Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  EMT säästuoperaator DIIL märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4 ... 13, 14, 15  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Draqula
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 04.08.2005 09:29:17 vasta tsitaadiga

Fuz kirjutas:
Mul küll levi sama hea, kui enne deltaga oli.
Aga üks küsimus tekkis endal, et kui ma nüüd elionist või esmofonist mobiili osta tahan, kas ma pean siis täis rauaga maksma või läheb diil ka kliendihinna alla ?

Vahepeal oli mingi teema et EMT registreeris Diil'i oma teenuspaketina Sideametis. Samas jälle Diil nagu oleks iseseisev virtuaaloperaator. Seega pead uurima kuidas nemad tõlgendavad asja.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
tif
HV kasutaja

sõnum 04.08.2005 10:42:10 vasta tsitaadiga

ma arvan, et Diili klientidele on telefonid täishinnaga. kuna on olemas AS EMT ja nö lepatriinubränd EMT (igasugused kõnepaketid, va Diil), siis ilmselt telefonide hinnad kehtivad just brändi klientidele, mitte AS EMT klientidele. EMT tekitab sellist segadust, nad ise ka eriti aru ei saa, mis on mis icon_smile.gif aga võid muidugi üle küsida, et kas Diil on siis klient või ei icon_biggrin.gif
markynmark@hot.ee
HV kasutaja
markynmark@hot.ee

sõnum 04.08.2005 11:36:26 vasta tsitaadiga

Fuz kirjutas:
Mul küll levi sama hea, kui enne deltaga oli.
Aga üks küsimus tekkis endal, et kui ma nüüd elionist või esmofonist mobiili osta tahan, kas ma pean siis täis rauaga maksma või läheb diil ka kliendihinna alla ?

Diili kliendile kehtib raudselt telefonidele ja lisatarvikutele EMT kliendi hind. Diili klindil pole lihtsalt võimalik osta telefone järelmaksuga, kuid ka sellele on leitud ravim icon_razz.gif
tagasi üles
Taavi_R
HV Guru
Taavi_R

sõnum 04.09.2005 18:25:00 vasta tsitaadiga

Fuz kirjutas:
nüüd kuutasu 99eeki ja 100minutit selle eest veel lisaks tasuta kõneaega icon_smile.gif

Kas sõnumid käivad ka selle alla (tasuta kõneaja)?

Draqula
HV Guru

sõnum 04.09.2005 19:33:12 vasta tsitaadiga

Taavi_R kirjutas:
Fuz kirjutas:
nüüd kuutasu 99eeki ja 100minutit selle eest veel lisaks tasuta kõneaega icon_smile.gif

Kas sõnumid käivad ka selle alla (tasuta kõneaja)?

LINK

"Miinimumarves arvestatakse Eesti-siseseid normaaltariifiga kõneminuteid. Kõikide muude teenuste üle peetakse arvet väljaspool miinimumarvet ning neile kehtivad tavahinnad vastavalt hinnakirjale. "
tagasi üles
Diomedes
HV vaatleja

sõnum 05.09.2005 22:14:45 vasta tsitaadiga

diilil vist GPRSi pole see on suht halb , kui pole data kaablit. kellelgi pole müüa nokia 6230le kaablit?
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 05.09.2005 23:45:08 vasta tsitaadiga

Diomedes kirjutas:
diilil vist GPRSi pole see on suht halb , kui pole data kaablit. kellelgi pole müüa nokia 6230le kaablit?

Vale koht küsimiseks. Selleks on ärifoorumid. Kuid datakaabli asemel soovitan kaaluda IrDA või bluetooth adapteri hankimist. Need on ühtsed kõigile telefonidele, erinevalt datakaablist mis sobib enamasti vaid piiratud arvule mudelitele, samuti on bluetooth oluliselt mugavam.
tagasi üles
Delta
HV Guru
Delta

sõnum 11.09.2005 22:51:39 vasta tsitaadiga

Kas kellelgi on inside infot, kas ja millal GPRS tuleb Diili või mitte? Tahaks lähiajal ka mõne säästuoperaatori manu kolida... 8)
Kommentaarid: 141 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 133
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
oliver.
HV Guru

sõnum 11.09.2005 23:01:45 vasta tsitaadiga

info EMTi ladvikupoolsest otsast. Ei tule. Ei praegu ega ka lähitulevikus. Kui üldse. Asi pole tehniline, küsimus põhimõtteliselt vaid "linnukeses", vaid puhtalt majanduslik. GPRS puudumine ongi üks osa Diili mõttest (et liiga palju üle ei koliks).
Sain ka MMS-küsimusele vastuse (et mmse saab saata, aga gprsi pole) - tegu lihtsalt tehnilise nipiga. Paar küsimust on veel tekkinud, kuid küll needki kunagi vastuse saavad.
Kommentaarid: 280 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 239
tagasi üles
Delta
HV Guru
Delta

sõnum 11.09.2005 23:28:34 vasta tsitaadiga

Kahju. Tallinnas endas pole vahet, aga maakodus on EMT levi parem. Sellisel juhul jääb sõelale ilmselt Teleyks/ Elisa. Levi küll kehvem, aga GPRS-ist päris loobuda ka ei taha... icon_rolleyes.gif
tagasi üles
jyrtoxl
HV kasutaja
jyrtoxl

sõnum 12.09.2005 20:12:56 vasta tsitaadiga

sai ka Emt Delta paketilt üle kolitud Diilile..Enne olid arved Deltaga u 250 sh ka siis kuumaks..nüüd oli kuuarve 72 krooni thumbs_up.gif ..lisateenuseid eriti ei kasuta, sellepärast sobib..kohe julgem helistada..siiski vahepeal tundub nagu levi koiniks..helistan Diililt Simpelile ja katkendlik tundub minu kõne teistele, kuigi mu telefon näitab täislevi..võimalus ka et telefon kutu.. muidu Diil thumbs_up.gif ..99 paketiga siis tegu.
tagasi üles
Icedog
HV vaatleja

sõnum 12.09.2005 22:28:30 vasta tsitaadiga

to:jyrtoxl:)Sa ei ole ainuke kellele tundub,et levi pole päris see mis nad lubavad..(Arvamused on tekkinud peale 8a kasutamist EMT-i)..Ja 1 huvitav asi on veel st teised on öelnud,ma pidin pidevalt levist väljas olema,kuigi telef on kogu aeg sees.Ma mõtlesin,et telefon jamab.Vahetasin telef ja katsetasin sedasi,et pommitasin oma diili nr pidevalt,et kas tõesti väljas nagu teised räägivad.ja nii ongi.Ütleme,et iga 4 katse luhtus st öeldi,et olen levist väljas.No ei ole võimalik EMT ikkagi.jonni ei jätnud vahetasin jällegi telefone seega juba 3 telef.Ei midagi paremaks...Lugesin siis läbi lepingu täht-tähehaaval,et äkki on midagi 2 silma vahele jäänud.Nagu ei midagi va see,et kvaliteet on jah 10 aga prioriteetsus on 4..Mida see tähendab?On mõni tark kes oskab öelda.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
jyrtoxl
HV kasutaja
jyrtoxl

sõnum 12.09.2005 23:09:13 vasta tsitaadiga

tsitaat:
kvaliteet on jah 10 aga prioriteetsus on 4

mnja...meepüss ei saa ilmselt liiga magusaks muutuda nendele kes tahavad raha säästa.eks ole näha mis edasi saab.siiamaani on kõik jutud enamvähem räägitud saadud, aga esimese hooga ärimeestele ja teistele kellel tähtsad kõned ei luba hakkimist Diili ei soovita.katsun ka miski teise telefoniga proovida..samas ei ole viitsind lepingut läbi lugeda.

tagasi üles
Icedog
HV vaatleja

sõnum 12.09.2005 23:41:21 vasta tsitaadiga

nagu nad ise ütlevad:säästumarketist eluskala ei pidavat saama:)Ah pole hullu,räägitud saab ja see on oluline.Ja vahest ongi parem kui kätte ei saada,jääb mõni halb uudis kuulmata:)
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
Delta
HV Guru
Delta

sõnum 13.09.2005 00:22:47 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Teab keegi, palju need väärtused DELTA paketil on?

tagasi üles
pennu
Kreisi kasutaja
pennu

sõnum 13.09.2005 03:01:23 vasta tsitaadiga

jyrtoxl kirjutas:
tsitaat:

mnja...meepüss ei saa ilmselt liiga magusaks muutuda nendele kes tahavad raha säästa.eks ole näha mis edasi saab.siiamaani on kõik jutud enamvähem räägitud saadud, aga esimese hooga ärimeestele ja teistele kellel tähtsad kõned ei luba hakkimist Diili ei soovita.katsun ka miski teise telefoniga proovida..samas ei ole viitsind lepingut läbi lugeda.

no ma ei saa aru...diil ka ju emti rida, mis hakkimist seal rohkem on...ja miks konkreetselt ei soovita, kas peale selle hakkimise ka midagi muud veel oli...küsin, sest kole tahtmine numbriga kolima hakata.

ja veel, kuidas sul 99 paketiga kuarve 72 tuli...äkki aitad mõtelda?
Kommentaarid: 97 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
jyrtoxl
HV kasutaja
jyrtoxl

sõnum 13.09.2005 07:34:23 vasta tsitaadiga

tsitaat:
no ma ei saa aru...diil ka ju emti rida, mis hakkimist seal rohkem on...ja miks konkreetselt ei soovita, kas peale selle hakkimise ka midagi muud veel oli...küsin, sest kole tahtmine numbriga kolima hakata.

ja veel, kuidas sul 99 paketiga kuarve 72 tuli...äkki aitad mõtelda?

ei oskagi kohe sulle muud öelda kui et telefon näitab täislevi ja teisel helistajal ka, kuid mind on vahest hakkides kuulda.juhuseid on kuu aja jooksul olnud umbes 10.vahest ajab närvi aga eks odavuse mõttes tuleb vällja kannatada..niipalju seda hakkimist pole et liitumata jätta.enamus kõned ikka korralikud.eks see mingi prioriteetide kamm on, kui emt teiste pakettide omanikud helistavad kole palju siis sina oled lihtsalt nende suhtes madalama prioriteediga<----TEOORIA

99 paketiga kuuarve 72 tuli ilmselt sellest et ma liitusin poole kuu pealt ja ju nad ise seal midagi välja mõtlesid, ei ole ise arvet näinud kuid telefoni teel loeti mulle selline summa ette(koju saadetud arve pealt).

tagasi üles
oliver.
HV Guru

sõnum 13.09.2005 09:17:40 vasta tsitaadiga

poole kuu pealt liitudes miinimumarvet pole, see nõue tuleb esimese täisarvega.
Kommentaarid: 280 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 239
tagasi üles
Delta
HV Guru
Delta

sõnum 13.09.2005 09:43:22 vasta tsitaadiga

Huvitav, Diili veebis presenteeritav leping ei räägi midagi prioriteetuse ega kvaliteediastmetest icon_rolleyes.gif Kas paberleping erineb siis veebis näidatavast? Või on keegi midagi sassi ajanud? Kvaliteedi osas seal muidu selline tekst:
tsitaat:
Diili kvaliteedi nõuded

Sideettevõtja poolt pakutav mobiiltelefoniteenus vastab Vabariigi Valitsuse 04.12.2000 määruses nr 398 “Üldkasutatava telekommunikatsioonivõrgu opereerimise ja üldkasutatava telekommunikatsiooniteenuse osutamise nõuded” esitatud kvaliteedinõuetele.

Mobiiltelefoniteenuse kvaliteedi kohta on kehtivad järgmised nõuded:

1. Rikete arv mobiiltelefonivõrgus baasjaama kohta kalendriaasta jooksul võib olla kuni 0,2.
2. Ühenduse loomise aeg:
a) mobiiltelefonivõrgu sisese kõne korral mitte üle 15 sekundi;
b) mobiiltelefonivõrkude vahel mitte üle 25 sekundi;
c) mobiiltelefonivõrgust telefonivõrku mitte üle 25 sekundi.
Ühenduse loomise tõenäosus kõikidesse telekommunikatsioonivõrkudesse on vähemalt 95%.
3. Mobiiltelefonivõrguga liitumise aeg on reeglina 2-3 tööpäeva, kuid mitte kauem kui 10 tööpäeva.
4. Kõnepikkust loetakse 10 sekundilise täpsusega ja teenustasu määratakse sendi täpsusega.

tagasi üles
Green_Day
Kreisi kasutaja

sõnum 27.09.2005 15:37:35 vasta tsitaadiga

Kas keegi oskaks anda head nõu, kuidas Diili puhul kõige targem kõnehinna arvestust pidada? Kuidas telefon seadistada, et ta kõnehinna enam-vähem õigesti kokku arvestaks? Siemens M55 puhul olen vähemalt üht ja teistpidi proovinud, kuid Siemensi menüü on selle koha pealt küll maru segane.

Asja keerukus seisnebki just selles, et kõnehinda arvestatakse 10-sekundi täpsusega (ürmaratud üles). Keskmine minuti hind tuleb Diil49 pakti puhul arvestuslikult 1,34 kr/min. (st, kui teha 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 sekundilised kõned, tuleb keskmine minuti hind 1,34 kr).

Kui pannagi minutihinnaks siis 1,34 kr, saabki teoreetiliselt enam-vähem, kui võrdselt rääkida erineva pikkusega kõnesid. Aga kui nad kõik kipuvad näiteks x1 sekundit olema, siis ei pea see matemaatika enam paika.

Kas ja kuidas DIILikud selle asja lahendanud on?
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
Draqula
HV Guru

sõnum 27.09.2005 15:43:39 vasta tsitaadiga

EMT puhul minuteada tuleb märkida ühiku hinnaks 0.01 ning keskjaam saadab telefonile ühikute koguse, mille telefon siis rahasummana näitab. Kas DIIL'i puhul on asi teisiti, ei oska öelda.
tagasi üles
jyrtoxl
HV kasutaja
jyrtoxl

sõnum 27.09.2005 15:49:48 vasta tsitaadiga

kõne maksumus ja krediidi näitamine toimis mul väga hästi kui paketiks oli Delta.
Samad seades aga Diili peal ei tööta ja peale tunni ajalist nokkimist ei hakanudki tööle.
Telefoniks nokia 3410 ja sellel seadistamine ka nii lihtne..tehtud nii ka et teistelt telefonidelt
kaardid välja võetud ja minu telefoniga ära seadistatud...niiet minu kasutamiskoha pealt ei ole
võimalik Diili maksumust näitama panna..oleks hea meel endalgi kui eksin..ise arvestan nii et iga
kuu nullin kogukõnede minuti näidu ära ja siis selle kasvamise järgi
arvestan umbes tulevat arvet.

tagasi üles
Green_Day
Kreisi kasutaja

sõnum 27.09.2005 17:08:57 vasta tsitaadiga

jyrtoxl kirjutas:
kõne maksumus ja krediidi näitamine toimis mul väga hästi kui paketiks oli Delta.
Samad seades aga Diili peal ei tööta ja peale tunni ajalist nokkimist ei hakanudki tööle.
Telefoniks nokia 3410 ja sellel seadistamine ka nii lihtne..tehtud nii ka et teistelt telefonidelt
kaardid välja võetud ja minu telefoniga ära seadistatud...niiet minu kasutamiskoha pealt ei ole
võimalik Diili maksumust näitama panna..oleks hea meel endalgi kui eksin..ise arvestan nii et iga
kuu nullin kogukõnede minuti näidu ära ja siis selle kasvamise järgi
arvestan umbes tulevat arvet.

nojah, siis ei jää vist muud üle, kui panna minutiks hinnaks 1,34 ja mingi +-'sega toimib asi. mingi orientiir vähemalt olemas. ma lugesin veel diili lehelt, et kui see 49 min täis saab, tuleb sms kah. hea seegi.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
Karr000
HV veteran

sõnum 27.09.2005 17:30:37 vasta tsitaadiga

Green_Day kirjutas:
ma lugesin veel diili lehelt, et kui see 49 min täis saab, tuleb sms kah. hea seegi.
huvitav, mulle tuleb sms vaid siis, kui uuesti laen, tühjaks saamise korral ei öelda midagi.
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 88
tagasi üles
Toomas
Kreisi kasutaja
Toomas

sõnum 27.09.2005 18:52:26 vasta tsitaadiga

Karr000 kirjutas:
huvitav, mulle tuleb sms vaid siis, kui uuesti laen, tühjaks saamise korral ei öelda midagi.

sõnum tuleb lepingulise paketi puhul, kui lubatud piir käes
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 61
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  EMT säästuoperaator DIIL mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4 ... 13, 14, 15  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.