Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Sponge
HV Guru

|
25.08.2005 16:47:47
probleem: DFI SLI-DR / lukku |
|
|
Probleem siis järgmine et kõik järgi ühendatud etc. voolu võtab sisse, paneb need ledid (syst. startup ) põlema ja siis rohkem ei tee midagi ma ple vveel kordagi pilti ette saanud, ideesi on? vahet ple võin mälud välja võtta jne ikka ei tee midagi , samasse kohta jääb munema. st ei tee midagi. Tra kui K- ahvid mulle saatsid vigasi plaadi siis võtan munad kellelgi maha kuna algul saatsid nad mulle tühja karbi
kasutasin muidu(kasutan) 256mb ühepoole pc3200 adata
2mb ati mach 64
saadan plaadi garantiisse , ple selle juustuga midagi teha
viimati muutis Sponge 27.08.2005 19:18:38, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 398 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
4 :: |
323 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
25.08.2005 16:49:25
|
|
|
proovi teist mälu... kuigi endal töötas ultra-d küll samasuguse adata-ga
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
3 :: |
1 :: |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
rene p
HV veteran
|
25.08.2005 16:51:28
|
|
|
see ati on ju pci video eks? kellelgi oli ju sama kala kunagi siin DFI NF4 ja pci videoga imo...
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
0 :: |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nu
HV Guru

|
25.08.2005 17:21:33
|
|
|
kui sõbrale mõni nädala tagasi Ultra-D plaadiga sai kast kokku pandud siis kah
ei võtnud pilti ette. Punane led põles aint plaadi all servas.
Imelik küll aga sellel konkreetsel juhul põhjustas seda lisa USB connectorisse
ühendatud paneel.
_________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it...
ss |
|
Kommentaarid: 177 loe/lisa |
   |
1 :: |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
diisel2.0
HV kasutaja

|
25.08.2005 17:38:13
|
|
|
spongel jäi vist CMOS peale karbist välja võttes on jumper cmos asendis,see tuleb panna normal asendisse,tema aga rääkis mulle nii et tema pani käima, ja oma arust tegi "cmosi" aga tegelt ta pani selle normal asendisse ja siis tagasi cmosi,niimodi ta teebki siis,endal täpselt sama värk oli,manuali tuleb vahest ikka lugeda
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sponge
HV Guru

|
25.08.2005 20:37:59
|
|
|
diisel2.0 kirjutas: |
spongel jäi vist CMOS peale karbist välja võttes on jumper cmos asendis,see tuleb panna normal asendisse,tema aga rääkis mulle nii et tema pani käima, ja oma arust tegi "cmosi" aga tegelt ta pani selle normal asendisse ja siis tagasi cmosi,niimodi ta teebki siis,endal täpselt sama värk oli,manuali tuleb vahest ikka lugeda  |
ei jäänud vaatasin , cmose jumper on all servas nagu olema peab def.
ja btw ma vaatasin enne kah korra sinna manuaali, No aga mida see mälu kotib kui ma võtan välja ja teeb ikka samamoodi, anyideas?
tra kui asja tööle ei saa siis võite mulle nööri(köit) tuua ja jooma ja siis on pohhui
|
|
Kommentaarid: 398 loe/lisa |
   |
323 |
|
tagasi üles |
|
 |
Revage
HV veteran

|
26.08.2005 19:23:27
|
|
|
Sponge Bob kirjutas: |
diisel2.0 kirjutas: |
spongel jäi vist CMOS peale karbist välja võttes on jumper cmos asendis,see tuleb panna normal asendisse,tema aga rääkis mulle nii et tema pani käima, ja oma arust tegi "cmosi" aga tegelt ta pani selle normal asendisse ja siis tagasi cmosi,niimodi ta teebki siis,endal täpselt sama värk oli,manuali tuleb vahest ikka lugeda  |
ei jäänud vaatasin , cmose jumper on all servas nagu olema peab def.
ja btw ma vaatasin enne kah korra sinna manuaali, No aga mida see mälu kotib kui ma võtan välja ja teeb ikka samamoodi, anyideas?
tra kui asja tööle ei saa siis võite mulle nööri(köit) tuua ja jooma ja siis on pohhui |
ah , kui tööle ei saa anna mulle
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
6 :: |
10 :: |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|