praegune kellaaeg 09.04.2026 05:53:45
|
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
zaG
HV kasutaja
|
26.12.2005 11:28:23
|
|
|
| Vops kirjutas: |
Viimati vaatasin siis koffer veel roppude sõnade nimekirjas ei olnud, on sel mingit erilist mõtet et see tärnidega asendatakse või lihtsalt reklaami pärast? |
Ju siis neil on pumbaga mingi kana kitkuda, võibolla minuga ka, kes teab aga noh, las see olla, see ei ole antud topicu teema.
|
|
| Kommentaarid: 49 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vops
HV kasutaja
|
26.12.2005 11:30:55
|
|
|
| madedog kirjutas: |
Kahjuks tundub, et serveri omanikel on väikesed kompleksid ning Unholy ja Pumpclub oleks nagu sõjajalal. IMHO on Koffris ära keelatud ka nt EO serveri aadress... Saage üle, mehed!
Hmm, my bad, FF tähistab üldiselt fraasi "Friendly fire", nagu suur mõte ära blokeerida, eks? |
Ff kasutan Friendly fire puhul vähemalt mina küll jah, välismaa serverites ka paljud teised
|
|
| Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Lonnie B
Bännitud
|
26.12.2005 15:06:04
|
|
|
Nii panen siis ise paar asja paika,
Küsimus, millas DM serveris DM saab:
1)Vastuse saate siit:
http://www.sourcemod.net/forums/viewtopic.php?t=3069
Kogu DM süsteem on "katki" tänu valve updatele, siin ei saa pumpclub midagi teha
Miks Cleanis koguaeg de_dust2 on?
2)kuna see on de_dust2 server ja pumpclub toob peale uut aastat Clean#2 serveri kus on kõik teised mapid peale dust2-e
kuid see võtab natukese aega, sest see ei ole odav lõbu, kuid see ei jää tulemata
Clean on "sitt" server ja EO on hea... vms sellised postid by unholy?
3) Väikene võrdlus nüüd eo ja kofferi serveri vahel
| tsitaat: |
hiiemae kirjutas:
saan kohvrisse minna ja mõned mindid pelada kui mäng jääb kinni ja mingi connection värgi pärast olen disconnected
praegu 3x järjest
Unholy kirjutas:
S!tt server siis mängi Public | Eestiomab.com
|
Ega ikka server ei viska inimesel mängust välja, kui sa natukese mõtled : )
1) Koffer @ 100mb/s elion link, Eo @ 10mb/s data telecom
kofferi statistika:
serveri keskmine, 19 mängijat
Eo serveri statistika:
Serveri keskmine, 4 mängijat
üldiselt tavaline kadedus jutt, Clean jookseb ikka suht kõva karbi sees,
KirkU ära midagi solvanguna võta, ma ei väida, et GL on jura nagu mõned siin.
Ja ma ei saa üldse aru miks kõik vinguvad pidevalt, pump paneb oma pappi rämedalt magama, et teie mängiksite, adminne on ka ainult kaks, zag ja pump
pump ise enam juba ammu ei mängi seda mängu, vastupidiselty EO serverile kus adminne on ~10 ja unholy teenib nende "maksu" pealt endale taskuraha
ja Unholy, jutt, et sinu serveris pole d2 peaegu üldse on loll jutt : )
kõiks statistikas kirjas, 70% mapidest on teil d2.
Ja vaata kui te näete kuskil probleemi siis www.koffer.ee on eraldi Counter-Strike alafoorum, kuhu postitades saate kindlasti abi/vastuse oma probleemile,
siin võivad need paraku kaduma minna
ja unholy ja pumpclubi vahel ei ole mingit "tüli", lihtsalt unholy tahab ka jõuda oma serveriga kuhugile ja siis aegajalt laseb laimu kofferi kohta : )
Aga üldiselt loodan, et need vastused olid abiks, ja olge siis mõnusad edasi, mõnusat aastavahetust teile kõigile : )
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Unholy
HV veteran

|
26.12.2005 19:36:10
|
|
|
| Lonnie B kirjutas: |
Nii panen siis ise paar asja paika,
Küsimus, millas DM serveris DM saab:
1)Vastuse saate siit:
http://www.sourcemod.net/forums/viewtopic.php?t=3069
Kogu DM süsteem on "katki" tänu valve updatele, siin ei saa pumpclub midagi teha
Miks Cleanis koguaeg de_dust2 on?
2)kuna see on de_dust2 server ja pumpclub toob peale uut aastat Clean#2 serveri kus on kõik teised mapid peale dust2-e
kuid see võtab natukese aega, sest see ei ole odav lõbu, kuid see ei jää tulemata
Clean on "sitt" server ja EO on hea... vms sellised postid by unholy?
3) Väikene võrdlus nüüd eo ja kofferi serveri vahel
| tsitaat: |
hiiemae kirjutas:
saan kohvrisse minna ja mõned mindid pelada kui mäng jääb kinni ja mingi connection värgi pärast olen disconnected
praegu 3x järjest
Unholy kirjutas:
S!tt server siis mängi Public | Eestiomab.com
|
Ega ikka server ei viska inimesel mängust välja, kui sa natukese mõtled : )
1) Koffer @ 100mb/s elion link, Eo @ 10mb/s data telecom
kofferi statistika:
serveri keskmine, 19 mängijat
Eo serveri statistika:
Serveri keskmine, 4 mängijat
üldiselt tavaline kadedus jutt, Clean jookseb ikka suht kõva karbi sees,
KirkU ära midagi solvanguna võta, ma ei väida, et GL on jura nagu mõned siin.
Ja ma ei saa üldse aru miks kõik vinguvad pidevalt, pump paneb oma pappi rämedalt magama, et teie mängiksite, adminne on ka ainult kaks, zag ja pump
pump ise enam juba ammu ei mängi seda mängu, vastupidiselty EO serverile kus adminne on ~10 ja unholy teenib nende "maksu" pealt endale taskuraha
ja Unholy, jutt, et sinu serveris pole d2 peaegu üldse on loll jutt : )
kõiks statistikas kirjas, 70% mapidest on teil d2.
Ja vaata kui te näete kuskil probleemi siis www.koffer.ee on eraldi Counter-Strike alafoorum, kuhu postitades saate kindlasti abi/vastuse oma probleemile,
siin võivad need paraku kaduma minna
ja unholy ja pumpclubi vahel ei ole mingit "tüli", lihtsalt unholy tahab ka jõuda oma serveriga kuhugile ja siis aegajalt laseb laimu kofferi kohta : )
Aga üldiselt loodan, et need vastused olid abiks, ja olge siis mõnusad edasi, mõnusat aastavahetust teile kõigile : ) |
Tüli? Pumpclub tahtis mu serveri minu seljataga üless osta ja pole tüli? See 10 või 100 mb ei oma mitte mingit vahet kui sa natuke jagaksid asja, sest pakette nagunii kiiremini vahetada ei anna ja Eos on tavaliselt mängijatel väiksem latency isegi kuskil 10 võrra kui kofferis. Taskuraha? My ass.. Mul pole mitte sentigi endale hetkel jäänud, sest Server pole ainus asi mille peale raha kulub, vb isegi hiljem jääb aga njh. Kelle asi see on? Tõesti on koffris rohkem mängijaid aga mis hinna eest? D2 24/7 ja 80% mängijatest on välismaalased, meil käivad asjad "Natukene" teist pidi. Pumpclub on kah "Lahe" säga. Ega jah mõnus on endast paremaid mängijaid selle pärast välja kickida, et "ohh mul täna sitt päev ja ma tahan ise kõiki pooleks omada". Slater, mina ja paljud muud sadu kordi lennanud. Muidugi on Pumbal veel sinusugused tallalakkujad kes tema mainet siin "Puhastamas" Käivad. Gloom, Zag jne. Või oled sina Pump 1 post mitte mingeid profiili andmeid. Eks näha juba selle järgi kumb server parem on, et kus Eestlased mängivad. Pumbal täiesti pohh kas serveris hiinlased või Eestlased selletõttu seal nii "piinarikas" mängida ongi.
+ teie keskmine tuleb sellest, et öösel serveris 14 boti istub...
viimati muutis Unholy 26.12.2005 19:48:46, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
3 :: |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
26.12.2005 19:39:21
|
|
|
selles moraal: eesti serverid on enamjaolt jurad. Pidev ropendamine sõimamine ja kickimine adminnide poolt käib.
Sellepärast tulebki välismaa servudes mängida. Eriti nendes kus adminnid ei ole pubeka eas lapsed kes elavad end võrgu mängudes välja
(aga see jällegi ainult minu arvamus)
|
|
| Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Unholy
HV veteran

|
26.12.2005 19:45:35
|
|
|
| angel kirjutas: |
selles moraal: eesti serverid on enamjaolt jurad. Pidev ropendamine sõimamine ja kickimine adminnide poolt käib.
Sellepärast tulebki välismaa servudes mängida. Eriti nendes kus adminnid ei ole pubeka eas lapsed kes elavad end võrgu mängudes välja
(aga see jällegi ainult minu arvamus)  |
õhm? meie serveris ma ei tea, et ükski eestlane kicki oleks saanud, Meie adminnid ei ropenda ja ei ela ennast mitte kuidagi välja : /
|
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
26.12.2005 19:51:38
|
|
|
| Unholy kirjutas: |
õhm? meie serveris ma ei tea, et ükski eestlane kicki oleks saanud, Meie adminnid ei ropenda ja ei ela ennast mitte kuidagi välja : / |
näha jah. Mõni vent teeb pidevalt seal servus nalja. Müstilised teleportimised
Ning samuti ka müstilised kinni jäämised keset siledat välja
Võimalik et tänapäeval suguelunditega kirumine ja sidesõnana kasutamine ei ole ropendamine aga võimalik ka, et ma olen lihtsalt ajast maha jäänud.
vaatan et siin mingi serverite võistlus: kummal parem ja suurem (pada sõimab katelt ühed mustad mõlemad)
|
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Lonnie B
Bännitud
|
26.12.2005 20:27:49
|
|
|
õhm? meie serveris ma ei tea, et ükski eestlane kicki oleks saanud, Meie adminnid ei ropenda ja ei ela ennast mitte kuidagi välja : / |
Võimalik et tänapäeval suguelunditega kirumine ja sidesõnana kasutamine ei ole ropendamine aga võimalik ka, et ma olen lihtsalt ajast maha jäänud.
vaatan et siin mingi serverite võistlus: kummal parem ja suurem (pada sõimab katelt ühed mustad mõlemad) |
Hehe, õige
Ja no Unholy sina arvad vist, et sa oled internetis kõikseevõimas ja võid rääkida kuda tahad?
okei : )
ja muide GM statistika ei arvesta bote rumalukene : )
ole siis "lahe" edasi, ja sõima veel mind- see ongi see milleks sa võimeline oled, muult kohalt oled sa tühi-paljas 14 aastale loru, kes tillitab teisi inimesi
EO foorumis oled sa adminni rahasid (~1600 eeku) ka päris mõnusalt vasakule pannud, aga no jah, suht mõttetu siin foorumis sinuga midagi arutada, sa oled ennast oma "stiilse foorumi" ja "laheda" lapsiku serveriga liialt õhku täis pumbanud tatikas.
ja siin ei ole keegi tallalakkuja, vaid valdavalt pumpclubi sõbrad ja inimesed kes eelistavad normaalset suhtumist, sinul pole ühtegi sõpra nagu näha, keegi ei kaitse sinu huve sest sa oled ... tühi
Üldiselt sinusugusele tatile annaks peksa küll kui nagu kaua noriksid, mis-sest, et sa alles väike laps oled Eschbaum...
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
neoman
HV veteran
|
26.12.2005 20:28:02
|
|
|
Keegi ei oska öelda mis kamm on hetkel ? Üritan serveri minna ,vähe mõtleb ja siis Connection failed after 4 retries. Seda siis iga servu puhul atm.
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
| Kommentaarid: 80 loe/lisa |
   |
72 |
|
| tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
26.12.2005 20:39:32
|
|
|
| neoman kirjutas: |
Keegi ei oska öelda mis kamm on hetkel ? Üritan serveri minna ,vähe mõtleb ja siis Connection failed after 4 retries. Seda siis iga servu puhul atm.  |
Kusjuures mul sama viga ja osadesse natukese nadima pingiga omadesse ei saagi, vahest samamoodi alla 40 pingi servudegagi kui veab, siis saab ja kui ei vea, siis ei saa
|
|
| Kommentaarid: 197 loe/lisa |
   |
186 |
|
| tagasi üles |
|
 |
zaG
HV kasutaja
|
26.12.2005 21:39:26
|
|
|
...Muidugi on Pumbal veel sinusugused tallalakkujad kes tema mainet siin "Puhastamas" Käivad. Gloom, Zag jne. Või oled sina Pump 1 post mitte mingeid profiili andmeid...
+ teie keskmine tuleb sellest, et öösel serveris 14 boti istub... |
Nonii, see on esimene kord, kui sa mul närvi mustaks ajad, mis kuradi tallalakkuja ma pumbal olen? Kas see teeb minust tallalakkuja, kui mina sinu "vaenlasega" hästi läbi saan? Pigem olen ma tal lihtsalt hea sõber, kes jagab oma head nõu, mida serveriga ette võtta, kui midagi valesti. Kui sa tõesti arvad, et see on tallalakkumine siis anna andeks ja mine arene kusagil. Pealegi ei käi ma kellegi mainet siin puhastamas, vaid räägin sellest mida mina näen ja tean. Sama hästi võin ma öelda, et kõik sinu serveri adminnid on sinu tallalakkujad, kuigi ma seda ei arva. Ma tõesti aru ei saa millega ma sulle ette jäin aga soovitan sul enne mõelda ja siis alles ütelda! Praega sa igatahes tegid ennast minu silmis maha, nii, et gg ja arene veidi.
ja tõesti, statistika ei arvesta botte!
|
|
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KrikU
HV veteran
|
26.12.2005 22:11:33
|
|
|
Point on selles, et kofferi clean server lagib ja kõvasti... kohati tuleb servust alla 20 uuenduse sekundis (roundi alguses) ja muidu tuleb 33-50 update sekundis... milleks seega ticrate 66 kui masin ei vea välja seda? Seda siis 32 playeriga olukorras. Kõik vastased liikuvad seega hakkides. EO saab 66 update sekundis hakkama ka 20 playeriga, rohkem lihtsalt pole seal serveris rahvast näinud. Kvaliteet või kvantiteet? Seda siis serverite tehnilise poole pealt - 100mbit vs 10mbit ... mingit vahet pole kui see 10mbit on tixini ka tõesti 10mbit nagu ta ka on.
Adminnide osas võib EOs muidugi probleeme olla, ei saa seda ümber lükata kui nii väidetakse.
Mida see tähendab kui liiga vähe uuendusi serverist tuleb? Aga loomulikult lisa lagi. Kui meil on 1 sekund 1000 millisekundit ja me oletame, et server saadab meile ühes sekundis 20 uuendust siis tuleb välja, et 1000/20=50 ehk siis server tekitab LISAKS ühenduse pingile 50ms viite. Keskmine ADSL kasutaja ping on 40ms kuna error control on maha võtmata. Seega võtab kogu paketi edasi-tagasi liikumine 90ms mis on juba natuke liig... See oleks nagu sisuliselt olukord, et sekundi jooksul uuendatakse ekraanil teiste playerite asukohta 9 korda mis oleks nagu... 11,1fps Ja see juba sujuv ei ole.
1000/66=15 normaalne - 15ms serveri poolset lagi mõjutab gameplayd ikka väga vähe. Mul on enda ühenduse ping 10-15ms seega kokku 30ms ehk siis seega kuskil 33 fps mis on talutav juba, arvestades, et Source kasutab kavalaid nippe, et muuta ekraanil liikumine sujuvamaks. interpolation siis. Sellest olen siin teemas vist enne rääkinud.
net_graph 3 ja IN rida, viimane number - JÄLGIGE SEDA!
viimati muutis KrikU 26.12.2005 22:20:19, muudetud 2 korda |
|
| Kommentaarid: 129 loe/lisa |
   |
119 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Lonnie B
Bännitud
|
26.12.2005 22:18:31
|
|
|
| KrikU kirjutas: |
Point on selles, et kofferi clean server lagib ja kõvasti... kohati tuleb servust alla 20 uuenduse sekundis (roundi alguses) ja muidu tuleb 33-50 update sekundis... milleks seega ticrate 66 kui masin ei vea välja seda? Seda siis 32 playeriga olukorras. Kõik vastased liikuvad seega hakkides. EO saab 66 update sekundis hakkama ka 20 playeriga, rohkem lihtsalt pole seal serveris rahvast näinud. Kvaliteet või kvantiteet? Seda siis serverite tehnilise poole pealt - 100mbit vs 10mbit ... mingit vahet pole kui see 10mbit on tixini ka tõesti 10mbit nagu ta ka on.
Adminnide osas võib EOs muidugi probleeme olla, ei saa seda ümber lükata kui nii väidetakse. |
No jah, ma lolli peaega tõin selle võrdluse sorry, sest nüüd tuleb järgmine "vastas-seis" xServu VS Gameland
aga ok, vabandust ja ok õigus.
Är amidagi isiklikult võta : )
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KrikU
HV veteran
|
26.12.2005 22:20:39
|
|
|
| Ei võta midagi isiklikult, katsuge see probleem fixida 8)
|
|
   |
119 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Lonnie B
Bännitud
|
26.12.2005 22:22:56
|
|
|
| Ei võta midagi isiklikult, katsuge see probleem fixida 8) |
Nimelt?
arvad, et asi riistvaras ja liiga palju servereid seal peal ?
Thanks.
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
zaG
HV kasutaja
|
26.12.2005 22:35:36
|
|
|
net_graph 3 ja IN rida, viimane number - JÄLGIGE SEDA! |
Toon siis serveri riistvaralise confi teile:
CPU0/1: Dual AMD Opteron 244 1800Mhz /w 2MB cache 64bit
MB: Tyan K8S Pro, S2882, E-ATX, Dual Gigabit, Intel 100Mbit
MEM: Kingston 2048MB PC3200 DDR RAM (Dual Dual DDR)
HDD: 2x40GB Maxtor 7200rpm 2MB cache (Raid stripe)
1x160GB Seagate 7200rpm 8MB cache
UPS: Olemas
CASE: Chieftec 2U rackmount /w modifications
PSU: Chieftec 460w, SSI, ATX2.1 /w modifications
Mina vaataksin pigem seda choke ja loss lahtrit sealt üldiselt Eo serveris on mul choke 10 inimesega serveris 10 kohati ka 30.
|
|
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
only
HV veteran
|
26.12.2005 22:44:54
|
|
|
jätke see tylitsemine juba naq 3. klassi õpilased
olgu mis on ja kui on kana kitkuda siis väljaspool foorumit paluks, v6i teha teeema võitlustanrisse
|
|
| Kommentaarid: 111 loe/lisa |
   |
1 :: |
1 :: |
97 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru
|
26.12.2005 23:28:09
|
|
|
mis teema selle updatega on ? mul nagu n2itab et updated 41% laseb k2ima panna a kui kuskile m2ngima tahan minna siis ei loadi ära ja muidu ka vigane ?
http://www.zone.ee/amd4ever/cscrap/
siin 2 pilti asjast ! kui see 100% Peale j6uab siis mis asi see t6matud saab kogu nann v6i aint cs source ?
|
|
| Kommentaarid: 493 loe/lisa |
   |
4 :: |
401 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
26.12.2005 23:31:47
|
|
|
| pots4t4j4 kirjutas: |
mis teema selle updatega on ? mul nagu n2itab et updated 41% laseb k2ima panna a kui kuskile m2ngima tahan minna siis ei loadi ära ja muidu ka vigane ?
http://www.zone.ee/amd4ever/cscrap/
siin 2 pilti asjast ! kui see 100% Peale j6uab siis mis asi see t6matud saab kogu nann v6i aint cs source ?  |
mös asja. Mudugist sa pead selle 100% ära tirima. Mis sest et ta laseb asja käima panna. Kui mängida tahad siis peab olema 100%
Nii saabas kah ei saa olla
|
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tolm
HV kasutaja

|
26.12.2005 23:39:06
|
|
|
seda EI PEA 100% ära tirima peab tirima nii palju kui hetkel mängitaval mapil vaja võib minna.
|
|
| Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
26.12.2005 23:40:56
|
|
|
| winterblows kirjutas: |
seda EI PEA 100% ära tirima peab tirima nii palju kui hetkel mängitaval mapil vaja võib minna. |
hm ja sa tead valemit kuda seda teha ja aru saada
Ise üks kord kogemata panin mängu tööle kui oli 99% valmis. Võtsin suva mapi ja jäingi ootama map i laadimist. Ehk siis kui 100% pole tiritud mängida ei saa või esineb väga veidraid vigu. Asja ju uuendatakse updati käigus seega pole ka ime et midagi veidrat võib juhtuda doh
Iseasi miks valve lubab mängul käima minna kui update pole veel korralikult tehtud
|
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Unholy
HV veteran

|
26.12.2005 23:59:17
|
|
|
| Lonnie B kirjutas: |
vaatan et siin mingi serverite võistlus: kummal parem ja suurem (pada sõimab katelt ühed mustad mõlemad) |
Hehe, õige
Ja no Unholy sina arvad vist, et sa oled internetis kõikseevõimas ja võid rääkida kuda tahad?
okei : )
ja muide GM statistika ei arvesta bote rumalukene : )
ole siis "lahe" edasi, ja sõima veel mind- see ongi see milleks sa võimeline oled, muult kohalt oled sa tühi-paljas 14 aastale loru, kes tillitab teisi inimesi
EO foorumis oled sa adminni rahasid (~1600 eeku) ka päris mõnusalt vasakule pannud, aga no jah, suht mõttetu siin foorumis sinuga midagi arutada, sa oled ennast oma "stiilse foorumi" ja "laheda" lapsiku serveriga liialt õhku täis pumbanud tatikas.
ja siin ei ole keegi tallalakkuja, vaid valdavalt pumpclubi sõbrad ja inimesed kes eelistavad normaalset suhtumist, sinul pole ühtegi sõpra nagu näha, keegi ei kaitse sinu huve sest sa oled ... tühi
Üldiselt sinusugusele tatile annaks peksa küll kui nagu kaua noriksid, mis-sest, et sa alles väike laps oled Eschbaum... |
Suu jutt on suht lahe, kuid liiga kergelt ümber lükkatavad. Ja see oh sa oled laps teema. Ma isegi ei oska sellist lollust komenteerida...Mis see sinu asi on kui vana keegi on? Mis vahet see teeb? Oled lahe ? Pumpclubi sõber? Kui sa tõesti mingi normaalne isik oleks siis sa ei teeks vari kontot, et koffrit edutada.
Peksa andmis jutt on kah lahe ma võin sulle oma adressi anda ja teeme ära? Sa loobid asju mida sa ei teeks, millega sa hakkama ei saakski..Lapsiku serveriga njh...Minu jaoks on lapsik see kui keegi viskab serverist mängija selle pärast, et ta temast parem on...Jah mul pole ühtegi sõpra tõesti, Tegelikult ma võiks saata siia 6-7 inimest kes saadaks sinu ja selle serveri pikalt kuid mul on targematki teha, kui sundida kuskil foorumis enda võitlusi võitlema...
| zaG kirjutas: |
...Muidugi on Pumbal veel sinusugused tallalakkujad kes tema mainet siin "Puhastamas" Käivad. Gloom, Zag jne. Või oled sina Pump 1 post mitte mingeid profiili andmeid...
+ teie keskmine tuleb sellest, et öösel serveris 14 boti istub... |
Nonii, see on esimene kord, kui sa mul närvi mustaks ajad, mis kuradi tallalakkuja ma pumbal olen? Kas see teeb minust tallalakkuja, kui mina sinu "vaenlasega" hästi läbi saan? Pigem olen ma tal lihtsalt hea sõber, kes jagab oma head nõu, mida serveriga ette võtta, kui midagi valesti. Kui sa tõesti arvad, et see on tallalakkumine siis anna andeks ja mine arene kusagil. Pealegi ei käi ma kellegi mainet siin puhastamas, vaid räägin sellest mida mina näen ja tean. Sama hästi võin ma öelda, et kõik sinu serveri adminnid on sinu tallalakkujad, kuigi ma seda ei arva. Ma tõesti aru ei saa millega ma sulle ette jäin aga soovitan sul enne mõelda ja siis alles ütelda! Praega sa igatahes tegid ennast minu silmis maha, nii, et gg ja arene veidi.
ja tõesti, statistika ei arvesta botte! |
Tegelikult, Oled sina sealt Pumbclubiga seostuvast seltskonnast kõige normaalsem, kuid sellega oled sa kah silma jäänud, Tallalakkumine on minujaoks see kui käiakse kuskil foorumi teise mainet puhastamas jne. Arvamuse avaldamine nii hull pole, Samas on pumpclub öelnud, et sina mind seal mitte millegi eest bännind ja Eo// Ip displaymise ära keelanud...
viimati muutis Unholy 27.12.2005 00:06:26, muudetud 1 kord |
|
   |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru
|
27.12.2005 00:01:24
|
|
|
| winterblows kirjutas: |
seda EI PEA 100% ära tirima peab tirima nii palju kui hetkel mängitaval mapil vaja võib minna. |
hm ja sa tead valemit kuda seda teha ja aru saada
Ise üks kord kogemata panin mängu tööle kui oli 99% valmis. Võtsin suva mapi ja jäingi ootama map i laadimist. Ehk siis kui 100% pole tiritud mängida ei saa või esineb väga veidraid vigu. Asja ju uuendatakse updati käigus seega pole ka ime et midagi veidrat võib juhtuda doh
Iseasi miks valve lubab mängul käima minna kui update pole veel korralikult tehtud  |
seda m6tlengi et miks lubatakse m2ngul käima minna kui asja mängida ei saa
|
|
| Kommentaarid: 493 loe/lisa |
   |
4 :: |
401 |
|
| tagasi üles |
|
 |
zaG
HV kasutaja
|
27.12.2005 00:26:21
|
|
|
Tegelikult, Oled sina sealt Pumbclubiga seostuvast seltskonnast kõige normaalsem, kuid sellega oled sa kah silma jäänud, Tallalakkumine on minujaoks see kui käiakse kuskil foorumi teise mainet puhastamas jne. Arvamuse avaldamine nii hull pole, Samas on pumpclub öelnud, et sina mind seal mitte millegi eest bännind ja Eo// Ip displaymise ära keelanud... |
Sellepärast soovitangi sul enne mõelda ja alles siis öelda! Kui sa midagi ei tea, siis ei ole mõtet lahmima tulla, et mina olen kellegi tuhvlialune ja täidan kellegi käske või veel hullem, puhastan kellegi mainet. Kui sa arvad, et koffri serverite admin on mul tallalakkumisest, siis eksid rängalt. Pealegi minu käest banni said sa ebaviisakalt käitumise eest teiste mängijate vastu ehk siis vulgaarsete väljendite kasutamine kaasmängijate vastu, üleüldse üritan ma adminni õigusi minimaalsel määral kasutada ja teen seda äärmisel vajadusel. Eo// ip displaymine on keelatud sellest saati, kui te oma mõningate clanni liikmetega serverisse tulite ja oma ülilahedat uut serverit promosite spammiga, sellest ajast on ka see ban, mis sa said koffrist, kuna see ei ole kuigi "lahe" kui sinu serverisse tullakse ja üritatakse mängijaid minema meelitatakse.
|
|
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KrikU
HV veteran
|
27.12.2005 01:11:06
|
|
|
| Riistvara asemel oleks palju lahedam näha servu confi (rcon parooli pole vaja) ja käima laskmise scripti, siis võib juba mõelda miks seal nii imelikult server käitub. jaa, ka EO-i serveris on opteron 1xx.
|
|
   |
119 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|
| lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|