|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
angel
HV Guru

|
28.12.2005 16:31:51
|
|
|
Minu põhjendus oleks küsimusele mix mitte eesti servudes: igavene ropendamine käbi seal, kuulid lendavad kahtlaselt, üks ja see sama map.
ise mängin samuti suva servudes, seal kus ping hea ja map sobiv 8)
Mis sul nii tähtis et kõik seal EO s mängiks Tegelt ka EO servus lendavad kuulid kahtlaselt. Lasen kõhtu ja voila: head shot
|
|
| Kommentaarid: 175 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Unholy
HV veteran

|
28.12.2005 17:20:57
|
|
|
| angel kirjutas: |
Minu põhjendus oleks küsimusele mix mitte eesti servudes: igavene ropendamine käbi seal, kuulid lendavad kahtlaselt, üks ja see sama map.
Mis sul nii tähtis et kõik seal EO s mängiks Tegelt ka EO servus lendavad kuulid kahtlaselt. Lasen kõhtu ja voila: head shot  |
Dudkit Eo serveris sama mapp koguaeg on, meil ping hea ja ropendamine?? Ma ise pole kahjuks tähele pannud kunagi...Kui mul kuskil serveris nii oleks, et lasen kõhtu ja hs siis ma just seal mängiksingi..
|
|
| Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
3 :: |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
28.12.2005 17:27:45
|
|
|
| Unholy kirjutas: |
Mis sul nii tähtis et kõik seal EO s mängiks Tegelt ka EO servus lendavad kuulid kahtlaselt. Lasen kõhtu ja voila: head shot  |
Dudkit Eo serveris sama mapp koguaeg on, meil ping hea ja ropendamine?? Ma ise pole kahjuks tähele pannud kunagi...Kui mul kuskil serveris nii oleks, et lasen kõhtu ja hs siis ma just seal mängiksingi..  |
Dust2 tahan mängida siis tean et EO s on pidevalt see olemas. Vahest harva ainult mõni teine map lühikest aega. Ja tegelt ka: kuulid lendavad seal EO serveris veidralt ning ma ei ole ainuke kes seda arvab. Võimalik et paljud ei pea teatud sõnu enam tänapäeval ropuks kuna paljud titted kasutavad neid sidesõnadena. Ning ma ei hakka nüüd neid siin järjest nimetama (sõnu).
|
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
28.12.2005 17:55:50
|
|
|
Noo sest mai viitsi jurada ennast kuhugi spets kohta ja ei oska ka eriti tegelt eks kui IP saaks siis tuleks aga kas see mitte koguaeg ei vahetu? Kuda ma nagu sealt Eesti servusi leian? Teiseks mul suht savi kellega mängin... peaasi, et mängida saaks... zombidega päris norm kah pelada... eila pelasin nendega.
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
| Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
496 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rene p
HV veteran
|
28.12.2005 18:25:25
|
|
|
| PlatoonSgtElias kirjutas: |
Noo sest mai viitsi jurada ennast kuhugi spets kohta ja ei oska ka eriti tegelt eks kui IP saaks siis tuleks aga kas see mitte koguaeg ei vahetu? Kuda ma nagu sealt Eesti servusi leian? Teiseks mul suht savi kellega mängin... peaasi, et mängida saaks... zombidega päris norm kah pelada... eila pelasin nendega. |
IP ei vahetu koguaeg, sul mingi vale arusaam sellest jäänud vist .)
Eesti servusid ei leia jah läbi selle steami nii lihtsalt, ainult IP järgi või siis nime järgi.
|
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
68 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hiiemae
HV kasutaja

|
28.12.2005 18:58:29
|
|
|
| PlatoonSgtElias kirjutas: |
| Kuda ma nagu sealt Eesti servusi leian? |
sealt üsna hästi imho
_________________ %HOMEDRIVE%%HOMEPATH% |
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Unholy
HV veteran

|
28.12.2005 19:14:37
|
|
|
servers/favorites/add a server/ 195.222.13.11:27010 / fefresh ja eluks ajaks lemmikute all olemas!
|
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KrikU
HV veteran
|
28.12.2005 20:36:59
|
|
|
| tegelt ka: kuulid lendavad seal EO serveris veidralt ning ma ei ole ainuke kes seda arvab. |
Kamoon mees, tõsiselt, mis kuradi jura sa nüüd ajad? KES VEEL ARVAB? Äkki keegi ütleks konkreetselt, et nii ongi. Kujutage vähem ette asju, või tõestage ära. Vähem hämamist ja kaudset maha tegemist! CS 1.3-1.5 ajal oli nii vigaste hitboxide pärast, enam ei ole sellist asja!
Tehniliselt töötab server ideaalselt 66 ticratega nagu iga teine korralik server (tõin näitena ühe rootsi servu), veel on head serverid Norras mis algavad nimega Catch-gamer.no
See, et vahest choke näitab on normaalne - seda juhtub igas serveris sh. koffer.ee-s
Sorry kui kurjalt, aga mul ajab juhtme hullult kokku selline jutt
|
|
| Kommentaarid: 129 loe/lisa |
   |
119 |
|
| tagasi üles |
|
 |
zaG
HV kasutaja
|
28.12.2005 20:41:06
|
|
|
| KrikU kirjutas: |
| tegelt ka: kuulid lendavad seal EO serveris veidralt ning ma ei ole ainuke kes seda arvab. |
Kamoon mees, tõsiselt, mis kuradi jura sa nüüd ajad? KES VEEL ARVAB? Äkki keegi ütleks konkreetselt, et nii ongi. Kujutage vähem ette asju, või tõestage ära. Vähem hämamist ja kaudset maha tegemist! CS 1.3-1.5 ajal oli nii vigaste hitboxide pärast, enam ei ole sellist asja! |
See ei ole jura, seda tõesti juhtub ja see on tingitud chokest mis vahetevahel tekib, õigemini on koguaeg (vähemasti minul, 5-7 tavaliselt) aga kui suurem sagimine toimub siis kohati läheb 20 peale ja siis lendavad küll kuulid "tühjusesse"..
|
|
| Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
28.12.2005 20:47:35
|
|
|
Ma ei aja mingit jura. Ning ma ei ole mingi CS 1.6 fänn vms. Ma hakkasin CS mängima alles siis kui HL2 välja tuli ehk siis minu esimene CS oli source oma.
Ning vahest tõesti lendavad kuulid vähemalt EO serveris sutsu valesti. Usu või ära usu aga nõnda ta on.
|
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
zaG
HV kasutaja
|
28.12.2005 20:52:42
|
|
|
Ma ei aja mingit jura. Ning ma ei ole mingi CS 1.6 fänn vms. Ma hakkasin CS mängima alles siis kui HL2 välja tuli ehk siis minu esimene CS oli source oma.
Ning vahest tõesti lendavad kuulid vähemalt EO serveris sutsu valesti. Usu või ära usu aga nõnda ta on. |
Kuulide "valesti" lendamine on mängu enda omapära ja seda võib juhtuda igas serveris vahetevahel aga kuulide kadumise puhul on süüdi choke ja loss.
|
|
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
28.12.2005 21:14:16
|
|
|
| zaG kirjutas: |
Ning vahest tõesti lendavad kuulid vähemalt EO serveris sutsu valesti. Usu või ära usu aga nõnda ta on. |
Kuulide "valesti" lendamine on mängu enda omapära ja seda võib juhtuda igas serveris vahetevahel aga kuulide kadumise puhul on süüdi choke ja loss. |
tean aga millegipärast on seda EO s nagu sageli märgata. Teistes servudes ei ole sellist asja nagu tähele pannud.
Suht kurb tegelt et selline asi esineb mängus
|
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hiiemae
HV kasutaja

|
28.12.2005 21:15:17
|
|
|
Kuulide "valesti" lendamine on mängu enda omapära ja seda võib juhtuda igas serveris vahetevahel aga kuulide kadumise puhul on süüdi choke ja loss. |
ei tea kas seda nimetada ka loss'iks kui annad seljatagant 4x nuga ja ei miskit
EDIT: clean|koffris
|
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ppg
HV Guru

|
28.12.2005 21:23:52
|
|
|
hiiemae, paremat nuppu hiirel vajutades ikka?
|
|
| Kommentaarid: 171 loe/lisa |
   |
1 :: |
5 :: |
138 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Unholy
HV veteran

|
28.12.2005 21:40:46
|
|
|
tean aga millegipärast on seda EO s nagu sageli märgata. Teistes servudes ei ole sellist asja nagu tähele pannud.
Suht kurb tegelt et selline asi esineb mängus  |
Eo-s või Eo//-s ikka Igatahes see on suht võimatu nagu kriku ütles....Meie serveris on mul hoopis näiteks palju parem tabavus!
|
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
zaG
HV kasutaja
|
28.12.2005 21:52:21
|
|
|
Eo-s või Eo//-s ikka Igatahes see on suht võimatu nagu kriku ütles....Meie serveris on mul hoopis näiteks palju parem tabavus! |
Tabavus on suhteline mõiste tegelikult, sest see oleneb ka serveris olevatest mängijatest. Mul on ka vahest Eo// serveris parem tabavus olnud kui koffris, vahest aga vastupidi
Kuulide mujale lendamine on ka imo suht võimatu, kadumine seejuures mitte.
|
|
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sponge
HV Guru

|
01.01.2006 20:43:09
|
|
|
game.taig.ee:27018 Küll nüüd niisama ei seisa, igaõhta on 10 tk sees, kaasaarvatud ma ise 8)
Kus muidu AHVid pelavad, teil mingi oma serv kah?
|
|
| Kommentaarid: 398 loe/lisa |
   |
323 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Unholy
HV veteran

|
03.01.2006 10:58:18
|
|
|
| -vodafone- kirjutas: |
| hiiemae kirjutas: |
| -vodafone- kirjutas: |
| vaja veel midagi installida mässata? |
hm. kõik peaks ju ok olema peale uuenduste tegemist
käsitsi proovisid lemmikute hulka lisada mõnda servut või IP järgi minna? |
servers/favorites/add a server/ 195.222.13.11:27010 / fefresh ja eluks ajaks lemmikute all olemas!  |
Seda proovisin. Tulemyyri sättete alt on hl2 linnuke eest ära võetud |
fefresh = Refresh
|
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tolm
HV kasutaja

|
03.01.2006 12:22:47
|
|
|
tra üle viskab juba see, kuidas unholy igalepoole oma servu ip topib ja seda alatult reklaamib
-vodafone-, vaata, et sul mingid filtrid kogemata ei ole peale läinud, samuti võib ka steamile restarti proovida. refresh jah võtab vahest kauem aega. üldiselt proovi ennem ühendust kusagile läbi konsooli minnes. kui ära ühendab jne siis on pigem steamis endas see viga, ka mul on samamoodi jamanud.
|
|
| Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Unholy
HV veteran

|
03.01.2006 12:51:37
|
|
|
| winterblows kirjutas: |
tra üle viskab juba see, kuidas unholy igalepoole oma servu ip topib ja seda alatult reklaamib
-vodafone-, vaata, et sul mingid filtrid kogemata ei ole peale läinud, samuti võib ka steamile restarti proovida. refresh jah võtab vahest kauem aega. üldiselt proovi enne ühendust kusagile läbi konsooli minnes. kui ära ühendab jne siis on pigem steamis endas see viga, ka mul on samamoodi jamanud. |
Irwe, Ma tõin näite. Kuidas lisada favoriitidesse server, sest tema ei teadnud kuidas. Mis ma oleks koffri ip pidanud sinna panema? Ei usu?
See nagu ongi Counter Strike Source teema kus ka Eesti servereid reklaamitakse...
|
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lordscorp
HV vaatleja

|
03.01.2006 12:52:20
|
|
|
mängisin ka kunagi CS päris lahe oli.
lemmik serveri nime ei mäleta aga seal oli üks lahe omadus, et seal sai lvl-eid teenida ja mida suurem level seda võimsam skill.
iga rass (seal sai valida) teeb erinevaid skille (telepordib, suitsiid bomb jne.)
igatahes mulle jäi sellest mängust väga hea välimus
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Marduuhin
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 128 loe/lisa |
   |
2 :: |
108 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hiiemae
HV kasutaja

|
03.01.2006 23:53:58
|
|
|
mis siis selle kohvri uue servuga saab? pidi ju midagi selle aasta alguses tulema
OT:Unholy, mis sa ajad, su servus ei ropendata
su enda modekas (või keegi selline) j..., kärises mis hirmus
|
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
zaG
HV kasutaja
|
04.01.2006 00:09:48
|
|
|
| hiiemae kirjutas: |
mis siis selle kohvri uue servuga saab? pidi ju midagi selle aasta alguses tulema
|
aasta algus on lai mõiste, kuid kui hästi läheb siis vb see kuu, kuid mitte midagi kindlat.
|
|
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru
|
04.01.2006 07:59:23
|
|
|
mingi uue patchiga pandi asi paremini jooksma ?
asi nagu lippab 1800x1440 @ max detail 6xAA 16xAF 60-120fps
|
|
| Kommentaarid: 493 loe/lisa |
   |
401 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jorss
Kreisi kasutaja

|
04.01.2006 12:31:26
|
|
|
| aru ma ei saa mis värk mul sourcega on. Varem töötas kõik normaalselt, nüüd on nii et kui üritad ükskõik kuhu serverisse sisse joinida laeb nagu mingi kindla osa ära ja siis ütleb et " faild after 4 retrys " vms. Ja see on nii umbes 99 serverit 100'st. See pull kestab juba hea kuu , nii et eriti ei usu et asi ajutine.
|
|
| Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
zaG
HV kasutaja
|
04.01.2006 14:41:18
|
|
|
| jorss kirjutas: |
| aru ma ei saa mis värk mul sourcega on. Varem töötas kõik normaalselt, nüüd on nii et kui üritad ükskõik kuhu serverisse sisse joinida laeb nagu mingi kindla osa ära ja siis ütleb et " faild after 4 retrys " vms. Ja see on nii umbes 99 serverit 100'st. See pull kestab juba hea kuu , nii et eriti ei usu et asi ajutine. |
Olete proovinud äkki asju uuesti tirida?
|
|
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jorss
Kreisi kasutaja

|
04.01.2006 16:25:24
|
|
|
| jorss kirjutas: |
| aru ma ei saa mis värk mul sourcega on. Varem töötas kõik normaalselt, nüüd on nii et kui üritad ükskõik kuhu serverisse sisse joinida laeb nagu mingi kindla osa ära ja siis ütleb et " faild after 4 retrys " vms. Ja see on nii umbes 99 serverit 100'st. See pull kestab juba hea kuu , nii et eriti ei usu et asi ajutine. |
Olete proovinud äkki asju uuesti tirida? |
mida täpsemalt ma juurde tirin? Minumeelest tirib steam ise ära kõik mida tirida on vaja.
|
|
| Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hiiemae
HV kasutaja

|
04.01.2006 17:32:35
|
|
|
päris karm teema on liikuvad spraid seinal! kuidas neid teha, keegi on ise meisterdanud midag?
jorss, mul umbes poolte servudega sama jama
|
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hunter
HV vaatleja

|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
oravapoiss
HV kasutaja
|
04.01.2006 20:54:24
|
|
|
tere tere, ma olen üks liikuvate spreide kasutajatest ja olen põhjustanud serverites päris palju kära sellega. kui keegi soovib, siis vaadaku ise kuidas muga kontakti saab. ps: miks koffer on tsenseeritud eo serveris?
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
| Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
2 :: |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Unholy
HV veteran

|
04.01.2006 20:56:40
|
|
|
Irw palju kära? See on kõige tavalisem asi ja teostatav 3 sekundiga lihtsa programmiga.
Eo serveris on koffer selle tõttu tsenseeritud, et mina sealt bänned olen ja sama oli meiega...
|
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
04.01.2006 22:27:10
|
|
|
lapsed. te peaksite lumesõda mängima mitte netis möllama. liiga palju võimu kätte antakse siis pillutakse ühelt poolt ja pillutakse teiselt poolt, tulemus on kahjuks kurjem kui lumepalliga näkku saada.
kas siis tõesti juba te üles ei kasva ...
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
| Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
04.01.2006 23:17:53
|
|
|
Huvitav kas sellised tegelased ka igavese steam konto banni kah saavad Suht jura on nõnda mängida kui mõni vennike petab.Kuid ilma hackiteta vist tüüb väga vilets mängu mehike kuna isegi hackide abil saab surma
|
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
neoman
HV veteran
|
05.01.2006 01:15:59
|
|
|
Keegi häid CSS i FPS tweakide linke teab ? Ise olen paar leidnud , äkki on kellelgi veel.
Ja miks need käsud mida muudan st panen config faili peale css i uuestikäivitamist ära kaovad ?
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
| Kommentaarid: 80 loe/lisa |
   |
72 |
|
| tagasi üles |
|
 |
thebull
HV kasutaja

|
05.01.2006 02:20:00
|
|
|
| neoman kirjutas: |
Keegi häid CSS i FPS tweakide linke teab ? Ise olen paar leidnud , äkki on kellelgi veel.
Ja miks need käsud mida muudan st panen config faili peale css i uuestikäivitamist ära kaovad ? |
need käsud, mida sa tahad, et jääksid mällu või nii, need kirjutad uude txt faili "autoexec.cfg" ja selle faili seivid kausta "cfg" :
Steam- SteamApps- kasutajanimi- counter-strike source- cstrike- cfg
siis mäng ise avab selle konfi peale igat käivitust
proovi veel tweakguides
_________________ Salamander |
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sponge
HV Guru

|
05.01.2006 18:52:50
|
|
|
väga haige pele on css ikka, confisin natuke konsoolis ja nüüd nagu kõvasti parem
edit: kas UPload mõjutab kah pingi? mul krt ping vahel päev otsa 50-60 ja siis hakkab jama pihta 60-530 neni :S kusagil mängida ei saa normaalselt :S
|
|
   |
323 |
|
| tagasi üles |
|
 |
zaG
HV kasutaja
|
05.01.2006 19:42:04
|
|
|
| Sponge Bob kirjutas: |
väga haige pele on css ikka, confisin natuke konsoolis ja nüüd nagu kõvasti parem
edit: kas UPload mõjutab kah pingi? mul krt ping vahel päev otsa 50-60 ja siis hakkab jama pihta 60-530 neni :S kusagil mängida ei saa normaalselt :S |
No kui te midagi uploadite siis ikka, sest mäng peab ju ka midagi serverisse saatma.
|
|
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Unholy
HV veteran

|
07.01.2006 17:48:57
|
|
|
| Liikuva spray, Taustata spray ja palju muu kohta saab infot Eesti keeles näiteks siit: www.eestiomab.com
|
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sponge
HV Guru

|
08.01.2006 01:58:04
|
|
|
| klge keegi viitsib teha või anda skripi et tõmbakas Fst granaadi kätte?
|
|
   |
323 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tolm
HV kasutaja

|
08.01.2006 02:58:44
|
|
|
alias "bindhe" "use weapon_hegrenade"
+bind f bindhe
configisse.
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Unholy
HV veteran

|
08.01.2006 15:10:43
|
|
|
Pole aimugi kas nii töötab aga kas nii poleks lihtsam (Kui töötab)
Bind f "use_weapon_hegrenade"
|
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sponge
HV Guru

|
08.01.2006 16:26:53
|
|
|
tänud, krt üritan ak47 laskmist selgeks saada, no mitte kuidagi ei saa vapsee ei saa pihta, m4 jaga oman räigelt, aga ak47 vapsee saan owni koguaeg
|
|
   |
323 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tolm
HV kasutaja

|
08.01.2006 16:31:23
|
|
|
lase vastu seina ja näed, et ak47 recoil on põmst otse üles ja lase burstidena.
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rene p
HV veteran
|
08.01.2006 16:49:10
|
|
|
bind "f" "use weapon_smokegrenade"
nii toimib kenasti. sinu puhul siis lihtsalt smoke vahetada he-ga...
|
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
68 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hunter
HV vaatleja

|
08.01.2006 17:10:44
|
|
|
tänud, krt üritan ak47 laskmist selgeks saada, no mitte kuidagi ei saa vapsee ei saa pihta, m4 jaga oman räigelt, aga ak47 vapsee saan owni koguaeg  |
kui üksiklaskudega lasta,siis imo on ak vägagi täpne.
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Unholy
HV veteran

|
08.01.2006 20:43:01
|
|
|
tänud, krt üritan ak47 laskmist selgeks saada, no mitte kuidagi ei saa vapsee ei saa pihta, m4 jaga oman räigelt, aga ak47 vapsee saan owni koguaeg  |
3 lasku korraga ja soovitatavalt pähe, AK-ga on kõvasti lihtsam pähe lasta kui m4..m4 on rohkem kõhtulaskmis relv ja lähedalt saab pähe kah loomulikult
|
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
09.01.2006 09:25:06
|
|
|
Ja jällegi pomob Unholy enda foorumit. Kui midagi tahad siis otsi siit! Siit saab litse ja muud! nännannnäää. Pane põlema. kthxbye
_________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled) |
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
zaG
HV kasutaja
|
09.01.2006 17:30:31
|
|
|
| Nojah, kui jutt juba Unholy peale läks siis räägin minagi suu puhtaks. Esiteks, palun võta midagi ette oma poolearuliste lapsadminnidega, sest see, mis eile seal serveris toimus, oli kergelt öeldes nõme. Mingi nolk (admin riko oli see) lasi ennast koguaeg oma meeste juures õhku tappes sellega omasi kui ka vaenlasi ja mingi haige teleportimine mingitesse X kohtadesse ja üleüldine adminniõiguste kuritarvitamine. Teiseks on serveri adminnid rassistid, ennekõike on rasism suunatud venelastele ja mis põhjusega? Mängisin ise seal vene nimega "kalasnikov" mind slay-ti kickiti sõimati jne... adminnide poolt, ja kõike seda tänu sellele, et ma olin vene nimega ja rääkisin vene keeles. Mõned tsitaadid admin riko poolt: "Eestlased omavad aga venelased on kommunistid...", "Kickime venelased välja ja teeme eestlastele vabu kohti, kellele neid venelasi ikka vaja." Kui aus olla siis selline käitumine venelaste suhtes on väga solvav ja on vale võtta kõiki venelasi ühe mõõdupuu järgi ja otsustada selle põhjal, mida te telekast või kusagilt näete, et kõik venelased on pahad. Igatahes tänu sellele muutus minu arvamus Eo-st kardinaalselt negatiivse poole ja mina sinna poolearuliste lapsrassistide pessa oma jalga ei pista ja kõik vene rahvusest inimesed, soovitan sama teha, ebameeldivuste vältimiseks.
|
|
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
09.01.2006 17:40:37
|
|
|
Eo sse oleks keedagi kainema ja mitte nõnda lapsiku mõistusega inimest vaja kes oleks adminniks.
Pealegi kui ei meeldi mingi server siis ärgem mängige seal. Las siis eksisteerib tühi server nõnda nagu ta on.
Ja üks asi eesti servude kohta: vahetage mapi. Suht tüütu on näha dust2 seal pidevalt. Võiks mingi 20 min map olla ja siis vahetatakse uue vasta. Vaatan et mõni tahab lihtsalt võimaliku suurt punkti summat saada ja vat jääbki terve päev serverisse elama. Mõni mees vist seal mängib mitmeid tunde järjest arvestades kille
|
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|