praegune kellaaeg 09.08.2025 10:57:07
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Fisher
Kreisi kasutaja
|
27.09.2005 09:26:30
videokaart omadega läbi? |
|
|
miskid paar nädalat tagasi tekkisid anomaaliad, et videokaart hakkas lihtsalt arvutil pilti tasku panema aegajalt, toppisin vahepeal sisse geforce mx2-e ja töötas, panin tagasi ATI ja ei tulnud isegi normaalse pildiga enam windowsisse püsti, vaid pilt oli säbruline ja vigane.
uninstallisin kõik ati draiverid ja jooksutasin nüüd viimased paar nädalat masinas Geforcet - kõik töötas.
Eile mõtlesin asja uuesti käsile võtta ja tegin alljärgneva:
uninstallisin geforce, vahetasin kaardid, installisin ati 5.8. Kõik töötas õhtuläbi kenasti, jooksutas mul ära 3dmarki ja töötas mitu tundi probleemideta.
Hommikul aga kuvarit sisse lülitades pilti ette ei tulnud, aga kui läbi läpaka kohalikus lan-is faile üritasin arvutist vaadata, siis sain ilusasti kõvakettal kolada.
peale resu tuleb püsti, kuid ennem windowsi logon akna ettetulekut monitori tuli vilgub mitukorda ja kui saan lõpuks windowsisse endasse, siis viskab mulle ette "vpu recover has reset your grapvhick accelerator as it was no longer responding to graphics driver commands", peale mida soovitab ta mul resu teha. resu tehes kordub kõik.
mina igatahes ei adu ära, et mis tal häda on:) ... kui kellelgi ideid, siis laske käia.
Kui on võimalik, et mingi draiverikala, siis formati tegemine pole välistatud.
Kaart siis ise Club3d 9600pro, mis on algusest peale olnud klokituna 400/300@450/340. jahutuse lisasin juba ammu ise uue peale niiet üle kuumeneda asi ei oleks tohtinud.
|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
2 :: |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
RKsilver
HV Guru
|
27.09.2005 09:27:58
|
|
|
garantii on ikka jah kui on siis tee üks reis sinnapoole
|
|
Kommentaarid: 172 loe/lisa |
   |
3 :: |
140 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fisher
Kreisi kasutaja
|
27.09.2005 09:29:24
|
|
|
ostetud rohkem kui 2aastat tagasi, niiet ehk on garantii juba läbi. pealegi pole päris kindel, kas ostutekk kusagil alles on.
|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
1 :: |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|