Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
tont2
HV kasutaja

|
13.07.2005 00:16:32
|
|
|
Mul OLI Smart kõnekaart.
edit: Saatsin Tele2-ele kirja ning selgus, et numbrit on siiski võimalik taastada.
edit2: Sain numbri tagasi .
viimati muutis tont2 20.07.2005 10:29:57, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Turvas
HV vaatleja
|
13.07.2005 13:17:31
|
|
|
noh minu lugu siis niimoodi et mu 3310 käis pesumasinas võtsi aku tagant ära ja kuivas ära aga noh üks 6 tundi hiljem läksin kogemata telefon veel käes ujuma ja seal põhjas see peaks ikka olema
|
|
tagasi üles |
|
 |
kjaups
MeesKesTuliMetsast

|
13.07.2005 13:31:42
|
|
|
Enda moblade ajalugu. Kõige alguses oli mingi NOKIA CITYMAN või midagi taolist, suur lahmakas. See sai sõbrale ära kingitud kollektsiooni. Erilist sellega ei juhtuntki, peale mõne maha kukkumise.
Siis tuli ERICSON 318 (või midagi taolist), see viskas oma levi vastlapäeval surnuaeda kui ilge kobara panin maha ja telefon taskus oli.
Hmmm, edasi oli vist NAKIA 3110, see leidis otsa kui üks v*rdi mu eest põgenes ja ma teda sellega viskasin , pilt kadus eluks ajaks ära, kuid kõik ülejäänud jäi tööle.
No edasi, telefon mida ka praegu kasutan, NOKIA 6110, sellega saanud hunnikutes ÕLUT AVADA, jalkat mängida, loopida vastu seina, täiest jõust vastu betoon põrandat visata, pähkleid lõhkuda jne
Ütleks et üks kõige vastupidavamaid telefone, sest hellust ma talle küll ei jaga. No polegi tal midagi juhtunud, peale nuppude kulumise ja mõni kriip õllede avamisega.
Vennal oli NOKIA 5110-ga lahe juhtum, ükskord viskas suurest vihast telefoni vastu seina, mitte kui midagi ei juhtunud, nagu tuttikas poest ostetud. no nädal aega hiljem pillas kogemata maha, telefon surnud
_________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€ |
|
Kommentaarid: 166 loe/lisa |
   |
3 :: |
135 |
|
tagasi üles |
|
 |
ossupossu
HV vaatleja

|
19.07.2005 21:41:26
|
|
|
ühes laagris oli niimoodi et üks tüdruk tahtis endale uut moblat ja ta peksis enda telefoni täieasti sodiks.. hüppas selle peal viskas vastu seina.. pani veealla.. ja lõpuks helistas kellegi teise telefonilt emale ja ütleset telefon läks katki.. .. noh ja ta sai kah uue..
_________________ HEA SÕNAGA SAAB PALJU,AGA HEA SÕNA JA RELVAGA SAAB VEEL ROHKEM..... |
|
tagasi üles |
|
 |
benziin
HV vaatleja
|
20.07.2005 10:38:59
|
|
|
oma telefoniga sai kunagi peaga vette kukutud ja alles paar minti hiljem sai avastatud, et telefoni taskus pole. Suure ähmiga siis põhja uurima ja seal nägin ma displeid põhjas helendamas . Telefon sai ära kuivatatud ja pole sellega probleeme tekkinud.
Samas leidsime sõpradega ujumas käies järvepõhjast nokia 3210-ne. Telefonil kasvasid peal ja sees vetikad, ning arvatavasti oli see seal olnud aastaid. Telefonil oli sees ka SIM kaart . Ju polnud keegi siis nii õnnega koos, kui mina, et telefoni järvest üles leidis
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
R A T
HV veteran

|
23.07.2005 13:20:06
|
|
|
minu ericson ujub siiani
_________________ Jogani pogani pooh |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
alik
HV vaatleja
|
26.07.2005 21:36:10
|
|
|
ammu ammu kirjutas Nokia 2010 ekraanile 1. reale "näppäim" ja teisele reale "lukkittu", seda siis informeerimaks, et klahvid lukus. Peale kolakat vastu betoonpõrandat kadus pool displeist ajaloo prügikasti. ülemisele reale jäi alles im ja alla ülemine pool pool k tähest +ittu.
Telefon ise oli katkisena rahva seas nii populaarne, et ei lubatud isegi remonti viia.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
skiptomylo
Piiratud kasutaja

|
27.07.2005 00:24:14
|
|
|
Turvas kirjutas: |
noh minu lugu siis niimoodi et mu 3310 käis pesumasinas võtsi aku tagant ära ja kuivas ära aga noh üks 6 tundi hiljem läksin kogemata telefon veel käes ujuma ja seal põhjas see peaks ikka olema  |
ohoh ..kus ujumas käisid ? lähen otsima...
|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
mmz
HV veteran
|
27.07.2005 02:49:33
|
|
|
Eelmisel suvel juhtus nii et sõitsin kruusateel nõva poole. Telefon (3410) oli ilusasti armatuurlaual kui kurvis üks bmw külg ees (vastassuunavööndis) vastu sõitis. ca 70 km/h pealt lendasin võssa kus auto parajalt raputada sai ja telefon mööda salongi ringi lendas. Tulemuseks katkine korpus ja ekraan. Tegelikult äärmiselt õnnelik õnnetus - nimelt oli see selle tee ainus kurv mille ääres metsa asemel võsa oli.
edit: ahjaa, eelmisel (või üle-eelmisel ) talvel kaotasin rattaga sõites lauluväljaku mereväravate juures lumehange ära halli, klapiga korpusega Nokia 5110 -e.
|
|
Kommentaarid: 120 loe/lisa |
   |
112 |
|
tagasi üles |
|
 |
hertzog
HV kasutaja

|
29.07.2005 22:45:40
|
|
|
mul õnnelikult läinud, mutte ja liiva kukkund, kärab edasi nagu vana mees
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
stalcer_x
HV kasutaja

|
30.07.2005 22:13:19
|
|
|
endal on önnestunud telefon auto katusele jätta...pärast sai teepealt juppe korjatud
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pägalik
HV kasutaja

|
16.12.2005 12:08:14
|
|
|
kunagi omasin sellist telefoni, nagu Nokia 1611. Sai käidud Haapsalus Paralepa rannas ilutulestikku vaatamas (firenight või midagi taolist oli ürituse nimi)
Kui helistada oli vaja, siis avastasin, et aku küljest ära kukkunud (telefon ise oli klambriga vööl) SIM kaart - selle krediitkaardi suuruse plätaka sees lahtiselt, oli õnnelikul kombel veel telefoni küljes. Tükk aega otsisin akut liiva seest, aga üles ma ta leidsin.
_________________ selle koha peal peaks olema allkiri |
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
-m6mmik-
Kreisi kasutaja

|
16.12.2005 17:02:35
|
|
|
Pägalik kirjutas: |
kunagi omasin sellist telefoni, nagu Nokia 1611. Sai käidud Haapsalus Paralepa rannas ilutulestikku vaatamas (firenight või midagi taolist oli ürituse nimi)
Kui helistada oli vaja, siis avastasin, et aku küljest ära kukkunud (telefon ise oli klambriga vööl) SIM kaart - selle krediitkaardi suuruse plätaka sees lahtiselt, oli õnnelikul kombel veel telefoni küljes. Tükk aega otsisin akut liiva seest, aga üles ma ta leidsin. |
Sel hea suur aku kah ju, raske mitte leida. Samas ise olen kah firenightil käind ning tean,et päris hea mass rahvast oli seal.
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Raits754
HV vaatleja
|
16.12.2005 20:44:23
|
|
|
vana telefon , siemens a55 sai tunda kelku (eh siis olin küll 12 a vana , aga päris pull oli) . Sai sõbraga mäest kelguga püsti ekstreemsusi teha .. hüpekalt panna jne .. igatahes kükkus telefon maha , ei märganud , teine sõit lasin üle , mingi "kolks" käis kelgu all ( arvasin , et känd ) Kolmas allalaskmine , enne ülesõitu märkasin ja sai mõnusalt järsu põõrde püsti teha .. 90 kraadi ja selline lend ... ! igatahes telefon ei saand ühtegi kriimu , pärast kuivad paar tunnikest ja töötas ilusti edasi . Nüüdseks on telefon kadund ..
Uus telefon siemens CX65 , paarkümmend lendu , joy ei tööta enam normaalselt aga kärab küll.
|
|
tagasi üles |
|
 |
erxxx
HV kasutaja
|
17.12.2005 03:23:11
|
|
|
SonyEricsson P800 display õnnestus purustada kuidagi piljardit mängides (taskus oli). Õnneks oli kohe sahtlist võtta Siemens M65, mis tegi kunagi läbi 2,5 tunnise pesuprogrammi. BTW, siemens siiani elus ja töötab nigu uus.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
dstar
Kreisi kasutaja

|
19.12.2005 19:52:26
|
|
|
Nokia 3100 kukkus kivist põrandale tükkideks. Lähemalt asja uurides selgus, et ainult aku ja korpus olid eraldunud. Sai kokku tagasi monteeritud ja töötab edasi. Mitte ühtegi kriimu ega mõra, displaygi jäi imekombel terveks.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
kjaups
MeesKesTuliMetsast

|
19.12.2005 23:47:49
|
|
|
hetkel kasutusel olev luts motorola V150 saab iga päev paar mõnusat tou ja kolkimist vastu seina ja lauda, kuna asi loobib lambist resasid, siis, kui mul kõige enam vaja helistada. Muidugi, see aitab ka , muidu lihtsalt jookseb ilma peksuta käivitades kokku
|
   |
135 |
|
tagasi üles |
|
 |
.Scorps.
HV Guru

|
20.12.2005 00:07:24
|
|
|
kjaups, mis C450'ga juhtus?
_________________ Tere hommikust!  |
|
Kommentaarid: 265 loe/lisa |
   |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
kjaups
MeesKesTuliMetsast

|
20.12.2005 00:14:27
|
|
|
.Scorps., leidis lõppu seinaga tutvudes. selline naljakas juhus oli, et noorem vend viskas voodis telekat vaatamas olevat sõpra ja see ilma silma pilgutamata ja vaatamata mis kätte sattus, viskas mu põgenevat venda ja suure pauguga vastu seina. Muidugi, ma oli arvuti taga (1m kaugusel) ja siis sõber ütles, tead et sul telefon tegi praegu elu lahedama lennu . Mul oli küll närv must, kuid no sellest moblast oli juba siiber ka . no mobla enam pilti ette ei võtnud, midagi katki ka ei ole, kuid aint laadimisel funkab mobla, tuled süttivad, kuid pilti pole.
ehk siis see v150 on venna oma ja hakkab ka surema vaikselt. no poole klapiga oli juba enne mind hauas
|
   |
135 |
|
tagasi üles |
|
 |
ozooner
HV veteran

|
20.12.2005 04:07:23
|
|
|
kui mu telefon kuulis mõtet,et ma ta maha plaanin myya,siis otsustas ta 40 kilose puupalgi alla jääda
võrku polnud,display oli poolpime
m55 oli see tubli telefon
täpsemalt oli asi nii,et olime sõpradeg suvel tööl,ning siis üks p2ev nokkisime palkidest naelu välja,selleks toodi meile ka raua detektor-sai sellega lollitatud-et kelle juures rohkem piniseb-ma panin siis kõik enda asjad ilusti kõrvale ära-kahe jala vahelt ikka tegi häält ja sellest probleemist ma ei vabanenud minu rahustuseks olid teistel samad probleemid
aga kui ma ca 20 minutut hiljem läksin telefoni ära võtma,siis vaatasin,et telefon tundub kuidaigi õhem,ning siis tulidki pribleemid ilmsiks
|
|
Kommentaarid: 158 loe/lisa |
   |
137 |
|
tagasi üles |
|
 |
.Scorps.
HV Guru

|
20.12.2005 18:49:01
|
|
|
kjaups kirjutas: |
.Scorps., leidis lõppu seinaga tutvudes. selline naljakas juhus oli, et noorem vend viskas voodis telekat vaatamas olevat sõpra ja see ilma silma pilgutamata ja vaatamata mis kätte sattus, viskas mu põgenevat venda ja suure pauguga vastu seina. Muidugi, ma oli arvuti taga (1m kaugusel) ja siis sõber ütles, tead et sul telefon tegi praegu elu lahedama lennu . Mul oli küll närv must, kuid no sellest moblast oli juba siiber ka . no mobla enam pilti ette ei võtnud, midagi katki ka ei ole, kuid aint laadimisel funkab mobla, tuled süttivad, kuid pilti pole.
ehk siis see v150 on venna oma ja hakkab ka surema vaikselt. no poole klapiga oli juba enne mind hauas  |
Juba teine, mida mina tean...
Kirjutasin vist siia teemasse ka kunagi, et üks (nüüdseks juba endine) klassivend viskas ka enda C450 vastu seina.. Vastu maja kuuldavasti, aku läks ka kõveraks... Enne seda viskas ta vastu seina 5210, millel displei puruks läks ja peale vahetust edasi töötas.. Aga ta oli üldse selline imelik tüüp, paras viruchiller , käitumisega olid ikka tõsised probleemid.
Otsin üles ka pildid ühe teise endise klassivenna 7210'st.
_________________ Tere hommikust!  |
|
Kommentaarid: 265 loe/lisa |
   |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
kjaups
MeesKesTuliMetsast

|
20.12.2005 19:32:34
|
|
|
.Scorps., mul tuttav nokkis kahvliga niisama oma 5210-et, display läks mingi imeliku valemiga puhkusele
Need motorolad on tõesti mingid imehellikesed. Meenus veel, kuidas isegi oma 6110-ga sai kaugust loobitud, asjal polnud viga midagi , aint tiba porine. Aga no et C450 saab pisikese matsu ja juba sussid taeva poole, omg
|
   |
135 |
|
tagasi üles |
|
 |
Paaver
HV veteran
|
20.12.2005 19:51:34
|
|
|
Ma olen 6 telfoni aastatega ära lõhkunud.
Kõige ullemalt on saand 4 viimast
3410 - kord sõitis auto yle ,kolviga sai seda sulatatud ,vette lendas kah, 2 koruse aknast lendas räekides välja -nendel juhtumistel jäi telefon peaaegu terveks kuid kui ma yks päev yhte oma tuttavat sellega viskasin. läks display ja lylitas ennast välja, pärast enam tööle ei saanud
5110 ga mängisin pesapalli ,peale 4 lööki kurikalt oli asi ribadeks.
3510i ja 6510 on lihtsalt piisavalt kõvasti loobitud ,et displayd ja korpused täiesti ribadeks, 3510i vist uppus kah korra.
Mõtlen ,et ostan endale nüüd mingi 5210 ne
|
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
2 :: |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
clemm
Kreisi kasutaja

|
20.12.2005 20:54:26
|
|
|
ise lasin oma kooli laulupargis vms selle nimi oli, raha eest ikka hea kallakuga mäeotsast allavisata.. eks ta siis seal maandus , kivide, puude latvade ja muu träni otsa , kes andis kaks eeku, kes andis 5.. mõni ka rohkem, telefonist ka suurt kahju ei olnud (3110) ainuke asi mis peale pikemat mobla õpetamist terrorist-lenduriks kaotasin ainult nupud, telefon töötas ise rahulikult edasi, nagu poleks midagi juhtunud
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tripp
Kreisi kasutaja

|
21.12.2005 00:15:43
|
|
|
Kas emad-isad ostavad teile telefone, et nendega niimoodi käitutakse? Ja sellest ka ei saa aru, mida sellega hoobelda, et loobin ja mängin telefoniga pesapalli? Kas nii tehes on coolim olla ve?
_________________ "Reklaam on teadus sellest, kuidas hoida intellekti nii kaua kinni, kui tema omanik raha ära annab." - Stephen Leacock |
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |