Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Ülevaated, kasutajate hinnangud »  Ülevaade: Odavklassi laptop vs äriklassi laptop märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
seebikast
HV vaatleja

sõnum 07.12.2005 16:42:30 vasta tsitaadiga

võrdlus kia-ga on tõesti kohane. kuna nad tootavad päris häid maastureid. icon_smile.gif

ja selle poolest ka et kia-t ostes saate te oma raha eest päris palju autot. sama reegel kehtib ka lapptoppide puhul.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ylovoitka
HV kasutaja
ylovoitka

sõnum 09.12.2005 17:53:09 vasta tsitaadiga

Ise kasutan juba 2004 veebruarist DELL Latitude D800, mis tol ajal maksis 36 kilo. Paljud tuttavad väitsid, et mõttetu ost ja nii palju maksab, nemad ostsid 15 kiloga ja sama hea.
Ei ole sama hea. 1680x1050 ekraan ei ole sama suur kui 1024x768. AutoCAD'is mahub poole rohkem infot ekraanile! Pentium M'ga saab poole kauem tööd teha, kui "odava masinaga". Ma vaatasin 3,5tundi DVD filmi Rongiga Tallinnast Viljandisse sõites.
Mu masin on põhimõtteliselt hääletu. Tuurid tõmbab üles alles 3D kõval rakendamisel.
Paar nädalat tagasi läks võibolla omast lollusest läpparil monitor pssse. Delli garantii andis mulle masina koos uue monitoriga tagasi NELJA tunni pärast.
Mina olen raha paigutusega rahul!
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Alari A.
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 30.12.2005 20:13:29 vasta tsitaadiga

missomaa kirjutas:
pyromaan kirjutas:
missomaa kirjutas:
Minu IBM T30 omab ainult 16MB ATI Mobile 7500 videot, kuid näiteks NFSU2 jookseb sellel perfektselt ka kõige kõrgemate graafikaandmetega.

tundub kahtlane, et normaalsel resol see NFSU2 max detailidega ära veab. olgu see IBM või HP kvaliteet nii kõva kui tahes

Kui ise poleks mängu läbi mänginud sellel, poleks ka uskunud icon_razz1.gif

tõstan 1 vana posti.
mul sama masin samuti 16mb 7500 vga.GTA3 installisin ära ja mängu käivitades lõugab,et video mem peaks olema vähemalt 12mb icon_eek.gif e
os xp
Kommentaarid: 668 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 546
tagasi üles
Cruiser
HV vaatleja

sõnum 31.12.2005 02:03:47 vasta tsitaadiga

Lisaks siia ka oma arvamuse. Olen sülearvuteid omanud viimased 6 aastat, kuna minu liikuv eluviis nõuab seda. Oman kogemusi mitmete firma masinatega, aga seda hoopis omapärase koha pealt, nimelt konverentsidelt. SSSeal väga kurb kogemus IBM, enamus ei tunne ära profi konverentsi tehnikat, tundub, et ülemuse arvutiga saab ainult tabelit teha ja alluvale vastu pead virutda, sest annan au, korpus on tugev. Dell on üllatanud heast küljest, lülitamine kiire ja tunneb ka ära Extron switcheri, FSC ei tunne jälle midagi, on isendeid, millele tuleb välise monitoriga selgeks teha, et on vaja projektorisse pilti saata.
Selles suhtes on minu Ordi juust väga pro, muidugi on minu nõudmised sellised, et umbes kahe kuni kolme aasta pärast ei suuda minu masin minu nõudmisi täita, selle ajani ka odavklassi masinad elavad. enne Ordi FL30PD oli mul esimene akuga desknote, mille kohta ei ütleks paha sõna, peale aku, mis suri 1,5 aastaga ja korpus oli pehmevõitu, aga viimased isendid paistsid seal päris kobedad.
võrdluseks autodega, et kuuekümnendatel aastatel naersid kõik jaapani autosid, praegune toyota laguneb palju vähem, kui sakslaste toodang. Ja nagunii enamus sülearvuteid tehakse tegelikult idas, kasti võib neid ükskõik, kus panna ja silte külge. Näiteid ei ole vaja kaugelt tuua.

wirx
HV Guru
wirx

sõnum 31.12.2005 04:44:24 vasta tsitaadiga

eeem...projektorisse pildi saatmisega ei saa laptop hakkama???
et vajutad nagu fn+F4(HP) ja vupsti pilt projektoris, või mis eriline profi tehnika veel olla saab? Olen ise väga paljudel konverentsidel käinud ja paljudel ka pilti lasknud projektoritesse, ühegagi pole veel hätta jäänud. Ja pole küll praktikas kasutanud, kuid miks ei peaks see pilt minema näiteks sinna samusesse Exteron switchi? Kui muu ei aita, siis display propertiese alt kindlasti toimiks. Või tahad öelda, et Exteron teeb oma switchid sellised, et kahe suurima laptopi tootja laptopid nendega ei toimiks? Äkki viga ühendajas?
Ja ei vaidle vastu, et 40 aasta pärast võib ordi olla päris kõva tegija icon_wink.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Alari A.
HV Guru

sõnum 31.12.2005 13:12:31 vasta tsitaadiga

tsitaat:

võrdluseks autodega, et kuuekümnendatel aastatel naersid kõik jaapani autosid, praegune toyota laguneb palju vähem, kui sakslaste toodang. Ja nagunii enamus sülearvuteid tehakse tegelikult idas, kasti võib neid ükskõik, kus panna ja silte külge. Näiteid ei ole vaja kaugelt tuua.

kindlasti japsid on head autod ja omas klassis täitsa võrreldavad skaslastega icon_smile.gif kuid ordid,MLid jms.autodega võrrelda siis jäävad nad pigem koreaalaste kanti-ssang yong,kia icon_wink.gif
tagasi üles
Cruiser
HV vaatleja

sõnum 04.01.2006 22:59:36 vasta tsitaadiga

Selgitan, selleks, et töötaks Fn klahviga ümberlülitus, peab osa vidokaarte selleks aktiveeeritud, olen näinud IBM, mis töötas hoopis Ctrl-Alt-F12, kuigi klaveri peal näitab ka Fn-F7, klient , kes tuli oma arvutiga Powerpointi näitama, ei aanud aru, miks tema kaart näitab ainult ühte pilti, suurel kõik korras, siis väiksel jäi must kast ette, kahte pilti ei suutnud manada isegi kloonis, veel vähem dulviewis.Ja muidugi on seal rohkem probleeme selles, kui palju on installitud drivereid peale, eriti videokaarti omasid, olen isegi installinud asju käigust, selleks et saada pilti ja kirjutanud plaatidele ümber, et saaks konverents toimuda minu enda arvutist. Extron switcher on seline tark asi, et temast saab läbi ajada s-videot, vga, analoogvideot, ja mitmesuguseid helikanaleid, aga ta ei ole plug&play. Profi asjadega on nii, et signaali võtab ta otse vastu , ei anna signaali, et ta on mingi monitor.
Väikeste projektorite otse taha toppimine on hoopis teine asi, need tuntakse tavaliselt kohe ära, mul on projektorid teisest hinna- ja kvaliteediklassis.

Max Powers

sõnum 12.01.2006 12:51:56 vasta tsitaadiga

wirx, http://www.flex.ee/nbdetails.php?id=395
Selle kohta oskad midagi head/halba rääkida?
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 182
tagasi üles
Vidget
HV Guru
Vidget

sõnum 13.01.2006 09:24:04 vasta tsitaadiga

Max Powers kirjutas:
wirx, http://www.flex.ee/nbdetails.php?id=395
Selle kohta oskad midagi head/halba rääkida?

Väärt pill, kui sind ei häiri optilise seadme puudumine korpuses. Inteli videoga erilist mängimist ei toimu, kuid see läpakas on ka põhirõhult ikkagi mobiilsusele suunatud.
Hea valik thumbs_up.gif
Kommentaarid: 148 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 4 :: 128
tagasi üles
Max Powers

sõnum 13.01.2006 10:26:08 vasta tsitaadiga

tsitaat:

kui sind ei häiri optilise seadme puudumine korpuses.

Ma ei näe mingit vajadust selle olemasoluks (pidevalt) korpuses. Flex annab välise kirjutaja kaasa tasuta hetkel.
Koos winniga läheb selle läpaka hind aga 16 tuhande peale ehk siis nii uisapäisa ei tahaks ära osta. Või peaks Ubuntu peale ajama? icon_rolleyes.gif
Tööandja poolt on mul hetkel Delli (5.. midagi) läpakas olemas, aga see on nii ära ruunatud, et asja sellest enam ei saa. Kahjuks tööandja poolt ka uut ei tule.
Küll aga on Dell tänu sellele mudelile väga hea mulje jätnud. thumbs_up.gif

EDIT: välise kirjutajaga muidugi see et USB pesasid on sellel mudelil kaks ja kirjutaja on USBga.
Samas kui tihti ikka kirjutaja taga on
tagasi üles
Alari A.
HV Guru

sõnum 13.01.2006 10:37:34 vasta tsitaadiga

XP peaks ise kinni maksam siis jätaks wini kindlasti välja.
ubuntu ajab asja sama hästi või edulisemalki asja ära thumbs_up.gif
tagasi üles
wirx
HV Guru
wirx

sõnum 13.01.2006 12:52:37 vasta tsitaadiga

IMO on see parem valik http://laptopid.ee/index.php?vaata=45
suurem ekraan, cd-rw/dvd kohe sees, pmst sama raske ja fuji eeliseks on väga hea wifi, aku peab ka reaalses elus nati rohkem fujil

Vidget
HV Guru
Vidget

sõnum 13.01.2006 14:52:25 vasta tsitaadiga

wirx kirjutas:
IMO on see parem valik http://laptopid.ee/index.php?vaata=45
suurem ekraan, cd-rw/dvd kohe sees, pmst sama raske ja fuji eeliseks on väga hea wifi, aku peab ka reaalses elus nati rohkem fujil

Sai see läpakas ühele neiule muretsetud ja probleem just wifiga.....seal kus dell d600 püsib ilusti võrgus, siis FS ahmib ainult õhku. Muus osas on see läpakas vinge(stiilne ja kerge), kuigi antud lingil on hind natuke karvane, aga see ole ka rikkuse asi.
tagasi üles
wirx
HV Guru
wirx

sõnum 13.01.2006 14:55:01 vasta tsitaadiga

vaadaku driverid üle...see on ainus laptop mis leiab minu kodus 5 wifi võrku, mitte ükski teine ei tee seda ja ka istub neis edukalt sees...näiteks üks on linksysi oma...avatud ja 4mbit icon_biggrin.gif
Draqula
HV Guru

sõnum 13.01.2006 15:04:48 vasta tsitaadiga

wirx kirjutas:
vaadaku driverid üle...see on ainus laptop mis leiab minu kodus 5 wifi võrku, mitte ükski teine ei tee seda ja ka istub neis edukalt sees...näiteks üks on linksysi oma...avatud ja 4mbit icon_biggrin.gif

Tõenäoliselt küsimus just driverites. Ise oma S7020'ga olin hädas, sest Futsu laiskloomad ei ole viitsinud uusimaid wifi draivereid portida. Värskeim versioon oli 2005 alguses välja lastud. Igaks juhuks proovisin Inteli kodukalt uusimaid (kuigi teadsin et mitmed futsud ei seedi Inteli algseid, mis futsu poolt mugandamata), minul siiski vedas ja praegu on wifi stabiilsus väga hea.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
Vidget
HV Guru
Vidget

sõnum 13.01.2006 15:31:58 vasta tsitaadiga

wirx kirjutas:

Driverid on ametlikult lehelt tõmmatud ja seega peaks nendega kärama ka, kuid tänana soovituse eest, lähitulevikus proovin ära.
Driverite poole pealt veel niipalju, et BT drivereid ka pole kodukal, vähemalt need, mis seal on ei kõlba mitte kuhugi. Ise pidin sikutama Toshiba lehelt need.
tagasi üles
Max Powers

sõnum 13.01.2006 15:36:31 vasta tsitaadiga

Teler on mul selline - http://www.euronics.ee/ee/telerid/lcd?vaata=KLVS26A10E
Dell D400-l pole s-videot kahjuks, küll aga on VGA väljund. Läbi selle peaks ju samamoodi nagu läbi s-videogi toimima ühendus?
tagasi üles
wirx
HV Guru
wirx

sõnum 13.01.2006 15:38:49 vasta tsitaadiga

pereminigi veel...pildi kvaliteet on parem
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 13.01.2006 15:52:42 vasta tsitaadiga

Draqula kirjutas:
wirx kirjutas:

Tõenäoliselt küsimus just driverites. Ise oma S7020'ga olin hädas, sest Futsu laiskloomad ei ole viitsinud uusimaid wifi draivereid portida. Värskeim versioon oli 2005 alguses välja lastud. Igaks juhuks proovisin Inteli kodukalt uusimaid (kuigi teadsin et mitmed futsud ei seedi Inteli algseid, mis futsu poolt mugandamata), minul siiski vedas ja praegu on wifi stabiilsus väga hea.

... samad sõnad, varem levi ikka nati kõikus, kuid uute inteli default draiveritega on levi väga pro, istuks nagu saba seinas thumbs_up.gif

Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 13.01.2006 19:25:28 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Driverid on ametlikult lehelt tõmmatud

vat tegelikult siin kivi FS kapsaaeda, kuna driverid tõesti pole värkseimad.
Tõmba Intel lehelt uusimad driverid thumbs_up.gif

Kommentaarid: 463 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 7 :: 360
tagasi üles
Alari A.
HV Guru

sõnum 13.01.2006 20:12:45 vasta tsitaadiga

wirx,suurem ekraan ei tohiks nüüd küll mingi müügiargument olla icon_smile.gif n:inimesle kes otsibki väikest mobiilset lapatsit.
rulli oleks,siis isegi valiks mõne 12` lapatsi(ati vga jne.) 14` ibmi asemel
tagasi üles
wirx
HV Guru
wirx

sõnum 13.01.2006 20:21:29 vasta tsitaadiga

mhm....aga kui 12" ja 14" kaaluvad sama palju, siis mina küll mingit mõtet ei näe väiksemal, eriti kui 14" on lisaks cd seade ka küljes. Reaalsuses on d400 vs s7010 sedasi ,et d400 on väiksem(laius-pikkus), kuid s7010 on jällegi õhem. Samas mina ei näe jällegi absoluutselt mõtet valida 15" ekraaniga XGA sülearvuti, kui just 14" samas kaalus pole(ei tea küll ühtegi, mis oleks) sest 15" XGA ekraani peale mahub täpselt sama palju infot, kui 14" peale, ainus pluss on, et saab natuke kaugemalt vaada, kuid ei tasuks unustada, et laptopi puhul on siiski piiravaks teguriks käte pikkus, ehk siis ei saa kaugemale arvutist minna, kuna käed ei ulata klaviatuurile ja mina oma -1 silmadega isegi näen edukalt 70cm kauguselt 14" ekraani. Samas 14" eeliseks on esiteks mõõtmed, siis kaal ja pealegi nõuab väiksem ekraan vähem voolu, seega peab aku kauem vastu. Samas mõnel odaval mudelil on tihtilugu (näiteks HP Compaq nx9005) ekraani mõõtmed 14" ja 15" puhul täpselt samad ja kaalu vahe minimaalne, siis tasub küll valida suurem, kuid näiteks IBM-i T seeria 14" kaalub 2.2kg vs 15" 2.7kg....pool kilo on siiski päris suur vahe.
Max Powers

sõnum 13.01.2006 20:30:15 vasta tsitaadiga

Mulle pole väga oluline, et just 12" peab olema, aga üle 14" kindlasti ei taha.
Samas pole Dellilt leidnud sobivad mudelit 14" seas. Väga palju raha ei saa ka maksta kahjuks.
See 15-16 on juba üsna piiri peal
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 14.01.2006 03:33:21 vasta tsitaadiga

Max Powers kirjutas:
Mulle pole väga oluline, et just 12" peab olema, aga üle 14" kindlasti ei taha.
Samas pole Dellilt leidnud sobivad mudelit 14" seas. Väga palju raha ei saa ka maksta kahjuks.
See 15-16 on juba üsna piiri peal

D600 on ka üsna hea valik. Kasvõi veidi pruugituna, kui muidu hinnakääride vahele ei mahu. Igal juhul parem valik, kui suvaline poesoe Amilo vms.
Kommentaarid: 248 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 227
tagasi üles
Alan B'Stard
Kreisi kasutaja
Alan B'Stard

sõnum 14.01.2006 23:13:27 vasta tsitaadiga

rex kirjutas:
D600 on ka üsna hea valik. Kasvõi veidi pruugituna, kui muidu hinnakääride vahele ei mahu. Igal juhul parem valik, kui suvaline poesoe AMILO vms.

Kunagi mulle pakuti üht ja siis lugesin mis rahvas arvab, paljud mainisid kuumusprobleeme.
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Ülevaated, kasutajate hinnangud »  Ülevaade: Odavklassi laptop vs äriklassi laptop mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.