas peba biosi uuendma aet pildi ette saaks või on mingi muu kala.
tagasi üles
MitchriX
HV kasutaja

sõnum 09.01.2006 15:48:31 vasta tsitaadiga

Hea oleks, kui sa saaksid muidugi mingite teiste mäludega proovida...to be sure. Sul peaks olema sellel plaadil viimane ametlik BIOS (2005-6-23), millega mul töötas Opteron täiesti stabiilselt. Võimalik, et see plaat ei suuda PCI siini pealt su videot üles leida, kuna default BIOS määrab peamiseks videokaardi pesaks PCI-E siini.
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 0 :: 26
tagasi üles
Evil
Hull
Evil

sõnum 09.01.2006 15:50:50 vasta tsitaadiga

Võta kõik ebavajalik tagant ära, ainult nii palju et pilt ette tuleks. Üks mälu pane oranzi siini(2), vaata mobo raamatust mis jumperi pead tõstma teise asendisse et bootides teeks piiksu. Kui arvuti tööle paned siis võid insert keyd all hoida ja alles siis lased lahti kui piiks käib. Hetkel tundub et mälu kalab ja peaks pikad piiksud käima aga kuna sul jumper vales asendid siis sa lihtsalt ei kuule. Proovi ainult ühe pulgaga, samuti võid proovida kõik siinid läbi.
Kommentaarid: 240 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 200
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
*Andu*
HV vaatleja

sõnum 09.01.2006 16:11:45 vasta tsitaadiga

Nii leidsin vae ülese, emaplaadile oli lihsatlt üks poweri juhe külge panemata, selle avastasin ka muidugi ma dfi foorumist, õpetuses polnud selle koha kohta midagi näitatud. Hakkasin lihstalt uurima PSU ühte imeliku otsaga juhet ja dfi foorumist avastsin siis et see peab ka käima emaplaadi külge icon_smile.gif
Aga tänan kõiki kes viitsisid vastata.
tagasi üles
Sponge
HV Guru
Sponge

sõnum 09.01.2006 17:59:04 vasta tsitaadiga

icon_lol.gif juhtub
Kommentaarid: 398 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 4 :: 323
tagasi üles
Evil
Hull
Evil

sõnum 09.01.2006 18:05:45 vasta tsitaadiga

WTF icon_eek.gif , äkki keegi aitab mind ka hädast välja, nimelt arvuti ei taha tööle minna, toksi seda power nuppu palju tahad aga ei kipu ega kõppu, teist nägu ka ei tee, et pinge sees või mitte.
Edit: Oih mul oli toiteka power juhe seinapistikusse ühendamata, nüüd korras ja kõik funkab nagu unistus. icon_lol.gif
tagasi üles
RKsilver
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 09.01.2006 18:34:02 vasta tsitaadiga

Evil1923 kirjutas:
WTF icon_eek.gif , äkki keegi aitab mind ka hädast välja, nimelt arvuti ei taha tööle minna, toksi seda power nuppu palju tahad aga ei kipu ega kõppu, teist nägu ka ei tee, et pinge sees või mitte.
Edit: Oih mul oli toiteka power juhe seinapistikusse ühendamata, nüüd korras ja kõik funkab nagu unistus. icon_lol.gif

oumaigaad icon_lol.gif icon_lol.gif
Kommentaarid: 172 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 3 :: 140
tagasi üles
reimers66
HV Guru
reimers66

sõnum 09.01.2006 20:52:31 vasta tsitaadiga

Evil1923, sa oled täpselt selline vend kes sobib IDEAALSELT AEG MAHA jaoks beer_yum.gif
tagasi üles
*Andu*
HV vaatleja

sõnum 10.01.2006 00:27:34 vasta tsitaadiga

Ei noh normaalsed vennad olete, kohe vaja siis norima hakata. Nagu õpetuses oli näitatud et peab minema 3 juhet emaplaadi külge aga kui panin selle 4 ka sinna lõpuks siis alles tuli pilt ette. Et milles siis mina süüdi olen, selles et tegin kõike õpetuse järgi? Vb mina pole nii suur arvutifriik nagu mõni siin ja ei tea kõike ehk icon_evil.gif
Aga HV on muidu lahe koht, tuled natukene abi paluma ja kohe hakatakse mõnitama! thumbs_up.gif
tagasi üles
reimers66
HV Guru
reimers66

sõnum 10.01.2006 00:48:49 vasta tsitaadiga

*Andu*, ega sinukallal ju keegi ei norinud Evil1923 pani siin kõva killu maha omaarust
tagasi üles
Evil
Hull
Evil

sõnum 10.01.2006 02:27:28 vasta tsitaadiga

reimers66 kirjutas:
Evil1923, sa oled täpselt selline vend kes sobib IDEAALSELT AEG MAHA jaoks beer_yum.gif

Arvad? Sel juhul pole ma ainuke. icon_rolleyes.gif Olgu, võibolla tõesti sai natuke karmilt öeldud ja kui kedagi tõsiselt häiris siis vabandust. icon_wink.gif Selliste asjade vältimiseks oleks stickyd ja mõttetuid teemasid oleks kindlasti vähem.(mitte et see teema mõttetu oleks) Kild see nüüd kohe kindlasti polnud. sööma
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Protsessorid »  Opteron ja ultra-d.
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.