Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Age of Empires III: Age of Discovery märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 31, 32, 33  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
painkillah
HV Guru
painkillah

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 20.08.2005 10:53:46 vasta tsitaadiga

tsitaat:
ma usun, et sa oled AoE II mänginud keskmise raskusastme peal ja siis arenguid teinud jne. Kui sa kellegi tugevama vastu mängid(ise olen mänginud selliste tüüpidega nagu zajebizz(Tallinna AoE2 lani võitja) ja innu5(lihtsalt hea mängija), pead karmile tõele otsa vaatama, et AoE IIs tuleb iga kord(vähemalt alguses) ühtemoodi käituda ja ma ei kujuta ette, mis strateegiat seal väga olla saab. Teed ruttu kindlused ära, sada elevanti, püssimeest ja paar trebucherit, ning jooksed peale.. Mingist majandusest on asi kaugel. Jah AoE II nõkkab, miks ma seda teadma ei peaks? Nõkkamine on mootori viga, mitte arvutite..

vast siiski mitte icon_wink.gif
mul on au olnud sõdida tegijatega nt nagu tankam4n (üks eesti kunnimaid q3 pelajaid) , sandman ja veel hunnik rahvast kelle strateegiad pole mitte kergete killast. ja usu mind, igasugune vähegi läbimõeldud sõjakäik omab massiga pealejooksnu ilusti ära. pealegi pole karja mehe treenimises mittemingit skilli (tuttav võtaks su lihtsalt pihtide vahele - selleks ajaks kui sul on oma sõjavägi valmis oled sa ammu piiramisrõngasse ehitatud (seda juba suhteliselt vara) ja igal pool passivad lossid jms vastu). aeg millal mass on ainuke võimalus , on siis kui igasugused resursihunnikud on otsas (kuld kivi ), siis tuleb tõesti skirmisheride ja halbeldieridega peale joosta, ja neid tuleb tõesti karjaga teha.
vähemalt minu silmis omab AOE väga suurt strateegilist külge - kui kellegi pea seda kinni ei võta et mängus on enamgi kui massid (milleks siis preestrid ja igasugused muud unitid on) siis pole mul rohkem midagi öelda. mina olen suutnud siiani enda jaoks mängu huvitavana hoida, ja just selle 200 capi pärast, kuna ka tegelikkuses nõuab ressursside /inimjõu nappus strateegilist mõtlemist (mitte et seda varem vaja ei lähe)...
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tähtis@mi
HV kasutaja

sõnum 20.08.2005 11:16:09 vasta tsitaadiga

Äkki saab valida armee suuruse kui uut mängu alustad.
Aga sõjavägi olenes väga ka rikkusest sellel ajal, näiteks 1000 meheline armee oli ainult väga rikastel riikidel.
Jah 200 - 300 meest oleks paras või näiteks sõdid mingi suurema riigi vastu kellel on rohkem sõdureid(ütleme nii 600, aga halvemad), kui sul(endal on mingi 250 head sõdurit), siis võib juba strateegiat aretada.

Siin on riikide kohta päris head juttu http://ageofempires3.com/Civilizations/Default.aspx Kes veel ei tea.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 8
tagasi üles
larrynoddo
HV vaatleja

sõnum 21.08.2005 14:25:04 vasta tsitaadiga

Olen samuti ikka limiteeritud sõdur-talumees-numbri poolt, see selle asja põnevaks teebki, kui sul pop limiit täis ning pead strateegiaid ümber mängima, et res tootmine ning sõjavägi omavahel tasakaalus oleks. Ilma strateegiata ei tee seal midagi, nt "lighT" kaotab oma 100 elevanti pikemanide odade läbi probleemita, mis oli aga eri poolte investeering kaotatud väkke?, parim on ikka segatud armee valitud gruppidest. Olen päris kindel, et "lighT" ei jõuaks oma 100 elevandi lähedalegi kui mängib vähegi oskusliku sõduriga, seal on palju enamat kui fast imp ja pop limiit. Minu jaoks teevadki asja huvitavaks just need piirid, tulevad mängu erinevad strateegiad-taktikad, ja see limiit kehtib ju kõigi kohta, st oleme ju võrdses seisus icon_wink.gif
tagasi üles
lighT
HV veteran
lighT

sõnum 21.08.2005 19:30:50 vasta tsitaadiga

larrynoddo kirjutas:
Olen samuti ikka limiteeritud sõdur-talumees-numbri poolt, see selle asja põnevaks teebki, kui sul pop limiit täis ning pead strateegiaid ümber mängima, et res tootmine ning sõjavägi omavahel tasakaalus oleks. Ilma strateegiata ei tee seal midagi, nt "lighT" kaotab oma 100 elevanti pikemanide odade läbi probleemita, mis oli aga eri poolte investeering kaotatud väkke?, parim on ikka segatud armee valitud gruppidest. Olen päris kindel, et "lighT" ei jõuaks oma 100 elevandi lähedalegi kui mängib vähegi oskusliku sõduriga, seal on palju enamat kui fast imp ja pop limiit. Minu jaoks teevadki asja huvitavaks just need piirid, tulevad mängu erinevad strateegiad-taktikad, ja see limiit kehtib ju kõigi kohta, st oleme ju võrdses seisus icon_wink.gif
100 elevanti on liiga palju, et neid kasvõi trebucheritega maha võtta ja 5-6 matsuga müürid maha võtta... Ongi kõik, eks ma lisa mingi väikse taktika ka juurde, mitte niisama peale. Võid kõike üritada, kui minust osavam tüüp 100 elevandi+trebucher+paar munka peale jookseb ei jõua sa reageeridagi, kui juba poole minutiga maas oled..
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
Noname
HV Guru
Noname

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 21.08.2005 21:48:57 vasta tsitaadiga

minuarust kaotab mäng juba mõtte siis (Aoe.Ror) kui mehi üle 100 lubatud on....alati 50'ga mänginud icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 25.08.2005 09:19:26 vasta tsitaadiga

nii ja naa... oleneb strateegiast icon_wink.gif
näiteks kui meeldib teha tohutult töölisi, siis ehitada ja kindlustada ala ja tavaliselt jääb mulle 100st ikka väga väheseks icon_razz.gif
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
Fiocchi
HV kasutaja
Fiocchi

sõnum 25.08.2005 09:40:22 vasta tsitaadiga

Mina pooldaks sellist varianti nagu Empire Earth'is on, et pop cap kehtib kõigile mängijatele üheselt. Näiteks saab terve mapi peale kokku olla 1000 tegelast, mitte igal mängijal eraldi mingi arv. Neile, kes tahavad vähemate hulkadega mängida võiks olla selline asi, et enne mängu saab limiiti ise muuta, nagu ta ka AoEII's oli. Endale mul kippus küll 200'st väheks jääma. Eriti kui mingi suurem map ja töölised eri paigus varandust kokku kraabivad. Ei jõua lihtsalt kõiki kohti kaitsta ja niisama lihtsalt surma ka neid ei taha saata, nagu keegi eelnevalt mainis, südametunnistus ei luba. icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
Noname
HV Guru
Noname

sõnum 25.08.2005 10:24:13 vasta tsitaadiga

200 mehega madin on lihtsam, resurrsse rohkem, pead lihtsalt vägede massiga lööma. Nagu lihtsalt mõttetu klikkimine ja killimine (minu jaoks), pole sellised pelad kunagi meeldinud
(fps'idest - doom, painkiller, half life).
Kui meeste arv piiratud, kestab mäng kauem, on raske resursse kokku saada ja pead teadma mis mehed milliste
vastu saata, millisel maal/religioonil on millised tugevad küljed vastase vastu jne.
Mitte nii, et näed nõrgemat mängijat 10 elevanti saatmas, saadad 150 tyypi vibuga vastu.

Sellepärast ka AOE 2 seeria ei meeldi nii palju kui Rise of Rome. Kahes klõpsid väed valmis ja klikid kaardi peal vaenlase alasse, niikaua kui kõik läinud on.
Rise of romes eksivad vennad esimese põõsa taha ära, seega commander peab ikka ümber metsade hiirega juhatama ja asja jälgima. thumbs_up.gif

tagasi üles
Fiocchi
HV kasutaja
Fiocchi

sõnum 25.08.2005 12:57:15 vasta tsitaadiga

Noname kirjutas:
Sellepärast ka AOE 2 seeria ei meeldi nii palju kui Rise of Rome. Kahes klõpsid väed valmis ja klikid kaardi peal vaenlase alasse, niikaua kui kõik läinud on.

Olen ka mõlemat mänginud päris tõsiselt ja pikalt, kuid sellist strateegiat pole küll kuskil kasutanud. A eks see minu viga ole.

Noname kirjutas:
Rise of romes eksivad vennad esimese põõsa taha ära, seega commander peab ikka ümber metsade hiirega juhatama ja asja jälgima. thumbs_up.gif

Vot see ajas mind just närvi. Eriti kui pidin müüri avast mehi ükshaaval välja saatma, kuna kambale käsu andes tekkis ainult segadus.

Eks see ole ka ammu teada, et maitsed on erinevad ja küllap seepärast on ka enamikul strateegia mängudel võimalik ise pop cap määrata vastavalt soovile.

AoEIII'st ootan küll rohkem erinevaid üksusi ja eri tehnikaid, et oleks veel suuremad strateegia võimalusi, kuna AoEII muutus ka lõpupoole juba igavaks.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
Jussu
HV vaatleja
Jussu

sõnum 25.08.2005 15:09:14 vasta tsitaadiga

Nendele, kes veel pole proovinud soovitan enne AoE3-e proovida ära ka AoM(Age of Mythology)

Mäng on võimalustelt ja graafiliselt poolelt AoE2-st kõvasti üle ning sellel on ka väga hästi läbimõeldud Multiplayer.

weedstone
HV veteran
weedstone

sõnum 25.08.2005 16:04:02 vasta tsitaadiga

Age of Mythology on väga kõva mäng thumbs_up.gif sellevõrra on asi raskemaks tehtud et pea iga tegelane võtab populatsioonis erineva ruumi ja graafika on ka ikka kõvasti parem kui AOE seerial
Vops
HV kasutaja

sõnum 25.08.2005 16:26:58 vasta tsitaadiga

Aoe seerial on see puudus, et ei saa nt vibumehi müüri peale panna, kui keegi sind ründab (nagu Bfme-s)
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 35
tagasi üles
486
HV Guru

sõnum 25.08.2005 16:35:29 vasta tsitaadiga

Vops kirjutas:
Aoe seerial on see puudus, et ei saa nt vibumehi müüri peale panna, kui keegi sind ründab (nagu Bfme-s)

tornidesse saab juu icon_exclaim.gif

weasel
HV Guru
weasel

sõnum 25.08.2005 16:36:32 vasta tsitaadiga

486 kirjutas:
Vops kirjutas:

tornidesse saab juu icon_exclaim.gif

Torni on tunduvalt kulukam ehitada...
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 35
tagasi üles
scarface
Kreisi kasutaja
scarface

sõnum 25.08.2005 19:15:26 vasta tsitaadiga

mõnd mängu oleks lahe mitmekesi mõnpäev teha ..mul on hetkel bfme kuskil olemas ja EE2 on peal icon_razz1.gif
võite mind oma msn-i lisada või pm.

Kellogg's
HV kasutaja
Kellogg's

sõnum 26.08.2005 18:35:02 vasta tsitaadiga

tsitaat:
As we reported yesterday, Ensemble Studios will be rolling out a demo of Age of Empires III very soon and on Heaven's forums (yes, we will have our own forums back here shortly!), ES' Dave Pottinger confirmed the exciting event. He wasn't sure when it would be released, but said it's at a very mature stage in development and it was up to the MS marketing team to do the rest. Thanks again to sherlock for helping us break the news. Here's what Dave had to say:

I have no idea when it's going to actually release (or what the form will be) as Marketing's got the ball on that, but we are almost to RC0 on the actual demo. I put out another version for internal testing last night (or was that this morning?)...

I hope you have a fat Internet pipe

dave

Notice the last part... since the full game itself will take up a few gigs, I wouldn't be surprised to see the demo coming in at around a gig to download.

Planet Age of Mythology

Suurepärane võimalus härradel oma 7800GT'd proovile panna...ja minusugustel pettuda oma 6600GT'des .
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Smoking
HV Guru
Smoking

sõnum 27.08.2005 00:48:09 vasta tsitaadiga

7800gtx-ile pole see mitte mingi katsumus!

viimati muutis Smoking 27.08.2005 01:11:43, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 360 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 298
tagasi üles
Noname
HV Guru
Noname

sõnum 27.08.2005 01:06:17 vasta tsitaadiga

miks peaks PNY parema olema kui teised tootjad? icon_eek.gif
tagasi üles
Smoking
HV Guru
Smoking

sõnum 27.08.2005 01:11:24 vasta tsitaadiga

kiiruse vahet ei tohiks erilist olla kuid kvaliteet on minu arust PNY-l parem thumbs_up.gif

Natuke halvasti oli eelmises postis öeldud
tagasi üles
madest
Kreisi kasutaja
madest

sõnum 01.09.2005 18:14:59 vasta tsitaadiga

Zebras on asi müügil juba icon_eek.gif icon_question.gif
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 01.09.2005 18:19:43 vasta tsitaadiga

Tarneaeg: määramata.

Tellid praegu ära ning nii kui kohale jõuab saad kätte.

Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Fhlouz
HV kasutaja
Fhlouz

sõnum 03.09.2005 12:05:12 vasta tsitaadiga

madest kirjutas:
Zebras on asi müügil juba icon_eek.gif icon_question.gif

ma märkasin ka just seda ja vaatasin et WTF et peab juba ostma hakkama icon_biggrin.gif

http://www.zebra.ee/S2/Product.aspx?iShopID=4&iItemID=36200

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
thebull
HV kasutaja
thebull

sõnum 03.09.2005 12:14:11 vasta tsitaadiga

päääris kopsakas hind kah pelal icon_biggrin.gif 1140.-
Lordlesta
Kreisi kasutaja

sõnum 03.09.2005 12:17:04 vasta tsitaadiga

hmm, kas keegi julgeb oska ka we? icon_lol.gif
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 27
tagasi üles
Smoking
HV Guru
Smoking

sõnum 04.09.2005 11:12:50 vasta tsitaadiga

Sa võid endale mängu kinni panna, aga ega saa seda ennem kätte ei aa kui mäng euroopas väljas.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Age of Empires III: Age of Discovery mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 31, 32, 33  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.