Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  creative live ! probleem ! märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele 1, 2  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
mario89
HV vaatleja

sõnum 15.08.2005 16:57:39 creative live ! probleem ! vasta tsitaadiga

SAIN endale laenatud sis sellise helikaardi

[url]https://www.hinnavaatlus.ee/products/Arvutiriistvara/Helikaardid/8642/

probleem sellega et ei funksi surround ja mixeri programm , ning töötab eind üks kanal !
programme käivitades ütleb et Fail To Initialize Mixer/surround !
haige värk kurat ! närvi ajab täiega ! oskab keegi midagi tarka öelda ??? [/url]
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 5
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ihvike
HV Guru

sõnum 15.08.2005 17:50:47 vasta tsitaadiga

Draiverikala arvatavasti. Kui sul originaaldraiverid olemas, siis reinstall. Juhul kui ei ole originaaldraivereid, siis ürita need kusagilt hankida.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
mario89
HV vaatleja

sõnum 15.08.2005 17:51:24 vasta tsitaadiga

tehtud juba reinstall aga ikkagi on sama värk
tagasi üles
raido357
HV veteran

sõnum 15.08.2005 17:51:46 vasta tsitaadiga

http://kxproject.lugosoft.com/index.php?skip=1 -> eeldan et emu kiviga kaart.
Kommentaarid: 78 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
ihvike
HV Guru

sõnum 15.08.2005 18:00:11 vasta tsitaadiga

Sel juhul installi draiverid maha, pista kaart mõnda teise pci pesasse (proovi kasvõi kõik läbi), installi draiverid uuesti. Kui ei aita, siis äkki win kalane?
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
alariv
HV kasutaja
alariv

sõnum 17.08.2005 18:14:14 vasta tsitaadiga

kx tasub kindlasti peale panna, selle SB Live default draiverid ei ole suurem asi
endal kah siis kX ja sellega igati rahul thumbs_up.gif icon_wink.gif
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
reimers66
HV Guru
reimers66

sõnum 17.08.2005 23:38:07 vasta tsitaadiga

alariv, ma vaatan et sul suht sarnased kõllid icon_rolleyes.gif aa muidex mulle KX ei istu kuidagi eriti jama heli tuleb välja
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 60
tagasi üles
raxz
HV Guru

sõnum 17.08.2005 23:46:19 vasta tsitaadiga

Kx on kõige kõvem. Kui jama heli, siis ei oska konfida. Võta kätte ja uuri läbi, saad palju parema süsteemi endale.
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 45
tagasi üles
reimers66
HV Guru
reimers66

sõnum 17.08.2005 23:48:13 vasta tsitaadiga

raxz kirjutas:
Kx on kõige kõvem. Kui jama heli, siis ei oska konfida. Võta kätte ja uuri läbi, saad palju parema süsteemi endale.

ega ma ei oska jah konfida õieti icon_redface.gif kunagi oli mul KX peal ja siis sain kuidagi asja konfitud aa enam ei oska icon_biggrin.gif
tagasi üles
alariv
HV kasutaja
alariv

sõnum 18.08.2005 17:26:45 vasta tsitaadiga

reimers66 kirjutas:
alariv, ma vaatan et sul suht sarnased kõllid icon_rolleyes.gif aa muidex mulle KX ei istu kuidagi eriti jama heli tuleb välja

reimers66, sulle võib tunduda jah, et meil suht samad kõlarid, kuid tegelt pole see nii hoopiski mitte icon_wink.gif
Z-5500 ja Z-2200 disain on erinev, lisaks on väga erinevad võimsused (Z-5500 siis 505 W RMS), mu kõlarite subbakas on maailmas suurim pc kõlarite hulgas, asi siis 10" ja võimsust nii palju kui 188 W RMS, mu kõlaritel ka lcd ekraaniga dekooder ja kaugjuhtimispult..
see selleks, aga heli konfimine võttis mul aega 2 päeva icon_lol.gif ..niiet edu reimers thumbs_up.gif
tõmba kX draiver ja mine -> kx Auto -> timbre (7) ja seti bass kuhugi -2,4 juurde (jah, miinus 2,4 icon_exclaim.gif ), sest muidu ei kannata asja üldse kuulata..siis kui rokimees oled (nagu mina 8), siis pane treble kuskil 2,2 peale ja siis samas oleks suht hea panna winampist (or kust iganes sa muusikat ei kuulaks) equalizerist rock efekt..) mats lööb toa sassi icon_biggrin.gif ..ülejäänd asjad kX-s on suht kama, jäta nad nii umbes nii, nagu alguses (muidu on mul wave 46 peal ja kõlarid ise -9 peal)..
ma ei tea, kuda sa bassi reguleerid (mul käib see dekoodri pealt (bassi erinevaid tasemeid on mingi vähemalt 20), aga bass on kõlaritel kuskil poole peal..
igal juhul siis reklaamiks veelkord Z-5500 öeldes, et tegin nende kõlaritega paraja testi..kutsusin siis sõbrad külla..
testilooks sai valitud chingy - gettin´ it..see lugu on päris infra bassiga kohe, mingi 22 Hz lendab kogu aeg..panin siis winampi jammix pluginist sellise efekti nagu infrasound (below 20 Hz)..see on siis see bass, mis tõmbab kehast läbi..panin siis kõlarid täiesti põhja, aga kuna efekt oli below 20 Hz, siis tavalist muusikat ei tuld peaaegu üldse, põhiliselt oli see 20 Hz bass..kuulasime siis oma 3 minti ja siis hakkas mõlemal sõbral paha, ütlesid, et räme oksetunne on peal ..karm mats icon_lol.gif
siis läks üks vend teise tuppa ja ütles, et päris s*tt, raamatud kukuvad riiulist icon_exclaim.gif .. icon_razz.gif , siis vaatasin, et endal kah ajakirjad lendavad supaka kõrvalt laualt maha (päris rets).. icon_biggrin.gif
ok igal juhul, ma loodan, et sa, reimers, saad heli paika..edu thumbs_up.gif
tagasi üles
raxz
HV Guru

sõnum 18.08.2005 17:44:20 vasta tsitaadiga

Päris hea arusaam normaalsest helist. Sa said pigem oma bassi parimale tasemele. 20Hz ei tahaks hästi uskuda, isegi logitech.com ütleb, et nende sagedusriba on 30Hz-20kHz.
See, et sa -2.4 panid, ei tähenda, et kõik peavad selle panema, et parim heli kätte saada. Heli pannakse paika nii, et kõik sagedused kõlaksid nii, nagu peab, mitte et bass uputaks toa ära. Bass ei ole elu, kuigi jah, mulle meeldib ka vahest tümistada icon_biggrin.gif
Kui niisama muusikat kuulad, siis ei ole kx draiveritega midagi teha. Kx ikka nendele, kellele jääb originaaldraiveritest väheks ja tahavad täielikku konigureerimisvõimalust.

Kui kõrvale väljatulev heli ei meeldi, siis selleks juhuks on välja mõeldud ekvalaiserid, et saad heli teha just niisuguseks, kui tahad.
Targutasin jah natuke, aga loodan, et saate oma helid korda.
tagasi üles
alariv
HV kasutaja
alariv

sõnum 18.08.2005 18:15:25 vasta tsitaadiga

raxz kirjutas:
Päris hea arusaam normaalsest helist. Sa said pigem oma bassi parimale tasemele. 20Hz ei tahaks hästi uskuda, isegi logitech.com ütleb, et nende sagedusriba on 30Hz-20kHz.
See, et sa -2.4 panid, ei tähenda, et kõik peavad selle panema, et parim heli kätte saada. Heli pannakse paika nii, et kõik sagedused kõlaksid nii, nagu peab, mitte et bass uputaks toa ära. Bass ei ole elu, kuigi jah, mulle meeldib ka vahest tümistada icon_biggrin.gif
Kui niisama muusikat kuulad, siis ei ole kx draiveritega midagi teha. Kx ikka nendele, kellele jääb originaaldraiveritest väheks ja tahavad täielikku konigureerimisvõimalust.

Kui kõrvale väljatulev heli ei meeldi, siis selleks juhuks on välja mõeldud ekvalaiserid, et saad heli teha just niisuguseks, kui tahad.
Targutasin jah natuke, aga loodan, et saate oma helid korda.

sul on ikka helist omamoodi ettekujutus icon_lol.gif
sa mine loe enne tomshardware ametlikke teste (näiteks siit), enne kui tuled rääkima, mis asi on 20 Hz ja mis mitte.
no ok, võib-olla seekord eksisin, no vb on kuskil 28 Hz (seda juba suht kindlalt) see chingy- gettin´ it lugu..veel parem, sa, raxz, mine tõmba endale see lugu, enne kui tuled seda kirjeldama icon_lol.gif icon_wink.gif edit: ma ei tea, kas sellest kasu on, sest seda bassi sa tavaliste kõlaritega vast nagunii ei kuule (veendud ise)
ja kuule mees icon_confused.gif , ega ma siin kogu aeg nii ei kuula icon_biggrin.gif ..ma ütlesin ju, et muidu bass -2,4 peal ja ma kuulan just nii, et kõik on minu jaoks tasakaalus..
ja loomulikult sina ei pea panema nii, see oli lihtsalt minu heatahtlik soovitus reimers66-le, kellel kah sama tüüpi kõlarid..
edit: kX koha pealt sul vale icon_exclaim.gif arusaam..asi on just mõeldud nõudlikumale kasutajale..need SB Live def. draiverid on ikka väga s*tad,tõesti..kX on just mõeldud neile, kas tahavad kuulata muusikat natuke tõsisema süsteemiga ja seega ka neile rohkem reguleerimisvõimalusi icon_wink.gif
tagasi üles
raxz
HV Guru

sõnum 18.08.2005 18:25:37 vasta tsitaadiga

alariv kirjutas:
raxz, mine tõmba endale see lugu, enne kui tuled seda kirjeldama icon_lol.gif icon_wink.gif

Kohe näha, et mees teab, mis on kvaliteet.
128kbits mp3 seda kohe kindlasti EI OLE.

Tahaks näha woofrit, mis suudab taasesitada 20Hz. (Ärme rotary woofritest räägime, see veel liiga uus tehnoloogia ja hinnad ka paarkümmend tuhat dollarit @ ~100W. Pidavat suutma esitada heli alates 1Hz. Töötavat mingi sammmootori ja ventilaatori põhimõttel. icon_biggrin.gif)
tagasi üles
alariv
HV kasutaja
alariv

sõnum 18.08.2005 18:31:11 vasta tsitaadiga

raxz kirjutas:
alariv kirjutas:
raxz, mine tõmba endale see lugu, enne kui tuled seda kirjeldama icon_lol.gif icon_wink.gif

Kohe näha, et mees teab, mis on kvaliteet.
128kbits mp3 seda kohe kindlasti EI OLE.

Tahaks näha woofrit, mis suudab taasesitada 20Hz. (Ärme rotary woofritest räägime, see veel liiga uus tehnoloogia ja hinnad ka paarkümmend tuhat dollarit @ ~100W. Pidavat suutma esitada heli alates 1Hz. Töötavat mingi sammmootori ja ventilaatori põhimõttel. icon_biggrin.gif)

ma ju ütlesin, et täiesti võimalik, et eksisin..võib vabalt olla ka 28-30 Hz, ma ütlesin 1.kord umbes ju..
muide, samm-mootor, mitte sammmootor icon_wink.gif
tagasi üles
reimers66
HV Guru
reimers66

sõnum 19.08.2005 22:13:32 vasta tsitaadiga

alariv, mul olid ennem Z2200 kõllid nüüd siis juba Z-680 5.1 mis on Z5500 eelkäijad icon_biggrin.gif sellepärast ma kirjutasingi ju et suht sarnased kõllid meil

HELP! panin uuesti KX drivud peale kuid tagakõlarid ei tööta icon_evil.gif oskab keegi aidata icon_question.gif
tagasi üles
mario89
HV vaatleja

sõnum 22.08.2005 18:38:50 vasta tsitaadiga

muide inimesed ! teate sellist asja ka et alla 25 hz heli ei värise põhimõtteliselt ükski asi enam !
ning selline asi on ka et inimene ei kuule infraheli ning väga raske on aru saada 20 hz helist või 25 hz helist !
alla 16 hz helisid ei kuule inimene ning sellel tasemel on kuulda ainult õhuliikumist kõlarite inverteritest ja näha kõlarite membraane liikumas icon_smile.gif

ning kuulasin seda laulu kah chingy - gettin vms ! bassi pole üldsegi võrreldes mõne techno omaga või mdiagi taolist !
uimane jama madal bass ! kui tahate kõvat bassi siis tõmmake bass-teste või Joy Kitikonti lugusid või küsige minult icon_smile.gif
tagasi üles
reimers66
HV Guru
reimers66

sõnum 22.08.2005 19:14:50 vasta tsitaadiga

ma saan täna vist Audigy LS kaardi et kas sellega on mõtet kasutada originaal draivusid või samuti KX drivereid icon_question.gif
tagasi üles
pealuu
HV veteran
pealuu

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 22.08.2005 19:54:22 vasta tsitaadiga

reimers66 kirjutas:
ma saan täna vist Audigy LS kaardi et kas sellega on mõtet kasutada originaal draivusid või samuti KX drivereid icon_question.gif

mürki ei võta aga audigy LS ei ole vist EMU10k1 ega EMU10k2 ja seega kx arva temast miskit.
Kommentaarid: 209 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 168
tagasi üles
reimers66
HV Guru
reimers66

sõnum 22.08.2005 20:07:35 vasta tsitaadiga

pealuu kirjutas:
reimers66 kirjutas:

mürki ei võta aga audigy LS ei ole vist EMU10k1 ega EMU10k2 ja seega kx arva temast miskit.

ei ole jah EMU kiviga ! ma sain kaardi kätte ja kasutan hetkel originaal draivusi
tagasi üles
alariv
HV kasutaja
alariv

sõnum 23.08.2005 20:27:48 vasta tsitaadiga

mario89 kirjutas:
muide inimesed ! teate sellist asja ka et alla 25 hz heli ei värise põhimõtteliselt ükski asi enam !
ning selline asi on ka et inimene ei kuule infraheli ning väga raske on aru saada 20 hz helist või 25 hz helist !
alla 16 hz helisid ei kuule inimene ning sellel tasemel on kuulda ainult õhuliikumist kõlarite inverteritest ja näha kõlarite membraane liikumas icon_smile.gif

ning kuulasin seda laulu kah chingy - gettin vms ! bassi pole üldsegi võrreldes mõne techno omaga või mdiagi taolist !
uimane jama madal bass ! kui tahate kõvat bassi siis tõmmake bass-teste või Joy Kitikonti lugusid või küsige minult icon_smile.gif

ei ole midagi uimane.. icon_confused.gif
mis kõlaritega kuulad sa seda? kui mingi 200 kroonised speakerid, siis on jah uimane icon_smile.gif icon_wink.gif
ja kui ongi uimane, siis on ta ikkagi madal..ja ikka suht väga madal.. thumbs_up.gif
tagasi üles
mario89
HV vaatleja

sõnum 24.08.2005 12:59:51 vasta tsitaadiga

mul ei ole 200 kroonised speakerid !
kõlareid ma avaldama ei hakka aga võin öelda et mul vanakooli võim mis annab 6 oomil 2x50 W (RMS) ning bassi on pakutavalt rohkem kui mingil komplektil !
tagasi üles
raido357
HV veteran

sõnum 24.08.2005 19:08:43 vasta tsitaadiga

Ytle siis võimu mark vähemalt ..
Kommentaarid: 78 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
alariv
HV kasutaja
alariv

sõnum 24.08.2005 19:13:25 vasta tsitaadiga

mario89 kirjutas:
mul ei ole 200 kroonised speakerid !
kõlareid ma avaldama ei hakka aga võin öelda et mul vanakooli võim mis annab 6 oomil 2x50 W (RMS) ning bassi on pakutavalt rohkem kui mingil komplektil !

kindlasti on sul vähem bassi kui mu logitech z-5500 digitalil (10", 188 w RMS supakas).. icon_smile.gif icon_razz.gif
tagasi üles
mario89
HV vaatleja

sõnum 25.08.2005 11:12:03 vasta tsitaadiga

nalja vend oled tõesti !
ma võin ka siina naljaga uhkustada et mul on "10000000000" watine RMS supakas ! ega see ei ütle sul midagi kui võimas ta on ! ütle mulle kui võimas su võimendi on mis sinu 10 " logitechi wufflit võimendab ! või ütle palju siis voolutarve on ?

to "raido"
võimu mark on PIONEER SA-520
tagasi üles
TT
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 25.08.2005 15:31:01 vasta tsitaadiga

mario89 kirjutas:
nalja vend oled tõesti !
ma võin ka siina naljaga uhkustada et mul on "10000000000" watine RMS supakas ! ega see ei ütle sul midagi kui võimas ta on ! ütle mulle kui võimas su võimendi on mis sinu 10 " logitechi wufflit võimendab ! või ütle palju siis voolutarve on ?

to "raido"
võimu mark on PIONEER SA-520

Logitech.i "wufflil" on THX sertifikaat, mis eeldab kõlarilt teatud väljalaske võimet, akustikat jne. Voolu tarbed jne võid kindlasti netist välja võtta, kuna tegemist korraliku tootega, mille kohta peaks piisavalt infot leidma!
Veidi mõttetu koht kus arutada teemal: kui pikk on sinu tongel? Aga kaua sul vastu peab... jne icon_lol.gif

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  creative live ! probleem ! mine lehele 1, 2  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.