Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Naljakad juhtumised arvutimaailmast »  Teie õnnetused mobiilidega. märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 44, 45, 46  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 21.12.2005 00:20:42 vasta tsitaadiga

Ei ole see asi vast nii kah icon_smile.gif Õnnetusi juhtub kah ikka telefonidega kogemata icon_razz1.gif
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
spekti
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 21.12.2005 00:25:46 vasta tsitaadiga

Endal oli ka ikka väha nõme laks. Sain just uue nokia 1100 kingituseks, paar päeva olnud ja tagakaan ei tahtnud eriti kinni seista. Ükspäev siis sõitsin rattaga üle põllu, (ehk enamvähem mööda munakiviteed), telefon ise rippus kaelas. Jõuan poodi, tunnen et kurat mobbil hoopis kergem, kui ennem. Hakkan vaatama - tagakaan ja aku läinud. Kiirelt tagasi põllale, leidsin küll tagakaane, kuid aku kadunud nagu tina tuhka. Põld muidugi suur ja lai kah. Originaal aku veel kallis ka ju, paar päeva oli olnud ainult. Õnneks sain hiljem uue originaal aku 8) , minimaalse raha eest.
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 55
tagasi üles
zpeedy
Kreisi kasutaja

sõnum 21.12.2005 00:27:41 vasta tsitaadiga

Tripp, muidugi ostavad vanemad ja tahavad COOLID olla ,et mobla loobivad.Rahvas tahab ,et nendel oleks ka uued ja uhked mobiilid nagu sõpradel.Öeldakse vanematele ,et tahavad uut mobla aga need vastu ,et mis vanal viga on töötab korralikult ja rääkida saab.Siis lavastavad õnnetuse(lõhuvad mobla ära) ja vanemad annavadki uue mobla.
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
kjaups
MeesKesTuliMetsast
kjaups

sõnum 21.12.2005 00:29:13 vasta tsitaadiga

zpeedy, mina olen küll endale kõik moblad tasuta saanud ja mitte vanematelt icon_wink.gif .
tagasi üles
mTim
HV Guru
mTim

sõnum 21.12.2005 00:30:16 vasta tsitaadiga

Tripp kirjutas:
Kas emad-isad ostavad teile telefone, et nendega niimoodi käitutakse? Ja sellest ka ei saa aru, mida sellega hoobelda, et loobin ja mängin telefoniga pesapalli? Kas nii tehes on coolim olla ve?

ma kah aru ei saa, ma 17 ja kõik 6 telefoni mis mul olnud on, on enda raha eest ostetud ja ka tervena maha müüdud.
praegu Siemens S65 mis on pool aastat olnud ja ühtegi kriimu pole peal

Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 21.12.2005 00:30:44 vasta tsitaadiga

Pole endal küll nii kurja plaani tulnud et lõhuks ära 8) Aga nendega muid õnnetusi juhtunud, mis sunnivad uue ostma icon_razz1.gif Olen telefoni ära kaotanud siis varastatud ja displei korralikult ära lõhkunud icon_cry.gif
zpeedy
Kreisi kasutaja

sõnum 21.12.2005 00:33:03 vasta tsitaadiga

Kas ma nimetasin konkreetslet kasutajate nimesi....I DONT THINK SO
tagasi üles
anonymic
Kreisi kasutaja
anonymic

sõnum 21.12.2005 00:33:11 vasta tsitaadiga

no telefon on kogetmata maha kukkund küll.vahel telefon näidanud et aku on külm ja paar korda kokku kah jooksnud
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
kjaups
MeesKesTuliMetsast
kjaups

sõnum 21.12.2005 00:34:33 vasta tsitaadiga

zpeedy, sorry, ei mõelnud konkreetselt sind ka icon_lol.gif
Ah jaa, ja need mobiilid mis olen saanud viimasel ajal, on olnud juba ise sellised pool pidurad ja haua poole icon_lol.gif

tagasi üles
zpeedy
Kreisi kasutaja

sõnum 21.12.2005 00:38:17 vasta tsitaadiga

kjaups, ok selge
Ma lihtsalt tean selliseid inimesi kes niimoodi nagu ma ennist rääkisin on teinud.
tagasi üles
.Scorps.
HV Guru
.Scorps.

sõnum 21.12.2005 00:54:35 vasta tsitaadiga

Ma ka nendest lõhkujatest aru ei saa. icon_neutral.gif icon_mad.gif icon_confused.gif
Nii vähe kui mul telefone olnud on (5110, 3210, 3330 natuke, 3510 ja nüüd 6230, oma raha eest pole ostnud), olen ma nende eest alati korralikult hoolitsenud. Vahel kukub maha vms, aga vähemalt käitun ma telefonidega hästi. Kannan teda nagunii ju pea igal pool kaasas, armsaks saab, mis ma tast lõhun? icon_mad.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
clemm
Kreisi kasutaja
clemm

sõnum 21.12.2005 01:23:13 vasta tsitaadiga

hm. .Scorps., seda küll jaah, aga vaat, mis eespool kirjutasin et lasin teistel moblat visata jne.. siis oli suht suva tollest telefonis. vanatelefon. endal oli juba teine. keegi seda ei kasutanud, oli ta niigi minu oma. mis ma tast vanast ikka niisama hoian.. hea kui ta eest mingi 200eekugi keegi maksnud oleks.
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 29
tagasi üles
.Scorps.
HV Guru
.Scorps.

sõnum 21.12.2005 02:37:03 vasta tsitaadiga

clemm kirjutas:
hm. .Scorps., seda küll jaah, aga vaat, mis eespool kirjutasin et lasin teistel moblat visata jne.. siis oli suht suva tollest telefonis. vanatelefon. endal oli juba teine. keegi seda ei kasutanud, oli ta niigi minu oma. mis ma tast vanast ikka niisama hoian.. hea kui ta eest mingi 200eekugi keegi maksnud oleks.

No 200 eeku on juba p2ris suur raha.
Mul seisab siin koguni 3 vana telefoni - Nokia 1611, Benefon Max ja Ascom Crystal. Aga ma ei loobi neid, vaid hoian, kunagi hea vaadata, mis telefonid kunagi olid...
Nokia ja Ascom v6tavad pildigi ette, 1611'l suht korralik aku ka (mitu p2eva peab), Ascomiga saab natuke r22kida, kui laadija taga on.
OK, l2ks teemast v2lja, vabandust.

386
Kreisi kasutaja
386

sõnum 21.12.2005 03:12:56 vasta tsitaadiga

Sai siit foorumist ostetud "uus" mobla. Razor V3. Eelmine kasutaja oli kasutanud seda alla kuu. Ennem omasin Ericcsson 29s. Paras oli ehmatus, kui uut moblat käima pannes ilmus kirje "Tere musi!"(ma meessoost). Esimene mõte oli - mis krt! Järgmine mõte, et kas mobla eelmine kasutaja oli mingi pervert ja ja jättis mulle teate (Mobla müüs meesisik)? . Veel jõudis mull millegipärast peast läbi vilgsatada, et äkki see hoopis TELE2 kala?! Siis kiri kadus. Püüdsin esimesest ehmatusest üle saada ja siis meenus, et ju see võib-olla oli äkki "tervituskirja" laadset. Hiljem manuaali uurides selgus, et asi oligi. Aga esimest korda kirja nähes hakkas kergelt kõhe tunne küll...
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 8
tagasi üles
Paaver
HV veteran

sõnum 21.12.2005 07:49:33 vasta tsitaadiga

scorps sa 1611 ei taha maha myya.

Yldiselt ei saa aru iks inimesed tahavad endale mingeid tipp telefone, endal oli vahepeal 3510i ,kuid ikka yldse ei meeldinud värviline display.
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 60
tagasi üles
kjaups
MeesKesTuliMetsast
kjaups

sõnum 21.12.2005 08:46:38 vasta tsitaadiga

mul sõber kooliajal kogu vanu ja suuri moblasid. Ise sai talle 1610 ja sitimän kingitud.
see lõhkumine on pigem lõbu ja tuttavatega hea vaadata, kuidas vanemad mobiilid vastu peavad ja kui kaugele lendavad icon_lol.gif

tagasi üles
.Scorps.
HV Guru
.Scorps.

sõnum 21.12.2005 15:53:43 vasta tsitaadiga

ERROR11 kirjutas:
scorps sa 1611 ei taha maha myya.

Yldiselt ei saa aru iks inimesed tahavad endale mingeid tipp telefone, endal oli vahepeal 3510i ,kuid ikka yldse ei meeldinud värviline display.

Ei taha, jätan mälestuseks. Vahel teen mõne kõne kah.

kjaups kirjutas:
mul sõber kooliajal kogu vanu ja suuri moblasid. Ise sai talle 1610 ja sitimän kingitud.
see lõhkumine on pigem lõbu ja tuttavatega hea vaadata, kuidas vanemad mobiilid vastu peavad ja kui kaugele lendavad icon_lol.gif

Nojah, kellele lõbu, kellele mitte... Endal seda küll hea vaadata ei oleks.

xtro
HV veteran
xtro

sõnum 21.12.2005 16:17:48 vasta tsitaadiga

Tehnika lõhkumine ja sellega ümbruskonna reostamine nüüd küll kuskilt otsast hea ei ole kjaups icon_neutral.gif
anonymic
Kreisi kasutaja
anonymic

sõnum 21.12.2005 16:23:10 vasta tsitaadiga

ma kah ei poolda seda elefoni loopimist
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
Ussike
HV vaatleja

sõnum 21.12.2005 19:36:19 vasta tsitaadiga

Puuotsa ronides jäi oksa ja keha vahele ning ühest 5210 sai kax 2605.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
kjaups
MeesKesTuliMetsast
kjaups

sõnum 21.12.2005 19:38:40 vasta tsitaadiga

xtro, ega ma siis reostanud, siiski alati ühes tükkis mobiilid tagasi saanud ja mingit musserit nendega pole teinud. Kui kasutasin 8210-et, siis seda hoidsin nagu kukkununnut, kuna see nii habras mobla icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Tripp
Kreisi kasutaja
Tripp

sõnum 21.12.2005 21:22:25 vasta tsitaadiga

Ei noh, oma asi tegelikult, mida oma mobiilidega või mida iganes asjadega teete. icon_wink.gif Imelik tundus lihtsalt see, et selline tegevus on asi, millega hoobelda icon_eek.gif
Luury
HV kasutaja

sõnum 22.12.2005 00:11:01 vasta tsitaadiga

njah. Mul on 3 aastat ja 4 kuud vana 3310. Hoian hästi. Vähemalt üritan. paar korda on rattaga sõites taskust lennanud(väga kiiresti sõites) ja ühe korra lendas üpris suure kaarega trepist alla + paar inimest suutsid saginas sellele veel peale ka astuda. Pärast neid pole telefoniga midagi. Nojah. peale aku klemmi vahetamist(see trepi lugu). Telefon töötab korralikult. Rääkida saab sõnumeid saata saab. Kuna sain sünnipäevaks siis on selline kahtlane tunne kui telefoniga midagi juhtub. Ikka tahaks hoida paremini. Aga nüüd hakkab ka selle telefoni elu lõpule jõudma. Vähemalt displayl. u. 3-4 pikslise vahega on read tagurpidi peegelpildis. ja see on jama.
Ise põhjusega pole ma telefonile midagi teinud. Ja ei saa aru ka nendest kes teevad. Mis sest et uue ostad. Jäta see alles kui natuke raha ei saa selle eest. Sõbral sai alc 735 ekraan hea löögi ja ei funka enam. Ja oli hea võtta riiulist N5110 (Ultra edition) ja edasi rääkida.
Edasi on plaanis osta klapiga telefon. paljud tuttavad ei tahaks endale seda kuna kardavad, et klapp läheb katki. Mina arvasin ka alguses aga tegelikult on ta üprisgi tugev. Ja kui lähebki katki siis saab vähemalt telekahega egiptimaale(või gõu laivile2006)

Plin500
HV piljardihai
Plin500

sõnum 22.12.2005 00:24:58 vasta tsitaadiga

Siemens CX65

Sai teine ostetud järelmaksu peale 18 kuud eelmine aasta detsembris. Kuni selle aasta septembrini kõik thumbs_up.gif , kuid siis tuli sünnipäev ja puhkus icon_lol.gif sai kergelt tähistatud ning järgmine hommik üles ärgates avastasin, et Siemens CX65 ei kannata kohe mitte kuidagi, kui šampuse pudel sinna peale öösel tühjaks on voolanud icon_biggrin.gif seega saab siis edasi tühja makstud järelmaksu kuni järgmise aasta suveni icon_confused.gif

netmarket
Kreisi kasutaja
netmarket

sõnum 26.12.2005 02:07:40 vasta tsitaadiga

-nokia 7250 oli juba suht väsinud ja plaanisin mingit uut telefoni, kui ükskord jooksin suht kiiresti vist just tele2 jõe tänaval, aga telefon hüppas kas käest või taskust välja ja kukkus maha. aga ta põrkas vastu minu jalalaba, mis oli kiires liikumises, kuna ma jooksin, ma ise ka ei tea miks ma nii ruttu jooksin. ja see telefon põrkas mu jalast nii kaugele nagu jalgpall, kõigepealt ta lendas kaugele kaugele plärts maha, ja siis ta libises veel 5 meetrit edasi..nii et ma nagu jooksin oma telefonile järgi, mis algus lendas ja siis libises.....edasine olid katkine ekraan ja kriimud, müüsin maha varuosadeks , vist isegi siin:)

-viimane klapiga samsung - olin terve päev naist ringi sõidutanud kuskil, ja siis ootasin teda jälle mingi ehetepoe ukse taga ja lasi telefonil kutsuda, et millal ta ükskord tuleb. aga ta ei kuulnud oma telefoni, kuna see oli hääletu peal ja ma helistasin ja passisin ja närvitsesin seal väljas. ja kui ta ükskord vastas ja nähvas midagi sinna mida ma ei oodanud üldse, siis lendas mu samsung vastu autoarmatuuri, sealt maha ja oligi pooleks. müün varuosadeks, arvatavasti siin:)
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 21
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Naljakad juhtumised arvutimaailmast »  Teie õnnetused mobiilidega. mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 44, 45, 46  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.