Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Turvalisus »  wrt54g logi ?? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Remu
HV kasutaja

sõnum 08.09.2005 18:12:27 wrt54g logi ?? vasta tsitaadiga

Tere

Kas WRT54G seade ka logi teeb. On olemas administrator=log all võimalus log enable. kuid see näitab pidevalt tühjust.

Ehk siis logi, vähemalt, et mis aadressid ja mis arvutid on WiFi -ga ühendust võtnud. Hetkel leidsin koha, kus näitab ainult aktiivseid ühendusi, kuid ühendusi, mis on olnud, seda ei suutnud kuskilt leida.

Ette tänades, Remu
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Silver?!
HV veteran

sõnum 08.09.2005 18:49:01 vasta tsitaadiga

Äkki hakkaks sellest peale et mis firmware? Ega see logimine antud juhul eriti hea ei ole ka, sest küpsis kuhu võiks nagu seda logi kirjutada läheb üsna ruttu katki kui sinna koguaeg kirjutada. Saab logida ka RAM'i aga see läheb kaduma siis kui toide katkeb (minumeelest originaalfirmavares või oli see alchemi nii käitubki) openwrt all näitab mingist hulka tegevusi logread. Mõistlik oleks kõigepealt mõelda kas seda üldse nii väga vaja on ning kui tõesti on siis see kuskile teise masinasse syslogi saata.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 11
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Remu
HV kasutaja

sõnum 09.09.2005 09:06:52 vasta tsitaadiga

WRT54G mingeid uuendusi ega midagi pole tehtud, nii nagu poest toodud, nii ta on üles pandud

Ega ma ei mõtlegi logi, mida pidevalt kirjutatakse, kes kus käis, vaid kes on ühendust võtnud

Näiteks: arvutinimi MAC aadress IP aadress kuupäev/kellaaeg

Suurt logi meil ei saa olla, sest asutuses võtab päevast keskmiselt ühensudt 2-4 arvutit, kuid kuna leviala levib ka kaugemale kui asutuse välisseinad, siis turvalisuse mõttes saan ma teada, kas on keegi suutnud sisse murrda.

Mul on küll WAP grypto peal ja SSID maha keeratud, MAC filter ka peal, kuid tegelen sellega esimest korrda, ja pole veel suurt usaldust leviala suhtes, kuna see niisama hea, kui ripuks internetti kaabel aknast väljas, ja seda saaks kasutada igaüks

Kuid on veel küsimus, olen kohanud leviala, minu arvuti tuvastab ära võrgu nime, kuid ei suuda signaali tugevust registreerida, kas sellise aparaadiga saab seda teha, või on omad tarkvarad.

Remu
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Draqula
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 09.09.2005 09:15:42 vasta tsitaadiga

Remu kirjutas:
WRT54G mingeid uuendusi ega midagi pole tehtud, nii nagu poest toodud, nii ta on üles pandud

Ega ma ei mõtlegi logi, mida pidevalt kirjutatakse, kes kus käis, vaid kes on ühendust võtnud

Näiteks: arvutinimi MAC aadress IP aadress kuupäev/kellaaeg

Suurt logi meil ei saa olla, sest asutuses võtab päevast keskmiselt ühensudt 2-4 arvutit, kuid kuna leviala levib ka kaugemale kui asutuse välisseinad, siis turvalisuse mõttes saan ma teada, kas on keegi suutnud sisse murrda.

Mul on küll WAP grypto peal ja SSID maha keeratud, MAC filter ka peal, kuid tegelen sellega esimest korrda, ja pole veel suurt usaldust leviala suhtes, kuna see niisama hea, kui ripuks internetti kaabel aknast väljas, ja seda saaks kasutada igaüks

Kuid on veel küsimus, olen kohanud leviala, minu arvuti tuvastab ära võrgu nime, kuid ei suuda signaali tugevust registreerida, kas sellise aparaadiga saab seda teha, või on omad tarkvarad.

Remu

Windowsiga masinal on kõige lihtsam signaali tugevuse registreerija Netstumbler.
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
OFFF
HV veteran
OFFF

sõnum 09.09.2005 13:17:06 vasta tsitaadiga

Windosiga WiFi WarDrivingu tegemine kuulub seksuaalperverssuste alla, masohhismi alajaotisse icon_wink.gif

A.

Draqula
HV Guru

sõnum 09.09.2005 13:25:44 vasta tsitaadiga

OFFF kirjutas:
Windosiga WiFi WarDrivingu tegemine kuulub seksuaalperverssuste alla, masohhismi alajaotisse icon_wink.gif

A.

Kui küsimus on lihtsalt võrgu levialal signaalitugevuste määramises mingites punktides, siis mis sel Netstubmleril viga on? Hea lihtne proge, annab elementaarse informatsiooni. Linuxi tööriistad võimaldavad loomulikult rohkemat, kuid miks kärbseid kahuriga taga ajada?
tagasi üles
OFFF
HV veteran
OFFF

sõnum 09.09.2005 13:34:33 vasta tsitaadiga

Draqula kirjutas:

Kui küsimus on lihtsalt võrgu levialal signaalitugevuste määramises mingites punktides, siis mis sel Netstubmleril viga on? Hea lihtne proge, annab elementaarse informatsiooni. Linuxi tööriistad võimaldavad loomulikult rohkemat, kuid miks kärbseid kahuriga taga ajada?

Ra"a"kidest ka"rbestest ja kahurist, siis ta"napa"eval elistatakse ka"rbeste ha"vitamiseks kasutada taktikalisi tuumapa"id icon_wink.gif
See-selleks - tegelikult poleks ju ka netstumblerit vaja - v6iks kasutada oma-wifikaardi-tootja draiveriga kaasa pandud levi-indikaatorit/utiliiti.

A.

Draqula
HV Guru

sõnum 09.09.2005 13:52:02 vasta tsitaadiga

OFFF kirjutas:
Draqula kirjutas:

Ra"a"kidest ka"rbestest ja kahurist, siis ta"napa"eval elistatakse ka"rbeste ha"vitamiseks kasutada taktikalisi tuumapa"id icon_wink.gif
See-selleks - tegelikult poleks ju ka netstumblerit vaja - v6iks kasutada oma-wifikaardi-tootja draiveriga kaasa pandud levi-indikaatorit/utiliiti.

A.

Nu eks see sõltub mis eesmärgil levi mõõdad. Need kriipsud mida tootja utiliit näitab on minu väheste kogemuste puhul olnud suht aiateibad - samas näiteks Inteli 2200 kaardil PROSet'i viimane versioon näitab kohati reaalseid numbreid. Vanemate draiveritega aga centrinodel kippus nähtud võrk kuidagi "rippuma" jääma.

Oma kogemustes olen jõudnud järeldusele, et kui enda võrgu levi testid, siis tuleks panna mingit lehte pingima läpakas ja sedasi levialas ringi käia, siis on ka selge kus on netiühenduseks piisav levi ja kus pole, numbrid wifi puhul on ainult pool tõde.
tagasi üles
leits
HV Guru
leits

sõnum 11.09.2005 11:44:22 vasta tsitaadiga

Küsiks siin ära kas wrt54gs'iga wifi võrgust kinga ei saa anda näiteks teistele arvutitele? Frimware: 4.70.6
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 23
tagasi üles
raxz
HV Guru

sõnum 11.09.2005 11:51:43 vasta tsitaadiga

leits kirjutas:
Küsiks siin ära kas wrt54gs'iga wifi võrgust kinga ei saa anda näiteks teistele arvutitele? Frimware: 4.70.6

MAC filter - saad kindlad MAC'id kas lubada või keelata.
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 45
tagasi üles
Silver?!
HV veteran

sõnum 12.09.2005 10:29:06 vasta tsitaadiga

Draqula kirjutas:
OFFF kirjutas:
Draqula kirjutas:

A.

Nu eks see sõltub mis eesmärgil levi mõõdad. Need kriipsud mida tootja utiliit näitab on minu väheste kogemuste puhul olnud suht aiateibad - samas näiteks Inteli 2200 kaardil PROSet'i viimane versioon näitab kohati reaalseid numbreid. Vanemate draiveritega aga centrinodel kippus nähtud võrk kuidagi "rippuma" jääma.

Oma kogemustes olen jõudnud järeldusele, et kui enda võrgu levi testid, siis tuleks panna mingit lehte pingima läpakas ja sedasi levialas ringi käia, siis on ka selge kus on netiühenduseks piisav levi ja kus pole, numbrid wifi puhul on ainult pool tõde.

Ega tegelikult suurt vahet ei ole. Kõik need vidinad mõõdavad aiateibaid. Korralikuks tööks tuleks ikka võtta korralik testvastuvõtja ja analüsaator. Kuigi ega see suurt ei muuda. Lihtne KISMET+pingtest näitab asja väga hästi ära.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 11
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Turvalisus »  wrt54g logi ??
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.