praegune kellaaeg 20.06.2025 15:12:45
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
coolmode
HV kasutaja

|
31.08.2005 20:51:39
|
|
|
Ma lasin maha kuid need waw failid jäid kuhugi ja ei saagi maha mis nüüd saab?
formati ei taha ka teha .Ja mikkri pani ka nii vaikseks et kui rääkida siis ei kuule midagi ainult kui kõrvaklapid põhja panna ja röökida siis kuuleb midagi kuid väge vaikselt äkki keegi oskab aidata?
PS:Niisiis sain asja korda.Asi selles et lasin lõpuks helidraiverid maha ja uuesti peale ning lõpuks hakkasid tööle
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
0 :: |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
17.09.2005 04:34:55
|
|
|
Keegi aitaks mind kah mikrofoniga?
Nimelt mikker mingi odav 99.- eeku vana,windowsis selle recorderiga töötab aga Ventrilos ja Teamspeakis mitte.
kellelgi kogemusi mis seaded peaksid olema?
Tänan abi eest.
edit:ostsin Logitechi Gaming headseti ja nüüd funkab kõik
|
|
Kommentaarid: 104 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
4 :: |
1 :: |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
paadimees
HV vaatleja
|
11.10.2005 18:06:45
|
|
|
tere jälle
nüüd siis jälle mõistus otsas:
eila siis rääkisin ilusti oma odava mikriga juttu kui vestluspartneri ülesäratamiseks karjatasin. Peale seda enam mikrofon ei töötanud.
Läksin poodi, ostsin uue, kuid ikka ei tööta. kas on võimalus, et ma oma karjatusega miskit kuskil mujal kui mikris tuksi keerasin?
olen nüüd kolm tundi proovinud seadistada ja tõmbasin ka uued audio draiverid, aga ei midagi. helikaart vinyl ac'74.
.......ee, üks küsimus veel-kas on võimalik karjumisega helikaart tuksi keerata?
lugupidamisega
teie paadimees
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|