Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Protsessorid »  asuse emaplaat ei tunne proset 2ra, pildid ka märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
kmail
HV kasutaja

sõnum 23.10.2005 13:15:40 asuse emaplaat ei tunne proset 2ra, pildid ka vasta tsitaadiga

Et siis sai muretsetud selline plaat nagu asus a7n8x-xe mis peaks boissis minu prose(axp2800+) automaatselt 2ra tundma, aga ta ei tee seda, manuaalselt nagu ei saaks ka midagi s2ttida seal, pole küll eriti tuttav selle asuse biossiga(ennem olin abiti peal) aga tundub, et ei saagi ise proset valida. See biossi update tool mis plaadiga kaasas on tahab, et ma teda ennast uuendaksin aga ei suuda asuse serverist enda uuendusfaili leida ja seet6ttu pillub errorit.
Plaat iseenest pole ju yldse vana, peal veel suurelt et isegi semproni tugi pidavat olema, mis tuli imo minu prosest hiljem v2lja, aga ikka ei tunne 2ra :/
Kas keegi oskaks oelda, kuidas ma selle prose sealt biossi kaudu valida saaksin(kui yldse saab) v6i kuidas ma selle asuse bios update tooli t88le saan.
Asuse suppordi yliaeglasel kodukal oli yleval sellele emaplaadile ainult yks biosi versioon mille taha sulgudes first-release oli kribatud, ja samuti ei leidnud ma sealt selle updateri uuemat versiooni.
Ehk keegi soovitaks siis, mida edasi teha.
edit:
http://moos.pri.ee/v2rk/biosi_mask.jpg <selline pilt siis biossis, minu arusaama j2rgi peaks seal ikka selgelt kirjas 2800+ olema aga pole, samuti on see 1250mHz liiga v2he.
http://moos.pri.ee/v2rk/jumperfree.jpg <kas keegi oskab oelda, mis sagedus see cpu host frequency on? ehk saaks kuidagi selle kaudu kiiruse 6igeks?
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 18
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
RKsilver
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 23.10.2005 13:20:23 vasta tsitaadiga

selle esimese pildi juurde räägiks,et su prosel peab fsb olema 166

ning ai overclocker tuner manual peale ning sealt paned siis selle fsb 166 peale icon_biggrin.gif

edu thumbs_up.gif
Kommentaarid: 172 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 3 :: 140
tagasi üles
eXacTy
Kreisi kasutaja

sõnum 23.10.2005 13:20:53 vasta tsitaadiga

paljudelplaatidel annab fps 166/200 panna jumperiga ja siis tunneks kohe ära icon_wink.gif
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
RKsilver
HV Guru

sõnum 23.10.2005 13:21:48 vasta tsitaadiga

eXacTy kirjutas:
paljudelplaatidel annab fps 166/200 panna jumperiga ja siis tunneks kohe ära icon_wink.gif

jah see asub tavaliselt nende kondensaatorite,prose socketi ligiduses icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 172 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 3 :: 140
tagasi üles
susi
HV veteran

sõnum 23.10.2005 13:43:02 vasta tsitaadiga

sellel plaadil on see jumperite värk põhjasilla kõrval ... vasakul ... pisut radika kinnituskõrvast allpool.
Kommentaarid: 262 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 210
tagasi üles
kmail
HV kasutaja

sõnum 23.10.2005 13:53:00 vasta tsitaadiga

jap, leidsin, kruttisin nata ja biossist seda jumperfree kohta ka ja, sain asja t88le icon_smile.gif
t2nud mehed.
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 18
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Protsessorid »  asuse emaplaat ei tunne proset 2ra, pildid ka
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.