praegune kellaaeg 27.06.2025 02:03:20
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
a1
Kreisi kasutaja

|
|
tagasi üles |
|
 |
trv
HV veteran

|
11.11.2005 23:32:02
|
|
|
peaks saama küll
selles uues versioonis siis ka sleep timer sees
_________________ I need a break. I just tried to read 'Oxford' as a hexadecimal. |
|
tagasi üles |
|
 |
darzik
HV veteran

|
25.11.2005 10:39:48
|
|
|
Milliste siinmail kättesaadavate TV-kaartidega keegi GeexBoxi käima saanud on? Ma sain mõningase pusimise peale MatchTech'i kaardiga (BT878A, tuunerit ei tea) pildi kätte, aga pilt on oluliselt viletsam kui windowsi all ja hääl on tugeva sahinaga. Igasugu kaardi/tuuneri kombinatsioone olen proovinud tvcard'i kirjutada, aga rahuldavat tulemust pole saanud veel. Oskab keegi öelda õigeid numbreid või öelda mõne (odavama) kaardi millega kindlalt kenasti töötab. Kas Leadteki TV2000 XP (see kõige odavam neist) töötab?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Zooter
Kreisi kasutaja

|
25.11.2005 10:45:24
|
|
|
Valdavalt levinud vist ikkagi BT878A kiviga kaardid ja need lähevad kõik ühe driveri alla, iseg DVB kaardid. Heli probleem võib olla tingitud helikaardist.
|
|
tagasi üles |
|
 |
darzik
HV veteran

|
25.11.2005 10:58:24
|
|
|
Zooter kirjutas: |
Valdavalt levinud vist ikkagi BT878A kiviga kaardid ja need lähevad kõik ühe driveri alla, iseg DVB kaardid. Heli probleem võib olla tingitud helikaardist. |
Päris nii lõbus see asi ka ei ole vist. Milleks need kaardi ja tuuneri tüübid seal failis üldse on siis (nii sadakond tk). Sõltuvalt valitud kaardist/tuunerist näitab asi kas normaalset pilti või siis sinist kasti ja heli reguleerimine kas töötab või mitte. Seega arvan ikkagi, et oleks vaja leida õige kombinatsioon...
Mp3 ja filmiheli on korras ... heli sahiseb ka siis kui võtan otse TV-kaardi väljundist, mitte läbi helikaardi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
pcworld
Bännitud
|
27.11.2005 10:00:01
|
|
|
Nii, hakkas asi huvitama ja proovisin ära siis. Esialgne mulje igati OK. Väike probleem cd avamisega - kui plaati sees pole, pakub HDD-d, ja pärast cd-romi ei ava. Selles mõttes, et kui plaat sisestada hakkab mängima küll, kuid plaadi sisu ei näita enam mingit moodi (mp3-ed siis). Kui üritan CD-lt lugema panna, lihtsalt ei ava. Rauaks celeron 566, Acorpi ema, mingi vana Sony CD-ROM, 4,3 GB HDD. Võimalik et peab teise rom-iga testima. Igatahes viisakas asi, tundub et läheb ka ehitamiseks millalgi tulevikus.
|
|
tagasi üles |
|
 |
trv
HV veteran

|
27.11.2005 13:12:09
|
|
|
pcworld kirjutas: |
Väike probleem cd avamisega - kui plaati sees pole, pakub HDD-d, ja pärast cd-romi ei ava. Selles mõttes, et kui plaat sisestada hakkab mängima küll, kuid plaadi sisu ei näita enam mingit moodi (mp3-ed siis). Kui üritan CD-lt lugema panna, lihtsalt ei ava. Rauaks celeron 566, Acorpi ema, mingi vana Sony CD-ROM, 4,3 GB HDD. Võimalik et peab teise rom-iga testima. Igatahes viisakas asi, tundub et läheb ka ehitamiseks millalgi tulevikus. |
ilmselt on viga jah cd-romis. endal oli jama ühe iidvana dvd-romiga-anti isegi mingi skript, millega viga parandada, aga otsustasin ikka uue rom-i muretseda pane asi kondlasti hdd-lt bootima, nii on palju mugavam. sul on seal piiisavalt ruumi nii, et mõned paremad filmid saad ka kõvakal hoida!
_________________ I need a break. I just tried to read 'Oxford' as a hexadecimal. |
|
tagasi üles |
|
 |
pcworld
Bännitud
|
27.11.2005 13:31:25
|
|
|
tsitaat: |
pane asi kondlasti hdd-lt bootima, nii on palju mugavam. sul on seal piiisavalt ruumi nii, et mõned paremad filmid saad ka kõvakal hoida!
|
Praegu buudibki hdd-lt. See mul lihtsalt prooviks tehtud, kui ehitama hakkan viskan hdd välja, või panen väga vaikse, ja veel suurema. 4 giga peale pole mõtet filme toppida, kui siis muusikat, samas see ka hetkel mõttetu, kuna saab ju dvd kirjutada, ja mp3-ede mahamängimisega saab kingituseks saadud Sony DAV-DZ100 edukalt hakkama. Tiitritega saab ka, aga need nii imeväikesed, ja pole leidnud ka kuidas suuremaks panna. Tõenäoliselt ei õnnestugi. Ja see ka veel jama, et asjal ainult üks scart, midagi muud taha ühendada on vist keeruline, kui mitte võimatu.
|
|
tagasi üles |
|
 |
abc9
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
pcworld
Bännitud
|
19.12.2005 11:04:38
|
|
|
Proovisin, ei meeldi. Muusika esitamiseks polnud erilisi sirvimisvõimalusi, on proovitud Media Center'it järele teha, aga MC töötab tunduvalt kiiremini ja stabiilsemalt. Muidugi eriti ei viitsinud süveneda asjasse, aga esmamulje ei ahvatlenud lihtsalt torkima.
|
|
tagasi üles |
|
 |
trv
HV veteran

|
23.12.2005 15:59:35
|
|
|
mul vamis siis täna juba kolmas geexbox-il põhinev mediacenter.
enda oma pole ikka veel päris valmis ja ega vist ei saagi, kogu aeg vaja midagi uuendada, täiendada, proovida.
|
tagasi üles |
|
 |
NuCleo
Kreisi kasutaja

|
27.12.2005 23:59:23
|
|
|
trv kirjutas: |
enda oma pole ikka veel päris valmis ja ega vist ei saagi, kogu aeg vaja midagi uuendada, täiendada, proovida. |
no aga eks sellise asja eeliseks olegi vast suurem vabadust siit-sealt midagi keerata ja näppida, kui tahtmist on (võrreldes poekraamiga)
_________________ 'sup? |
|
tagasi üles |
|
 |
trv
HV veteran

|
28.12.2005 00:07:58
|
|
|
NuCleo kirjutas: |
enda oma pole ikka veel päris valmis ja ega vist ei saagi, kogu aeg vaja midagi uuendada, täiendada, proovida. |
no aga eks sellise asja eeliseks olegi vast suurem vabadust siit-sealt midagi keerata ja näppida, kui tahtmist on (võrreldes poekraamiga)  |
just! see mulle meeldibki. plaanis teha ikka vähe korralikum kodukino süsteem. võibolla isegi videoprojektoriga ja 2.1 või 5.1 kõllidega 8)
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
28.12.2005 00:10:47
|
|
|
no aga eks sellise asja eeliseks olegi vast suurem vabadust siit-sealt midagi keerata ja näppida, kui tahtmist on (võrreldes poekraamiga)  |
just! see mulle meeldibki. plaanis teha ikka vähe korralikum kodukino süsteem. võibolla isegi videoprojektoriga ja 2.1 või 5.1 kõllidega 8) |
normull
ise alustan ka uue projektiga varsti
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
tagasi üles |
|
 |
NuCleo
Kreisi kasutaja

|
28.12.2005 00:12:54
|
|
|
trv, ma vaatasin, et teemas on postitusi 200+, niiet üsna palju, millest läbi käia. Ma ei tea, kas ma viitsin/jõuan/jaksan endale üht sellist seadet ehitada, aga pmst huvi pakub küll.
Kas mõnda kokkuvõtvat mõnusat saiti ei ole selliste seadmete ehitamise kohta? võiks igatahes ühe sellise eestikeelse toreda saidi küll valmis meisterdada. nagu pooleldi õpetus ja natuke ka siis tehtud töid ja kuidas keegi midagi on teinud. KKK erinevate probleemide kohta jne.
Väike mõte. Kui on mõni selline sait, kasvõi inglise keeles, siis link?
(sry, kui ei viitsi teemat läbi kahlama hakata)
geexboxi oma leht paistab siiski olevat softile endale pühendatud...
|
tagasi üles |
|
 |
trv
HV veteran

|
28.12.2005 12:00:25
|
|
|
trv, ma vaatasin, et teemas on postitusi 200+, niiet üsna palju, millest läbi käia. Ma ei tea, kas ma viitsin/jõuan/jaksan endale üht sellist seadet ehitada, aga pmst huvi pakub küll.
Kas mõnda kokkuvõtvat mõnusat saiti ei ole selliste seadmete ehitamise kohta? võiks igatahes ühe sellise eestikeelse toreda saidi küll valmis meisterdada. nagu pooleldi õpetus ja natuke ka siis tehtud töid ja kuidas keegi midagi on teinud. KKK erinevate probleemide kohta jne.
Väike mõte. Kui on mõni selline sait, kasvõi inglise keeles, siis link?
(sry, kui ei viitsi teemat läbi kahlama hakata)
geexboxi oma leht paistab siiski olevat softile endale pühendatud...  |
hää mõte...üritan täna midagi valmis meisterdada
tegelikult on see ehitamine imelihtne ja tulemus super
|
tagasi üles |
|
 |
NuCleo
Kreisi kasutaja

|
28.12.2005 14:29:21
|
|
|
trv, kindlasti on see lihtne. aga see on ka, et kuidas kellelegi. algust oleks mõnusa koondatud info abil kindlasti palju kergem teha, kui eelnevalt infot kokku otsida või ilma suurema infot proovi teha ehitamisega.
tegelikult on see ehitamine imelihtne ja tulemus super |
|
tagasi üles |
|
 |
Marks123
HV vaatleja
|
28.12.2005 14:32:33
|
|
|
mul on Philipsi kodukino LX3900sa, kas kodukino kõlareid saab kasutada, neil on mingid kahtlased otsad ja kas on võimentit ka siis vaja?
|
|
tagasi üles |
|
 |
trv
HV veteran

|
28.12.2005 14:48:21
|
|
|
Marks123 kirjutas: |
mul on Philipsi kodukino LX3900sa, kas kodukino kõlareid saab kasutada, neil on mingid kahtlased otsad ja kas on võimentit ka siis vaja? |
mis kahtlase otsad? kas rca? http://www.transom.org/tools/photos/200207.rca.jpg
trv, kindlasti on see lihtne. aga see on ka, et kuidas kellelegi. algust oleks mõnusa koondatud info abil kindlasti palju kergem teha, kui eelnevalt infot kokku otsida või ilma suurema infot proovi teha ehitamisega.
tegelikult on see ehitamine imelihtne ja tulemus super |
|
tegin siis kiiruga midagi valmis: http://www.zone.ee/diy_mmc/
kogu infi ei ole kirja pandud, kiiruga ei tulnud kõik meelda ja ühe korraga ei viitsinud kaa. Nagu näha on palju asju puudu aga julge pealehakk on pool võitu
|
tagasi üles |
|
 |
taifunk
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
trv
HV veteran

|
28.12.2005 15:38:15
|
|
|
noh..minugipoolest..aga asi on veel üsna poolik
|
tagasi üles |
|
 |
NuCleo
Kreisi kasutaja

|
28.12.2005 18:41:38
|
|
|
trv, sisuline algus on hea. no välimus jätab veel natuke soovida, aga ega see polegi see kõige olulisem.
Ootan huviga lehe täienemist
|
tagasi üles |
|
 |
silver010
HV veteran

|
28.12.2005 19:53:34
|
|
|
pildid võiksid igaksjuhuks kanda sinna samale lehele, et juhul kui lingitav leht ei toimi, oleks siiski info kättesaadav, natuke kirjavigasid on, kuid pole hullu... muide boonusena võiks lehele koguda erinevad sobivate minikorpuste ja passiivse jahutamise artikleid, sest kes ikka tahaks, et ta meediakeskus undaks
|
|
tagasi üles |
|
 |
trv
HV veteran

|
28.12.2005 20:01:17
|
|
|
silver010 kirjutas: |
pildid võiksid igaksjuhuks kanda sinna samale lehele, et juhul kui lingitav leht ei toimi, oleks siiski info kättesaadav, natuke kirjavigasid on, kuid pole hullu... muide boonusena võiks lehele koguda erinevad sobivate minikorpuste ja passiivse jahutamise artikleid, sest kes ikka tahaks, et ta meediakeskus undaks  |
oleks väga meeldiv, kui kirjavead välja tooksid(et mitte teemat sodida, saada ps-i)
pildid..ok, lasen ka zone-i
seonduvad artiklid: hea mõte..eaga-mööda kriban (enadal plaanis asi hääletuks teha ja kahe minikorpuse review võin ka juba teha )
edit: kodukas uuendatud
_________________ I need a break. I just tried to read 'Oxford' as a hexadecimal.
viimati muutis trv 28.12.2005 20:25:12, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
taifunk
HV Guru

|
28.12.2005 20:05:42
|
|
|
pildid..ok, lasen ka zone-i |
HV servusse oleks ju mõttekam need pildid lasta
oleks väga meeldiv, kui kirjavead välja tooksid(et mitte teemat sodida, saada ps-i) |
Vikis saaks igaüks leitud kirjavea ära parandada
_________________ Remember this day, men, for it will be yours for all time. |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|