Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mgp65
HV vaatleja
|
07.09.2005 18:06:23
|
|
|
Kas keegi teab kas see lag mz seal enraged serveris on kas see saab fixitud varsti voi mitte??
viskab üle vaikselt
|
|
tagasi üles |
|
 |
Snaxez
Kreisi kasutaja

|
07.09.2005 18:22:34
|
|
|
mgp65 kirjutas: |
Kas keegi teab kas see lag mz seal enraged serveris on kas see saab fixitud varsti voi mitte??
viskab üle vaikselt |
saab küll jah, Praegu jookseb see server veel üldse beta masina peal, mis vahetatakse selle nädala jooksul või järgmise algul parema vastu ja põhi lagi tekitajaks olid DDos hackid millega yritati välapressida server faile...., aga see nüüd l2bi
Looks like the DDoS has cleared up. Seems it wasn't only us who got hit, but several other L2 servers. The server is up and running smoothly now.
As far as the European connection problems. I am still unsure of what the exact problem is. Some people seem to have cleared it up by releasing and renewing thier IP's, but others still have issues. I will keep you posted when I find out more information.
|
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 :: |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
lambi
HV vaatleja
|
08.09.2005 16:16:19
|
|
|
üks lihtne küsimus, mis on l2enragedis nii erilist, et te nüüd servut vahetasite ja ei kaalutlenud isegi HSC'd
oli see +10 midagi nii hull kui te arvate, pole need vibud midagi võitmatud (nagu mõni on väitnud)
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Djomka
Kreisi kasutaja
|
08.09.2005 16:36:35
|
|
|
nagu näha ei tea sa pooli asjugi, mis toimus l2w's...vii ennast nendega kurssi
hsc jäi ära lihtsalt selle pärast, et enrage'd server avas oma uksed väga õigel ajal (muidugi teisi põhjuseid oli ka)
see +10 pole jah nii tapvalt hull, aga +20 A grade asjad on suht räiged (maagid ja archerid)
serveri omanik annab ühe teisi mehe kõik accountid ühele teisele playerile (donatorile), kuigi oleks pidanud need accountid lihtsalt blokeerima...GM'e pole kunagi online, GM'id on rahaahned, keda huvitavad ainult donatorid, jne...need on minu isiklikud põhjused ja need ei kuulu vaidluse alla
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
mgp65
HV vaatleja
|
08.09.2005 17:19:18
|
|
|
Tnx snaxez
Seal enrage-sis tuleb raha kuidagi aeglaselt, võib olla ainult mul, aga ma lv 26 ja top ng dagger pole raha ,et uut osta
Ja HSC ei läinud kuna kui duantel tuleb jälle tuju võib ta selle uuesti maha võtta (minu arvamus).
|
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
08.09.2005 17:21:48
|
|
|
Sama siin rate'd veidi madalad on aga suht hea siis pole mingeid Top geariga jooksvaid noobe vähemalt
ja HSC kohta sama arvamus sinuga mgp65
|
|
Kommentaarid: 104 loe/lisa |
   |
4 :: |
1 :: |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
Snaxez
Kreisi kasutaja

|
09.09.2005 09:29:45
|
|
|
Mafka kirjutas: |
Sama siin rate'd veidi madalad on aga suht hea siis pole mingeid Top geariga jooksvaid noobe vähemalt
ja HSC kohta sama arvamus sinuga mgp65 |
tegelt on top gearis ringi jooksvaid noobe aga see ainult C top, B asju donateida üldse ei saa enne kui tuleb A grade
|
|
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
EvilMick007
HV veteran
|
09.09.2005 10:09:47
|
|
|
Well tundub, et need "dos attackerid" said jälle paraja käki kokku keeratud ja servul neti maha tõmmatud Enraged'il.
_________________ Pentestimise ja küberturbe konsultatsiooni soovi korral võib kirjutada.. |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
biomehanik
HV Guru

|
09.09.2005 15:03:55
|
|
|
ei tea jah ....piix
|
|
Kommentaarid: 260 loe/lisa |
   |
227 |
|
tagasi üles |
|
 |
No_Limit
HV veteran

|
09.09.2005 16:39:56
|
|
|
TH omab? Archerid omavad? Maagid omavad?
Olgu sul kasvõi DA, selle põki vastu ei saa te
level 75 BD. A grade set. 1 shot 6+k damage
Orc Destroyer 9k damage
Mingi Wooden Gaitersitega Human 44k damage
Vaadake videot, sest ma teen endale Orc'i subklassiks
http://www.voyageur.ca/%7Epmoreau/pwningnewbs.rar
_________________ Ave, Caesar, morituri te salutant |
|
   |
3 :: |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
09.09.2005 17:06:04
|
|
|
irw...seda videot ma nägin jah...suht leet...kuigi Orc'il endal oli kah A vibu n stuff.
Btw,kus serveris see toimus? l2w vist?
njah,Everlong mängus rääkisid pikalt et BD'd omavad HE'd ja keda veel ära nüüd siis Orc'i maania
kahju et l2enraged maas...
|
|
Kommentaarid: 104 loe/lisa |
   |
4 :: |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
Demonium
HV vaatleja

|
09.09.2005 17:45:15
|
|
|
Seda oli kohe päris haige vaadata.
1) See 'muusika' jah.....mitte minu maitse
2) see kuidas ta nagu muuseas neid maha noppis... nagu 1 lask ja 2 lasku....Noh tal oli küll BoP(Bow of Peril) aga ikkagi....
_________________ The future will be a vast black memory on your grave! |
|
tagasi üles |
|
 |
Snaxez
Kreisi kasutaja

|
09.09.2005 17:57:31
|
|
|
Mafka kirjutas: |
irw...seda videot ma nägin jah...suht leet...kuigi Orc'il endal oli kah A vibu n stuff.
Btw,kus serveris see toimus? l2w vist?
njah,Everlong mängus rääkisid pikalt et BD'd omavad HE'd ja keda veel ära nüüd siis Orc'i maania
kahju et l2enraged maas... |
L2w see ei olnud kohe kindlasti, see seal oli C3, töötas CP ja recomend, niiet väga võimalik et see oli retail serveris aga kindel ei ole.
Ja esimeses video pooles kus ta pk-s oli tal tõesti bop aga seal arenal oli tal Soul Bow (A grade)
|
|
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
Demonium
HV vaatleja

|
09.09.2005 19:15:59
|
|
|
Aga ikkagi...see 44k dmg.....see on lihtsalt haiglane......
Ta võik ju tegelikult üks kõik millise characteri maha lasta paari lasuga :S.....
Ainuke lootus vs temaga pvp oleks talle kohe algul mingi stun peale saada.....siis veel nagu oleks võimalus
|
tagasi üles |
|
 |
No_Limit
HV veteran

|
09.09.2005 19:44:15
|
|
|
Siis kui veel mingi buffer ka partys on...
frenzyt saab kasutada ainult siis kui HP on 1/5 või madalam.
Tehakse nii, et lastakse HP maha peksta, siis buffid peale (frenzy ja teised), siis ta lükkab battle roari peale, see lükkab max HP 7k peale ja samal ajal healib ka mingi võrra (mul oli gladi millel oli battle roar level 1, see tõstis ja healis mingi 400hp'd umbes).
Destroyeril on HP recovery level 8, HP Boost level 10, Vital Force level 8, Battle Roar Level 6 (kujuta ette palju see healib...)
Kui ta lükkab frenzy peale ja mingi buffer veel ta HP täis healib, siis 7000+ HP 10 000 p.atk ja veel full buffid, siis on iga klass FOOKED.
Ning Orc'idel on kõige kõrgem CON mängus (mõjutab HP'd, HP regenni, ning mida kõrgem CON seda väiksem võimalus et sa teda stunnid)
_________________ Ave, Caesar, morituri te salutant |
|
   |
3 :: |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
biomehanik
HV Guru

|
09.09.2005 20:29:08
|
|
|
ta ju kasutas Roari ...algul Hp mingi 300 siis roar ja 3000hp ...kui ma nüüd mäletan õieti ...
|
|
Kommentaarid: 260 loe/lisa |
   |
227 |
|
tagasi üles |
|
 |
mgp65
HV vaatleja
|
09.09.2005 20:45:47
|
|
|
Omg peaks ISO-s proovima seda frenzy varki
|
|
tagasi üles |
|
 |
lambi
HV vaatleja
|
09.09.2005 20:50:10
|
|
|
Selleks polnud Duante tuju mis HSC maha võttis, vaid maksmata serveri rent vms (ise ta seletas)
HSC's on veel vähe rahvast, eks sellepärast on ka GM'id harva online, kuid see ei tähenda, et serveris uuendusi ei toimuks! Enamus C3 skillid töötavad, nokitsetakse veel mõnede vigaste küljes, HSC veebil on võimalik mängust characteri invetoryst/warehousest ning panna see oksjonile üless... tegelt on palju uut HSC's mida mujal pole ning mis teebki ta omapärasteks ja põhi abyssuse liimetel on HSC oma charid alles, lvl 5 clan jne kah...
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Demonium
HV vaatleja

|
09.09.2005 21:31:13
|
|
|
Noh see netist inventory ja muu selline pandi lihtsalt, et mängijaid tagasi saada.....
Sest noh kui juba ükskord kinni pandi, kes ütleb, et see ei või uuesti juhtuda...
|
tagasi üles |
|
 |
RTMS
HV kasutaja
|
09.09.2005 22:48:45
|
|
|
Mina olen küll proovinud oma vanale HSC tegelasele eluvaimu sisse puhuda aga siiamaani pole suutnud Sealt netilehelt saan sisse ja näen ka oma tegelasi ja asju aga mängu sisse ei saa
Ja minuarust on see kibestunud jutt sellest et Duante võib uuesti kinni panna kui juba korra pani suht imelik. Eks ole ju teistesgi servudes wipe-e ja lõpetamisi.Samas oli rahvas seal ju lõpuni suht rahul ning nüüd saaks ilma tüütu low-leveldamiseta edasi mängida. Samas tehke mis tahate, ma ei ürita kedagi sinna tagasi meelitada vaid avaldan lihtsalt oma arvamust ning võimalik et ma ka ise ei lähe sinna tagasi - õigemini ei hakka enam üldse L2-te mängima
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Snaxez
Kreisi kasutaja

|
09.09.2005 22:56:38
|
|
|
lambi kirjutas: |
Selleks polnud Duante tuju mis HSC maha võttis, vaid maksmata serveri rent vms (ise ta seletas)
HSC's on veel vähe rahvast, eks sellepärast on ka GM'id harva online, kuid see ei tähenda, et serveris uuendusi ei toimuks! Enamus C3 skillid töötavad, nokitsetakse veel mõnede vigaste küljes, HSC veebil on võimalik mängust characteri invetoryst/warehousest ning panna see oksjonile üless... tegelt on palju uut HSC's mida mujal pole ning mis teebki ta omapärasteks ja põhi abyssuse liimetel on HSC oma charid alles, lvl 5 clan jne kah... |
tehku see duante mis ta teeb, ega rahvas sinna ikka tagasi ei l2he t2ielikult, kindlasti on mõned kes seal mängivad aga inimesi ikkagi v2ga v2he. L2enragedis oli juba esimese paari p2evaga rohkem rahavast kui hsc-s tavaliselt. Sa võid jääda üksi sinna või tulla L2enragedi, mis on kõvasti korralikum ja l2hedasem retailile kui hsc
|
|
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
Demonium
HV vaatleja

|
10.09.2005 00:35:31
|
|
|
No jah, aga võibolla kõigile ei meeldigi see päris retail...
Mina ei tea, mulle see enrage muidu meeldib ja kavatsen seal mängida veel pikka aega
|
tagasi üles |
|
 |
lambi
HV vaatleja
|
10.09.2005 08:35:02
|
|
|
Snaxez kirjutas: |
HSC's on veel vähe rahvast, eks sellepärast on ka GM'id harva online, kuid see ei tähenda, et serveris uuendusi ei toimuks! Enamus C3 skillid töötavad, nokitsetakse veel mõnede vigaste küljes, HSC veebil on võimalik mängust characteri invetoryst/warehousest ning panna see oksjonile üless... tegelt on palju uut HSC's mida mujal pole ning mis teebki ta omapärasteks ja põhi abyssuse liimetel on HSC oma charid alles, lvl 5 clan jne kah... |
tehku see duante mis ta teeb, ega rahvas sinna ikka tagasi ei l2he t2ielikult, kindlasti on mõned kes seal mängivad aga inimesi ikkagi v2ga v2he. L2enragedis oli juba esimese paari p2evaga rohkem rahavast kui hsc-s tavaliselt. Sa võid jääda üksi sinna või tulla L2enragedi, mis on kõvasti korralikum ja l2hedasem retailile kui hsc  |
Ma ei tule Enragedisse , kuna mul pole seal chari, ja ei viitsi hakata jälle algusest peale leveldama, seleta mulle ära mis on L2Enragedis aga HSC's pole? HSC'se tulevad ka kohe Tattoo'd SA'd, ning A grade siin juba on!
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
10.09.2005 09:24:35
|
|
|
...seleta mulle ära mis on L2Enragedis aga HSC's pole? HSC'se tulevad ka kohe Tattoo'd SA'd, ning A grade siin juba on! |
Asi pole selles, mis Enraged'is on vaid selles mida seal pole! (duantet pole ). Lisaks sellele on seal palju tüüpe, kes varem HSC's mängisid (hiljem ka L2W's), nii et tuttavaid ka palju.
Edit:
Ah jaa... üks parimaid donation süsteeme, mis ma kunagi näinud olen ka.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Snaxez
Kreisi kasutaja

|
10.09.2005 10:13:10
|
|
|
Snaxez kirjutas: |
tehku see duante mis ta teeb, ega rahvas sinna ikka tagasi ei l2he t2ielikult, kindlasti on mõned kes seal mängivad aga inimesi ikkagi v2ga v2he. L2enragedis oli juba esimese paari p2evaga rohkem rahavast kui hsc-s tavaliselt. Sa võid jääda üksi sinna või tulla L2enragedi, mis on kõvasti korralikum ja l2hedasem retailile kui hsc  |
Ma ei tule Enragedisse , kuna mul pole seal chari, ja ei viitsi hakata jälle algusest peale leveldama, seleta mulle ära mis on L2Enragedis aga HSC's pole? HSC'se tulevad ka kohe Tattoo'd SA'd, ning A grade siin juba on! |
L2Enragedis on inimesed aga hsc suht ghost server, ja asjad mis hsc-s kohe täiega vastu hakkavad on +10 safe ench ja buffifad gk-d, kõik enachantid poes exp 5x ja drop1x..., pve on seal servus üks mõtetumiad, ainult pvp aga ega sedagi nii väga pole kuna seal rahvast napib
L2 enragedis alustasid kõik jälle algusest peale, ja donation sys on tõesti hea.
aga noh mis me siin ikka vaidleme, eks igaüks otsustab ise mis talle meeldib
|
|
   |
53 |
|
tagasi üles |