Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  WWW »  Soovitage virtuaalserverit märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 147, 148, 149  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
neros
HV Guru
neros

sõnum 19.10.2005 18:32:08 vasta tsitaadiga

Äkki mõtlesid www.itmaakler.ee ?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
sethtanel
HV veteran
sethtanel

sõnum 19.10.2005 20:48:47 vasta tsitaadiga

madedog tnx. see jah.
vaatasin ja kalkuleerisin. serverimaailm jääb ikka odavamaks.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
taimz
HV vaatleja

sõnum 01.11.2005 01:44:19 vasta tsitaadiga

Abiks virtuaalserveri valikul www.topnet.ee , portaal, mis on nime ja aadressi muutnud juba 3 korda, kuid eksisteerib saatuse tahtel siiski edasi! Lisaks heale ülevaatele leiab ka tükikese ajaloost - serverimaailma skandaal (üle 1000 postituse) , serveripakkujate apsakad jne
McNeo
HV kasutaja
McNeo

sõnum 01.11.2005 14:45:08 vasta tsitaadiga

Otsin hostingupakkujat, kes suudaks pakkuda mõistliku hinnaga kõvakettapinda. Vaatasin ringi ja enamus pakuvad 100Mb kõvakettapinda lisaks 25-50 krooni eest. Vajadus oleks aga 3Gb vähemalt, arvatav vajadus kasvab nähtavasti 5Gb kanti. Üleüldse on senine pakutav hind mõistetamatu. Oletagem, et kõvakettad on mirroris + backup kettad. Isegi sellisel juhul tuleb 1Gb hind alla 50.-

On see miski lastehaigus, ratsa rikkaks saamise üritus? 1 kuuga ketta hinnad tasa teha ja mitmekordne kasum sinna otsa? Nojah, ma saan aru, et kõvakettad pole ainus väljaminek, aga ma tõesti ei saa aru kust kohast sellised hinnad võetakse. Igal juhul ma näen võimalust uuele teenusepakkujale. Mõistlik hind, paindlikkus ja mitte ratsa rikkaks saamise mentaliteet. Usun, et kliente leitaks. Teenus ei peagi ju olema keerukas, ei pea olema igast perli, php'd, emaile, mysql'i jms.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
webromps
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 01.11.2005 15:10:30 vasta tsitaadiga

Aga kui saa nii tark oled, siis miks sa ise ei hakka teenust pakkuma. Proovi firmat pidada ja vaata kui odavalt saad hakkama.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
McNeo
HV kasutaja
McNeo

sõnum 01.11.2005 15:18:36 vasta tsitaadiga

webromps kirjutas:
Aga kui saa nii tark oled, siis miks sa ise ei hakka teenust pakkuma. Proovi firmat pidada ja vaata kui odavalt saad hakkama.

Ei ole ettevõtja tüüp, sellega ma tõesti hakkama ei saaks. Aga, et saab ka odavamalt, selles olen kindel. Põhihäda on paindlikkuse (lihtsuse) puudumises. Tehakse miski server valmis, üritatakse pakkuda kõike natuke ja see ajabki hinna üles.
tagasi üles
mks
HV veteran

sõnum 01.11.2005 15:53:28 vasta tsitaadiga

McNeo kirjutas:
webromps kirjutas:

Ei ole ettevõtja tüüp, sellega ma tõesti hakkama ei saaks. Aga, et saab ka odavamalt, selles olen kindel. Põhihäda on paindlikkuse (lihtsuse) puudumises. Tehakse miski server valmis, üritatakse pakkuda kõike natuke ja see ajabki hinna üles.

Sellel teemal võib tõesti palju arutleda ja kõike avastada... aga ehk räägiksid pigem, palju sul andmeedastusmahtu vaja on, McNeo?
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
McNeo
HV kasutaja
McNeo

sõnum 01.11.2005 16:06:14 vasta tsitaadiga

mks kirjutas:
Sellel teemal võib tõesti palju arutleda ja kõike avastada... aga ehk räägiksid pigem, palju sul andmeedastusmahtu vaja on, McNeo?

Ei oska veel kindlalt ennustada, aga arvatavasti mitte väga palju. Arvatavasti jääb 50Gb kanti. Tegemist ei ole väga tihedalt külastatava lehega (hetkel umbes 40 külastust päevas), küll aga on failid suht suured (150-180Mb). Lehe külastuse kasv nähtavasti kasvab, ent mitte kümnetes kordades.
tagasi üles
mmz
HV veteran

sõnum 02.11.2005 04:04:07 vasta tsitaadiga

Olen juba ligi 1,5 aastat Inkblue klient ja siiamaani asjaga väga rahul olnud. Küll aga 175 krooni eest kuus 1,1GB kõvakettamahtu ja ainult 15GB liiklust hakkavad lahjaks jääma. Kui Inkblue lähiajal oma andmeedastusmahtu tõsta ei kavatse pean kahjuks mõne muu hostingu leidma. Hetkel otsin korralikku hostingut cpaneli ja fantasticoga, vähemalt 2,5 GB kettaruumi ning 50 GB liiklust. Silm jäi pidama ekodu peal mis nüüd juba üle aasta tegutsenud on ja omab minu silmis üsna head mainet. Samuti ei ole tegemist enam reselleriga mis lisab veelgi kindlust juurde. Lähinädalatel siis otsustan kas kolida või mitte.
Kommentaarid: 120 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 112
tagasi üles
Spott
HV Guru
Spott

sõnum 02.11.2005 08:56:02 vasta tsitaadiga

McNeo kirjutas:
Otsin hostingupakkujat, kes suudaks pakkuda mõistliku hinnaga kõvakettapinda. Vaatasin ringi ja enamus pakuvad 100Mb kõvakettapinda lisaks 25-50 krooni eest. Vajadus oleks aga 3Gb vähemalt, arvatav vajadus kasvab nähtavasti 5Gb kanti. Üleüldse on senine pakutav hind mõistetamatu. Oletagem, et kõvakettad on mirroris + backup kettad. Isegi sellisel juhul tuleb 1Gb hind alla 50.-

On see miski lastehaigus, ratsa rikkaks saamise üritus? 1 kuuga ketta hinnad tasa teha ja mitmekordne kasum sinna otsa? Nojah, ma saan aru, et kõvakettad pole ainus väljaminek, aga ma tõesti ei saa aru kust kohast sellised hinnad võetakse. Igal juhul ma näen võimalust uuele teenusepakkujale. Mõistlik hind, paindlikkus ja mitte ratsa rikkaks saamise mentaliteet. Usun, et kliente leitaks. Teenus ei peagi ju olema keerukas, ei pea olema igast perli, php'd, emaile, mysql'i jms.

muideks, kas sa tead, palju maksavad korralikud kõvakettad (ei räägi siin mingitest IDE junnidest), palju maksab korralik RAID kontroller, palju tuleb igas kuus raha välja käia ühenduse eest? Lisaks administreerimine.

McNeo
HV kasutaja
McNeo

sõnum 02.11.2005 09:56:08 vasta tsitaadiga

Spott kirjutas:
muideks, kas sa tead, palju maksavad /../

kõikide hindadega ma kursis pole. aga valgusta siis mind. ütle mis siis läheb raua peale kokku + ühendus + administreerimine
tagasi üles
phpzone
HV kasutaja

sõnum 02.11.2005 12:27:52 vasta tsitaadiga

Ma ei saa aru, miks te neid resellereid kardate?
Minu silmis tekitab küll rohkem usaldust selline firma, kus serverid asuvad korralikus datacentre's, kliente on sadades tuhandetes ja support on 24/7

Kohalikud "ärimehed" on teinud vigu reselleri valimisel ja edasimüügi protsessides.
Sellest ka see kehv maine.
Mul on ca 20 lehte ja neist ükski pole eesti hostingu pakkuja juures.

McNeo
HV kasutaja
McNeo

sõnum 02.11.2005 13:04:59 vasta tsitaadiga

phpzone kirjutas:

Ehk vist see, et kohalik pakkuja käepärasem kõrvupidi kinni võtta kui midagi nihu läheb.
tagasi üles
mmz
HV veteran

sõnum 02.11.2005 16:17:25 vasta tsitaadiga

phpzone kirjutas:
Minu silmis tekitab küll rohkem usaldust selline firma, kus serverid asuvad korralikus datacentre's, kliente on sadades tuhandetes ja support on 24/7

Kohalikud "ärimehed" on teinud vigu reselleri valimisel ja edasimüügi protsessides.
Sellest ka see kehv maine.
Mul on ca 20 lehte ja neist ükski pole eesti hostingu pakkuja juures.

Nagu ma aru sain siis ekodu rendib serverit ühes datacenteris. Reselleritega on selline lugu, et kui ühel hetkel serveriga midagi juhtuma peaks ei suuda nemad suurt midagi teha nagu ka eelnevad kogemused näitavad.
Mida kuradit sa teed 20 lehega?
Kommentaarid: 120 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 112
tagasi üles
Spott
HV Guru
Spott

sõnum 02.11.2005 20:00:10 vasta tsitaadiga

McNeo kirjutas:
Spott kirjutas:

kõikide hindadega ma kursis pole. aga valgusta siis mind. ütle mis siis läheb raua peale kokku + ühendus + administreerimine

server 10k ja edasi
ühendus eestis 100M 1k ja edasi, sõltuvalt andmeedastusmahust
administreerimine - kuus 1h ja rohkem vähemalt, et kõik paigad/uuendused jne peale saada.

McNeo
HV kasutaja
McNeo

sõnum 02.11.2005 23:23:30 vasta tsitaadiga

Spott kirjutas:
McNeo kirjutas:
Spott kirjutas:

server 10k ja edasi
ühendus eestis 100M 1k ja edasi, sõltuvalt andmeedastusmahust
administreerimine - kuus 1h ja rohkem vähemalt, et kõik paigad/uuendused jne peale saada.

arvutame siis edasi. 30 klienti, keskmiselt 5gb ketast kliendi kohta.. 200.- per nägu, kokku 6000.- kuus

jääd kahjumisse?

ps. paar mõtet jäi lisamata. Eks muidugi tekib küsimus, et aga mehed tahavad nagu palka kah saada, millestki peab nagu elama kah, mitte serverit ots otsaga üleval pidada. Vat siin tulebki mängu suhtumine. Panen 50k serveri raua alla, 2-4k jooksvateks kuludeks ja mina ja minu progeja tahavad 10k kuus peo peale saada. Edasi vilistad laulukest nagu linnuke oksa peal, server tuksub, paar korda päevas kiikad posti, kas on uusi kliente või soove/kaebusi olemasolevatelt, ja seda nimetatakse töötegemiseks.
tagasi üles
Spott
HV Guru
Spott

sõnum 03.11.2005 08:36:43 vasta tsitaadiga

McNeo, paistab, et serveri administreerimisega sa kokku pole puutunud. Lisaks peab see algselt 50k alla pandud raha ka ennast tasa teenima. Oletame, et võtad selle kohta pangast laenu kahe aasta peale või liisid serveri. Niikuinii pead maksma kindlustuse, lisaks pead maksma veel igakuiseid liisingu/laenu makseid ca 3k
FoxMulder
HV kasutaja

sõnum 03.11.2005 18:49:42 vasta tsitaadiga

Minu arust peaks turg hinnad paika panema või olen millestki valesti aru saanud? icon_question.gif Kui keegi arvab, et saab odavamalt teenust pakkuda, siis peaks ta seda ka tegema. Kui aasta-kaks elus ka suudab püsida, siis on oma hinna õieti pannud.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Green_Day
Kreisi kasutaja

sõnum 10.11.2005 15:29:29 vasta tsitaadiga

ajad ja seisud vahepeal muutunud. mis virtuaalserverit praegusel hetkel soovitate? mul on tagasihoidlikud nõudmised. mahtu võiks olla 100-200 mb (+mailid), aladomeene ja maile võiks kah ikka olla, rämpsposti- ja viirusetõrje, statistika (võiks olla eraldi aladomeenidele), ftp, serverirakendustest ei hooli.

mis sõelale võiks jääda?
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
Amdfan
HV Guru

sõnum 10.11.2005 15:48:58 vasta tsitaadiga

Green_Day kirjutas:
ajad ja seisud vahepeal muutunud. mis virtuaalserverit praegusel hetkel soovitate? mul on tagasihoidlikud nõudmised. mahtu võiks olla 100-200 mb (+mailid), aladomeene ja maile võiks kah ikka olla, rämpsposti- ja viirusetõrje, statistika (võiks olla eraldi aladomeenidele), ftp, serverirakendustest ei hooli.

mis sõelale võiks jääda?

Mina soovitaks eKodu hostingut thumbs_up.gif
Kommentaarid: 334 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 309
tagasi üles
vopski
HV kasutaja

sõnum 10.11.2005 16:03:58 vasta tsitaadiga

Sõelale jäävad peaaegu kõik pakkujad parem ütle hind kui palju oled nõus maksma siis pilt selgem.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Green_Day
Kreisi kasutaja

sõnum 10.11.2005 16:09:43 vasta tsitaadiga

vopski kirjutas:
Sõelale jäävad peaaegu kõik pakkujad parem ütle hind kui palju oled nõus maksma siis pilt selgem.

võimalikult vähe. icon_lol.gif

kuni 50 kr. äärmisel juhul ka 50-80 kr.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
vopski
HV kasutaja

sõnum 10.11.2005 16:19:48 vasta tsitaadiga

No icon_razz1.gif ei viitsi just hostinguid välja tuua vaata http://www.neti.ee/cgi-bin/teema/ARI/Side/Andmeside_ja_Internet/ sealt viska kõigile hostingutele pilk kähku peale ja sul ei tohiks üle 15min minna. Ise kasutan juba aasta Ekodut ja olen rahul.
tagasi üles
tanq
Kreisi kasutaja

sõnum 10.11.2005 16:47:21 vasta tsitaadiga

Green_Day, Virtuaal.com icon_wink.gif
Kommentaarid: 55 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 49
tagasi üles
tramburai
HV kasutaja
tramburai

sõnum 10.11.2005 17:04:25 vasta tsitaadiga

tanq kirjutas:
Green_Day, Virtuaal.com icon_wink.gif

Soovitan ka thumbs_up.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  WWW »  Soovitage virtuaalserverit mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 147, 148, 149  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.