Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  FEAR - First Encounter Assault Recon märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 31, 32, 33  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
arvutisõber
HV veteran
arvutisõber

sõnum 28.10.2005 22:18:13 vasta tsitaadiga

Kas fullis on relvade lasketugevust ja laskeomadusi ka muudetud ?
Mina muutusin siis osavaks, kui hüppama hakkasin. Nurga tagant hüppega välja ja muidu niisama ka.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
kjaups
MeesKesTuliMetsast
kjaups

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 29.10.2005 21:26:51 vasta tsitaadiga

Neetud, oleks ma varem teadnud, et enne lõppu olin ära salvestanud ja mängimise sinnapaika jätnud kaks päeva tagasi, siis oleks samal päeval mängu läbi teinud, kuid täna võtsin ette ja 1h ja mäng läbi icon_lol.gif
Mina siiski nuriseks mängu autorite suhtes. Kuna ma ka osaliselt fännan FPS-sse, siis siin oli liialt palju tühja ringi jooksmist ja torude vahel mõistatamist. Lõpp oleks võinud ka sutsu parem olla, ma mõtlen seda "epiloogi", liialt järsk kuid paneb aluse sellele, et kunagi valmib F.E.A.R-i teine osa ning hakkab arvatavasti sellega pihta, et piloot saab surma ja helikas kukub alla icon_rolleyes.gif . Muidugi ülejäänud 3 meeskonnaliiget jäävad ellu ja hakkavad uuesti suurt labürenti läbima icon_lol.gif
Rohkem tegelaskujusid oleks võinud olla (mõtlen vaenalste poole pealt).

Kurat, see lõppu pauk pani küll vudisema ja ei osanud kohe kusagile minna, esimese asjana tõmbasin kohe seina taha varju ja istusin seal paaniliselt uurides, kuhu minema peab icon_lol.gif

Nii, minu kokkuvõtte siis : Mängule endale toppiks kümnest 8 punni. FPS mängude latti tõmbas FEAR minul küll lakke ning nüüd jään siis UT-d ootama või siis FEARI teist osa beer_yum.gif

Kuid MP on FEARil minu arvates läbi aegade parim, sellest ei saa lihtsalt isu täis beer_yum.gif

tagasi üles
Djomka
Kreisi kasutaja

sõnum 31.10.2005 01:58:41 vasta tsitaadiga

Mäng on tõesti üle prahi...
ise küll alles alustasin, aga kohe tulistamisel, kõndimisel ja laadimisel on näha, et midagi on teistsugust võrreldes teiste FPS'dega
muidugi füüsika on ka päris hea beer_yum.gif
nüüd vaid läbi teha ja siis lõppkokkuvõte anda icon_wink.gif
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 03.11.2005 22:11:01 vasta tsitaadiga

Probleem,teen Single playerit ja seal pärast bad water osa kus vaenlane paneb 2 proximity miini maha ja elekter säriseb ees,proovisin igatpidi...kuidas ma sealt läbi saan? Iga kord kui jõuan selle teise voolu juurde kukub maha ja kaput icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 104 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 1 :: 76
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 03.11.2005 22:18:58 vasta tsitaadiga

1.02 patch pidavat väljas olema. Proovitud? Probleeme on? Patchi kohta jäi selline asi netis silma "this patch has been causing no end of problems apparently."

List of changes:
Version 1.02
*New Multiplayer Map Added - Asylum.
*Fixed minor issues within localized versions of F.E.A.R.
*Pre-patched the game in preparation for the release of the F.E.A.R. SDK/ Mod tools.

http://megagames.com/news/show.cgi?&idtype=patches&database=513&section=downloads& siin antakse.
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
kjaups
MeesKesTuliMetsast
kjaups

sõnum 04.11.2005 00:13:14 vasta tsitaadiga

Timberg kirjutas:
1.02 patch pidavat väljas olema. Proovitud? Probleeme on? Patchi kohta jäi selline asi netis silma "this patch has been causing no end of problems apparently."
List of changes:
Version 1.02
*New Multiplayer Map Added - Asylum.
*Fixed minor issues within localized versions of F.E.A.R.
*Pre-patched the game in preparation for the release of the F.E.A.R. SDK/ Mod tools.
http://megagames.com/news/show.cgi?&idtype=patches&database=513&section=downloads& siin antakse.

OMG, 116MB mõne üksiku paranduse puhul ja üks map icon_eek.gif .

tagasi üles
crypto
Kreisi kasutaja
crypto

sõnum 04.11.2005 00:15:48 vasta tsitaadiga

kjaups kirjutas:
OMG, 116MB mõne üksiku paranduse puhul ja üks map icon_eek.gif .

Ega siin pole midagi imestada, nad lihtsalt armastavad suuri numbreid - demo oli ka ju pirakas sellise lühikese pelamisaja kohta

dstar
Kreisi kasutaja
dstar

sõnum 04.11.2005 00:41:16 vasta tsitaadiga

Mafka kirjutas:
Probleem,teen Single playerit ja seal pärast bad water osa kus vaenlane paneb 2 proximity miini maha ja elekter säriseb ees,proovisin igatpidi...kuidas ma sealt läbi saan? Iga kord kui jõuan selle teise voolu juurde kukub maha ja kaput icon_biggrin.gif

Ohjah, ma täpselt samas kohas. Jamasin mingi veerand tundi ja jooksin edasi-tagasi. Lõpuks läksin gamefaqs.com ja vaatasin walkthough's järgi, mis tegema peab. Soovitan sama teha, kui edasi ei saa, sest - "mitte keegi ei küsi ega jaga õpetusi konkreetsete asjade tegemiseks ja läbiviimiseks mängudes."
Mäng ise on aga siiamaani pettumus. Tundub, et esialgne vaimustus on üle läinud, mäng juba unustatud...
Las see graafika ja mängitavus olla selline nagu ta on, sellega harjub üsna ruttu ära, aga kui enamus ajast lased samasuguseid vastaseid ja kondad mingites lao- ja kontoriruumides, siis viskab ikka päris kiiresti üle. Selline tunne, et mehed tegid ruumid valmis, testisid mängumootorit, nägid et funkab küll ja siis hiljem mõtlesid, et mõtleks mingi story ka juurde. Võtame selle plika sealt Ringust, sest väiksed, mustade juustega tüdrukud on ju niiiii hirmsad ja panema ta kummitama. Kindlasti tuleb hästi jube ja õudne mäng. Kahjuks on efekt vähemalt minu puhul vastupidine. No ei ole hirmus, tee või tina. Mingi must kogu virvendab korra, ütled Almale "tere" ja liigud tuimalt edasi.
Hall mäng on, krohvi maitse suus, ehk teeb lõpuni.... 8)
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
Mario153
HV veteran
Mario153

sõnum 04.11.2005 01:00:52 vasta tsitaadiga

Mafka kirjutas:

Seal oli kuskil see ventilatsiooni luuk all seinas....lased puru ja lähed teist kaudu lülitad voolu välja.....miskit sellist seal oli....

`dstar` kas sa ära juba ei väsi sellest mõtetust textist.....Keegi ju ometi ei sunni sind seda mängima ja siin teemas käima icon_question.gif
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 50
tagasi üles
dstar
Kreisi kasutaja
dstar

sõnum 04.11.2005 01:13:47 vasta tsitaadiga

Kle mario, mis su probleem on? Avaldan lihtsalt oma arvamust, kui ei meeldi, jäta vahele ja ära loe.
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 04.11.2005 08:16:34 vasta tsitaadiga

Ei väga hea,ma enne tulingi sealt ventilatsiooniluugist,ei pannud tähele seda redelit torude juurest kust 2 vaenlast tuli.Sain lõpuks edasi siis icon_razz.gif yay!
FEAR ikka väga tore vaheldus,ma seda nagu palju päevas ei mängi,eriti hea pärast teisi mänge sinna lõõgastuma minna,headset pähe ja tuma pimedaks thumbs_up.gif
Mõnus reaalne graafika,mulle meeldib icon_smile.gif
tagasi üles
Mario153
HV veteran
Mario153

sõnum 04.11.2005 21:46:57 vasta tsitaadiga

dstar kirjutas:
Kle mario, mis su probleem on? Avaldan lihtsalt oma arvamust, kui ei meeldi, jäta vahele ja ära loe.

Kui ei meeldi jäta vahele ja ära mängi....ära postita iga lehekülg uuesti, et kui väga ikka see mäng sulle ei meeldi...
Ma lihtsalt juhin su tähelepanu sellele, et aitab juba äkki icon_exclaim.gif ...oleme juba ammu aru saanud, et sulle ei meeldi...Oled juba algusest peale ainult virisenud...
Küsiks hoopis mis sinu probleem on... icon_question.gif
tagasi üles
dstar
Kreisi kasutaja
dstar

sõnum 04.11.2005 22:54:26 vasta tsitaadiga

Iga lehekülg?! Siin on 37 lehekülge ja kui ma õigesti mäletan, siis olen ma siia teemasse mingi 3, max. 4 korda postitanud. Kui seda on kellelegi palju, siis soovitan närviarsti juurde minna.
Sinu jutu järgi võib ainult siis postitada, kui midagi meeldib... Fakt on see, et FEAR pole sugugi nii veatu mäng, kui kõikvõimalikukud arvustused seda näitavad. Nii et need, kes pole seda mänginud, saaksid ka teistugust, mitte nii positiivset kriitikat lugeda ning neil on hiljem valida, kas nad nõustuvad sellega või mitte. Kahjuks lasevad paljud ennast kenast graafikast ja füüsikast pimestada, nendega pole mõtet vaielda...
Ja mis puutub minu "virisemisse", siis on asi väga lihtne. Mulle lihtsalt ei meeldi igasugust pahna poiskese kombel kiita stiilis "graafika on jama, mängitavus imeb, aga üldiselt on see aasta parim mäng". Kui selline stiil meeldib, siis tunnen kaasa. Juhul, kui peaks ilmuma tõeliselt hea mäng ( mida viimasel ajal üha harvem juhtub), siis ma seda ka ütlen. Nt. GTA: SA ma ostsin ja olin tõesti rahul, aga see juhtus päris ammu. Nüüd pole muud kui üks FPS ajab teist taga ja kõik on rahul. Way to go!
tagasi üles
j22lind
HV kasutaja

sõnum 04.11.2005 23:13:12 vasta tsitaadiga

dstar, sinu jutust saab aru, et sulle ei meeldi FPSid. Gta San Andreas on hoopis teisest žanrist kui FPS. Niipalju kui mina olen FEARi mängu limiteeritud versiooni mänginud, on seal palju uuendusi võrreldes teiste omalaadsetega, näiteks vari, mille põhjustab peategelase keha, mis paikneb valgusallikalt pärit valguskiirte ees, siis kuuliaugud seinas, mis ei ole lihtsad tekstuurid seinapeal. Jalad on peategelasel olemas ja näha ja nagunii veel palju muudki, mida mina ei oska öelda beer_yum.gif
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 05.11.2005 02:47:41 vasta tsitaadiga

kusjuures... need kuuliaugud on tekstuurid seina peal icon_biggrin.gif
need ei ole reaalselt välja renderdatud augud, vaid bumb map'iga tehtud lihtsalt 8)
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
Mirkel
HV veteran
Mirkel

sõnum 05.11.2005 02:57:32 vasta tsitaadiga

mingi osaga ma isegi nõustun dstariga...
jajah, algul oli geim vinge (graafika story, kõik), siis tahtsin näha kuidas stoori edasi läheb ning enne kui ma lõpetada jõudsin oli asi juba liiga lineaarne ja igav. KUIGI ehmatuskohad jms olid ikka alles... ja täitsid oma ülesannet icon_smile.gif
pole pela ikka veel ära lõpetanud.

a multiplayer on ikka huvitav thumbs_up.gif.
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 57
tagasi üles
ahvilõust
Kreisi kasutaja
ahvilõust

sõnum 05.11.2005 11:49:37 vasta tsitaadiga

See mäng oleks palju jubedam kui seda nõmedad tulistamist nii palju ei oleks. Või siis vaenlased oleksid mingit koletised või midagi sellist. Võinud täielikult teha nagu Silent Hill first person vaatest.
Üks väga positiivne asi on et laibad ja kuuliaugu textuurid ei kao ära. Eriti vinge oli siis kui omaarust kõndisin täitsa uues kohas aga otse nina ees ripub üks soldat seina küljes, siis sain aru et olin ta esimeselt korruselt kaugelt kasti tagant nailgunniga seina külge naelutand. icon_lol.gif Granadadid tekitavad ainult mingi imeliku laine aga mingeid purustusi küll ei tekki, kui juhuslikult aken läheduses pole nood lähevadki vaid katki. See minuarust suur miinus. Nii nagu ma aru sain on need vaenlased mingisugused kloonid või mis iganes igatahes nad ei ole inimlikud, ma ei saa aru kuidas nad helikopteritega lennata saavad.
Mäng on alguses huvitav aga mingist hetkest viskab üle. Pool nädalat mängisin 2t päevas ja jõudsin helikopteriga kuhugi penthausi, kus juba alguses mind kuulirahe ootas. thumbs_down.gif

RustyZ
HV Guru
RustyZ

sõnum 05.11.2005 14:16:07 vasta tsitaadiga

mikk36 kirjutas:
kusjuures... need kuuliaugud on tekstuurid seina peal icon_biggrin.gif
need ei ole reaalselt välja renderdatud augud, vaid bumb map'iga tehtud lihtsalt 8)

igatahes reaalne näeb välja. samamoodi nagu see vee peegeldus seinal:D
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 11
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 05.11.2005 14:50:15 vasta tsitaadiga

ahvilõust, granaadid teatavasti ei plahvata leegimerena päriselt, eks.
tagasi üles
Mirkel
HV veteran
Mirkel

sõnum 05.11.2005 14:56:47 vasta tsitaadiga

ei nad võiksid nagu tüki seina ära võtta icon_razz.gif
järgmise fps-ga vb siis icon_smile.gif
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 57
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 05.11.2005 16:48:20 vasta tsitaadiga

Asi mida ma juba ammu ootan, et viidaks järgmisele tasemele FPS'des oleks siis korralikult tehtud nö.haavatavus vastastel.A'la on vahe kas lased põlve või kintsu, et ühel juhul üks jalg muutub kasutuks, teisel juhul saab ühte jalga pooleldi lohistades liikuda, valang jalgadesse siis enam ei jookse ega hüppa vaid aint roomab maas, lased kätte siis selle käega ei tulista, lased jooksupealt jalga siis vägevalt komistaks ja ragdolliks võimalusega, et relv lendab käest jne.Lähedalt võiks olla võimalus lasta käelaba shotgunäga otsast jne. icon_lol.gif Samuti kui pole mingit kevlarit tüüpidel seljas siis võiks ka heartshot olla nagu muidu headshot on.Suht siiber on mängudest kus vastastel nagu kahed elud, üks on headshottide oma ja teine on mingi üldine health value mida siis kama kaks kas kõmmutad jalga või kätte lihtsalt toksid välja.
Kommentaarid: 156 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 133
tagasi üles
TD@
HV kasutaja
Keelatud avatar

sõnum 05.11.2005 16:59:04 vasta tsitaadiga

Hah, kannatust, ehk varsti jõuavad FPS-id sellisele tasemel. Endale käib pinda just see, et ikkagi tuleb lasta praktiliselt pool salve tühjaks, et vastane sureks. See on ka juba veidi ebanormaalne.
tagasi üles
Mario153
HV veteran
Mario153

sõnum 05.11.2005 17:04:44 vasta tsitaadiga

Auroniga täitsa nõus.....
Aga Fear-is on natuke seda isegi olemas.....Kui vennale jalga tulistada, siis isegi vahest nad hakkavad lonkama ja otsivad kohe kuhu nurga taha peitu minna....
tagasi üles
TD@
HV kasutaja
Keelatud avatar

sõnum 05.11.2005 17:40:22 vasta tsitaadiga

Ahjaa, tahaks veel küsida, et mitu osa üldse mängul on ?
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 05.11.2005 17:42:00 vasta tsitaadiga

Lonkasid tüübid juba HL1'es kui ma ei eksi - esimene mäng kus tundus, et SWAT tiimi AI oli nagu vinge ja tundus nagu tüübid mõtleks ja planeeriks jne.
tagasi üles
Cyberlord
HV Guru

sõnum 06.11.2005 05:25:25 vasta tsitaadiga

Sof`is oli imo täitsa olemas see, et vastasel rel võis käest kukkuda kui teda teatud punktidesse lasta ja jalga sai pumbaga ka kenasti alt ära lasta.
Kommentaarid: 546 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 449
tagasi üles
UB
HV Guru
UB

sõnum 06.11.2005 17:49:47 vasta tsitaadiga

Graafika kohta ei ütle küll ühtegi paha sõna ning vastased on ka küllaltki osavad (veeretavad endale kaste ette ja varjuvad), kuid hetkel ei ole seda just väga palju mänginud, kuid suurt ta Doom3 või HL2st ei erine - ikka liigu mööda kindlaksmääratud rada. Tahaks juba sellist FPSi millel oleks laiem tegutsemisvabadus ja rohem ringteid. Ma mäletan, et Far Crays oli üks selline koht kus sai kahe tee vahel valida ja siis ajasid vastaseid ringiratast taga. See oleks minu meelest juba piisavalt lahe uudsus, kui selliseid võimalusi oleks rohkem. Peab tunnistama, et niikaua kuni selliseid valjakutseid ei tule, jään mina siiski multiplayeri osasid mängima, sest need on palju lõbusamad sest ei ole ettearvatavad.
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 06.11.2005 17:58:54 vasta tsitaadiga

UB, Farcrys kuigi olid samuti mõnes mõttes sellised kindlad teed mida mööda minna siis kunagi ei tekkind siukest tunnet,et see nüüd nagu siuke kitsas only way on.Samas osad erinevad teed midamööda sai minna olid ikka väga erinevad.Näiteks peale seda kui need kollid lahti pääsevad seal kindluses siis ise saab nii mööda džungliradu kaua aega minna kui ronida ühe torni tippu ja sealt sellisele kõrgele kaljuplatvormile kuhu on peidetud see deltaplaan ja sellega otse enamuse maa hoopis merekohalt lennata.Kipun arvama, et asi on mängutegijate viitsimises, kui oleks üks lihtne tee siis milleks teist pikka ja keerulist detailset rada üldse valmis teha.
tagasi üles
kjaups
MeesKesTuliMetsast
kjaups

sõnum 06.11.2005 18:30:05 vasta tsitaadiga

WTF, see kõige uuem update 1.02 saatis mul pela pottist alla. Panen mängu tööle ja "tuli ära" send error icon_evil.gif
Peab CI ja 1.01 updatega piirduma icon_rolleyes.gif

tagasi üles
UB
HV Guru
UB

sõnum 06.11.2005 18:38:02 vasta tsitaadiga

Auron kirjutas:
UB, Farcrys kuigi olid samuti mõnes mõttes sellised kindlad teed mida mööda minna siis kunagi ei tekkind siukest tunnet,et see nüüd nagu siuke kitsas only way on.Samas osad erinevad teed midamööda sai minna olid ikka väga erinevad.Näiteks peale seda kui need kollid lahti pääsevad seal kindluses siis ise saab nii mööda džungliradu kaua aega minna kui ronida ühe torni tippu ja sealt sellisele kõrgele kaljuplatvormile kuhu on peidetud see deltaplaan ja sellega otse enamuse maa hoopis merekohalt lennata.Kipun arvama, et asi on mängutegijate viitsimises, kui oleks üks lihtne tee siis milleks teist pikka ja keerulist detailset rada üldse valmis teha.

Mul oli üks teine koht meeles, kuid said minu mõttest õigesti aru. Kitsad ruumid tekitavad niigi masendust (ehk läheb kusagil veel avaramaks, ei tea, pole veel nii kaugele jõudnud), kuid siis peaks variante rohkem olema, et ei tekiks sellist "koridori tunnet"
tagasi üles
486
HV Guru

sõnum 06.11.2005 19:27:20 vasta tsitaadiga

Minuarust oli FC igas levelis 2 või enam rada mille kaudu võis lõppu jõuda.

dstar kirjutas:
Selline tunne, et mehed tegid ruumid valmis, testisid mängumootorit, nägid et funkab küll ja siis hiljem mõtlesid, et mõtleks mingi story ka juurde. Võtame selle plika sealt Ringust, sest väiksed, mustade juustega tüdrukud on ju niiiii hirmsad ja panema ta kummitama. Kindlasti tuleb hästi jube ja õudne mäng. Kahjuks on efekt vähemalt minu puhul vastupidine. No ei ole hirmus, tee või tina

Sama mulje jäi ka mul.

viimati muutis 486 06.11.2005 19:51:07, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 39
tagasi üles
madness
HV veteran
madness

sõnum 06.11.2005 20:27:49 vasta tsitaadiga

vaadake commentary'ga videot ka DVD pealt..Saab päris palju asju teada mängu tegemise käigust jms.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
g-nome
Kreisi kasutaja
g-nome

sõnum 07.11.2005 09:51:44 vasta tsitaadiga

krt seda pumpmapi juttu ma hästi ei usu. kui auku kõrvalt vaadata, käitub see kolmemõõtmeliselt ju (tundus vähemalt)
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
hobihall
Kreisi kasutaja

sõnum 07.11.2005 11:38:29 vasta tsitaadiga

g-nome kirjutas:
krt seda pumpmapi juttu ma hästi ei usu. kui auku kõrvalt vaadata, käitub see kolmemõõtmeliselt ju (tundus vähemalt)

Igatahes pikapeale krohviti need kuuliaugud kinni seintel. St. et kui kauaks auke imetlema jäid, siis kadusid need siiski ära mõne aja möödudes. See vist viitab nagu millelegi... icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
UB
HV Guru
UB

sõnum 07.11.2005 11:50:41 vasta tsitaadiga

Samamoodi nagu vereplekidki kaovad. Hooldusmeeskond teeb oma tööd kiiresti ja märkamatult icon_lol.gif
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 07.11.2005 13:16:55 vasta tsitaadiga

silmapete on jah suht hea, aga vaata seda krohviaugu serva... see on piisavalt kare, et aru saada et lihtsalt sprite on seina peale lajatatud...
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
mutabor
HV veteran
mutabor

sõnum 07.11.2005 13:24:59 vasta tsitaadiga

tekstuur visatakse seinale bumpmapituna jah. see et need asjad ära kaovad on täiesti tyypiline, 99,9% mängudes on see nii. see aeg küll erinev aga kaovad nad siiski. osades mängudes on nii et mingi teatud arv kuuliauke on määratud ja siis on naljakas vaadata kuidas iga kord kui korra seina lased siis yks vana auk kaob ära ja tekib uus icon_smile.gif
RustyZ
HV Guru
RustyZ

sõnum 07.11.2005 17:00:01 vasta tsitaadiga

Oleneb ka su videokaardi mälust, kaua need seal püsivad...
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 11
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 07.11.2005 17:32:34 vasta tsitaadiga

no videokaardi mälust nüüd küll mitte.
tagasi üles
g-nome
Kreisi kasutaja
g-nome

sõnum 07.11.2005 18:26:00 vasta tsitaadiga

hobihall kirjutas:
g-nome kirjutas:

Igatahes pikapeale krohviti need kuuliaugud kinni seintel. St. et kui kauaks auke imetlema jäid, siis kadusid need siiski ära mõne aja möödudes. See vist viitab nagu millelegi... icon_rolleyes.gif

polygonid võivad samamoodi ära kaduda...
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
j22lind
HV kasutaja

sõnum 07.11.2005 18:27:59 vasta tsitaadiga

Järelikult on Gta kõige mittelineaarsem mäng praeg, sest ei ole kindlat rada mööda minna vaja. Üks inimene sõidab sinna motikaga, teine autoga, kolmas hoopis jala..Erinevaid tänavaid saab kasutada, erinevate nurkade alt saab vastaseid nottida ja üldse taktikat on seal vaja.
Dimmu B
HV kasutaja
Keelatud avatar

sõnum 07.11.2005 18:38:29 vasta tsitaadiga

j22lind, hetkel teema on FEAR icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 2 :: 5
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 07.11.2005 18:41:43 vasta tsitaadiga

sai siis lõpuks mäng ära poovitud ka 2gb mäluga... minu masinal 1600x1200 koos 2x fsaa ja 4x af'iga jooksis ikka täiesti rahuldavalt, laadimisajast üldse ei räägi icon_smile.gif
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
Dimmu B
HV kasutaja
Keelatud avatar

sõnum 07.11.2005 18:48:01 vasta tsitaadiga

Scart, mis videokaart on ?
kas see 6800GT mis sul profiilis ?

viimati muutis Dimmu B 07.11.2005 18:51:17, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 2 :: 5
tagasi üles
kjaups
MeesKesTuliMetsast
kjaups

sõnum 07.11.2005 23:57:24 vasta tsitaadiga

Muide, kas mängus taolist nuppu on, mis teeb screeni ja salvestab ise automaatselt selle kusagile kausta, et ei peaks ise pidevalt "pront screen"i vajutama ja välja tulema, et pilt ka salvestatud saaks???
tagasi üles
zpeedy
Kreisi kasutaja

sõnum 07.11.2005 23:58:42 vasta tsitaadiga

Frapsiga saab ka screene teha.
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
kjaups
MeesKesTuliMetsast
kjaups

sõnum 08.11.2005 00:04:03 vasta tsitaadiga

zpeedy, milline see fraps välja näeb, nagu ATT ??? jagad äkki sutsu õpetust ja linki sellele icon_rolleyes.gif sorry, ise ei viitsi otsima hakata
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 08.11.2005 00:06:03 vasta tsitaadiga

http://www.fraps.com/
tagasi üles
UB
HV Guru
UB

sõnum 08.11.2005 18:48:17 vasta tsitaadiga

Laadimisaja kohalt peab küll kiitvaid sõnu ütlema thumbs_up.gif Sellise graafikaga mängu kohta on laadimisaeg ikka üliväike. Aga see automaatne seadistuste paikapanemine mis mängu on sisse pandud, on küll puhas naljanumber. Mul seadistas see mängu nii ära, et keskmiseks fps tuli 100 ja lagi oli 150! Efekte ei olnud muidui mingisuguseid alles jätnud kuigi minu masinaga jookseb mäng päris hästi medium seadistuste peal.
tagasi üles
crypto
Kreisi kasutaja
crypto

sõnum 08.11.2005 19:08:45 vasta tsitaadiga

ma ise lasen kõik graafika põhjas ja reso on 1152x864 keskmine fps on mingi 70-75 thumbs_up.gif mina olen rahul
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  FEAR - First Encounter Assault Recon mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 31, 32, 33  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.