Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  STV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 121, 122, 123  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Ardo
HV Guru
Ardo

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 26.09.2005 16:50:28 vasta tsitaadiga

k4b kirjutas:
Mul ple nendega üldse jama olnud. Kõik töötab väga hästi. Kiire ja odav. Soovitan kõigile. Endal on STV Kodu pakett. Kõvasti kiirem ja odavam kui Elion thumbs_up.gif . Kas kuidagi STV kodu paketiga ei saa seda ftp serverit kasutada?

Ainult Saturniga
Kommentaarid: 272 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 4 :: 225
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
MMX-Power
HV kasutaja
MMX-Power

sõnum 26.09.2005 17:53:05 vasta tsitaadiga

kahjuks jah ainult STV Saturniga. muidu oleks päris lahe nii faile edasi-tagasi saata.

kas keegi üldse teab, kas mul, kui STV kliendil on võimalik kasutada Web Serverit(koduka jaoks näiteks), kui see neil üldse olemas. sest ma kuulsin, et starmanil on...

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Vidget
HV Guru
Vidget

sõnum 26.09.2005 19:55:36 vasta tsitaadiga

MMX-Power kirjutas:
kahjuks jah ainult STV Saturniga. muidu oleks päris lahe nii faile edasi-tagasi saata.

kas keegi üldse teab, kas mul, kui STV kliendil on võimalik kasutada Web Serverit(koduka jaoks näiteks), kui see neil üldse olemas. sest ma kuulsin, et starmanil on...

Weebiruumi võid saada tasuta zone.ee või hot.ee jne. Kui tahad aga omale staatilist ip aadressi, et sinna otsa oma teenus panna, kas siis www või mõni muu, siis tea, et see maksab:
Avalik IP aadress + portide avamine + 100 EEK/kuu.
Lisatöökoht (IP aadress - avalik, staatiline) + 50 EEK/kuu.
Kommentaarid: 148 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 4 :: 128
tagasi üles
k4b
HV vaatleja

sõnum 29.09.2005 17:22:29 vasta tsitaadiga

Ega keegi ei tea kuidas saaks Kodu paketiga pump ja toru kasutada?
tagasi üles
zsz
HV kasutaja

sõnum 02.10.2005 03:17:18 vasta tsitaadiga

k4b kirjutas:

toru peaks olema elioni klientuurile avatud, teised üldjuhul ligi ei saa.
pumbal on kasutajate piirang (200 inimest korraga, numbri õigsus kontrolli ise järgi) mitte-starmani klientidele.

Skatch
HV kasutaja
Skatch

sõnum 02.10.2005 11:58:26 vasta tsitaadiga

Ise kasutan ka STV teenust ja peaks olema Saturn pakett ja tänu sellele teemale avastasin ka FTP millest ennem polnud kuulnudki. Aga kui siin juba nii targad mehed koos siis küsiks selle kohta miks olen selle internettiga
bannitud irc.delfi.ee jutuka servust ja ytleb : open proxy found on your host kellelgi tuttavad kogemused ? icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
Ardo
HV Guru
Ardo

sõnum 02.10.2005 17:32:20 vasta tsitaadiga

k4b kirjutas:

Torru saab ipv6 kaudu.
Kommentaarid: 272 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 4 :: 225
tagasi üles
sarvik
HV kasutaja
sarvik

sõnum 03.10.2005 14:09:18 vasta tsitaadiga

Ardo kirjutas:
k4b kirjutas:

Torru saab ipv6 kaudu.

Mis aadress on?
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 03.10.2005 16:22:17 vasta tsitaadiga

Ingliskeelseid filme võiks rohkem olla Saturni FTP's ja foorumis mingi eesti/inglise nurk.

viimati muutis Dominus 10.10.2005 16:00:50, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 104 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 1 :: 76
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
siLc
HV Guru

sõnum 03.10.2005 16:41:46 vasta tsitaadiga

Nendel STV vantidel on tõsiseid probleeme enda arvepidamistega. Kuna mu majapidamine kasutas varem STV kaabel-TV-d ja internetti, mille lepingud peaksid olema ammu lõpetatud, helistavad nad ikka ja jälle, et vene keeles only küsida "kas te kasutate veel meie teenuseid, sest teil on ju meie leping" vms. Siis kui ema vastu võtab siis bueno sest ta oskab keelt ja teeb teiselpool toru olevale umbkeelsele isikule asjad selgeks aga isiklikult kõnealust keelt eriti hästi ei oska ja ka raskem rahuldavalt vastata. Vist juba 3.s kord, mil sellise asja prst helistavad icon_evil.gif
Kommentaarid: 196 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 185
tagasi üles
High-Q
HV Guru
High-Q

sõnum 03.10.2005 16:45:57 vasta tsitaadiga

Skatch kirjutas:
open proxy found on your host icon_rolleyes.gif

kasutad kodus tarkvaralist netijagamist? See ikka õigesti konfitud? Open Proxy on üks väga halb asi, taolisi "auke" kasutatakse tihtipeale kurjalt ära spammi/DDOS jm kuritegeliku eesmärgiga võrgutegemiste jaoks.
Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 97
tagasi üles
Skatch
HV kasutaja
Skatch

sõnum 03.10.2005 19:14:46 vasta tsitaadiga

High-Q kirjutas:
Skatch kirjutas:
open proxy found on your host icon_rolleyes.gif

kasutad kodus tarkvaralist netijagamist? See ikka õigesti konfitud? Open Proxy on üks väga halb asi, taolisi "auke" kasutatakse tihtipeale kurjalt ära spammi/DDOS jm kuritegeliku eesmärgiga võrgutegemiste jaoks.

Ega ise sellest eriti midagi jaga pandi nett sisse ja peale selle selline ebameeldivus kaasneb.
tagasi üles
MaXakas
Kreisi kasutaja
MaXakas

sõnum 04.10.2005 00:34:21 vasta tsitaadiga

Ma ei tea, kas see on Skatch'i jamaga seotud, aga STV käib mingi proxy pealesundimisega pinda küll thumbs_down.gif Windoosa on seotud proxyt mitte kasutama... mõned phpnuke'l ehitatud veebilehed kasutavad mingit pluginat, mis ei lase ligi, kui proxy on. Ja neile lehtedele ligi ei saa! Ka mingid online proxytestid näitavad, et ühendus käib läbi proxy.
High-Q
HV Guru
High-Q

sõnum 04.10.2005 08:53:56 vasta tsitaadiga

proxy kasutamine välismaa lehtede külastamiseks on tegelikult kasulik, pole siin midagi viriseda. Kahju, et neil pidi vist välislink sunniviisiliselt läbi proxy jooksma, ilma ei saagi.
Küll aga võiks eesti domeenid küll exceptionisse panna (kui see automaatselt kohe ei toimi), samuti ei saa ma aru, miks irc läbi proxy ronib?

äkki manuaalseaded aitavad:
IE puhul panna tools->internet options->connections->LAN settings->linnuke AINULT proxy serverisse, täita lahter õige serveriga (ma ei mäleta mis see õige oli, midagi cache.stv.ee vms koos õige pordiga) ja advanced. nüüd alumisse "do not use..." lahtrisse paned .ee; ja peaks olema okei. võiks äkki nii proovida, äkki toimib.
tagasi üles
Skatch
HV kasutaja
Skatch

sõnum 04.10.2005 18:07:33 vasta tsitaadiga

High-Q kirjutas:
proxy kasutamine välismaa lehtede külastamiseks on tegelikult kasulik, pole siin midagi viriseda. Kahju, et neil pidi vist välislink sunniviisiliselt läbi proxy jooksma, ilma ei saagi.
Küll aga võiks eesti domeenid küll exceptionisse panna (kui see automaatselt kohe ei toimi), samuti ei saa ma aru, miks irc läbi proxy ronib?

äkki manuaalseaded aitavad:
IE puhul panna tools->internet options->connections->LAN settings->linnuke AINULT proxy serverisse, täita lahter õige serveriga (ma ei mäleta mis see õige oli, midagi cache.stv.ee vms koos õige pordiga) ja advanced. nüüd alumisse "do not use..." lahtrisse paned .ee; ja peaks olema okei. võiks äkki nii proovida, äkki toimib.

Aga kust selle pordi teada saab ? uurisin stv kodulehte aga sealt raske midagi aru saada.
tagasi üles
High-Q
HV Guru
High-Q

sõnum 05.10.2005 15:24:20 vasta tsitaadiga

venekeelne, aga äkki aitab (piltidega vähemalt): http://www.infonet.ee/faq/proxy.pdf

muidu lugesin välja, et cache'i on 2 tk, ise valid:
cache.infonet.ee port:8080
proxy.stv.ee port:3128
tagasi üles
Skatch
HV kasutaja
Skatch

sõnum 05.10.2005 18:35:11 vasta tsitaadiga

High-Q kirjutas:
venekeelne, aga äkki aitab (piltidega vähemalt): http://www.infonet.ee/faq/proxy.pdf

muidu lugesin välja, et cache'i on 2 tk, ise valid:
cache.infonet.ee port:8080
proxy.stv.ee port:3128

Ei mingeid muutuseid kuid tänud sellegipoolest icon_wink.gif
tagasi üles
birgit123
HV veteran
birgit123

sõnum 05.10.2005 19:39:29 vasta tsitaadiga

STVl on transparent proxy!
Kommentaarid: 94 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 80
tagasi üles
Skatch
HV kasutaja
Skatch

sõnum 14.10.2005 19:17:10 vasta tsitaadiga

birgit123 kirjutas:

Mis see tähendab ?

Ma tähele pannud et STV ftp on täis, üritasin sinna uppida paar filmi aga ütles, et tühi. Miks seda keegi ei tühjenda kui seal juba suht vanad filmid ja tavaar mis võiks värskemaga asendad icon_rolleyes.gif
Või on mul mingi viga, et väidab seda.
tagasi üles
tramburai
HV kasutaja
tramburai

sõnum 14.10.2005 20:44:22 vasta tsitaadiga

birgit123 kirjutas:

Kas see tähendab seda, et olgugi, et mul proxy-t pole määratud seadetes, ühendus käib ikkagi läbi ISP-i proxy icon_question.gif

Näiteks selle lehe test ütleb, et mul on kasutusel proxy, kuigi seadetes seda määratud pole... icon_neutral.gif

Proxy IP
212.7.9.46 cache1.infonet.ee Estonia whois
Real IP
84.34.65.110 sa-84-34-65-110.saturn.infonet.ee Estonia whois

Related Environment Variables
REMOTE_ADDR 212.7.9.46
HTTP_X_FORWARDED_FOR 84.34.65.110
HTTP_VIA 1.1 cache1.infonet.ee:8080 (squid/2.5.STABLE10)
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Draax
HV veteran
Draax

sõnum 17.11.2005 13:23:56 vasta tsitaadiga

kopirait kirjutas:
Siin Õismäel oli nüüd üks pikim Interneti katkestus, mida mina tean oma STV kliendiks olemise ajal. Pühapäeval peale ülikooli tulin arvuti taha ja netti polnud. Ja tagasi tuli alles täna peale lõunat. Pühapäeval minu helistamise peale ütlesid, et tegelevad asjaga - mida ma ei usu, pühapäeval ei tee keegi midagi. Esmaspäeval olin tööl, siis ei tea mis nad tegid, kuid teisipäeval tuli nett ainult õhtupoole paariks tunniks tagasi, et siis uuesti ära kaduda. Neil olevat mingi suurem avarii olnud. Võib-olla oli see ka ainult teatud majades, kuid siin 119 majas igatahes netti polnud kolm päeva. Veidi ajas vihale see... Aga noh, saigi muude asjadega tegeleda...

Oli jah katkestus, minu mäletamist mööda poolteist päeva või midagi sinnakanti. Okei, kõigil juhtub.
AGA - septembri kuumaksu arvel oli tavapärase 149 krooni asemel 129-
Ma olin jäin ausaltöelda karp lahti arvet vaatama - ilma mingisuguse kliendipoolse kaebuse või reaktsioonita teevad puuduliku teenuse eest ka väiksema arve.
Kardan, et Starman oleks selle peale lihtsalt käsi laiutanud ja öelnud et "pole meie süü et server crashis".
Nii et thumbs_up.gif thumbs_up.gif sellise suhtumise peale.
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
mks
HV veteran

sõnum 23.11.2005 23:07:15 vasta tsitaadiga

Bah, teler lännu. Päeval kella poole viie paiku siis kadus teleripilt ära, vaatasin korterisisese kaabelduse üle, kõik oli korras. Helistasin, teatati, et tehnik tuleb homme. Pilt saabus kuskil viie paiku tagasi, helistasin ja annuleerisin tehniku kutse. Nüüd, nagu tellimise peale, punkt kell 9 lõpetab pilt teleris oma tegevuse (üle mitme nädala tuleb tv3st hea film). Helistasin jälle... STV tüübid ei tea halligi, esimene vastus on "Kui teie süü, siis tuleb maksta". Helistasin KÜ juhatuse esimehele, too teadis öelda, et midagi on põhalikult metsas, STV mehed juba tulevad, pilti pole kogu korteriühistul... Eks igaüks teeb sellest omad järeldused, minul on ainult kuradi kahju, et siin majas alternatiivseid teenusepakkujaid ei ole.
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
Simpelman
HV veteran
Simpelman

sõnum 23.11.2005 23:18:59 vasta tsitaadiga

mks kirjutas:
Bah, teler lännu. Päeval kella poole viie paiku siis kadus teleripilt ära, vaatasin korterisisese kaabelduse üle, kõik oli korras. Helistasin, teatati, et tehnik tuleb homme. Pilt saabus kuskil viie paiku tagasi, helistasin ja annuleerisin tehniku kutse. Nüüd, nagu tellimise peale, punkt kell 9 lõpetab pilt teleris oma tegevuse (üle mitme nädala tuleb tv3st hea film). Helistasin jälle... STV tüübid ei tea halligi, esimene vastus on "Kui teie süü, siis tuleb maksta". Helistasin KÜ juhatuse esimehele, too teadis öelda, et midagi on põhalikult metsas, STV mehed juba tulevad, pilti pole kogu korteriühistul... Eks igaüks teeb sellest omad järeldused, minul on ainult kuradi kahju, et siin majas alternatiivseid teenusepakkujaid ei ole.

nu kuule. tehnilise rikke tekkimise eest pole keegi kaitstud.
sulle ei tundu et oled veidi ülekohtune ?
Kommentaarid: 97 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 83
tagasi üles
mks
HV veteran

sõnum 24.11.2005 09:50:30 vasta tsitaadiga

asi ei ole mitte rikkes... asi on klienditeeninduse suhtumises ja oskamatuses... kui mulle oskab KÜ juhataja rohkem rääkida STV riketest, kui STV helpdesk seda teeb, siis on midagi kapitaalselt valesti. Pealegi, nagu öeldud, esimene asi oli helpdeski poolt teatada, et kui on minu süü, siis maksan. Selle asemel, et küsida, kas korteri sees on juhtmed korras või küsida, millal teile tehniku kohaletulemine sobib, räägivad need tüübid rahast. Pealegi, kui küsida helpdeskist mõni raskem küsimus, vastatakse kohe vene keeles ja minnakse sellele üle. Hiljutise artikli üle (http://www.postimees.ee/241105/esileht/siseuudised/183978.php), kus räägitakse, et saksa vahetusõpilane sai eesti keele selgeks kahe kuuga, siis mõned venelased ei suuda aastaid siin elades ka sõnakestki selgeks saada.
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
Draax
HV veteran
Draax

sõnum 24.11.2005 11:03:58 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Pealegi, kui küsida helpdeskist mõni raskem küsimus, vastatakse kohe vene keeles ja minnakse sellele üle.

Puine on see STV-tüüpide eesti keel küll. Helpdesk on tegelikult täitsa talutav (aktsendiga, aga täiesti OK eesti keel). Raskem on nende tehnikutega, kes sulle koju saadetakse mingit probleemi tuvastama või midagi seadistama. Endal pole küll muresid olnud, aga mäletan, et kui STV-ga liitusin, käisid paar sellist tegelast asja üles panemas, kelle jutust küll muffigi ei jaganud.
STV helpdeski kohta veel selline näide, et pärast paari päeva tagust format c-d suutis helpdesk mind ilusti aidata netiühenduse uuesti seadistamisel (pole küll teab mis keeruline asi, aga endal oli juhe liiga koos juba selleks ajaks)
STV helpdeski põhiprobleem on see, et kui on neil on mingi suurem crash, teenus maas ja ilmselt tuleb rohkem kõnesid, on täiesti võimatu sinna löögile saada.
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  STV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 121, 122, 123  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.