Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Dirty Harry
HV Guru

|
25.11.2005 01:15:43
|
|
|
Pumpclub on inimene, kes oskab endale sekeldusi kaela tuua, lisaks pole tal adminimisega eriti kogemusi olnud nähtavasti. Igaljuhul kuna temal on suurem rusikas siis lahendab ta konfliktid jõumeetodil. Cheatimisest rääkimata(unlimited grenades, enda teleportimine mapis suvalisse kohta).
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
Unholy
HV veteran

|
25.11.2005 16:32:23
|
|
|
Mark0 kirjutas: |
Pumpclub on inimene, kes oskab endale sekeldusi kaela tuua, lisaks pole tal adminimisega eriti kogemusi olnud nähtavasti. Igaljuhul kuna temal on suurem rusikas siis lahendab ta konfliktid jõumeetodil. Cheatimisest rääkimata(unlimited grenades, enda teleportimine mapis suvalisse kohta). |
Samas pole mul. Jah gloom ma olen uus. Aga uued teevadgi uusi asju. Proovin ennast parimatest külgedest näidata ja lähtuda alati rahva otsusest. Mina hetkel ei kirund pumpa vaid teised. Enda postis mainisin ma ära, et pump minu ees vabandas koffer.ee foorumis PSiga ja lubas normaalsem olla. Sinna kirjutasin, et lähtusin sellest mis ise näinud olen. Ja ütlesin, et äkki pump on teistsugune vms. Gloom kui sa jälgid ka teiste poste siis vb sa saad aru, et minul ainukesena pole halbu kogemusi Pumpclubiga.
EDIT: Gloom Kui sina see kõige targem oled siis tee endale ise server. Ma üritan tegelt ainult head teha. Pakun eestlastele ja ka teistele suuremat valikuvõimalust serverite seas. Igaüks proovib oma "riiki" paremini juhtida.
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
3 :: |
0 :: |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
25.11.2005 18:21:51
|
|
|
huntermagic Kui teil nii hyperhea server on, siis miks tirib choke sisse juba siis kui 10 inimest sees on? Vahet ei ole et see veel väike on kuid choke on choke igatahes sinu dickrate 100 sind ei õigusta.
_________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled) |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
ppg
HV Guru

|
25.11.2005 18:49:05
|
|
|
huntermagic, mängus mäletan rääkisid pisut seda loadimist...profiili vaadates võid vast veenduda et asi pole teps mitte masinas, ning isegi kui oleks...pole ju siis vahet sees 1 vs 2 servu mapi vahetuse kulunud ajal Pealegi antud mälu mis mul kastis peaks üks parimaid üldse olema
|
|
Kommentaarid: 171 loe/lisa |
   |
5 :: |
138 |
|
tagasi üles |
|
 |
Unholy
HV veteran

|
25.11.2005 19:13:43
|
|
|
RustyZ kirjutas: |
huntermagic Kui teil nii hyperhea server on, siis miks tirib choke sisse juba siis kui 10 inimest sees on? Vahet ei ole et see veel väike on kuid choke on choke igatahes sinu dickrate 100 sind ei õigusta. |
Ma ei tea mis arvuti sul on, et sul 10 inimesega choke sisse tõmbab. väga kahtlane. täis serveriga küsisin lagi kohta ja vastuseks tuli No!
|
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
25.11.2005 20:01:20
|
|
|
huntermagic kirjutas: |
huntermagic Kui teil nii hyperhea server on, siis miks tirib choke sisse juba siis kui 10 inimest sees on? Vahet ei ole et see veel väike on kuid choke on choke igatahes sinu dickrate 100 sind ei õigusta. |
Ma ei tea mis arvuti sul on, et sul 10 inimesega choke sisse tõmbab. väga kahtlane. täis serveriga küsisin lagi kohta ja vastuseks tuli No! |
no kammoon see ckohe mul küll arvutist ei olene, see oleneb pigem netiühendusest ja paraku 2mbps/256kbps sul siin küll css jaoks nõrgaks ei jää...See Choke ei olnud pidev, kuid suht tihti viskas sisse...Mängimist see veel ei häirinud, aga kui rohkem rahvast siis ei tea mis saama hakkab...Pihta sain muidu väga normaalselt aga nagu mainisin...kui rohkem rahvast, ei tea mis siis saab. Soovitaksin sele tickrate 66 peale võtta, see ei koorma nii hullult serverit...btw, mis sa arvad paljudel seal serveris mängijatel pidevalt fps üle 100 on? 66 on veel reaalne, aga 100 on pidevalt väga vähestel inimestel. Tasuks nagu kaaluda ikka seda...parema mängitavuse huvides kasvõi.
_________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled) |
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
gloom
Kreisi kasutaja

|
26.11.2005 10:26:53
|
|
|
Ma ei tea mis arvuti sul on, et sul 10 inimesega choke sisse tõmbab. väga kahtlane. täis serveriga küsisin lagi kohta ja vastuseks tuli No! |
Choke ei olene masinast, sõltub serveri net priirangutest ja andmetest ning suurel publicul tickrate 100 ei tohiks kindlasti olla.
Hunter, ma ise tean pumpclubi ja olen koffer.ee toetaja, mida mina ei peaks temast teadma? - Kahjuks tean temast väga palju ja kes arvavad et tal pole admini kogemusi või on tegu lapsega siis teadmiseks kes ei tea et pump on ikkagist täisealine ja proovib teha rohkem head kui halba.
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
2 :: |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Unholy
HV veteran

|
26.11.2005 10:46:59
|
|
|
gloom kirjutas: |
Choke ei olene masinast, sõltub serveri net priirangutest ja andmetest ning suurel publicul tickrate 100 ei tohiks kindlasti olla.
Hunter, ma ise tean pumpclubi ja olen koffer.ee toetaja, mida mina ei peaks temast teadma? - Kahjuks tean temast väga palju ja kes arvavad et tal pole admini kogemusi või on tegu lapsega siis teadmiseks kes ei tea et pump on ikkagist täisealine ja proovib teha rohkem head kui halba.  |
Seda teab igaüks, et ta täisealine on ja et see koffer server seal suht kaua jooksnud on. Pumpal lihtsalt IMO nn. "võim pähe" hakanud. Kui kellelgi midagi ütlemist on siis perm bänn. keegi teda tappab kick/bänn. Jne.
|
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
zaG
HV kasutaja
|
26.11.2005 10:57:21
|
|
|
Ta ei pane igavesi banne! Ja kui ma õigesti mäletan siis teie saite banni selle eest, et tulite sinna rahvast oma serveri kutsuma.
Lootsin et, see teema on ammendatud aga paistab, mõndadele ei anna ikka veel rahu miski, seega kui teil on pumpclubile midagi öelda/küsida siis pöörduge koffer.ee foorumile ja kaevake seal oma muresi, mitte ärge arutage siin, tema seljataga.
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
Unholy
HV veteran

|
26.11.2005 11:34:32
|
|
|
zaG kirjutas: |
Ta ei pane igavesi banne! Ja kui ma õigesti mäletan siis teie saite banni selle eest, et tulite sinna rahvast oma serveri kutsuma.
Lootsin et, see teema on ammendatud aga paistab, mõndadele ei anna ikka veel rahu miski, seega kui teil on pumpclubile midagi öelda/küsida siis pöörduge koffer.ee foorumile ja kaevake seal oma muresi, mitte ärge arutage siin, tema seljataga. |
Ma lõpetaks teema kohe aga gloom saeb edasi ja edasi ja edasi....
|
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
ppg
HV Guru

|
26.11.2005 12:03:04
|
|
|
Tegelikult teemas mitte püsimise eest võidakse teema üldse sulgeda...seega aitab.
|
|
Kommentaarid: 171 loe/lisa |
   |
5 :: |
138 |
|
tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
26.11.2005 17:19:40
|
|
|
Rohkem kui 10 inimest see (täpselt ei lugenud) ja kriitilisematel kohtadel choke laksust 30-50. Võimatu kellelegi pihta saada nii...tick 66 oleks vast hulga parem...
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Unholy
HV veteran

|
26.11.2005 19:35:30
|
|
|
no see choke on küll suht talutab sellesmõttes et alla 10 aga võtab siis 66 peale. Server töötab ilusti HETKEL oli 15 eestlast ja 5 välismaalast koffri 20 välismaalase ja 4 eestlase vastu
|
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
zaG
HV kasutaja
|
26.11.2005 19:58:17
|
|
|
Ennast kiitmast ma ei väsi...aga asja juurde, igasugune choke ei ole talutav, sest see vähendab märgatavalt pihtasaamis võimalust, juba 10 chokega on aru saada, et midagi on valesti ja tekib bullet loss mingil määral.
viimati muutis zaG 26.11.2005 19:58:35, muudetud 1 kord |
|
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
26.11.2005 19:58:20
|
|
|
zaG-il on õigus jah. Mul kohati tõusis choke ikka väga kõrgeks kui korraga palju rahvast pildis...66 tick ja asi oleks talutavam. Vahepeal isegi võtsin enda ratesid väiksemaks aga see ei aidand.
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
486
HV Guru
|
26.11.2005 20:15:38
|
|
|
Mis asi see choke veel on?
_________________ zero |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
zaG
HV kasutaja
|
26.11.2005 21:58:44
|
|
|
Choke näitab seda, kui palju infot ei jõudnud serverisse, tänu serveri ühenduse koormusele (mida suurem on tick rate, seda rohkem võtab server vastu infot ja saadab seda välja. Teoreetiliselt teeb suurem tick rate pihtasaamise/suremise paremaks, kuna serverisse tulev info on täpsem, kuid selle teostamiseks on vaja riistvaraliselt võimast arvutit, et info ilusti töödelda, ja head ühendust, et kõik info ilusti vastu võtta.) Üldiselt nii suure serveri (24 slotiga) 100 tick rate jaoks oleks vaja uut riistvara ja 100mbit ühendust (10mbit ühendus ei suuda kõike seda infot ära saata ja vastu võtta).
|
|
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
26.11.2005 23:49:22
|
|
|
kiiruse mõttes ju võib, aga queue peaks korralik olema...
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
proslammer
HV vaatleja

|
28.11.2005 01:04:34
|
|
|
Keegi CSS kontot DODSi vastu ei taha vahetada?
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
piq
Kreisi kasutaja
|
28.11.2005 12:53:19
|
|
|
zaG kirjutas: |
Choke näitab seda, kui palju infot ei jõudnud serverisse, tänu serveri ühenduse koormusele (mida suurem on tick rate, seda rohkem võtab server vastu infot ja saadab seda välja. Teoreetiliselt teeb suurem tick rate pihtasaamise/suremise paremaks, kuna serverisse tulev info on täpsem, kuid selle teostamiseks on vaja riistvaraliselt võimast arvutit, et info ilusti töödelda, ja head ühendust, et kõik info ilusti vastu võtta.) Üldiselt nii suure serveri (24 slotiga) 100 tick rate jaoks oleks vaja uut riistvara ja 100mbit ühendust (10mbit ühendus ei suuda kõike seda infot ära saata ja vastu võtta). |
seda et inf serverisse ei jõua näitab loss ehk siis kadu netiyneduse kohapealt
choke peaks olema nivõrdkuivõrd tingitud serveri seadete ja kliendi seadete vahelisest suurest erinevusest
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
zaG
HV kasutaja
|
28.11.2005 17:08:49
|
|
|
piq kirjutas: |
seda et inf serverisse ei jõua näitab loss ehk siis kadu netiyneduse kohapealt
choke peaks olema nivõrdkuivõrd tingitud serveri seadete ja kliendi seadete vahelisest suurest erinevusest |
Siiski choke on see, mis ei jõua serverisse(ehk siis ei ei saadeta mängu poolt serveri suunas teele). Loss on põhimõtteliselt sama asi, kuid väikese erinevusega, nimelt loss näitab seda, mis on küll välja saadetud, kuid on internetis kuskile kaduma läinud(küla peale hulkuma läinud:)) ja mis ei jõudnud serverisse. Siiski küll mõlemad sõltuvad ka serveri ja kliendi seadetest.
EDIT:
tsitaat: |
Choke and loss
Now we will look at choke and lose. Choke tells you the number of updates not sent in either direction because the communication link is saturated. Loss tells you the number of updates which were sent but never reached their destination. Choke is more important than loss because you are flooding the connection and it can't cope with all the data. This means that it is best to reduce the values of your rates. Loss is not so important and if you're getting lots of loss then the connection between you and the server isn't very good. Both choke and loss can be caused by using rates which are too high or too low. |
Link
|
|
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
rene p
HV veteran
|
28.11.2005 18:02:47
|
|
|
ühest lausest ma aru ei saa. mismoodi saab olla loss vähem tähtis kui choke? ühesõnaga kui sinu ja servu vaheline ühendus on täis crap, siis see ei peaks sind kottima üldsegi nii palju kui choke, mida annab vähendada siiski seadetega(lossi aga mitte)? haha naljakas või mis?
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
piq
Kreisi kasutaja
|
28.11.2005 18:20:56
|
|
|
loss siiski samaoluline kui mitte olulisem kuna kadumaläinud pakid jätavad muutmata kasutaja asukoha nii enda pildil kui serveris choke puhul muutub asukoht kas yhes või teises otsas ja teises otsas jääb sis vastavalt asukoht muutmata
kui rääkida lagist sis normaalse serveriga kliendi jaoks lag puudub kui choke on kasvõi 50
aga samas kui on serveri yhendus vilets või kast ise siis on seda märgata lossi puhul hakkab mees lihtsalt edasitagasi tõmblema kuna pakett saadetakse aga kohale ei jõua sis tõstab masin ka pildi tagasi endiseks sama ka sis kui server liiga koormatud on lossi ei teki aga server ei jaksa ymber liigutada kõike mis vaja
ehk siis eesti servudes (eeldusel et servu korralikus kastis ja yhendus vastav) chokest ei olene pea midagi mängitavuse kohapealt samas loss teeb mängu väga ebameeldivaks
välismaa servudes on chokel natuke suurem tähtsus kuid samade väärtustega loss või choke sis mina eelistaks mängida chokega kuna siis asjad liiguvad endiselt mitte ei nõksu imelikult ringi
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
zaG
HV kasutaja
|
28.11.2005 19:06:11
|
|
|
Ma eelistan mängida serveris, kus Choke: 0 ja Loss: 0 ja õnneks neid servereid jagub
Halvemaks muudavad mängituvust mõlemad nii choke kui loss, kuna mõlemal juhul läheb pakke kaduma...
|
|
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
lagnull
Piiratud kasutaja

|
28.11.2005 22:25:59
|
|
|
nii mehed küsimus selles mul arvuti celeron D 2,4 ram 256 video 64int. ehk siis ramist 64 maha teeb 198 = cs:s ei jookse ma pakun aga mida kui palju juurde sebida et saaks mängu käima ütleme reso 1024*800 or smth ja medium details mingi fps 100 kanti stabiilne
mängu ostan nädala vahetusel ja arvuti uuendus järgmine nädal
pS! võimalikult vähe juurde osta et asi korralikult liiguks soovitage ja võimalikult odav kaup mis video palju mälu mälu 512 aitab küll?
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
|