praegune kellaaeg 21.06.2025 18:56:46
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
JediMihkel
HV veteran

|
10.11.2005 01:47:12
MX 440 juures abi vaja |
|
|
et pidin uue videoka välj võtma kuna vana toide põles maha ja pidin hullu montimist arvuti kallal tegema siis oleks vaja draivereid uuesti sellele MX 440 mul mingid driverid on aga need ütlevad installimisel et "The NVIDIA setup program could not locate any drivers that whould be compatible with your current hardware. Setup will now exit " see nagu imelik asi täitsa aga kas keegi oskab anda linki korralikele draiveritele seal NVIDIA lehel kuna ma seal uurind aga ma pole ühtki leidnud mis oleks nagu pris õige ma nagu pool umbes vaadand seal ringi.
Oskab keegi aidata.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
Troll
HV Guru

|
10.11.2005 04:37:17
|
|
|
Oleksid võinud oma Windowsi margi ka kirja panna, draiverid on ju erinevad neil. Aga toon sulle lingi, kus on WinXP/2000 draiverid: http://www.nvidia.com/object/winxp-2k_archive.html usun, et ka uusimad 81.85 draiverid sobivad, aga ise kasutasin 77.72 versiooni, see töötas kindlasti selle kaardiga:
http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_77.72.html
Kui aga ikka ei hakka installima, siis on sul kaart viga saanud või pole korralikult pesas.
_________________ TÜMPA, TÜMPA...EEST ÄRA, TROLL TULEB!!! |
|
Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
heikis
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 338 loe/lisa |
   |
4 :: |
290 |
|
tagasi üles |
|
 |
JediMihkel
HV veteran

|
10.11.2005 14:51:57
|
|
|
Windosw on XP pro ja kuidas ta ei saa korralikult pesas mitte olla kui ilma videokata ei võta pilti arvuti ettegi ja AGB pesa ühes nurkas on see lõks mille alla vajutades lukustab kaardi sinna sisse ära ja ka ühtlasi paneb ta korralikult sinna kinni ja teiselt poolt on kruvi seal. kui ta ei oleks korraliku lt pesas ei võtaks arvuti pilti ettegi mull.
Ja Heikis tänan tänu nendele draiveritele hakkasid need aknad ka korralikult liikuma ja netis surfates liigub ka rullikuga liigutades pilt üles alla ühtlaselt mitte nagu ennem jõnksutades.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
1 :: |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|