praegune kellaaeg 23.06.2025 09:58:31
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
jorss
Kreisi kasutaja

|
23.11.2005 16:11:34
Küsimus AGP ja PCI-E kohta. |
|
|
Äkki keegi tark inimene seletab ära mulle mis vahe on AGP'l ja PCI-E'l? Kumb on parem ja miks on kõvemad videokaardid just madalama hinnaga PCI-E'le? Millest tuleb hinnavahe ja miks näiteks GF 7800 pole üldse AGP versiooni.
Tänan.
|
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tbit
HV Guru
|
23.11.2005 16:23:58
Re: Küsimus AGP ja PCI-E kohta. |
|
|
jorss kirjutas: |
Äkki keegi tark inimene seletab ära mulle mis vahe on AGP'l ja PCI-E'l? Kumb on parem ja miks on kõvemad videokaardid just madalama hinnaga PCI-E'le? Millest tuleb hinnavahe ja miks näiteks GF 7800 pole üldse AGP versiooni.
Tänan. |
PCI-E on uuem ja hetkel tulevik. phm on PCI-E kiirem(AGP 8x / PCI-E 16x) ja parem kuna ta on ikkagi AGP edasiaerndus ja nämm nämm asju parandatud mis AGP juures jamad olid, näiteks suudab ilma lisatoiteta võimsamaid kaarte toita kui AGP jne...
Uued videokaardid on odavamad selle parast PCI-E vast ikka, et need juba projekteeritakse PCI-E, agp jaoks on vaja eraldi üleminek kaardile ehitada mis signaali konverdib, muidugi ka turumajandus on seal mängus , see miks päris viimase sõna kaarte ei tehta AGP ei tea, kuid ilmselt siis analüüsid näitavad, et AGP jäädaks kahjumisse või ma ise arvan pigem, et nVIDIA lihtsalt püüab oma NF4 rohkem müüa, see kindlustab ka uutele PCI-E kaartidele turu ja nõnda süüakse AGP välja .
_________________ DVD is da 4483MB :-/)
|OSTAN|-> T43 pikk jahutus |
|
Kommentaarid: 264 loe/lisa |
   |
3 :: |
229 |
|
tagasi üles |
|
 |
JediMihkel
HV veteran

|
15.12.2005 22:54:46
|
|
|
minu meelest küll tehakse võimsamaid kaartse nagu mingi 6000 kr on veel agb kaarte olen näinud
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
1 :: |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aix
HV Guru

|
21.12.2005 23:13:21
|
|
|
hind ei tee veel võimsust
|
|
Kommentaarid: 407 loe/lisa |
   |
339 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|