praegune kellaaeg 23.06.2025 02:38:41
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Maximus_991
HV kasutaja
|
23.08.2005 23:18:39
Ühendasin Tv ja arvuti omavahel kuid pilt on must :((( Probleem lahendatud. |
|
|
videokaart on Radeon 7500 pro koos tv -out (7-pin). Ühendasin ära siis teleka ja arvuti. Helikaardilt tuli üks juhe mis läks telekasse ja teine läks videokaardilt video-in pistikusse. Aga pilti ei ilmunud. Kui vajutasin sätete alt display jne, siis kus asuvad monitori ja teleka jne pilt, siis oli teleka juures juhtmel punane rist peal ja ei ole võimalik nagu seda teha aktiivseks. Kas keegi oskab öelda, milles võib porobleem olla
Nüüd on probleem lahendatud. Teleka ees oli mul video in, mis ei töödanudki, kui teleka taha vaatasin, siis seal oli ka video in ja audio in ning nende kaudu sai asi korda
viimati muutis Maximus_991 24.08.2005 15:06:12, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Riivo
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 233 loe/lisa |
   |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maximus_991
HV kasutaja
|
23.08.2005 23:44:22
|
|
|
Proovisin teha restardi...mingeid pilte ei ilmu telekasse. Vahest käivad sellised sähvatused läbi ja kõik. Olen ka ostsinguid lugenud, kuid seal on paljudel geforce kaardid. Mul ei tunnista teleka ja arvuti ühendust. Settingud ei luba vajutada teleka ikoonile.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|