Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ice006
HV vaatleja
|
13.12.2002 20:48:55
Divx > VHS |
|
|
Et siis mis mul oleks vaja selleks et ma saaxin arvutist divx formaadis video lõiku VHS kasseti peale lindistada ( TV Card ? ). Mul muidu GeForce 2 GTS graafika kaart ja sellel TV outi pole.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
13.12.2002 20:53:13
Re: Divx > VHS |
|
|
ice006 kirjutas: |
Et siis mis mul oleks vaja selleks et ma saaxin arvutist divx formaadis video lõiku VHS kasseti peale lindistada ( TV Card ? ). Mul muidu GeForce 2 GTS graafika kaart ja sellel TV outi pole. |
ma lasen oma radeoni tv outiga kassettidele filme ja muud staffi... kvaliteet j22b igatahes ylihea... parem kui arvutist vaadates
yhes6naga osta m6ni tv out-iga videokaart... pole ju m6tet eraldi tv kaarti osta
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
3 :: |
1 :: |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
13.12.2002 22:16:10
|
|
|
misasja? Nii palju kui ma aru saan, siis tv kaart on ikka arvutis tv vaatamiseks mitte vastupidi. või möh? Muidugi on tv-out'iga videokaarti vaja.
või äkki olen ma hetkel juba liiga palju manustanud, et midagi täpselt ja õigesti mäletada....
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
3 :: |
1 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rage
HV vaatleja

|
15.12.2002 01:58:45
|
|
|
nii palju kui mu praktilised kogemused n2itavad siis:
1. TV-kaart võtab videosignaale vastu mitte ei saada neid
2. videokassettilt enda lindistatud filme vaadata on mõttetu, sest videokassettil ei ole mingit kvaliteeti (parem on kohe videokaardi tv-outist telekast vaadata, ilusam ja puhtam pilt)
kõige lihtsam on arvatavasti osta mingi tv-outiga normaalne videokaart
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Talumees
HV kasutaja
|
15.12.2002 02:10:29
|
|
|
Rage kirjutas: |
nii palju kui mu praktilised kogemused n2itavad siis:
1. TV-kaart võtab videosignaale vastu mitte ei saada neid
2. videokassettilt enda lindistatud filme vaadata on mõttetu, sest videokassettil ei ole mingit kvaliteeti (parem on kohe videokaardi tv-outist telekast vaadata, ilusam ja puhtam pilt)
kõige lihtsam on arvatavasti osta mingi tv-outiga normaalne videokaart |
hmm... mina panen tv-out'ist juhtme otsa videosse ja lindistab küll? aint soundi ei ole... nii, et vajaduse korral saadab ikka see kaart pildisignaali
|
|
Kommentaarid: 99 loe/lisa |
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
John Smith
HV veteran
|
15.12.2002 02:48:25
|
|
|
Kui sul TV-välja auku ei ole siis odavam see forse2 vahetada mingi moodsama vidina vastu.
Rage kirjutas: |
|
Oleneb mis otstarbeks. Sa ju ei sunni ometi 6 aastast last ise arvutist Nu Pogodi (KST) vaatama. Aga sa suudad talle näidata kus on VHS Play nupp.
_________________ Kui te panete midagi mällu, jätke meelde, kuhu te panete. |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|