Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Counter-Strike: Source märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 46, 47, 48 ... 265, 266, 267  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
thebull
HV kasutaja
thebull

sõnum 08.09.2005 10:46:51 vasta tsitaadiga

sellise nimega pole ma pelanud ausalt yeldes
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
piq
Kreisi kasutaja

sõnum 08.09.2005 11:18:27 vasta tsitaadiga

aga samas ei avalda ka mis nimega pelanud oled ? icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 26
tagasi üles
Lurjus
HV vaatleja

sõnum 08.09.2005 11:46:45 vasta tsitaadiga

Tere!
Eelnevaid postitusi lugedes ei saanud kohe vaiki olla. Päris huvitav on lugeda, et mõni geniaalne ja üliandekas juba 4 päevaga jõuab sellisele tasemele, et tal enam vastaseid ei leidu. Palju paremad pole ka need, kes mänginud terve!!! aasta, on prod kellest unistavad kõik maailma parimad klännid. Phäh! Publikus positiivse skooriga mängimine ei ole mingi eriline näitaja (nagu pole seda ka negatiivse seisuga mängimine). Lõputud (kirjalikud) vaidlused teemal, kes on parem mängija on viisakalt väljendudes lapsikud ja kahju, et ka pig paistab sellest haaratud olevat. Ise olen mänginud alates 1.5-st ja ei julge küll väita, et tase ületaks keskmist, kuid see pole ka hetkel oluline. Oluline on see, et häid mängijaid nuubidest eristab see, et hea tulemus on stabiilne ning saavutatud aimi, kogemuse ja intellekti koostöös. Stabiilsuse puudumise all pean ma silmas kõikumist skooride 20-1 ja 1-20 vahel. Noh ja tuleb möönda, et mõned tegelased võivadki jõuda heale tasemele aastaga, kuid mitte väga heale. Minu sõnade kinnituseks võiks korraldada paar näidismängu, kus ühel pool oleks tunnustatud „vanakoolimees“ ja teisel pool värske, äsjaküpsenud pro, kogemusega kuni aasta. Äkki see aitaks mõne kodaniku maapeale tagasi?
Kofferist rääkides tuleb kinnitada seisukohta, et adminnide tegevus on sageli puudulik või olematu. Adminnide arv ja kogemus peaks olema selline, et saaks tagatud enamuse normaalne ja mõistetavate reeglitega mängimine. See tähendaks ilmse puudega mängijate (järjekindlad tiimkillerid, kuritahtlikud tiimflasherid, lapsikud mikrikasutajad, haiglased sõimlejad ning rassistid jne.) korralekutsumist, hoiatamist ja vajadusel halastamatut bännimist. Kahjuks ei ole ma sellist järjekindlat puhastustööd täheldanud.
tagasi üles
thebull
HV kasutaja
thebull

sõnum 08.09.2005 14:23:59 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Päris huvitav on lugeda, et mõni geniaalne ja üliandekas juba 4 päevaga jõuab sellisele tasemele, et tal enam vastaseid ei leidu.

me ytlesin et sourci olen pelanud 4 p22va, cs'i olen pelanud alates 1.3'st

olen n6us sinu arvamusega adminide kohta icon_smile.gif

zaG
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.09.2005 15:58:20 vasta tsitaadiga

Lurjus kirjutas:

...Kahjuks ei ole ma sellist järjekindlat puhastustööd täheldanud.

Sellise järjekindla puhastustööga kaoks julgesti öeldes peaaegu 50% mängijatest. Enamjaolt on järjekindlad teamkillerid ja kuritahtlikud teamflasherid saanud banni või kicki või siis slapi hoiatuseks, vähemasti minu käest ja üldiselt olen ma ka rassiste korrale kutsunud(nt. Talumees, kellele panin peale veto, et kui ta kedagi sõimab julmalt saab 1h banni peale 4 korda bannimist on ta üsnagi vagusaks jäänud). Pigem on asi selles (vähemasti minu puhul), et viimasel ajal ei ole aega olnud stabiilselt serveris mängimas käia ja asjadel silma peal hoida. Samuti ei ole hetkel aega/võimalust adminne lisada, kuna on palju muid asju teha seoses strike.koffer.ee-ga. Serveril olemas ka votekick ja voteban, seega kui keegi rassist teamflasher jne rahvale närvidele käib on alati võimalus ta sealt kickkida või bannida (ban kestis vist 1h või 30min).
thebull kirjutas:

me ytlesin et sourci olen pelanud 4 p22va, cs'i olen pelanud alates 1.3'st

olen n6us sinu arvamusega adminide kohta icon_smile.gif

Kuna te olete source mänginud kõigest 4 päeva, kaldun arvama, et teie arvamus on puhtalt subjektiivne ja põhineb eelnevalt teiste foorumikasutajate arvamustel. 4 päevaga ei ole seda võimalik otsustada ja pealegi ei ole ma teid mängimas näinud koos minuga.
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 47
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 08.09.2005 16:10:54 vasta tsitaadiga

zaG kirjutas:
Serveril olemas ka votekick ja voteban, seega kui keegi rassist teamflasher jne rahvale närvidele käib on alati võimalus ta sealt kickkida või bannida (ban kestis vist 1h või 30min).
aegajalt kui rahvast rohkem sees lõbustavad mõned sommid end seal TK ja TF'ga... senikaua kui kõik voteban toksivad jõuab tüüp korraks välja logida ja uuesti tagasi tulla ning kogu kamm hakkab otsast peale. icon_evil.gif
...vot siis tekib küll tahtmine ehtsa AK47 järele haarata. icon_lol.gif

Lurjus
HV vaatleja

sõnum 08.09.2005 16:31:47 vasta tsitaadiga

Ei aita see voteban või votekick. Esiteks on mul kuri kahtlus, et osad mängijad ei teagi mida see tähendab ja teiseks on see aeganõudev ning vajab suurt ülejäänud mängijate solidaarsust. Samuti võib huligaan kiirelt disconnektida ja uuesti uue nimega tagasi olla. Ainukene võimalus midagi muuta on kiire hoiatus ja kui midagi ei muutu, siis kohene bänn (või kick kui tegu on kergema kuritööga)
tagasi üles
hunter
HV vaatleja
hunter

sõnum 08.09.2005 18:22:51 vasta tsitaadiga

Huvitav milles võib probleem olla?Mitte kuidagi
ei saa enam koffer.ee serverisse.Lähen ilusti
favorite alla- add server panen adressi -ok
ja mitte midagi ei ole näha?
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 08.09.2005 18:38:01 vasta tsitaadiga

On sul ikka õige IP seal kirjas: Clean | koffer.ee - 217.159.236.34:27050
hunter
HV vaatleja
hunter

sõnum 08.09.2005 18:39:53 vasta tsitaadiga

Jah on küll õige.Kõik oleks nagu peab,aga lihtsalt ei
näita serverit.Muidu olen sealt teiste serverite hulgast
ka proovinud leida,aga tulutult.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
thebull
HV kasutaja
thebull

sõnum 08.09.2005 18:50:38 vasta tsitaadiga

proovi siis 2kki nii -> konsooli-> "connect 217.159.236.34:27050"
mul on endal kah sama asi olnud, kuigi teiste servudega, konsoolist sain sisse ikka

Fhlouz
HV kasutaja
Fhlouz

sõnum 08.09.2005 19:19:58 vasta tsitaadiga

huvi pärast küsin et palju keegi stress testiga punkte on saand kui graafika on kõik max antialilasing jne peal plus videokaardi settingute alt image quality "high quality", ise sain 71.06 average fps-iks.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
neros
HV Guru
neros

sõnum 08.09.2005 19:20:55 vasta tsitaadiga

Nojah, tänasest on asi tsuti lihtsam, kuna nüüd on adminne kokku 4 (koos pumbaga, kes siiski järjest vähem mängib). Võttes arvesse kõiki soovitusi adminnidele püüame paremat tööd teha icon_smile.gif
tagasi üles
Dirty Harry
HV Guru

sõnum 08.09.2005 20:39:50 vasta tsitaadiga

Põhiline on see, et adminid ise ülekäe ei läheks ja "võim pähe ei hakkaks" :). Sest tegelikult on hea admin selline, kelle töö silma ei hakka. Ma ise olen kunagi päris mitu aastat CSis admin olnud ning omal nahal üle elanud adminimise head ja halvad küljed...ega enam ei taha küll seda staatust saada. Üsna lihtsalt võivad asjad ülekäte minna.
Kommentaarid: 181 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 145
tagasi üles
tiit26
Kreisi kasutaja

sõnum 09.09.2005 17:05:21 vasta tsitaadiga

Selline küsimus, et kui nüüd servudel VAC peal, kas siis cheatida enam ei saa ?
Kommentaarid: 330 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 288
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 09.09.2005 17:21:12 vasta tsitaadiga

VAC2 kui selline pole minuteada ametlikult veel väljas, st. kedagi bannima otseselt veel pole hakatud. küll aga kogutakse erinevate cheatide ja cheaterite kohta aktiivselt andmeid.
cheatida on saanud ja saab ka edaspidigi, ainult et nüüd cheatimise fakt kui selline fikseeritakse ja ühel hetkel langeb kirvas ja sa ei pääse enam ühtegi serverisse sisse. icon_wink.gif
st. seda, et kas su cheati pandi tähele või mitte, saad siis veidi hiljem (valusalt) teada. icon_lol.gif
küllap ühel Ilusal Hetkel icon_smile.gif vajutab keegi Valve's Suurt Punast Nuppu ja cheaterid lendavad nagu AWP kuulist tabatuna serveritest välja! icon_lol.gif

tiit26
Kreisi kasutaja

sõnum 09.09.2005 17:32:11 vasta tsitaadiga

bladerunner kirjutas:
VAC2 kui selline pole minuteada ametlikult veel väljas, st. kedagi bannima otseselt veel pole hakatud. küll aga kogutakse erinevate cheatide ja cheaterite kohta aktiivselt andmeid.
cheatida on saanud ja saab ka edaspidigi, ainult et nüüd cheatimise fakt kui selline fikseeritakse ja ühel hetkel langeb kirvas ja sa ei pääse enam ühtegi serverisse sisse. icon_wink.gif
st. seda, et kas su cheati pandi tähele või mitte, saad siis veidi hiljem (valusalt) teada. icon_lol.gif
küllap ühel Ilusal Hetkel icon_smile.gif vajutab keegi Valve's Suurt Punast Nuppu ja cheaterid lendavad nagu AWP kuulist tabatuna serveritest välja! icon_lol.gif

See oleks tore thumbs_up.gif Ainult, et ega ma enda kohta küsinud icon_smile.gif Pole proovinud ja ei oskakski proovida. Ise arvasin, et need närakad nüüd kadunud, aga järelikult siis veel pole. Närvi ajavad küll need tegelased, selle asemel, et korralikult pelada, hakka jälgima, mida potentsiaalne cheater teeb. Ja ega neist aru ka ei saa, eile just jälgisin ühte. Tundus nagu WH olema. Võibolla ma eksin, aga selle WH puhul võib ta ju nii ka teha, et jookseb vaenlasest kaugemale jne., kuigi kogu aeg on tal teada asukoht. Et noh jälgi segada, kes teda juhuslikult jälgivad.
tagasi üles
zaG
HV kasutaja

sõnum 09.09.2005 17:32:47 vasta tsitaadiga

bladerunner kirjutas:

...küllap ühel Ilusal Hetkel icon_smile.gif vajutab keegi Valve's Suurt Punast Nuppu ja cheaterid lendavad nagu AWP kuulist tabatuna serveritest välja! icon_lol.gif

Kusjuures selline asi võiks juhtuda thumbs_up.gif.Juba selle pärast, et see oleks paras pauk cheateritele, kuid kõige enam mõjuks see nende tegijatele, kuna cheaterid ei usaldaks enam xiite ja ei julgeks tõmmata neid, sest kes teab, millal järgmine kord tuleb kui valve xiiterid potist alla laseb icon_lol.gif
tiit26 kirjutas:

See oleks tore thumbs_up.gif Ainult, et ega ma enda kohta küsinud icon_smile.gif Pole proovinud ja ei oskakski proovida. Ise arvasin, et need närakad nüüd kadunud, aga järelikult siis veel pole. Närvi ajavad küll need tegelased, selle asemel, et korralikult pelada, hakka jälgima, mida potentsiaalne cheater teeb. Ja ega neist aru ka ei saa, eile just jälgisin ühte. Tundus nagu WH olema. Võibolla ma eksin, aga selle WH puhul võib ta ju nii ka teha, et jookseb vaenlasest kaugemale jne., kuigi kogu aeg on tal teada asukoht. Et noh jälgi segada, kes teda juhuslikult jälgivad.

on olemas ka omavahelised sidepidamis vahendid nagu ventrilo ja teamspeak, seega alati ei saa 100% kindlalt väita, et keegi kasutab wallhacki, kuna vabalt võib see olla keegi teine mängija, kes lihtsalt ette ütleb.

viimati muutis zaG 09.09.2005 17:35:33, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 47
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 09.09.2005 17:34:59 vasta tsitaadiga

Igatahes pärast seda VAC tulekut ja VAC secure servudes mängides ei ole ma enam lihtsamaid cheatereid näinud. Ennem oli suht tavaline kui keegi seintest läbi nägi või n00b gun iga ultra kiirusega ringi tatsas. Loodetavasti bännitakse need cheaterid igaveseks steamist ära ehk siis nende steam konto saab bänni (isegi HL2 ei tööta) thumbs_up.gif

muidu vahest mängin CS S kui igav on ja sageli tekib kahtlus kas mõni tüüp on tõesti ainult CS S mänginud ja elab selle nimel et nõnda häste mängib või lihtsalt ta cheatib. icon_evil.gif
Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
tiit26
Kreisi kasutaja

sõnum 09.09.2005 17:44:31 vasta tsitaadiga

Kunagi, kui alustasin, kahtlustasin ka kõiki häid mängijaid cheatimises icon_smile.gif Nüüd aga olen aru küll saanud, et kõik tuleb ajaga ja harjutades icon_wink.gif Aga ikkagi vahest poeb kahtlus hinge, kui näed tegelast, kes alati vaenlase seljataha jookseb, samal ajal, kui mina "loll" ringiratast jooksen icon_rolleyes.gif
zaG, kas kofferis ka need sidepidamisvahendid lubatud ?
tagasi üles
RustyZ
HV Guru
RustyZ

sõnum 09.09.2005 18:06:22 vasta tsitaadiga

tiit26 kirjutas:
Kunagi, kui alustasin, kahtlustasin ka kõiki häid mängijaid cheatimises icon_smile.gif Nüüd aga olen aru küll saanud, et kõik tuleb ajaga ja harjutades icon_wink.gif Aga ikkagi vahest poeb kahtlus hinge, kui näed tegelast, kes alati vaenlase seljataha jookseb, samal ajal, kui mina "loll" ringiratast jooksen icon_rolleyes.gif
zaG, kas kofferis ka need sidepidamisvahendid lubatud ?

need on alati lubatud, keegi ei keela neid, selleks need ju ongi et side pidada...cw ajal on eriti kasulik.

Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 11
tagasi üles
neros
HV Guru
neros

sõnum 09.09.2005 22:09:54 vasta tsitaadiga

RustyZ, word thumbs_up.gif.
Leiutatud on piisavalt VAC proof häkke, ning leiutatakse ka edaspidi. Ja parandamatuid xiitereid ei hävita mitte miski asi. Nad jäävadki igaveseks seda tegema.

tagasi üles
RooZu
HV kasutaja

sõnum 10.09.2005 15:29:08 vasta tsitaadiga

lugesin teksti natuke ülevamalt poolt ja njah. te vist ei tea, et kui oled varem pelanud tavalist cs'i, siis css on palju kergem kui cs.
ma tean, sest olen ise ka natuke sortsu peland ja kahe päevaga oli mul asi selles. uber1337pro ma ei olnd, aga asi oli selge.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
thebull
HV kasutaja
thebull

sõnum 10.09.2005 15:33:02 vasta tsitaadiga

algul v6ib ta sulle küll kerge tunduda et natuke tulistad ja vastane maas kohe, aga kui ikka oled koguaeg tavalist csi pelanud, siis on suht harjumatu sortsi pelada, nii v2hemalt mul oli, nüüd juba 2ra harjunud...
kusjuures mulle tundub et n2tieks cz`s l2heb mul tapmine palju kergemini

Dirty Harry
HV Guru

sõnum 10.09.2005 16:31:00 vasta tsitaadiga

RooZu kirjutas:
lugesin teksti natuke ülevamalt poolt ja njah. te vist ei tea, et kui oled varem pelanud tavalist cs'i, siis css on palju kergem kui cs.
ma tean, sest olen ise ka natuke sortsu peland ja kahe päevaga oli mul asi selles. uber1337pro ma ei olnd, aga asi oli selge.

Mida mõtled täpsemalt? ma olen CSi pelanud 3 aastat ja CSSi kuu aega ja pole nagu vahet täheldanud. St vahe on aga mitte sisuline.
Kommentaarid: 181 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 145
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Counter-Strike: Source mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 46, 47, 48 ... 265, 266, 267  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.