Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Derc
HV vaatleja

|
06.10.2005 19:12:36
Arvutist pildi saamine telekasse probleemne. |
|
|
Vabandan kui see küsimus siit ennem läbi käinud aga ma uurisin ja otsisin foorumist kuid ei leidnud mida vaja.
Probleem järgmine
Mingi pilt jõuab telekani nimelt minu arvuti desktopi pilt (ikone mis desktopis on ei näita) - see ilus värviline aga midagi muud ei jõua seadete alt ei anna eriti midagi muuta ka mis tegema peaksin?
Videokaart on VGA 256MB Gigabyte Radeon X800
Lasin ka peale uued video ja controlpaneeli draiverid kui ei midagi.
Teie tarkusele lootma jäädes
|
|
tagasi üles |
|
 |
Eser
HV veteran

|
06.10.2005 19:34:14
|
|
|
resolutsioon ???
_________________ Must, ja karvane ! |
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDvurle
HV pensionär

|
06.10.2005 19:38:29
|
|
|
Display Properties -> Settings -> Extend my Windows desktop onto this monitor reale linnuke ette.
_________________ Teie küsimused on vastatavad, kuid meie vastused on küsitavad.
IT uudissõnad. Pihuarvuti - pihkar, pihuarvuti kasutaja - pihkur. |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
dexter666
HV veteran

|
06.10.2005 19:55:30
|
|
|
sul dualview peal, proovi avada mõni aknake näiteks bsplayeri filmi aken ja vea see hiirega telekale ning naudi filmi
Või siis nagu Linnavurle, juba ütles Display Properties -> Settings -> Extend my Windows desktop onto this monitor reale linnuke ette.
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
85 |
|
tagasi üles |
|
 |
Derc
HV vaatleja

|
06.10.2005 21:13:49
|
|
|
Linnuke ees seal aga pilti ikka pole ainult arvuti desktopi pilt
|
|
tagasi üles |
|
 |
HDvurle
HV pensionär

|
06.10.2005 22:18:56
|
|
|
Aga kui linnukese ära võtad, kas siis muutub selliseks milliseks soovid?
_________________ Teie küsimused on vastatavad, kuid meie vastused on küsitavad.
|
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Derc
HV vaatleja

|
06.10.2005 22:55:41
|
|
|
ei muutu mul oli eelmise videokaardiga ka algul jama pilt must valge aga sellist kammi pole mul olnud veel kaabel on oige sest see töötab niveda kaardiga ilusti aga atiga ei tööta võimalik et väike viga või ma ei tea hetkel juhe koos. Homme jätkan testimist aga see veel et ati driveritelt ma ei sa muuta seda monitori ja teleka suhet ma mäletan et nivedal oli mingd võimalused kas clonid horisontaalis või mis iganes aga selle kaardi draiverid seda ei võimalda või st control center kui kellelgi ideid või kogemusi siis abi teretulnud
Tänud kõigile kiiani aidanud
|
|
tagasi üles |
|
 |
HDvurle
HV pensionär

|
06.10.2005 23:08:19
|
|
|
pildil on teise monitori suurus 1280x969 . Telekale on max suurus 800x600 ja teist monitori saad ju valida.
Väike õiendus kah asja juurde, soovitasin valet asja. Extend tähendab laiendama, ehk siis desktop "venitatakse" kahe molu suuruseks (ikoone ei kuvata telekas).
Kui linnuke eest ära võtta kloonitakse molu pilt telekasse(ikoonid kuvatakse telekas). Mul niiviisi töötab. Olen , et pada ajasin ennem.
|
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lemmy
Kreisi kasutaja

|
07.10.2005 07:14:11
|
|
|
Kas hädaline on proovinud mõne akna hiirega vedada oma ekraani paremast servast veel paremale poole, e. siis ekraanilt välja. Ning kas siis seda akent või akna osa, mis monitoris enam ei paista on näha TV's.
_________________ Vähem möla, pikem samm! |
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
dexter666
HV veteran

|
07.10.2005 11:31:02
|
|
|
dexter666 kirjutas: |
sul dualview peal, proovi avada mõni aknake näiteks bsplayeri filmi aken ja vea see hiirega telekale ning naudi filmi
Või siis nagu Linnavurle, juba ütles Display Properties -> Settings -> Extend my Windows desktop onto this monitor reale linnuke ette. |
Sai juba seda soovitatud
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
85 |
|
tagasi üles |
|
 |
Derc
HV vaatleja

|
07.10.2005 13:04:10
|
|
|
Ei see kaart toimib kül vastu iga sugust loogikat sain pildi telekasse aga asja juures on pull see et pidin teleka panema masteriks ja arvuti molu jäi siis teiseks. siis veel see et arvutis ma saan kõike teha aga filme enam vaadata ei saa sest ta suunab kõik proged mis vähegi seotud filmidega telekasse ja ei näita neid mulle üldse arvutis aga telekas kõik ok ja arvutit saan ka kasutada nii et ma ei tea. Kui mul oleksid telekas ja arvuti ühes toas oleks normaalne aga telekas esimesel korrusel ja arvuti teisel nii et jooksin nagu orav rattas esimese ja teise korruse vahel kui testisin asja aga jah ma üritan mingi juhendi kokku panna sest ma usun et selliseid probleeme tekib selle x800 ka teistel selle kaardi ostjatel
|
|
tagasi üles |
|
 |
suurpealik
HV Guru

|
07.10.2005 13:10:17
|
|
|
Overlay ja theater mode on ka muidu märksõnad, mille järgi oleks küll ja küll lahendusi leidnud. ATI näitab ka edukalt mõlemas ekraanis pilti.
Ja kas mitte koolis kirjavahemärke ka ei õpetata, vähemalt siis küll õpetati, kui mina koolis käisin.
_________________ Apple business solution partner. |
|
Kommentaarid: 227 loe/lisa |
   |
3 :: |
195 |
|
tagasi üles |
|
 |
Derc
HV vaatleja

|
07.10.2005 20:53:28
|
|
|
Esiteks ma käisin viimati koolis mingi 8 aastat tagasi, aga see selleks neid opsoneid ta ei lase mul yldse muuta ma õhtu poole panen pildid yles uuest ati controlcentrist siis saate ka väheke targemaks sellest uuest revulutsioonilisest asjast mille välja on töötanud ati vähemalt ta ise väidab nii
Lahendus probleemile
Seda asja ei märganud nüüd on kõik setingud paigas arvuti kuvar on esimene molu ja telekas teine ning saan ise valida millist proget ma tahan nii et teema sulgeda sesty sain asja korda kui kellelgi tekib samma probleem andke endast mulle märku aitan meeleldi
|
|
tagasi üles |
|
 |
|