Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  STV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 121, 122, 123  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Simpelman
HV veteran
Simpelman

sõnum 06.08.2005 22:25:06 vasta tsitaadiga

nu mul pole stv interneti teenust vaja kuna microlinki 3mb up/down rahuldab mind täielikult.
stv-st tuleb telepilt koju. tahaks ka siis digi kaarti ja telefoni stv-lt.
esmaspäeval lähen stv kontorisse ja esitex uurin mis mõttega neil webi leht üldse loodud on kui keegi sellega ei tegele ja teen siis seal avalduse digiTV ja telefoni jaox.
Kommentaarid: 97 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 83
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
KENWOOD
HV Guru
KENWOOD

sõnum 22.08.2005 22:50:53 vasta tsitaadiga

tra vihkan seda firmat pean keset ööd firmase helistama ja kellegi näo täisi sõimama tra piixu võtavad tra ühenduse ära.
Idi kari piixu tiplad.Viska ühega teist.Krt ajavad lolli mula krt mehike ei saa korralikult eestikeeles ka räägitud ainult pritsib
saasta suust välja.Soovitan mitte STV kliendiks hakata thumbs_up.gif
Kommentaarid: 114 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 99
tagasi üles
Diavolos
Kreisi kasutaja
Diavolos

sõnum 22.08.2005 23:19:06 vasta tsitaadiga

MoosiVaras kirjutas:
tra vihkan seda firmat pean keset ööd firmase helistama ja kellegi näo täisi sõimama tra <b>piixu</b> võtavad tra ühenduse ära.
Idi kari <b>piixu</b> tiplad.Viska ühega teist.Krt ajavad lolli mula krt mehike ei saa korralikult eestikeeles ka räägitud ainult pritsib
saasta suust välja.Soovitan mitte STV kliendiks hakata thumbs_up.gif

Paluks viisakamalt icon_razz.gif
Aga looda sa ,et sa öösel helistad ja hakkad neid sõimama , mina ei ole kunagi öösel nendega ühendust saanud , kuigi infoliin ju 24h peaks töötama icon_rolleyes.gif
Ise parandasin ka oma vea , läksin Starmani üle ja kärab küll thumbs_up.gif
Kommentaarid: 44 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 41
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.08.2005 08:36:17 vasta tsitaadiga

kuna kolisin u 2 nädalat tagasi ja salme t2naval pakkujaks ainult STV siis liitusin nendega ja emotsioonid siis sellised: uurisin veebist, et mida pakutakse ja helistasin neile ning avaldasin soovi saada see mikro kaabel TV pakett koos kodu+ netiga (1025/256) starmani webstar neile sobis. ytlesin, et sooviks liituda uuest n2dalast, ehk alates sellest ajast kui reaalselt kolin, tehnik helistas sama p2eva 6htul ja tahtis juhet panema hakata. teisipp2evaks oli kaabel veetud kuid tehnik teatas, et seda mikro kaablipakettipidi internet ei tule. sain mingi 75 eegise asja. iroonia on selles, et ma ei vaata telekat. yhendus ei ole siinmail yle 36 tunni ilma jukrdamata pysinud, kolmeks sekundiks kaotab modem kaabliga sideme ja k6ik pooleli olevad tegevused nullitakse. kiirused k6iguvad..
abuser
Kreisi kasutaja

sõnum 24.08.2005 17:40:35 vasta tsitaadiga

siis peab uuesti kolima icon_smile.gif
Kommentaarid: 179 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 157
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 25.08.2005 00:00:41 vasta tsitaadiga

ei viitsi. tuleb raalitagant lihtsalt rohkem 2ra olla, et h2irima ei hakkaks.
KENWOOD
HV Guru
KENWOOD

sõnum 25.08.2005 09:00:54 vasta tsitaadiga

laurx kirjutas:
ei viitsi. tuleb raalitagant lihtsalt rohkem 2ra olla, et h2irima ei hakkaks.

alguse asi ,endal ka kui sisse panin koinis mingi pool kuud siis suutsid asja stabiilseks ajada
tagasi üles
Draax
HV veteran
Draax

sõnum 07.09.2005 10:10:51 vasta tsitaadiga

Elan Õismäel. Kuna algul Starmani võimalust polnud, valisin STV interneti. 149 tugrikut kuus.
Kiirused on normaalsed (mitte väga hea, aga täiesti rahuldav, saab ka downloadida igasugu kraami väga edukalt) ja kahe aasta jooksul pole internetile mitte midagi ette heita. Ainus katkestus on olnud vist max. 0,5-1 tund (klienditeeninduse sõnade järgi mingi serveri crash). Mingi ajakirja ülevaates sai STV kehvad hinded klienditoe ja infotelefoni osas, aga minu seisukoht on, et kuni asi töötab ja väga hästi, pole klienditeenindusse ju vaja helistadagi.
Kuni STV tavapakett on 2x odavam Starmani samalaadsest, ütleksin, et parima hinna ja kvaliteedi suhtega ISP-teenus hetkel.
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 07.09.2005 11:04:05 vasta tsitaadiga

laurx kirjutas:
kuna kolisin u 2 nädalat tagasi ja salme t2naval pakkujaks ainult STV siis liitusin nendega ja emotsioonid siis sellised: uurisin veebist, et mida pakutakse ja helistasin neile ning avaldasin soovi saada see mikro kaabel TV pakett koos kodu+ netiga (1025/256) starmani webstar neile sobis. ytlesin, et sooviks liituda uuest n2dalast, ehk alates sellest ajast kui reaalselt kolin, tehnik helistas sama p2eva 6htul ja tahtis juhet panema hakata. teisipp2evaks oli kaabel veetud kuid tehnik teatas, et seda mikro kaablipakettipidi internet ei tule. sain mingi 75 eegise asja. iroonia on selles, et ma ei vaata telekat. yhendus ei ole siinmail yle 36 tunni ilma jukrdamata pysinud, kolmeks sekundiks kaotab modem kaabliga sideme ja k6ik pooleli olevad tegevused nullitakse. kiirused k6iguvad..

Ise elan antud tegelasest 2 tänavat edasi....
kasutan 2048/512 ühendust ja probleeme tähaldan tegelikult kord poole aasta jooksul...
Igasugu kiirusetestid olen saanud yle 3 Mbit downsstream ja 1Mb Upstream, kõiguvad nad tõsi küll jahh...
aga kuni saan rohkem, kui maksan, niikaua nagu ei häiri...

Tõsi küll aga on STV puhul see, et kui tekib mingi rike, siis pead ise tõetsama, et sa "trollibuss" ei ole... icon_razz.gif

Ja Kalamaja rajoonis puudubki STV`l paketi valik... (põhjuseks väikesed majad, võrk ei tasuks end muidu lihtsalt ära),
see on samas ka põhjuseks, miks Starman pole huvitatud antud rajooni võrku rajamast...

Ja pealegi, mis viga härrastel raha küsida, kui antud piirkonnas alternatiiv puudub... TV pildi osas vähemalt.
Neti kohta niipalju, et Elioni võrk on siin samuti Kliki aegne ja ADSL ühenduse tekitamisega tõsised probleemid,
kui just mingi 256Kbit/s downstreamiga ei lepi.

tagasi üles
zsz
HV kasutaja

sõnum 13.09.2005 14:16:46 vasta tsitaadiga

eile pandi mulle korterisse STV saturn kodu ühendus. Kuna siin on ruuteriks FreeBSD peal jooksev masin, sai töölisele kõigepealt seda masinat näidatud. Ega tegelikult väga palju ei lootnudki, et ta sellega midagi teha mõistab (tal pole nagu eriti suurt vajadust seda teada). No ok, toakaaslase läppar jookseb vindoosa pealt, selle peal sai võrguühenduse korda. Teatas veel, et antakse ainult 1 IP ja mitut arvutit korraga internetti ei saa (lol). Lepingu peale kirjutas enne äraminekut sisselogimiseks kasutajanime ja parooli, kusjuures parooli kirjutas valesti, nagu hiljem selgus.
Praegu on stabiilset ühendust olnud umbes 8h, kiirust on enam-vähem sama palju, kui lepingus kirjas.

Kahju ainult, et see töömees eesti keelt ei osanud.

MMX-Power
HV kasutaja
MMX-Power

sõnum 14.09.2005 19:45:24 vasta tsitaadiga

mu mulje STVst muutus icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

mul juba 3 kuud polnud ühtegi probleemi nendega thumbs_up.gif

loodetavasti jätkub see ka edaspidi

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
KENWOOD
HV Guru
KENWOOD

sõnum 15.09.2005 19:01:46 vasta tsitaadiga

endal on kiirus tõusnud 1.4mbit/sec 1.7mbit/sec olen hetkel rahul, muidu teenindusega mitte icon_confused.gif
tagasi üles
Vidget
HV Guru
Vidget

sõnum 20.09.2005 18:45:47 vasta tsitaadiga

Võib rahul olla...200kr ja 1mbit alla. Neti kiirus on täiesti normaalne ja ei ole täheldanud veel netilünkasid. Kohalik servu on kah suur pluss.
Natuke asjad venisid, kui oli vaja modem ära vahetada, aga niipalju kui nad said, siis tulid ikka kliendile vastu. Midagi närvidele käivat pole täheldanud.
Kommentaarid: 148 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 4 :: 128
tagasi üles
tramburai
HV kasutaja
tramburai

sõnum 21.09.2005 22:46:31 vasta tsitaadiga

Siin Õismäel oli nüüd üks pikim Interneti katkestus, mida mina tean oma STV kliendiks olemise ajal. Pühapäeval peale ülikooli tulin arvuti taha ja netti polnud. Ja tagasi tuli alles täna peale lõunat. Pühapäeval minu helistamise peale ütlesid, et tegelevad asjaga - mida ma ei usu, pühapäeval ei tee keegi midagi. Esmaspäeval olin tööl, siis ei tea mis nad tegid, kuid teisipäeval tuli nett ainult õhtupoole paariks tunniks tagasi, et siis uuesti ära kaduda. Neil olevat mingi suurem avarii olnud. Võib-olla oli see ka ainult teatud majades, kuid siin 119 majas igatahes netti polnud kolm päeva. Veidi ajas vihale see... Aga noh, saigi muude asjadega tegeleda...
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
KENWOOD
HV Guru
KENWOOD

sõnum 22.09.2005 13:09:50 vasta tsitaadiga

tuli küsimus palju te neti eest maksate ja mis kiirus teil on endal 1.7mbiti ja 179kr kuus thumbs_up.gif
tagasi üles
MMX-Power
HV kasutaja
MMX-Power

sõnum 22.09.2005 16:15:26 vasta tsitaadiga

ma maksan 300 eeku kuus(koos modemi rendiga) 1mbit eest. raha pole minu, niiet mul suht suva icon_razz.gif
Simpelman
HV veteran
Simpelman

sõnum 22.09.2005 17:14:08 vasta tsitaadiga

3mb UP/DOWN 190.- eeki kuus. see ei ole muidugi stv oma

stv-st kasutan kaabel tv-d ja digiTV-d. tahtsin ka telefoni a kui sain teada et neil läheb kuu aega,et see mulle paigaldada
loobusin ja otsustasin skypeIN ja SkypeOUT kasux icon_smile.gif
tagasi üles
birgit123
HV veteran
birgit123

sõnum 22.09.2005 18:40:09 vasta tsitaadiga

stv digituuneriga on tv pilt megapuhas thumbs_up.gif thumbs_up.gif icon_biggrin.gif nagu kristallselge.. muidugi sony 32" laiekraaniga teler teeb ka oma töö icon_wink.gif
Kommentaarid: 94 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 80
tagasi üles
Simpelman
HV veteran
Simpelman

sõnum 22.09.2005 20:49:47 vasta tsitaadiga

birgit123 kirjutas:
stv digituuneriga on tv pilt megapuhas thumbs_up.gif thumbs_up.gif icon_biggrin.gif nagu kristallselge.. muidugi sony 32" laiekraaniga teler teeb ka oma töö icon_wink.gif

mul nokia digi tuuner ja beko laiekraan teler. peaks ütlema et isegi DVD mängijast ei tule nii selget pilti
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 23.09.2005 03:20:43 vasta tsitaadiga

Saturn pakett,miski 150 eeku kuus... 1mb download ja 256 upload umbes icon_razz.gif
FTP serveri kiirused on vahest isegi 20k - 5k mb/sek icon_eek.gif 8)
Kommentaarid: 104 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 1 :: 76
tagasi üles
Vidget
HV Guru
Vidget

sõnum 23.09.2005 18:33:28 vasta tsitaadiga

Mafka kirjutas:
Saturn pakett,miski 150 eeku kuus... 1mb download ja 256 upload umbes icon_razz.gif
FTP serveri kiirused on vahest isegi 20k - 5k mb/sek icon_eek.gif 8)

icon_eek.gif icon_eek.gif icon_eek.gif
20 000- 5 000 mb/sec
5gb oleks kah väga vinge juba, muideks mis võrgukaarti sa selleks kasutad?
Kommentaarid: 148 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 4 :: 128
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 23.09.2005 19:29:54 vasta tsitaadiga

Tal on optika otse CPU külge keevitatud icon_razz.gif
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 23.09.2005 20:29:35 vasta tsitaadiga

erm...sorry typo icon_biggrin.gif KB ikka mõtlesin icon_razz.gif icon_redface.gif
teatud hetkedel on täiega korralik sealt FTP'st tõmmata icon_smile.gif laksti ja kohal.
Kommentaarid: 104 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 1 :: 76
tagasi üles
tramburai
HV kasutaja
tramburai

sõnum 24.09.2005 09:22:22 vasta tsitaadiga

Mafka kirjutas:

teatud hetkedel on täiega korralik sealt FTP'st tõmmata icon_smile.gif laksti ja kohal.

Jah. Näiteks praegu hommikul kell 9 tõmbab sealt serverist keskmise kiirusega 7000 KB/sek... thumbs_up.gif icon_wink.gif Kohati isegi 10000-12000 KB/sek. Mis nii viga. 3GB tuleb arvutisse noh nii umbes 15 mintsaga... icon_rolleyes.gif Isegi vähemaga, 10 minutiga icon_lol.gif

EDIT: Kes ei usu, sellele pilt ka.. http://www.kopirait.pri.ee/files/images/stv_ftp.jpg icon_razz1.gif

viimati muutis tramburai 26.09.2005 20:27:36, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
k4b
HV vaatleja

sõnum 25.09.2005 19:49:05 vasta tsitaadiga

Mul ple nendega üldse jama olnud. Kõik töötab väga hästi. Kiire ja odav. Soovitan kõigile. Endal on STV Kodu pakett. Kõvasti kiirem ja odavam kui Elion thumbs_up.gif . Kas kuidagi STV kodu paketiga ei saa seda ftp serverit kasutada?
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  STV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 121, 122, 123  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.