|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
seebikast
HV vaatleja
|
07.12.2005 16:42:30
|
|
|
võrdlus kia-ga on tõesti kohane. kuna nad tootavad päris häid maastureid.
ja selle poolest ka et kia-t ostes saate te oma raha eest päris palju autot. sama reegel kehtib ka lapptoppide puhul.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
ylovoitka
HV kasutaja

|
09.12.2005 17:53:09
|
|
|
Ise kasutan juba 2004 veebruarist DELL Latitude D800, mis tol ajal maksis 36 kilo. Paljud tuttavad väitsid, et mõttetu ost ja nii palju maksab, nemad ostsid 15 kiloga ja sama hea.
Ei ole sama hea. 1680x1050 ekraan ei ole sama suur kui 1024x768. AutoCAD'is mahub poole rohkem infot ekraanile! Pentium M'ga saab poole kauem tööd teha, kui "odava masinaga". Ma vaatasin 3,5tundi DVD filmi Rongiga Tallinnast Viljandisse sõites.
Mu masin on põhimõtteliselt hääletu. Tuurid tõmbab üles alles 3D kõval rakendamisel.
Paar nädalat tagasi läks võibolla omast lollusest läpparil monitor pssse. Delli garantii andis mulle masina koos uue monitoriga tagasi NELJA tunni pärast.
Mina olen raha paigutusega rahul!
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Alari A.
HV Guru
|
30.12.2005 20:13:29
|
|
|
| missomaa kirjutas: |
| pyromaan kirjutas: |
| missomaa kirjutas: |
| Minu IBM T30 omab ainult 16MB ATI Mobile 7500 videot, kuid näiteks NFSU2 jookseb sellel perfektselt ka kõige kõrgemate graafikaandmetega. |
tundub kahtlane, et normaalsel resol see NFSU2 max detailidega ära veab. olgu see IBM või HP kvaliteet nii kõva kui tahes
|
Kui ise poleks mängu läbi mänginud sellel, poleks ka uskunud  |
tõstan 1 vana posti.
mul sama masin samuti 16mb 7500 vga.GTA3 installisin ära ja mängu käivitades lõugab,et video mem peaks olema vähemalt 12mb e
os xp
|
|
| Kommentaarid: 668 loe/lisa |
   |
1 :: |
546 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cruiser
HV vaatleja

|
31.12.2005 02:03:47
|
|
|
Lisaks siia ka oma arvamuse. Olen sülearvuteid omanud viimased 6 aastat, kuna minu liikuv eluviis nõuab seda. Oman kogemusi mitmete firma masinatega, aga seda hoopis omapärase koha pealt, nimelt konverentsidelt. SSSeal väga kurb kogemus IBM, enamus ei tunne ära profi konverentsi tehnikat, tundub, et ülemuse arvutiga saab ainult tabelit teha ja alluvale vastu pead virutda, sest annan au, korpus on tugev. Dell on üllatanud heast küljest, lülitamine kiire ja tunneb ka ära Extron switcheri, FSC ei tunne jälle midagi, on isendeid, millele tuleb välise monitoriga selgeks teha, et on vaja projektorisse pilti saata.
Selles suhtes on minu Ordi juust väga pro, muidugi on minu nõudmised sellised, et umbes kahe kuni kolme aasta pärast ei suuda minu masin minu nõudmisi täita, selle ajani ka odavklassi masinad elavad. enne Ordi FL30PD oli mul esimene akuga desknote, mille kohta ei ütleks paha sõna, peale aku, mis suri 1,5 aastaga ja korpus oli pehmevõitu, aga viimased isendid paistsid seal päris kobedad.
võrdluseks autodega, et kuuekümnendatel aastatel naersid kõik jaapani autosid, praegune toyota laguneb palju vähem, kui sakslaste toodang. Ja nagunii enamus sülearvuteid tehakse tegelikult idas, kasti võib neid ükskõik, kus panna ja silte külge. Näiteid ei ole vaja kaugelt tuua.
_________________ Kui maailm on lava, kus siis publik istub? |
|
| tagasi üles |
|
 |
wirx
HV Guru

|
31.12.2005 04:44:24
|
|
|
eeem...projektorisse pildi saatmisega ei saa laptop hakkama???
et vajutad nagu fn+F4(HP) ja vupsti pilt projektoris, või mis eriline profi tehnika veel olla saab? Olen ise väga paljudel konverentsidel käinud ja paljudel ka pilti lasknud projektoritesse, ühegagi pole veel hätta jäänud. Ja pole küll praktikas kasutanud, kuid miks ei peaks see pilt minema näiteks sinna samusesse Exteron switchi? Kui muu ei aita, siis display propertiese alt kindlasti toimiks. Või tahad öelda, et Exteron teeb oma switchid sellised, et kahe suurima laptopi tootja laptopid nendega ei toimiks? Äkki viga ühendajas?
Ja ei vaidle vastu, et 40 aasta pärast võib ordi olla päris kõva tegija
_________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla! |
|
| Kommentaarid: 80 loe/lisa |
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Alari A.
HV Guru
|
31.12.2005 13:12:31
|
|
|
| tsitaat: |
võrdluseks autodega, et kuuekümnendatel aastatel naersid kõik jaapani autosid, praegune toyota laguneb palju vähem, kui sakslaste toodang. Ja nagunii enamus sülearvuteid tehakse tegelikult idas, kasti võib neid ükskõik, kus panna ja silte külge. Näiteid ei ole vaja kaugelt tuua.
|
kindlasti japsid on head autod ja omas klassis täitsa võrreldavad skaslastega kuid ordid,MLid jms.autodega võrrelda siis jäävad nad pigem koreaalaste kanti-ssang yong,kia
|
|
   |
546 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cruiser
HV vaatleja

|
04.01.2006 22:59:36
|
|
|
Selgitan, selleks, et töötaks Fn klahviga ümberlülitus, peab osa vidokaarte selleks aktiveeeritud, olen näinud IBM, mis töötas hoopis Ctrl-Alt-F12, kuigi klaveri peal näitab ka Fn-F7, klient , kes tuli oma arvutiga Powerpointi näitama, ei aanud aru, miks tema kaart näitab ainult ühte pilti, suurel kõik korras, siis väiksel jäi must kast ette, kahte pilti ei suutnud manada isegi kloonis, veel vähem dulviewis.Ja muidugi on seal rohkem probleeme selles, kui palju on installitud drivereid peale, eriti videokaarti omasid, olen isegi installinud asju käigust, selleks et saada pilti ja kirjutanud plaatidele ümber, et saaks konverents toimuda minu enda arvutist. Extron switcher on seline tark asi, et temast saab läbi ajada s-videot, vga, analoogvideot, ja mitmesuguseid helikanaleid, aga ta ei ole plug&play. Profi asjadega on nii, et signaali võtab ta otse vastu , ei anna signaali, et ta on mingi monitor.
Väikeste projektorite otse taha toppimine on hoopis teine asi, need tuntakse tavaliselt kohe ära, mul on projektorid teisest hinna- ja kvaliteediklassis.
_________________ Kui maailm on lava, kus siis publik istub? |
|
| tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
|
| Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vidget
HV Guru

|
13.01.2006 09:24:04
|
|
|
Väärt pill, kui sind ei häiri optilise seadme puudumine korpuses. Inteli videoga erilist mängimist ei toimu, kuid see läpakas on ka põhirõhult ikkagi mobiilsusele suunatud.
Hea valik
|
|
| Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
4 :: |
128 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
13.01.2006 10:26:08
|
|
|
| tsitaat: |
kui sind ei häiri optilise seadme puudumine korpuses.
|
Ma ei näe mingit vajadust selle olemasoluks (pidevalt) korpuses. Flex annab välise kirjutaja kaasa tasuta hetkel.
Koos winniga läheb selle läpaka hind aga 16 tuhande peale ehk siis nii uisapäisa ei tahaks ära osta. Või peaks Ubuntu peale ajama?
Tööandja poolt on mul hetkel Delli (5.. midagi) läpakas olemas, aga see on nii ära ruunatud, et asja sellest enam ei saa. Kahjuks tööandja poolt ka uut ei tule.
Küll aga on Dell tänu sellele mudelile väga hea mulje jätnud.
EDIT: välise kirjutajaga muidugi see et USB pesasid on sellel mudelil kaks ja kirjutaja on USBga.
Samas kui tihti ikka kirjutaja taga on
|
|
   |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Alari A.
HV Guru
|
13.01.2006 10:37:34
|
|
|
XP peaks ise kinni maksam siis jätaks wini kindlasti välja.
ubuntu ajab asja sama hästi või edulisemalki asja ära
|
|
   |
546 |
|
| tagasi üles |
|
 |
wirx
HV Guru

|
13.01.2006 12:52:37
|
|
|
IMO on see parem valik http://laptopid.ee/index.php?vaata=45
suurem ekraan, cd-rw/dvd kohe sees, pmst sama raske ja fuji eeliseks on väga hea wifi, aku peab ka reaalses elus nati rohkem fujil
_________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla! |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vidget
HV Guru

|
13.01.2006 14:52:25
|
|
|
| wirx kirjutas: |
IMO on see parem valik http://laptopid.ee/index.php?vaata=45
suurem ekraan, cd-rw/dvd kohe sees, pmst sama raske ja fuji eeliseks on väga hea wifi, aku peab ka reaalses elus nati rohkem fujil |
Sai see läpakas ühele neiule muretsetud ja probleem just wifiga.....seal kus dell d600 püsib ilusti võrgus, siis FS ahmib ainult õhku. Muus osas on see läpakas vinge(stiilne ja kerge), kuigi antud lingil on hind natuke karvane, aga see ole ka rikkuse asi.
|
|
   |
128 |
|
| tagasi üles |
|
 |
wirx
HV Guru

|
13.01.2006 14:55:01
|
|
|
vaadaku driverid üle...see on ainus laptop mis leiab minu kodus 5 wifi võrku, mitte ükski teine ei tee seda ja ka istub neis edukalt sees...näiteks üks on linksysi oma...avatud ja 4mbit
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
13.01.2006 15:04:48
|
|
|
vaadaku driverid üle...see on ainus laptop mis leiab minu kodus 5 wifi võrku, mitte ükski teine ei tee seda ja ka istub neis edukalt sees...näiteks üks on linksysi oma...avatud ja 4mbit  |
Tõenäoliselt küsimus just driverites. Ise oma S7020'ga olin hädas, sest Futsu laiskloomad ei ole viitsinud uusimaid wifi draivereid portida. Värskeim versioon oli 2005 alguses välja lastud. Igaks juhuks proovisin Inteli kodukalt uusimaid (kuigi teadsin et mitmed futsud ei seedi Inteli algseid, mis futsu poolt mugandamata), minul siiski vedas ja praegu on wifi stabiilsus väga hea.
|
|
| Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vidget
HV Guru

|
13.01.2006 15:31:58
|
|
|
vaadaku driverid üle...see on ainus laptop mis leiab minu kodus 5 wifi võrku, mitte ükski teine ei tee seda ja ka istub neis edukalt sees...näiteks üks on linksysi oma...avatud ja 4mbit  |
Driverid on ametlikult lehelt tõmmatud ja seega peaks nendega kärama ka, kuid tänana soovituse eest, lähitulevikus proovin ära.
Driverite poole pealt veel niipalju, et BT drivereid ka pole kodukal, vähemalt need, mis seal on ei kõlba mitte kuhugi. Ise pidin sikutama Toshiba lehelt need.
|
|
   |
128 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
|
   |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
wirx
HV Guru

|
13.01.2006 15:38:49
|
|
|
pereminigi veel...pildi kvaliteet on parem
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
13.01.2006 15:52:42
|
|
|
| Draqula kirjutas: |
Tõenäoliselt küsimus just driverites. Ise oma S7020'ga olin hädas, sest Futsu laiskloomad ei ole viitsinud uusimaid wifi draivereid portida. Värskeim versioon oli 2005 alguses välja lastud. Igaks juhuks proovisin Inteli kodukalt uusimaid (kuigi teadsin et mitmed futsud ei seedi Inteli algseid, mis futsu poolt mugandamata), minul siiski vedas ja praegu on wifi stabiilsus väga hea. |
... samad sõnad, varem levi ikka nati kõikus, kuid uute inteli default draiveritega on levi väga pro, istuks nagu saba seinas
   |
5 :: |
163 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 463 loe/lisa |
   |
5 :: |
7 :: |
360 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Alari A.
HV Guru
|
13.01.2006 20:12:45
|
|
|
wirx,suurem ekraan ei tohiks nüüd küll mingi müügiargument olla n:inimesle kes otsibki väikest mobiilset lapatsit.
rulli oleks,siis isegi valiks mõne 12` lapatsi(ati vga jne.) 14` ibmi asemel
|
|
   |
546 |
|
| tagasi üles |
|
 |
wirx
HV Guru

|
13.01.2006 20:21:29
|
|
|
mhm....aga kui 12" ja 14" kaaluvad sama palju, siis mina küll mingit mõtet ei näe väiksemal, eriti kui 14" on lisaks cd seade ka küljes. Reaalsuses on d400 vs s7010 sedasi ,et d400 on väiksem(laius-pikkus), kuid s7010 on jällegi õhem. Samas mina ei näe jällegi absoluutselt mõtet valida 15" ekraaniga XGA sülearvuti, kui just 14" samas kaalus pole(ei tea küll ühtegi, mis oleks) sest 15" XGA ekraani peale mahub täpselt sama palju infot, kui 14" peale, ainus pluss on, et saab natuke kaugemalt vaada, kuid ei tasuks unustada, et laptopi puhul on siiski piiravaks teguriks käte pikkus, ehk siis ei saa kaugemale arvutist minna, kuna käed ei ulata klaviatuurile ja mina oma -1 silmadega isegi näen edukalt 70cm kauguselt 14" ekraani. Samas 14" eeliseks on esiteks mõõtmed, siis kaal ja pealegi nõuab väiksem ekraan vähem voolu, seega peab aku kauem vastu. Samas mõnel odaval mudelil on tihtilugu (näiteks HP Compaq nx9005) ekraani mõõtmed 14" ja 15" puhul täpselt samad ja kaalu vahe minimaalne, siis tasub küll valida suurem, kuid näiteks IBM-i T seeria 14" kaalub 2.2kg vs 15" 2.7kg....pool kilo on siiski päris suur vahe.
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
13.01.2006 20:30:15
|
|
|
Mulle pole väga oluline, et just 12" peab olema, aga üle 14" kindlasti ei taha.
Samas pole Dellilt leidnud sobivad mudelit 14" seas. Väga palju raha ei saa ka maksta kahjuks.
See 15-16 on juba üsna piiri peal
|
|
   |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
14.01.2006 03:33:21
|
|
|
| Max Powers kirjutas: |
Mulle pole väga oluline, et just 12" peab olema, aga üle 14" kindlasti ei taha.
Samas pole Dellilt leidnud sobivad mudelit 14" seas. Väga palju raha ei saa ka maksta kahjuks.
See 15-16 on juba üsna piiri peal |
D600 on ka üsna hea valik. Kasvõi veidi pruugituna, kui muidu hinnakääride vahele ei mahu. Igal juhul parem valik, kui suvaline poesoe Amilo vms.
|
|
| Kommentaarid: 248 loe/lisa |
   |
227 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Alan B'Stard
Kreisi kasutaja

|
14.01.2006 23:13:27
|
|
|
| rex kirjutas: |
| D600 on ka üsna hea valik. Kasvõi veidi pruugituna, kui muidu hinnakääride vahele ei mahu. Igal juhul parem valik, kui suvaline poesoe AMILO vms. |
Kunagi mulle pakuti üht ja siis lugesin mis rahvas arvab, paljud mainisid kuumusprobleeme.
|
|
| Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
24 |
|
| tagasi üles |
|